Thierry Henry
- danianevem
- Entrenador del Barça
Véleményem szerint Henry az elkövetkező szezonban sok gólt fog lőni, úgy érzem Pep a Titi számára legmegfelelőbb poszton játszatja... Középcsatárként...
- matyi02
- Entrenador del Barça
Replay írta:A katalán Sport arról ir, miután úgy tünik, nem sikerül a MU-nak megszerezni Berbatovot, igy Henry felé irányult a figyelmük.
Állitólag 19millióról szólna az üzlet.
Véleményem szerint semmi esély az üzletre.
Egyetértek főleg mivel Pep 1számu csatárként számol Henryval vagy középen vagy pedig baloldalt

Meg ahogy a Mu-t ismerem ők a fiatalokra építenek és megpróbálnak minél fiatalab játékosokat veni !Fergusson 'BÉBIK'

- horvimate9
- Barça B
- Kapcsolat:
Ja ezt én is olvastam ...jó nagyot röhögtem..Replay írta:A katalán Sport arról ir, miután úgy tünik, nem sikerül a MU-nak megszerezni Berbatovot, igy Henry felé irányult a figyelmük.
Campeones 2009
A katalán Sport arról ir, miután úgy tünik, nem sikerül a MU-nak megszerezni Berbatovot, igy Henry felé irányult a figyelmük.
ja és messi meg a 10ben
henry a 9es mezben volt?
- Karashu
- Jugador d'estrella
Én se, mivel Messi lő 30-at, ő meg 29-et!visca el barca írta:én azt sem bánom, ha a góllövő listán csak második lesz

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
1.Erre van megfelelő topic.Fabregas19 írta:Meg tudná nekem mondani valaki hogy melyik csatornán adják a meccseket?

2. Akkor is észreveszi a nép, ha 1x írod be.

U: Mostanában olvasgatva a topicot rémesen sok az offolás, és a színvonal is elég meredek.. remélem átmeneti időszak.

Peace;)
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Fabregas19
- Barça C
Meg tudná nekem mondani valaki hogy melyik csatornán adják a meccseket?
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát, akárhogy is próbálom pozitívan nézni a dolgok oldalát, Henry sajnos ma is nulla volt.
Nem erre számítottam, főleg a nyilatkozatai alapján.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
az furcsa lenne az véletlenül nem puyol-éVarga Tamás írta:Akkor az új 5-ös meg Córcoles...ge3yra írta:azthiszem megvan az új 9-es ott játszik a hibernian ellen 9es mezben

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Akkor az új 5-ös meg Córcoles...ge3yra írta:azthiszem megvan az új 9-es ott játszik a hibernian ellen 9es mezben

- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem a cipő teszi a mestertvisca el barca írta:kösz Titi!
2006 aug óta?én azt hittem nemrég "szakított" a nike-al (amugy nem értem ők mért nem hosszabbítottak vele..)
én azt sem bánom, ha a góllövő listán csak második lesz

Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

- visca el barca
- Presidente del Barça
kösz Titi!
2006 aug óta?
én azt hittem nemrég "szakított" a nike-al (amugy nem értem ők mért nem hosszabbítottak vele..)
2006 aug óta?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Titinho
- Director del Fútbol
2006. augusztusában lejárt a szerződése a Nike-al és ekkor kötötte meg a Reebok-al a szerződését, ami 9 millió fontról szól Henry részére.visca el barca írta:tud vki vmit a henry és a reebok kapcsolatáról? most néztem az edzés képeket és henry ebben a márlában tapossa...

Íme:

Remélem egyébként, sőt nagyon bízom benne, hogy ez az év végre összejön Henrynak és sérülésmentesen, gólokban és gólpasszokban gazdag idénye lesz. Véleményem szerint most egy jó felkészüléssel és egy Pep féle taktikával akár még gólkirály is lehetne, ha jó formában játszik, jöhetne akármilyen új csatár.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- visca el barca
- Presidente del Barça
tud vki vmit a henry és a reebok kapcsolatáról? most néztem az edzés képeket és henry ebben a márkában tapossa...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2008.07.18. 10:48:48-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Igen, ebben bizok én is.Varatrix írta: Ugynakkor ez a Barcelona, és itt Henry nem akkora guru. Szerintem itt soha nem lessz olyan gond hogy Henry veszekszik a többiekkel.
Hleb meg nem fakadt ki. Kacsa.lopakodo írta:nem csodálom h hleb kifakadt....
- lopakodo
- Capitá del Barça
én is úgy tudom h fabregas nyilatkozta azt h mostmár sokkal jobb az arsenal mer nincs ott titi....Lionel85 írta:Én ezzel az üggyel kapcsolatban Fábregasra emlékszem, hogy ő mondta el a nyilvánosság előtt, hogy Henry mindig azt mondta nekik, hogy csak neki passzolhatnak és amikor elhagyta Henry az Arsenalt, akkor nyilatkozta Cesc, hogy sokkal felszabadultabban játszanak.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én ezzel az üggyel kapcsolatban Fábregasra emlékszem, hogy ő mondta el a nyilvánosság előtt, hogy Henry mindig azt mondta nekik, hogy csak neki passzolhatnak és amikor elhagyta Henry az Arsenalt, akkor nyilatkozta Cesc, hogy sokkal felszabadultabban játszanak.

-
- Llegenda del Barça
Igen, ő nyilatkozta. Fejtegettem is ezt a témát régebben csak elveszett a sok felállás között...LG írta: Nemtudom, nem-e Hleb nyilatkozta, h azért nem ment ugy a játék az Arsenalnak, mert féltek Henrytől, mert állandóan leorditotta a fejüket, ha vmit elcsesztek.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Remélem nem ő... Az rosszat tenne a további Barcelonai viszonyuknak. Ugynakkor ez a Barcelona, és itt Henry nem akkora guru. Szerintem itt soha nem lessz olyan gond hogy Henry veszekszik a többiekkel.LG írta:Nemtudom, nem-e Hleb nyilatkozta, h azért nem ment ugy a játék az Arsenalnak, mert féltek Henrytől, mert állandóan leorditotta a fejüket, ha vmit elcsesztek.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar