Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezek nem a mezszámaik! ezek most csak úgy vannak kezdő szerint!!!:DZokneenho írta:a mezszámokat még nagyon meg kell szokni....
Nah szünet...
4-0 congrt!
nemkő kapus szerinte XDszajko írta:3-4-3 akart lenni nem 3-5-3 kicsit sok?lionelmessi19 írta:akárhogy is nézem, ez inkább 3-5-3... segond..
csak normális csapat ellen is tudjunk ilyen pörgőset játszani.
3-4-3 akart lenni nem 3-5-3 kicsit sok?lionelmessi19 írta:akárhogy is nézem, ez inkább 3-5-3... segond..
csak normális csapat ellen is tudjunk ilyen pörgőset játszani.
Nem tudom. Ott van, nem sántít, nem bandukol. Jól mozog.westerngom írta:mi történt Leo-val???
a B csapat az mióta az IFI?Carles Puyol Saforcada írta:dehogynem de szerintem felférnek a nagyokhoz a padraXavi001 írta:Corcoles,Pedrito ök nem az ifiből jöttek?
dehogynem de szerintem felférnek a nagyokhoz a padraXavi001 írta:Corcoles,Pedrito ök nem az ifiből jöttek?
Nem fikázom le mert kedvelem am! csak vicceltem 1 pöppet te meg ne inuljá be!Varatrix írta:Muhaha! Legalább akor ne fikázd le amikor bizonyítani bróbál!szajko írta:Gudja kifogyasztja magát a bajnokságra gólszerzéssel ezen a 2 barátságos meccsen!!:DDD már most többet rugott mint a múlt bajnokságba!
Muhaha! Legalább akor ne fikázd le amikor bizonyítani bróbál!szajko írta:Gudja kifogyasztja magát a bajnokságra gólszerzéssel ezen a 2 barátságos meccsen!!:DDD már most többet rugott mint a múlt bajnokságba!
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... nel=mstv_2Pepe írta:Sziasztok tudna vki dobni egy linket hol lehet nézni? köszi