Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Laza
Capitá del Barça

2008.07.21. 15:14:45

Danka00792 írta:
Laza írta:akkor ha 2 csatárral játszunk akkor ott van Henry meg Messi ha 3ba akkor Krikics vagy Gudi..
:shock:
Messi neked mióta csatár? Mikor láttad te középen kezdeni? Testalkata miatt szerintem felörlődne... Messi nem csatár, téma lezárva.
Guddy szerintem biztos el fog menni, nem szerepel Pep tervében, akármennyire is maradni akar az Izlandi. :roll:
](*,) ok bocs főnök...
Danka00792
Director del Fútbol

2008.07.21. 15:12:35

Laza írta:akkor ha 2 csatárral játszunk akkor ott van Henry meg Messi ha 3ba akkor Krikics vagy Gudi..
:shock:
Messi neked mióta csatár? Mikor láttad te középen kezdeni? Testalkata miatt szerintem felörlődne... Messi nem csatár, téma lezárva.
Guddy szerintem biztos el fog menni, nem szerepel Pep tervében, akármennyire is maradni akar az Izlandi. :roll:
tarich
Barça B

2008.07.21. 15:08:50

Laza írta:nem tom miert várjátok anyira Drogbát...
mikor nem hiszem h a csatár poziício lene a legnagyobb gond,mivel ha eto'o elmegy akkor ha 2 csatárral játszunk akkor ott van Henry meg Messi ha 3ba akkor Krikics vagy Gudi...szal en nem at mondom h ne vagyunk csatárt,mert 1 MINDEN FÉLE KÉPPEN KELL!!de szerintem Ronnei-t kéne potolni valakivel...
én igy látom,és remélem h VDV SILVA VAGY ARHAVIN BŐL 1 ID JÖN!csatárt szerintem ráéerne utánna igazolni nem?mert sztm annak nincs eretelme h meg 2 hétig itt szenvedjunk a Chelsea-vel,mert ha úgy indulunk el a bajnokságba h nincs rendes blközepünk...az katasztrófa lenne szerintem....
Iniesta is tud ott játszani,meg Asulin meg Thiago a fiatalok közül,ha jól tudom.Na meg ugye Hleb is.
Csoppy
Barça B

2008.07.21. 15:07:32

Bautista írta:Csoppy irta: Ustari: Lényegesen jobb kapus Valdésnél már most. Pinto helyett ideális.
Huntelaar: Itt is olvastam, én meg elég régóta szeressem (FMben BL gólkirályom lett az ajaksszal:))
Nagy sztár nem kell csatárra, mert ameddig bojan beérik, addig jó lesz henry, akit meg nem felejtsünk el, h még mindig a világ egyik legjobbja.

ebben tökéletesen egyetértek én is régóta mondom már hogy huntelart lekell iagzolni én már 3 éve követem folyamatosan a játékát!!

Ustari nagy kapus lehet de még nem jobb VV szerintem kapus posztra inkább Akinfeev az ő játékát is egy jó ideje figyelem már az EB elött ismertem!
A másik kapusom FMből :) őt kifelejtettem bocsi :oops: (mondm hogy elittam az agyam:S :( )
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!

BASS IN YOUR FACE!!!!!!
tarich
Barça B

2008.07.21. 15:06:03

Csoppy írta:csak egy vélemény...
ha sikerül gudit visszaexportálnunk izlandra vagy bárhova, etoo pedig elmenne, akkor tulajdonképpen két rendes csatárunk maradna... Henry és Bojan.
Namost
Nem tudom, h Guardiola milyen stilusban akarja játszatni a srácokat, de minimum még kettő darab csatárra van szükség. Véleményem szerint Drogbát és Adebayor elől menekülni kéne, Drogba öreg, balhés (ugye Etoo emiatt megy) valszeg a chelsea nem is adná olcsón, ráadásul a struktúrába kb annyira illene bele, mint crouch, ade pedig nagyon drága aképességeihez mérten. Volt egy fantasztikus idénye, azon kivül nem tud semmit felmutatni. Éveken át kiegészitő ember volt, most meg őt kellett tömni labdákkal, és azt sem felejtsük el, hogy az arsenal játékfelfogása kiváló promó a csatároknak, ugyanis meccsenként átlag négyezer helyzetet dolgoznak ki.
Berbatov egy nulla. És ezt még anno a leverkusenes időszaka óta mondom. nem rossz játékos, de BLbe azért nem vinném. A Tottenham és az UEFA kupa passzol a képességeihez.
Akiket viszont szajkózok évek óta:
F. Adu: Hihetetlenül gyors, még mindig csak egy gyerek, még a DCből le kellett volna igazolni, és ugye kereünk balszélsőt.
Ustari: Lényegesen jobb kapus Valdésnél már most. Pinto helyett ideális.
Huntelaar: Itt is olvastam, én meg elég régóta szeressem (FMben BL gólkirályom lett az ajaksszal:))
Nagy sztár nem kell csatárra, mert ameddig bojan beérik, addig jó lesz henry, akit meg nem felejtsünk el, h még mindig a világ egyik legjobbja.

