Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez kizártLG írta:Csak ez nem vicc, hanem ez valóban megtörtént egy orosz katonával.martin120 írta:Este van. A cigány éjjeli őrségben dolgozik. Az anyja meglátogatja a műszakban, és visz neki egy kis pörköltet. Hallja a cigány, hogy valaki jön.
- Állj, ki vagy?! - kiált egy nagyot.
- Anyád! - hangzik a válasz.
A cigány fogja a puskát és lelövi:
- A tiéd!
Ypsilon írta: Rendőrnek születik egy nagyon-nagyon 'érdekes' fia. Magyarán négy keze, négy lába... Szégyenlik is anyuval rendesen, ki sem viszik az utcára. Node gyerek egyszer csak 10éves. Szülinapra azt kéri, hogy had sétáljon egyet a városban. Apa beleegyezik, no persze csak éjfélkor indulhatnak. Rendőr fater mutogatja várost, Parlament, Halászbástya stb... Gyerek megszólal:
-Apu! Pisilnem kell!
-Itt az aluljáró. Menj le oda, intézd el!
Gyerek lemegy, eltelik 5perc, 10perc, 15perc, gyerek sehol. Fater már éppen indulna utánna, mikor az aluljáróból jön kifelé egy csapzott, csupavér csöves igencsak zihálva, lihegve.
-Nem látott egy ööö 'érdekes' kisfiút odalent?
-Kisfiút? Nem! Csak egy akkora pókot, alig bírtam agyonverni...
LG írta:Az állatbarát, a szadista, a gyilkos, a nekrofil, a piromániás, és a mazochista beszélgetnek:
Állatbarát: B...unk meg egy macskát.
Szadista: B...uk meg, kinozzuk meg.
Gyilkos: B...uk meg, kinozzuk meg, aztán ölljük meg.
Nekrofil: B...uk meg, kinozzuk meg, ölljük meg, aztán b...uk meg megint.
Piromániás: B....uk meg, kinozzuk meg, ölljük meg, b...uk meg megint, de gyújtsuk is föl.
Mazochista: Miau...
Ajj, ez de k...a nagy!! XD XD XDLG írta:Az állatbarát, a szadista, a gyilkos, a nekrofil, a piromániás, és a mazochista beszélgetnek:
Piromániás: B....uk meg, kinozzuk meg, ölljük meg, b...uk meg megint, de gyújtsuk is föl.
LG írta:Az állatbarát, a szadista, a gyilkos, a nekrofil, a piromániás, és a mazochista beszélgetnek:
Csak ez nem vicc, hanem ez valóban megtörtént egy orosz katonával.martin120 írta:Este van. A cigány éjjeli őrségben dolgozik. Az anyja meglátogatja a műszakban, és visz neki egy kis pörköltet. Hallja a cigány, hogy valaki jön.
- Állj, ki vagy?! - kiált egy nagyot.
- Anyád! - hangzik a válasz.
A cigány fogja a puskát és lelövi:
- A tiéd!
Hát igen, én is szívesen vásárolnék egyet, nagyon megtetszett. Egyébként az oldalon több vieót is megnéztem, s az már biztos, hogy kötött "alkatrésze" a fekete henger, abban van egy érzékelő, mely leginkább a mély hangokat érzékeli, majd átalakítja analóg jellé, felerősíti, s az előre telepített szotfver segítségével feldolgozza, majd kiadja az ukázt a mozgó alkatrészek mozgatójának, vagyis magának a babának, ami a vezérlőtől kapott minta alapján bámulatosan aranyos mozgásba kezd, méghozzá ütemesenSlither írta:...
http://beatbots.org/torrestoni írta:S leírás van valahol róla? Azon gondolkodtam, hogy rogzített állványhoz tartozik, vagy sem? S mivel működik, s hogyan? Az a henger a bábu alatt kötött része, vagy csupán ráhelyezték? Gondolom előre megírt mozgásokat végez, s a videó alá tették a zenét. Avagy a hangmagasságot érzékeli, az ütemekkel, s úgy mozog. Nagyon jól néz ki, ötletes, de hát nem meglepő, Japán...Enrique írta: Sajnos nem találtam rá lehetőséget, még külföldit sem.![]()
![]()
S leírás van valahol róla? Azon gondolkodtam, hogy rogzített állványhoz tartozik, vagy sem? S mivel működik, s hogyan? Az a henger a bábu alatt kötött része, vagy csupán ráhelyezték? Gondolom előre megírt mozgásokat végez, s a videó alá tették a zenét. Avagy a hangmagasságot érzékeli, az ütemekkel, s úgy mozog. Nagyon jól néz ki, ötletes, de hát nem meglepő, Japán...Enrique írta: Sajnos nem találtam rá lehetőséget, még külföldit sem.![]()
![]()