Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Replay írta:A katalán Sport arról ir, miután úgy tünik, nem sikerül a MU-nak megszerezni Berbatovot, igy Henry felé irányult a figyelmük.
Állitólag 19millióról szólna az üzlet.
Véleményem szerint semmi esély az üzletre.
Ja ezt én is olvastam ...jó nagyot röhögtem..Replay írta:A katalán Sport arról ir, miután úgy tünik, nem sikerül a MU-nak megszerezni Berbatovot, igy Henry felé irányult a figyelmük.
Állitólag 19millióról szólna az üzlet.
Véleményem szerint semmi esély az üzletre.
Én se, mivel Messi lő 30-at, ő meg 29-et!visca el barca írta:én azt sem bánom, ha a góllövő listán csak második lesz
1.Erre van megfelelő topic.Fabregas19 írta:Meg tudná nekem mondani valaki hogy melyik csatornán adják a meccseket?
az furcsa lenne az véletlenül nem puyol-éVarga Tamás írta:Akkor az új 5-ös meg Córcoles...ge3yra írta:azthiszem megvan az új 9-es ott játszik a hibernian ellen 9es mezben
Akkor az új 5-ös meg Córcoles...ge3yra írta:azthiszem megvan az új 9-es ott játszik a hibernian ellen 9es mezben
Nem a cipő teszi a mestertvisca el barca írta:kösz Titi!
2006 aug óta?én azt hittem nemrég "szakított" a nike-al (amugy nem értem ők mért nem hosszabbítottak vele..)
én azt sem bánom, ha a góllövő listán csak második lesz
2006. augusztusában lejárt a szerződése a Nike-al és ekkor kötötte meg a Reebok-al a szerződését, ami 9 millió fontról szól Henry részére.visca el barca írta:tud vki vmit a henry és a reebok kapcsolatáról? most néztem az edzés képeket és henry ebben a márlában tapossa...
Igen, ebben bizok én is.Varatrix írta: Ugynakkor ez a Barcelona, és itt Henry nem akkora guru. Szerintem itt soha nem lessz olyan gond hogy Henry veszekszik a többiekkel.
Hleb meg nem fakadt ki. Kacsa.lopakodo írta:nem csodálom h hleb kifakadt....
én is úgy tudom h fabregas nyilatkozta azt h mostmár sokkal jobb az arsenal mer nincs ott titi....Lionel85 írta:Én ezzel az üggyel kapcsolatban Fábregasra emlékszem, hogy ő mondta el a nyilvánosság előtt, hogy Henry mindig azt mondta nekik, hogy csak neki passzolhatnak és amikor elhagyta Henry az Arsenalt, akkor nyilatkozta Cesc, hogy sokkal felszabadultabban játszanak.
Igen, ő nyilatkozta. Fejtegettem is ezt a témát régebben csak elveszett a sok felállás között...LG írta: Nemtudom, nem-e Hleb nyilatkozta, h azért nem ment ugy a játék az Arsenalnak, mert féltek Henrytől, mert állandóan leorditotta a fejüket, ha vmit elcsesztek.
Remélem nem ő... Az rosszat tenne a további Barcelonai viszonyuknak. Ugynakkor ez a Barcelona, és itt Henry nem akkora guru. Szerintem itt soha nem lessz olyan gond hogy Henry veszekszik a többiekkel.LG írta:Nemtudom, nem-e Hleb nyilatkozta, h azért nem ment ugy a játék az Arsenalnak, mert féltek Henrytől, mert állandóan leorditotta a fejüket, ha vmit elcsesztek.