2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem, kameruni válogatott mezben.fUtBoLiStA írta:Itt van egy kis összefoglaló táblázat a spanyol bajnokság igazolásairól:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=191231&
Abszolút megint nekünk van a legjobb keretünk, az igazolások alapján.
A Real meg eddig nem költekezett óriásit.![]()
Az Atletico viszont jól igazolt szerintem, beleszólhatnak ők is a bajnoki címért folyó harcba.
A Valenciához sok játékos érkezett, de egyiket se nevezném meghatározó játékosnak, ugyanez a helyzet a Sevilla és a Villarealnál.
Eto'o milyen mezbe van a képen?
meg is fogják simán bajnokseseélyes lesz igy a psg remélem megtöri már valaki a lyon egyeduralmátdanianevem írta:Ha lehet hinni a goal.com értesüléseinek akkor Makelele után Giuly is a PSG játékosa lett... Úgy látszik, az "Öregek" megakarják menteni a párizsi együttest...
Hoppá...remélem jó kis csapat áll ott össze. Azt is,h ezúttal legyőzik az ágyusokat a végénthe Legend írta:úgy néz ki arsavin meg d.milito a tottenhamba megy...
Érdekes cserék...badboyracing írta:madridista fórumon olvastam ,valaki ezt írta ilyen lehetett volna a felállás xDDD ezkész
Cserék: RVN,Villa,Ibra,Drogba,Etoo
-----------------------Gago
------------Sneijder----------Guti
Robinho-----------------------------Robben
--------------------Raul
Neki nagyon örülökmatador írta:Muntari pedig állítólag az Interé lett 14 millióért
Apropó West Ham:Rajmó írta:Galatába ment?![]()
![]()
Minimum egy West Ham-es csapatban stabil kezdő lenneÚgylátszik neki is inkább a pénz fontos
Pedig egy nagyon jó kis játékos
Galatába ment?bouba írta:Fernando Meira StuttgartGalatasaray
Szerintem elfért volna nagyobb csapatban is....
Remélem, igazad lesz!Gomezinho írta:Nem az a lényeg hogy hányhollnad van náluk hanem hogy milyen minőségben! Brutális! Erősek lesznek ha ezek összeállnak! DE ugysem fognak mert ők a Real MAdrid!
ne nekem mond én csak azt kérdeztem amit írt "barcafan0911" mert ő írta hogy 6an lesznek akkorbouba írta:Drenthe,Sneijder,Van Nistelrooy, Robben + Van der Vaartkleno04 írta:
ja ez így volt és jöttek is az eredmények nekünk de remélem a realnak nem fognak![]()
egyébként ki is lenne az a 6ez csak 5.
Drenthe,Sneijder,Van Nistelrooy, Robben + Van der Vaartkleno04 írta:
ja ez így volt és jöttek is az eredmények nekünk de remélem a realnak nem fognak![]()
egyébként ki is lenne az a 6
ja ez így volt és jöttek is az eredmények nekünk de remélem a realnak nem fognaktorrentkiller írta:nem tom de nekem úgy rémlik egy pár éve itt is ugyan ez voltbarcafan0911 írta:ha a real megveszi van der vaartot akkor már 6 holland lessz a csapatban.
lassan átmennek hollandba....![]()
![]()
nem tom de nekem úgy rémlik egy pár éve itt is ugyan ez voltbarcafan0911 írta:ha a real megveszi van der vaartot akkor már 6 holland lessz a csapatban.
lassan átmennek hollandba....![]()
![]()
6 milla ide vagy oda lenne egy nagy kérdésem: Mi a fészkes fenének kell a Real nak VdV?!Ott van Snejder és Guti is, minek egy harmadik támadó kp?Ha csak egy hasonló típusú játékosuk lenne, akkor megérteném de így?Rikinho20 írta:"A Real Madrid az Emirates kupa alatt szeretné leigazolni Van der Vaartot. A játékos képviselőjével már megegyezett a klub, így már csak a Hamburggal kell közös nevezőre jutni. A Real Madrid 6 milliót adna érte, ugyanis a szerződése hamarosan lejár, míg a Hamburg 20-at szeretne."
ez a madridista.hu-ról van...
nem mondom, van pofája a realnak...6 milliót Van der Vaart-ért...
Hogy hogy nem a Sevillábakilibarca írta: Khalid BoulahrouzStuttgart 5 millió euró
Nem túl sok érte amilyen jól játszott az Eb-n.