Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.29. 13:13:04

nem mindegy ki jön a szélre? ronaldinhot úgyse tudja pótolni. :!:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
danko94
Entrenador del Barça

2008.07.29. 13:10:20

manuel írta:Mert anó a másik jelölt David Silva mégcsak 21-22 éves de már válogatott játékos úgyhogy csak ennyi a különbség.
21 évesen lett orosz válogatott azóta 37 meccsen 13 gólt lőtt!!!
David Silva 20 évesen lett válogatott azóta 17 meccsen 3 gólt lőtt!!!
cps46
Entrenador del Barça

2008.07.29. 13:07:06

manuel írta:
[auto_cenzúra] teigen okosságokat tudszírni..
Hogy jön ide a kommunizmus? szerintem azt se tudodmiaz..
Trixiék meg szerintem 1 ici picivel de tényleg csak 1 kicsivel értenek többet a focizhoz mint te :wink:
Arshavin nem most kezdett el a focival foglalkozni ez is hülyeség,csak most figyelt rá fel Európa..
Most figyelt fel rá Európa 28 évesen!!!!ehez gratulálok neki neked pedig ahoz hogy ezt megosztottad velünk biztosan hülyén haltunk volna meg ha ezt a mindenki által tudott tényt nemközölted volna.Amúgy igazad lehet akkor ez a fiú már tényleg jó ideje foglalkozhat a futtbalal hogyha ilyen hamar felfedezték 28 évesen.Azután nemtudnál esetleg utána nézni hogy hány évesenlett válogatott???Mert anó a másik jelölt David Silva mégcsak 21-22 éves de már válogatott játékos úgyhogy csak ennyi a különbség.
Arshavin 2002-ben 21. születésnapja előtt mutatkozott be a válogatottban.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.29. 12:43:50

Karashu írta:
maxilopez írta:Amúgy aggodalomra semmi ok a fővárosiak még senkit nem igazoltak :D
De la Red..
Meg nekik minek igazolni, Tavaly vettek egy kész csapatot!

Garay igaz őt kölcsön adták :D:)
Kép
Karashu
Jugador d'estrella

2008.07.29. 12:39:16

maxilopez írta:Amúgy aggodalomra semmi ok a fővárosiak még senkit nem igazoltak :D
De la Red..
Meg nekik minek igazolni, Tavaly vettek egy kész csapatot!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.29. 12:33:29

[auto_cenzúra] teigen okosságokat tudszírni..
Trixiék meg szerintem 1 ici picivel de tényleg csak 1 kicsivel értenek többet a focizhoz mint te :wink:
Arshavin nem most kezdett el a focival foglalkozni ez is hülyeség,csak most figyelt rá fel Európa..
Most figyelt fel rá Európa 28 évesen!!!!ehez gratulálok neki neked pedig ahoz hogy ezt megosztottad velünk biztosan hülyén haltunk volna meg ha ezt a mindenki által tudott tényt nemközölted volna.Amúgy igazad lehet akkor ez a fiú már tényleg jó ideje foglalkozhat a futtbalal hogyha ilyen hamar felfedezték 28 évesen.Azután nemtudnál esetleg utána nézni hogy hány évesenlett válogatott???Mert anó a másik jelölt David Silva mégcsak 21-22 éves de már válogatott játékos úgyhogy csak ennyi a különbség.
cps46
Entrenador del Barça

2008.07.29. 12:32:56

manuel írta:
djtrack írta:a ledúrvább h 20 misi az orosz gyerek ára,annyiba VDV-ot is megkapnánk:D ő már bizonyított azért,de ez az orosz,ráadásúl a holland fiatalabb is meg gólerősebb!!!
Hát ez az!!!Csak az a baj hogy az elnökségett ez nem érdekli. :shock: És szerintem tutti hogyha Silvátt nemsikerül megszerezni akkor biztosan ezt a komcsi gyerekett fogják idehozni.Ami azért hihetetlen mert a mai futtbalban az én tudomásom szerint nemcsak ez a kétjátékos szerepel azon a poszton :wink:!!! mindenestre Laportáék szerint igen gondolom azért is nemgondolkodnak másokban.Mint pl:Van der vaart,Diégó,Tevez,stb.....(akik már azért letettek valamit az asztalra és ráadásúl nem 28 éves korukban kezdnek el komolyan a focival foglalkozni.)
Az hogy te valakiről nem hallottál 27 éves koráig, az nem azt jelenti, hogy előtte hobbi szinte nyomta a megye 2-ben. Kicsit utána kellene nézni Arshavinnak, aztán nyilatkozni róla.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.29. 12:28:43