szólljhozzá(m)
Ez mind szép és jó amit leírtál,DE Adu ha jól tudom még csak egy évet húzott le a Benficába,nem hinném,hogy túl sokat nyújtott ott(nem láttam játszani),a másik Ustari igen jobb mint VV szerintem is,de sajnos Valdés itt fog visszavonulni,nem hinném,hogy bármelyik edző hozzá mer nyúlni,mert ugye katalán,ami nagyon sokat jelent.Huntelaar igen ő is jó igazolás lenne,de félek,hogy ha mint említetted elmegy Eto'o meg Gudi akkor is csak egy csatár fog érkezni aki szerintem Drogba lesz.Nem is olyan drága viszonylag (15-18 millió).Személy szerint Robinho-nak örülnék több okból is:
1.Végre nálunk is lenne a vetélytárs szemében áruló játékos,mert az elmúlt 10 évben csak tőlünk mentek át meghatározó játékosok(a legjobban Figo árulása bánt)
2.Kétségkívűl nagy név,és be lehet vetni csatárként ill. bal oldali támadó kp-ként is.
3.fiatal ami tökéletesen beleillik a mostani csapatelképzeléseinkbe:)
Summa summarum ennyi lenne.Még kiegészítő embernek eltudnék képzelni valakit a Zaragozából,úgyis most olcsón el lehet szedni tőlük az embereket,mivel kiestek
Bautista
Barça B

2008.07.21. 15:01:55

Csoppy irta: Ustari: Lényegesen jobb kapus Valdésnél már most. Pinto helyett ideális.

ebben tökéletesen egyetértek én is régóta mondom már hogy huntelart lekell iagzolni én már 3 éve követem folyamatosan a játékát!!

Ustari nagy kapus lehet de még nem jobb VV szerintem kapus posztra inkább Akinfeev az ő játékát is egy jó ideje figyelem már az EB elött ismertem!
FORCABARCA
Laza
Capitá del Barça

2008.07.21. 15:00:56

nem tom miert várjátok anyira Drogbát...
mikor nem hiszem h a csatár poziício lene a legnagyobb gond,mivel ha eto'o elmegy akkor ha 2 csatárral játszunk akkor ott van Henry meg Messi ha 3ba akkor Krikics vagy Gudi...szal en nem at mondom h ne vagyunk csatárt,mert 1 MINDEN FÉLE KÉPPEN KELL!!de szerintem Ronnei-t kéne potolni valakivel...
én igy látom,és remélem h VDV SILVA VAGY ARHAVIN BŐL 1 ID JÖN!csatárt szerintem ráéerne utánna igazolni nem?mert sztm annak nincs eretelme h meg 2 hétig itt szenvedjunk a Chelsea-vel,mert ha úgy indulunk el a bajnokságba h nincs rendes blközepünk...az katasztrófa lenne szerintem....
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.07.21. 14:57:49

Az én véleményem az,hogy felesleges egy játékost életkorát nézni addig,ameddig ilyen kondiban van/vannak ,mint Henry Droga Larsson.
Eleve mikor Dinho idejött mindenki azt hitte,hogy innen vonul vissza. Nem így lett. Lehúzott 5évet és szerintem akármilyen másik ember , akár Droga, akár Henry, akár bármely más "külföldi" azaz nem spanyol vagy dél-amerikai, nem fog lehúzni 5évet a klubbnál. Egy játékos kb 3-4évet tölt egy klubbnál áltagban,de lehet,hogy sokat mondtam. Deco,Giuly,Etoo,Dinho. ők is 2-5évet huztak itt le. És Dinho már a "csúcstartók" között van.
Tehát szerintem nembaj,ha 30-32éves csatárt veszünk, HA jó kondiban van és eredményes. Henryt sem sajnaltam megvenni 30éves kora környékén. Úgyhogy ha Drogba kell, jöjjön , úgysem lesz itt több,mint 3évet szerintem:)
Adebayor meg képtelenséég,hogy ittlegyen 7-8szezont, amég birja:)
Ezért lényegében lényegtelen,hogy mennyi időős egy játékost,mert ha más klubbtól vesszük,ugysem marad itt örök életére :)
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Csoppy
Barça B

