2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
21 évesen lett orosz válogatott azóta 37 meccsen 13 gólt lőtt!!!manuel írta:Mert anó a másik jelölt David Silva mégcsak 21-22 éves de már válogatott játékos úgyhogy csak ennyi a különbség.
Arshavin 2002-ben 21. születésnapja előtt mutatkozott be a válogatottban.manuel írta:Most figyelt fel rá Európa 28 évesen!!!!ehez gratulálok neki neked pedig ahoz hogy ezt megosztottad velünk biztosan hülyén haltunk volna meg ha ezt a mindenki által tudott tényt nemközölted volna.Amúgy igazad lehet akkor ez a fiú már tényleg jó ideje foglalkozhat a futtbalal hogyha ilyen hamar felfedezték 28 évesen.Azután nemtudnál esetleg utána nézni hogy hány évesenlett válogatott???Mert anó a másik jelölt David Silva mégcsak 21-22 éves de már válogatott játékos úgyhogy csak ennyi a különbség.[auto_cenzúra] teigen okosságokat tudszírni..
Hogy jön ide a kommunizmus? szerintem azt se tudodmiaz..
Trixiék meg szerintem 1 ici picivel de tényleg csak 1 kicsivel értenek többet a focizhoz mint te![]()
Arshavin nem most kezdett el a focival foglalkozni ez is hülyeség,csak most figyelt rá fel Európa..
Karashu írta:De la Red..maxilopez írta:Amúgy aggodalomra semmi ok a fővárosiak még senkit nem igazoltak
Meg nekik minek igazolni, Tavaly vettek egy kész csapatot!
De la Red..maxilopez írta:Amúgy aggodalomra semmi ok a fővárosiak még senkit nem igazoltak
Most figyelt fel rá Európa 28 évesen!!!!ehez gratulálok neki neked pedig ahoz hogy ezt megosztottad velünk biztosan hülyén haltunk volna meg ha ezt a mindenki által tudott tényt nemközölted volna.Amúgy igazad lehet akkor ez a fiú már tényleg jó ideje foglalkozhat a futtbalal hogyha ilyen hamar felfedezték 28 évesen.Azután nemtudnál esetleg utána nézni hogy hány évesenlett válogatott???Mert anó a másik jelölt David Silva mégcsak 21-22 éves de már válogatott játékos úgyhogy csak ennyi a különbség.[auto_cenzúra] teigen okosságokat tudszírni..
Hogy jön ide a kommunizmus? szerintem azt se tudodmiaz..
Trixiék meg szerintem 1 ici picivel de tényleg csak 1 kicsivel értenek többet a focizhoz mint te![]()
Arshavin nem most kezdett el a focival foglalkozni ez is hülyeség,csak most figyelt rá fel Európa..
Az hogy te valakiről nem hallottál 27 éves koráig, az nem azt jelenti, hogy előtte hobbi szinte nyomta a megye 2-ben. Kicsit utána kellene nézni Arshavinnak, aztán nyilatkozni róla.manuel írta:Hát ez az!!!Csak az a baj hogy az elnökségett ez nem érdekli.djtrack írta:a ledúrvább h 20 misi az orosz gyerek ára,annyiba VDV-ot is megkapnánk:D ő már bizonyított azért,de ez az orosz,ráadásúl a holland fiatalabb is meg gólerősebb!!!És szerintem tutti hogyha Silvátt nemsikerül megszerezni akkor biztosan ezt a komcsi gyerekett fogják idehozni.Ami azért hihetetlen mert a mai futtbalban az én tudomásom szerint nemcsak ez a kétjátékos szerepel azon a poszton
!!! mindenestre Laportáék szerint igen gondolom azért is nemgondolkodnak másokban.Mint pl:Van der vaart,Diégó,Tevez,stb.....(akik már azért letettek valamit az asztalra és ráadásúl nem 28 éves korukban kezdnek el komolyan a focival foglalkozni.)
Mit figyeltél te meg az eb-n???manuel írta:Húha!!! akkor ez a fiú tényleg tudhat valamitt hogyha ilyen ügyes volt hogy egymaga felvette a harcott 11 emberrel szemben.danko94 írta:Meg a bayern-t egyedfül ütötte ki és ő nyert UEFA-t a Zenitnek!!!! Szerintem ő lenne a legmegfelelőbb játékos e posztraöreg????![]()
![]()
Egyébként meg komolyra forditva a szótt azon a mecsen az egész orosz csapatt győzött mert nagyvolt az összeszokottság és a megértés a csapaton belül.Egyébként meg én szerintem nem volt egy nagybravúr megverni a németeket meglehetett figyelni az Eb-én is hogy messze elvannak maradva a profi futtbaltól teszem azt pl.Spanyol,Angol bajnokságok.