manuel írta:
danko94 írta:Meg a bayern-t egyedfül ütötte ki és ő nyert UEFA-t a Zenitnek!!!! Szerintem ő lenne a legmegfelelőbb játékos e posztraöreg???? :idea: :idea: :idea:
Húha!!! akkor ez a fiú tényleg tudhat valamitt hogyha ilyen ügyes volt hogy egymaga felvette a harcott 11 emberrel szemben. :lol: Egyébként meg komolyra forditva a szótt azon a mecsen az egész orosz csapatt győzött mert nagyvolt az összeszokottság és a megértés a csapaton belül.Egyébként meg én szerintem nem volt egy nagybravúr megverni a németeket meglehetett figyelni az Eb-én is hogy messze elvannak maradva a profi futtbaltól teszem azt pl.Spanyol,Angol bajnokságok. :lol:
Mit figyeltél te meg az eb-n???
A németek döntöbe votak, kiütöték portugáliát ahol a játékosok mind nagy klubbokban játszanak: deco-chelsea, croni:mu, pepe-real, nani:mu, quaresma-porto...stb.
Az hogy a német bajnokság el van maradva a spanyoltol vagy éppen az angoltol nem ujdonság...
kilibarca
Capitá del Barça

2008.07.29. 12:25:26

Nóbi írta:... DE még sosem küldtek olyan hírt, ami kacsa lett volna
A Juventus csatára a Manchester United által áhított Thierry Henryt pótolhatja.
szóval szerintem baromság mivel Henry nem fog eligazolni.
Nóbi
Capitá del Barça

2008.07.29. 12:20:50

22 milliót adnánk Trezeguet-ért... :shock: Hát nem tudom, ha ő kell Pepnek, akkor legyen. Mindenesetre sokallom ezt az összeget egy ilyen korban lévő játékosért. Ami mellette szól, h csukott szemmel is képes gólt szerezni, minden hájjal megkent, sok csatát megélt játékos. Testfelépítése alkalmassá teszi arra a szerepre, amit Pep megálmodott a középcsatárnak. Nem mellékesen Titi hatalmas cimborája :wink:

jah és a forrás: T-Mobile Foci SMS, hirtelen nem néztem körül a neten máshol is megjelent-e, DE még sosem küldtek olyan hírt, ami kacsa lett volna :wink:
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.29. 12:19:49

Már nem 1 portálom olvastam hogy nagyon fitézzik Hlebbék azt hogy jöjjön vissza Fabregas ezzel csak az a baj hogy akkor lenénk még egy nagyállatok hogy fizetnénk is érte hogy visszajöjjön.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.07.29. 12:18:41

gyuri03 írta:nyujtsa fel a kezét az aki 1éve hallott Arhavinról :lol: :lol: de tényleg irjon az aki 1éve már tutta hogy van ez az Asrhavin gyerek na szerintem nemsokan vagyunk....erről ennyit
Én is ugyanígy vagyok vele! Silva kell nekünk! Mert ő már vmit bizonyított, és sokkal szimpatikusabb játékos!
Bár nekem ugyanaz a véleményem Adebayrról is, mint Arshavin-ról! Volt egy jó idénye, és egyből sokan megváltónak tekintik...
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.07.29. 12:18:00

Amúgy aggodalomra semmi ok a fővárosiak még senkit nem igazoltak :D
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.07.29. 12:17:28

manuel írta:
djtrack írta:a ledúrvább h 20 misi az orosz gyerek ára,annyiba VDV-ot is megkapnánk:D ő már bizonyított azért,de ez az orosz,ráadásúl a holland fiatalabb is meg gólerősebb!!!
Hát ez az!!!Csak az a baj hogy az elnökségett ez nem érdekli. :shock: És szerintem tutti hogyha Silvátt nemsikerül megszerezni akkor biztosan ezt a komcsi gyerekett fogják idehozni.Ami azért hihetetlen mert a mai futtbalban az én tudomásom szerint nemcsak ez a kétjátékos szerepel azon a poszton :wink:!!! mindenestre Laportáék szerint igen gondolom azért is nemgondolkodnak másokban.Mint pl:Van der vaart,Diégó,Tevez,stb.....(akik már azért letettek valamit az asztalra és ráadásúl nem 28 éves korukban kezdnek el komolyan a focival foglalkozni.)
baszus teigen okosságokat tudszírni..
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.29. 12:10:49