2008.07.21. 14:47:57

csak egy vélemény...
ha sikerül gudit visszaexportálnunk izlandra vagy bárhova, etoo pedig elmenne, akkor tulajdonképpen két rendes csatárunk maradna... Henry és Bojan.
Namost
Nem tudom, h Guardiola milyen stilusban akarja játszatni a srácokat, de minimum még kettő darab csatárra van szükség. Véleményem szerint Drogbát és Adebayor elől menekülni kéne, Drogba öreg, balhés (ugye Etoo emiatt megy) valszeg a chelsea nem is adná olcsón, ráadásul a struktúrába kb annyira illene bele, mint crouch, ade pedig nagyon drága aképességeihez mérten. Volt egy fantasztikus idénye, azon kivül nem tud semmit felmutatni. Éveken át kiegészitő ember volt, most meg őt kellett tömni labdákkal, és azt sem felejtsük el, hogy az arsenal játékfelfogása kiváló promó a csatároknak, ugyanis meccsenként átlag négyezer helyzetet dolgoznak ki.
Berbatov egy nulla. És ezt még anno a leverkusenes időszaka óta mondom. nem rossz játékos, de BLbe azért nem vinném. A Tottenham és az UEFA kupa passzol a képességeihez.
Akiket viszont szajkózok évek óta:
F. Adu: Hihetetlenül gyors, még mindig csak egy gyerek, még a DCből le kellett volna igazolni, és ugye kereünk balszélsőt.
Ustari: Lényegesen jobb kapus Valdésnél már most. Pinto helyett ideális.

szólljhozzá(m)
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!

BASS IN YOUR FACE!!!!!!
henry&eto
Jugador del Barça

2008.07.21. 14:46:47

és akkor most mikor várható egy ajánlat drogba felé vagy mikor tudunk konkrét dolgokat tisztázni?
---Forza Barca---
diego armando maradona
Barça C

2008.07.21. 14:23:54

nem gyakran írok a fórumba de mindennap olvasom...

lehet hogy egyedül vagyok a véleménnyemmel de egyszerűen nemértem ezt az Eto mizériát...egy kiváló játékos tagadhatatlan!!!

Én személy szerint viszont sosem fogom elfelejteni, hogy nem akart pályára lépni a Madrid ellen Deco-val egyetemben...az eddigi magaviseletét (ami állítólag Drogbának sem tökéletes) mindenki elfogadta ez nem kérdés!!!...de hogy szándékosan eltiltatja magát az elfogadhatatlan!!! Ilyen játékos ne viselje a Barca mezét!

szerintem egyértelmű hogy mindkettejüknek ezért kell mennie és ezért tárgyalt Ronaldinhoval Rijkaard 100x-ra is mert őt meg akarták tartani csak nem lehetett...

[/url]
"...az igazság nem csak azért hat igazságnak, mert az, hanem attól is, ahogyan kimondják" Gabriel García Márquez
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.21. 13:59:32

fcbarca10 írta:Hát Drogba nagyszerű játékos (igaz emberileg nem a legjobb) és örülnék is a leigazolásának, de 30 éves.
2 jó szezonja még lehet, de most a Barca költene rá 28 milliót (kb), 3 év után meg lehet hogy nem lesz hasznára a klubnak és akkor már nem lehet 25 millióért eladni.
3 év után:
Henry: 34 éves
Drogba: 33
Bojan: 20
Messi: 24

Lehet hogy addigra belejön Bojan, de hát elég rossz lenne így a csatársor.
Adebayor vétele jobb lenne. Benne aztán van 7-8 jó szezon és nem kellene minden évben 30 milliót kiadni egy csatárért.
Nemértem a veztőséget, de főleg Pep-et. Miért nemkell neki Eto'o? Drogba százszor rosszabb magaviselettel jöhet, ráadásul 30 éves. Nemér 28 milliót, ha Deco csak 10-et ért.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
fcbarca10
Jugador del Barça