A Juventus csatára a Manchester United által áhított Thierry Henryt pótolhatja.Nóbi írta:... DE még sosem küldtek olyan hírt, ami kacsa lett volna
Én is ugyanígy vagyok vele! Silva kell nekünk! Mert ő már vmit bizonyított, és sokkal szimpatikusabb játékos!gyuri03 írta:nyujtsa fel a kezét az aki 1éve hallott Arhavinról![]()
de tényleg irjon az aki 1éve már tutta hogy van ez az Asrhavin gyerek na szerintem nemsokan vagyunk....erről ennyit
baszus teigen okosságokat tudszírni..manuel írta:Hát ez az!!!Csak az a baj hogy az elnökségett ez nem érdekli.djtrack írta:a ledúrvább h 20 misi az orosz gyerek ára,annyiba VDV-ot is megkapnánk:D ő már bizonyított azért,de ez az orosz,ráadásúl a holland fiatalabb is meg gólerősebb!!!És szerintem tutti hogyha Silvátt nemsikerül megszerezni akkor biztosan ezt a komcsi gyerekett fogják idehozni.Ami azért hihetetlen mert a mai futtbalban az én tudomásom szerint nemcsak ez a kétjátékos szerepel azon a poszton
!!! mindenestre Laportáék szerint igen gondolom azért is nemgondolkodnak másokban.Mint pl:Van der vaart,Diégó,Tevez,stb.....(akik már azért letettek valamit az asztalra és ráadásúl nem 28 éves korukban kezdnek el komolyan a focival foglalkozni.)
Húha!!! akkor ez a fiú tényleg tudhat valamitt hogyha ilyen ügyes volt hogy egymaga felvette a harcott 11 emberrel szemben.danko94 írta:Meg a bayern-t egyedfül ütötte ki és ő nyert UEFA-t a Zenitnek!!!! Szerintem ő lenne a legmegfelelőbb játékos e posztraöreg????![]()
![]()
Mit sem ért volna, ha nincs védelem, a foci csapatjáték!!danko94 írta:Meg a bayern-t egyedfül ütötte ki és ő nyert UEFA-t a Zenitnek!!!! Szerintem ő lenne a legmegfelelőbb játékos e posztra...Léfe írta:Ekkora zsózsóért csunyán mellé foghat aki Arshvint megveszi, mert 27 éves létére szinte teljesen ismeretlen. Két jó meccs az EB.-n és más semmi.
Inkább nem magyarázom meg neked, ha pedig csak vicceltél akkor, jól megijesztettél...Leo19 írta:De 4+4+3=11 nem? akkor nincs kapus v hogy?Olafinho írta:Mit írtam? Azt biztos nem, h 4-4-3 esetén Valdes hátvédként szerepel a csapatban, nemtom mit olvastál.
De 4+4+3=11 nem? akkor nincs kapus v hogy?Olafinho írta:Mit írtam? Azt biztos nem, h 4-4-3 esetén Valdes hátvédként szerepel a csapatban, nemtom mit olvastál.
Hát ez az!!!Csak az a baj hogy az elnökségett ez nem érdekli.djtrack írta:a ledúrvább h 20 misi az orosz gyerek ára,annyiba VDV-ot is megkapnánk:D ő már bizonyított azért,de ez az orosz,ráadásúl a holland fiatalabb is meg gólerősebb!!!
4-4-3-nál a kapus a negyedik védő v mi?2x is leírtad ugyh nem lehet tévedésOlafinho írta:Olaff!
Nekem tök mind1, h Ars, v Silva jön, csak vegyük meg valamelyiket, mert mindkettő sokat tudna a bal szélen hozzá rakni a játékhoz. Mindkettő szimpi.
Eto'o maradjon, ő a legjobb a posztján. Ha a játékosok is így nyilatkoznak, akkor a csapat kohéziójának szempontjából tök felesleges a helyére bárki.
Visszatérve a szélső kérdésre: Ha Sam marad, akkor az utsó igazolásunk, úgyhogy a két kiszemelt közül bármelyiket meg tudja venni a klub. Pep viszont úgy nyilatkozott, h a szélső csak másodlagos szakmai kérdés, ami szerintem jelenleg nem így van. Igaz,h Ini mindent megjátszik, de a taktikai variációk csak bővülnének egy klasszikus szélsővel a balon. Egyébként az lenne az igazi, ha a 4-4-2 és a 4-4-3 is benne lenne a csapatban, ahhoz viszont kell még egy széljátékos.
4-4-3 esetén jobb oldal széljátéka: Alves-Messi
bal: Abi-... és most ide kell elképzelni Silvát, v Ars-t.
Ez a koncepció egyébként megegyezne a Rijkaard féle Barca tükörfordításával, hisz Messi most a zseni a csapatban, régen Dinho volt, régen Giuly száguldozott, erre a célra pedig Ars és Silva is tökéletes lenne ebben a hadrendben.
Ja, 4-4-2 esetén is jól jönne az említett úrak közül valamelyik.
METÁL!
Meg a bayern-t egyedfül ütötte ki és ő nyert UEFA-t a Zenitnek!!!! Szerintem ő lenne a legmegfelelőbb játékos e posztra...Am meg most inkább idősebb csatárt és idősebb középpályást kell venni mert ha vbeszünk 1 2 évest az 10 évet lehúz itt és a tehetséges playek az akadémiáról nem tudnak feljönni és az lesz vgelük mint Fabregassal. Ott van pl Gai vagy Thiago(bocs h nem így kell írni) és bojan is beérik.Most ha vennénk egy 21 éves csatárt a fiataloknak nem jutna szerep a jövőben. Jah és egy 27 éve sátékos mért öreg????Léfe írta:Ekkora zsózsóért csunyán mellé foghat aki Arshvint megveszi, mert 27 éves létére szinte teljesen ismeretlen. Két jó meccs az EB.-n és más semmi.