danko94 írta:Meg a bayern-t egyedfül ütötte ki és ő nyert UEFA-t a Zenitnek!!!! Szerintem ő lenne a legmegfelelőbb játékos e posztraöreg???? :idea: :idea: :idea:
Húha!!! akkor ez a fiú tényleg tudhat valamitt hogyha ilyen ügyes volt hogy egymaga felvette a harcott 11 emberrel szemben. :lol: Egyébként meg komolyra forditva a szótt azon a mecsen az egész orosz csapatt győzött mert nagyvolt az összeszokottság és a megértés a csapaton belül.Egyébként meg én szerintem nem volt egy nagybravúr megverni a németeket meglehetett figyelni az Eb-én is hogy messze elvannak maradva a profi futtbaltól teszem azt pl.Spanyol,Angol bajnokságok. :lol:
fradika87
Barça B

2008.07.29. 12:07:13

danko94 írta:
Léfe írta:Ekkora zsózsóért csunyán mellé foghat aki Arshvint megveszi, mert 27 éves létére szinte teljesen ismeretlen. Két jó meccs az EB.-n és más semmi.
Meg a bayern-t egyedfül ütötte ki és ő nyert UEFA-t a Zenitnek!!!! Szerintem ő lenne a legmegfelelőbb játékos e posztra...
Mit sem ért volna, ha nincs védelem, a foci csapatjáték!!
A zenit annak köszönhette hogy megnyerte az uefa-t, mert összevolt rakva az egész csapat, és befejezték a legtöbb akciójukat.
De fogadom idén sehol se leszenk!
Nem ragaszkodok amugy arshavinhoz, de ártani nem árthat, ha ezquerro befért a keretbe, akkor ő is befog!
Igaz annyi pénzt én se adnék érte
Olafinho
Jugador del Barça

2008.07.29. 12:07:00

Leo19 írta:
Olafinho írta:Mit írtam? Azt biztos nem, h 4-4-3 esetén Valdes hátvédként szerepel a csapatban, nemtom mit olvastál.
De 4+4+3=11 nem? akkor nincs kapus v hogy?
Inkább nem magyarázom meg neked, ha pedig csak vicceltél akkor, jól megijesztettél... :oops:

4-3-3 ra gondoltam és tévedés volt, de a lényeg nem ez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Olafinho 2008.07.29. 12:08:07-kor.
Leo19
Barça B

2008.07.29. 12:05:19

Olafinho írta:Mit írtam? Azt biztos nem, h 4-4-3 esetén Valdes hátvédként szerepel a csapatban, nemtom mit olvastál.
De 4+4+3=11 nem? akkor nincs kapus v hogy?
Mes que un club!!!!Hajrá Barca!!!!
Olafinho
Jugador del Barça

2008.07.29. 12:02:41

Mit írtam? Azt biztos nem, h 4-4-3 esetén Valdes hátvédként szerepel a csapatban, nemtom mit olvastál.
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.29. 12:02:30

Leo19
Barça B

2008.07.29. 12:00:55

Olafinho írta:Olaff!

Nekem tök mind1, h Ars, v Silva jön, csak vegyük meg valamelyiket, mert mindkettő sokat tudna a bal szélen hozzá rakni a játékhoz. Mindkettő szimpi.

Eto'o maradjon, ő a legjobb a posztján. Ha a játékosok is így nyilatkoznak, akkor a csapat kohéziójának szempontjából tök felesleges a helyére bárki.

Visszatérve a szélső kérdésre: Ha Sam marad, akkor az utsó igazolásunk, úgyhogy a két kiszemelt közül bármelyiket meg tudja venni a klub. Pep viszont úgy nyilatkozott, h a szélső csak másodlagos szakmai kérdés, ami szerintem jelenleg nem így van. Igaz,h Ini mindent megjátszik, de a taktikai variációk csak bővülnének egy klasszikus szélsővel a balon. Egyébként az lenne az igazi, ha a 4-4-2 és a 4-4-3 is benne lenne a csapatban, ahhoz viszont kell még egy széljátékos.

4-4-3 esetén jobb oldal széljátéka: Alves-Messi

bal: Abi-... és most ide kell elképzelni Silvát, v Ars-t.