2008.07.21. 13:53:37

Hát Drogba nagyszerű játékos (igaz emberileg nem a legjobb) és örülnék is a leigazolásának, de 30 éves.
2 jó szezonja még lehet, de most a Barca költene rá 28 milliót (kb), 3 év után meg lehet hogy nem lesz hasznára a klubnak és akkor már nem lehet 25 millióért eladni.
3 év után:
Henry: 34 éves
Drogba: 33
Bojan: 20
Messi: 24

Lehet hogy addigra belejön Bojan, de hát elég rossz lenne így a csatársor.
Adebayor vétele jobb lenne. Benne aztán van 7-8 jó szezon és nem kellene minden évben 30 milliót kiadni egy csatárért.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.21. 13:04:05

Ez igy van, ha Etoo magaviselete hagy kivánni valót maga után, Drogbára ez még talán jobban igaz. Nem kell.
Poszi
Jugador del Barça

2008.07.21. 13:02:20

Ja és szerintetek Drogba vállalná a padozást? :D Ahogy Titinho mondta egy hisztis alak, aki tuti hisztizne ha padoznia kéne!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.21. 13:01:52

lui1698 írta: Villa Sí, Silva No!
Ezt én is igy gondolom. Nekem mind1, jöhet Villa is, meg Adebayor is, Drogba inkább ne, nem kell még egy 30-on fölüli. Silva meg semmikép ne jöjjön.
Bautista
Barça B

2008.07.21. 13:00:58

szentem az volna a legjobb ha leigazolnánk Drogbát és ő játszaná Larrson szerepét! :D
FORCABARCA
lui1698
Llegenda del Barça

2008.07.21. 13:00:06

Poszi írta:Én is ellene vagyok Drogbának! De én még mindig azt mondom, hogy egy cserecsatárt kéne igazolnunk, és az első számú meg Henry lenne!
Drogba és Henry lehetnek egymás cseréi!
És majd még vehetnénk 1 fiatalabb Villa korú játékost !
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messi191
Barça C

2008.07.21. 12:58:10

ha elagyuk eto'ot akkor ronni és a őpénzéből a valenciaból eltudjuk hozni villát meg silvát
Poszi
Jugador del Barça

2008.07.21. 12:55:13

Én is ellene vagyok Drogbának! De én még mindig azt mondom, hogy egy cserecsatárt kéne igazolnunk, és az első számú meg Henry lenne!
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.21. 12:50:54

norbert55 írta:De ha eladjuk Eto'o-t akkor az abból bejött lóvét odaadjuk Drogbáért.A Chelsea inkább a lóvét szereti.Szvsz Eto'o könnyen mehet az Interbe is.
A Tothenam-et kizárnám.
Azért az sok lene Drogbáért :D

De jövöre ha 4-1-2-1-2 játszunk akor ijen csatár soral kiegyeznék:

Drogba---Henry:D
Cserék:Bojan,Gudi+(vagy egy fiatal vagy egy akit még veszünk kiegészítőnek :D)
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.21. 12:48:51

De ha eladjuk Eto'o-t akkor az abból bejött lóvét odaadjuk Drogbáért.A Chelsea inkább a lóvét szereti.Szvsz Eto'o könnyen mehet az Interbe is.
A Tothenam-et kizárnám.
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.21. 12:48:27

Laza írta:Drogba Eto'o csere ugy lenne reális ha adják Drogbát meg 20 millát...mert Drogba nincs 15 millánnál tobb sztm...
vagy nem?
Azért megér sztem Drogba 25öt és ha a Chelsea ad +még 10milát sztem akor mi jól járnánk mivel kijelentetük hogy el akarjuk adni eto'o-t nagyon senki nem akar érte töbet mint 30millát adni és így jól járnánk (Ha Abramovicnak kel valami akor megszerzi merészet kel kérni):D
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.21. 12:45:26

Laza írta:
matador írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=785063
Eszerint Drogba hamarosan csatlakozhat a Barcához, feltéve, hogy a Chelssea nem gördít akadályt elé...
ja de ha jol ertem akkor Eto'o ert cserébe??mert akkor 1.nem eri meg nekünk...
2.Goal.. :oops:
nem kell tény ként közölni...hidd el ha valami komolyabb lenne akkor már itt is irták volna!!nem?
Már bocs de a cikkben pont arról van szó, hogy Drogba nem Eto'o-ért csrebe jönne, ezt kizárja a cikk.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Laza
Capitá del Barça

2008.07.21. 12:04:21

Drogba Eto'o csere ugy lenne reális ha adják Drogbát meg 20 millát...mert Drogba nincs 15 millánnál tobb sztm...
vagy nem?
Lezárt