Ez a koncepció egyébként megegyezne a Rijkaard féle Barca tükörfordításával, hisz Messi most a zseni a csapatban, régen Dinho volt, régen Giuly száguldozott, erre a célra pedig Ars és Silva is tökéletes lenne ebben a hadrendben.

Ja, 4-4-2 esetén is jól jönne az említett úrak közül valamelyik.

METÁL!
4-4-3-nál a kapus a negyedik védő v mi?2x is leírtad ugyh nem lehet tévedés :D :D
Más:Sztem Silva kéne mert fiatal tehetség,spanyol és már bizonyított a bajnokságban!!!
Mes que un club!!!!Hajrá Barca!!!!
danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.29. 11:59:41

Samu maradjon, ezzel egyetértek...

Silva vagy Arshavin jöjjön, ez egyértelmű!

Nemtom miért mondjátok, hogy az orosz az EB-n 2-3 meccsen nyújtott csak jól? A legutóbbi szezonban remekelt, UEFA-kupát nyert a Zenittel... Igaz, 1 éve én sem tudtam ki ő, de a 2007-2008-as szezonban ő és Pogrebnyak bebizonyította, hogy érdemes figyelemmel követni az orosz futballt is... Andrei-ben csak az átigazolásával kapcsolatos bizonytalansága aggaszt...

Silváról meg asszem nem kell sokat írni, a jövő egyik legnagyobb spanyol játékosa lehet...
danko94
Entrenador del Barça

2008.07.29. 11:57:59

Léfe írta:Ekkora zsózsóért csunyán mellé foghat aki Arshvint megveszi, mert 27 éves létére szinte teljesen ismeretlen. Két jó meccs az EB.-n és más semmi.
Meg a bayern-t egyedfül ütötte ki és ő nyert UEFA-t a Zenitnek!!!! Szerintem ő lenne a legmegfelelőbb játékos e posztra...Am meg most inkább idősebb csatárt és idősebb középpályást kell venni mert ha vbeszünk 1 2 évest az 10 évet lehúz itt és a tehetséges playek az akadémiáról nem tudnak feljönni és az lesz vgelük mint Fabregassal. Ott van pl Gai vagy Thiago(bocs h nem így kell írni) és bojan is beérik.Most ha vennénk egy 21 éves csatárt a fiataloknak nem jutna szerep a jövőben. Jah és egy 27 éve sátékos mért öreg???? :idea: :idea: :idea:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2008.07.29. 12:00:50-kor.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.29. 11:52:51

Örülök h egyre több hang van Eto'o maradása mellett.Egyre nagyobb az esély h marad.

Am szélsőt sztem nemveszünk már.Balszélsőt Hleb,Iniesta is tud játszani.
Olafinho
Jugador del Barça

2008.07.29. 11:45:15

Olaff!

Nekem tök mind1, h Ars, v Silva jön, csak vegyük meg valamelyiket, mert mindkettő sokat tudna a bal szélen hozzá rakni a játékhoz. Mindkettő szimpi.

Eto'o maradjon, ő a legjobb a posztján. Ha a játékosok is így nyilatkoznak, akkor a csapat kohéziójának szempontjából tök felesleges a helyére bárki.

Visszatérve a szélső kérdésre: Ha Sam marad, akkor az utsó igazolásunk, úgyhogy a két kiszemelt közül bármelyiket meg tudja venni a klub. Pep viszont úgy nyilatkozott, h a szélső csak másodlagos szakmai kérdés, ami szerintem jelenleg nem így van. Igaz,h Ini mindent megjátszik, de a taktikai variációk csak bővülnének egy klasszikus szélsővel a balon. Egyébként az lenne az igazi, ha a 4-4-2 és a 4-4-3 is benne lenne a csapatban, ahhoz viszont kell még egy széljátékos.

4-4-3 esetén jobb oldal széljátéka: Alves-Messi

bal: Abi-... és most ide kell elképzelni Silvát, v Ars-t.

Ez a koncepció egyébként megegyezne a Rijkaard féle Barca tükörfordításával, hisz Messi most a zseni a csapatban, régen Dinho volt, régen Giuly száguldozott, erre a célra pedig Ars és Silva is tökéletes lenne ebben a hadrendben.

Ja, 4-4-2 esetén is jól jönne az említett úrak közül valamelyik.

METÁL!
Lezárt