Barça Igazolások 2008-09
- Nastradamus
- Jugador del Barça

-
- Jugador d'estrella
igen ,hleb tetszett...menczel írta:HÁt a mai meccs alapján a legköltséghatékonyabb igazolás (az ingyenes Jeffren mellett persze mert az a gyerek nagy tehetség) egyértelműen Piqué. 5m és rendkivül stabil. Az ifik közül még Pedrito tetszett, de pl marc crosas nagy csalódás volt. És remélem Ketia is fel fog javulni mert ha azt vesszük hogy ö is meg Hleb is 15 mihály volt, zongorázni lehet a különbséget.
HÁt a mai meccs alapján a legköltséghatékonyabb igazolás (az ingyenes Jeffren mellett persze mert az a gyerek nagy tehetség) egyértelműen Piqué. 5m és rendkivül stabil. Az ifik közül még Pedrito tetszett, de pl marc crosas nagy csalódás volt. És remélem Ketia is fel fog javulni mert ha azt vesszük hogy ö is meg Hleb is 15 mihály volt, zongorázni lehet a különbséget.
Ez nagyon értelmes voltHenryFAN írta:Szerintem csatár posztra Drogba kellene és mire itt abba hagyá pályafutását Bojan be ér!
Szerintem balközépre legyjobb lenne Schweinsterger ha nem akko VDF lenne a jó !
Vagy ha igaz a hir miszerint anyagi gondok miatt eladják Villát akko, egy Eto-Villa cere +még ráfizetünk 10+2 milliot!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Anyagi gondjai vannak ezért elcserélik Villát Eto'o-ra... Ilyenkor nekik PÉNZ kell, minek cserélnének? uhh

- lui1698
- Llegenda del Barça
Egyetértek Tamással!Varga Tamás írta:Nem tudom, hova írjam, így ide írom.
Santi Ezquerro kétéves szerződést írt alá az Osasuna csapatához. (NSO)
Amennyiben igaz, sok sikert Neki! Köszönünk mindent!
Nekem mindig szimpatikus volt, még a Bilbaoban szerettem meg a játékát, és magát az embert is. Egy végtelenül szerény és alázatos játékos volt.
KÖSZÖNJÜK!
Teljesen alázatos játékos,nem rinyál,nem pofázik csak melózik !
Sok sikert Santi!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem tudom, hova írjam, így ide írom.
Nekem mindig szimpatikus volt, még a Bilbaoban szerettem meg a játékát, és magát az embert is. Egy végtelenül szerény és alázatos játékos volt.
KÖSZÖNJÜK!
KÖSZÖNJÜK!

Szerinted Villának meg Sillvának alacsony a fizetése???djtrack írta:és szerinted ha anyagi gondjai vannak Valencianak tudják majd fizetni ETo magas gázsiját! grat ehez a hülye ötlethez!!HenryFAN írta:Szerintem csatár posztra Drogba kellene és mire itt abba hagyá pályafutását Bojan be ér!
Vagy ha igaz a hir miszerint anyagi gondok miatt eladják Villát akko, egy Eto-Villa cere +még ráfizetünk 10+2 milliot!
- djtrack
- Capitá del Barça
és szerinted ha anyagi gondjai vannak Valencianak tudják majd fizetni ETo magas gázsiját! grat ehez a hülye ötlethez!!HenryFAN írta:Szerintem csatár posztra Drogba kellene és mire itt abba hagyá pályafutását Bojan be ér!
Szerintem csatár posztra Drogba kellene és mire itt abba hagyá pályafutását Bojan be ér!
Van Der Vaart valószínűleg a Real játékosa lesz 10 millió(
)euróért....
hát nem tudom hogy korábban felvettük-e vele a kapcsolatot,de ennyiért nagyon nagy igazolás lett volna...

hát nem tudom hogy korábban felvettük-e vele a kapcsolatot,de ennyiért nagyon nagy igazolás lett volna...

Ezquerro 2+1 évre írt alá az Osasunához. Sok gólt kivánok neki. Azért spanyol golkirály csak nem lesz. 

-
- Barça B
- Kapcsolat:
MessiFan írta:Én örülök hogy Ezquerro talált magának 1 csapatot ahol több lehetõséget kap majd a kezdõbe.
hány évre igazolt?
sztem olyan sok évre nem írhatott alá mivel már nem mai gyerek....már minden klubbnak megvan vmi saját szabálya hogy 30év felettt 1-2 évre kötnek szerzőődést.....de azért remélem rendszeresen játszik majd az ossasunában....nemolyan rocc játékos sztem az ossa szintjét megüti
Viva Espana és Viva Barca.....
Én örülök hogy Ezquerro talált magának 1 csapatot ahol több lehetõséget kap majd a kezdõbe.
hány évre igazolt?
hány évre igazolt?
-
- Barça B
- Kapcsolat:
davi10 írta:Nem hiszem h lesznek új igazolások...Az esetek 50%-ában nem vesszük meg akiről szó van pl.:Adebayor, Villa, Arshavin, Moutinho stb.
sok pletyka volt az tény.....de ha megnézzük hogy mennyit költöttünk az átigazolási időszakban akkor máár ígyis többet mint amiröl az elején szó volt....én amostani kerettel is meglennék elégedve ha idazolnánk 1baloldali középpályást......

a többit meg majd Télen ha van vmi hiányosság....

- danianevem
- Entrenador del Barça
Már lassan 23 éves, annyit már nem fog fejlődni, hogy csatárzseni legyen belőle. Azt meg nem értem miért hívta be Domenech a franciák EB-keretébe... 34 meccsen 16 gólt szerzett, ez valóban szép teljesítmény, de ott van pl. Adebayor... Összejött a togóinak vagy 24 gól amiből 23 Fabregas meg a többi kp. érdeme...
-
- Barça B
- Kapcsolat:
sztem még kell idő neki (ha jól gondolom kiről van szó a Sant-Etien játékosárol van szó.....)még fiatal lehet beőle jó játékos csak nemzetközi rutinnak is kell lennie a lábába....danianevem írta:Azon meccsek alapján, melyeken láttam, olyan játékos mint Gomez... Ő pedig nem túl jó csatár...Cáceres14 írta:Bafetimbi Gomist is le kéne igazolni
- danianevem
- Entrenador del Barça
Azon meccsek alapján, melyeken láttam, olyan játékos mint Gomez... Ő pedig nem túl jó csatár...Cáceres14 írta:Bafetimbi Gomist is le kéne igazolni
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Cáceres14 írta:Bafetimbi Gomist is le kéne igazolni
sztem Ő a lyonba megy.....azért a francia sztárocskákat még otthon tartják 1-2 évig....azt majd csak utánaadják el hamár befutottak lesznek....
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Buitre írta:ez kb 2-napos hír. A mai lapok szerint márpedig le van zsírozva, h jön. Ti jól igazoltatok az idén, és nem játszhat mindenki a Barcaban... Mondjuk azon már nem röhöghet senki, h a RM ész nélkül igazol eurómilliókat kidobva.már a real nem akkarja leigazolni
ebben igazad van.....de most akkor VDV megy a Margitba...??:S
- Buitre
- Jugador d'estrella
ez kb 2-napos hír. A mai lapok szerint márpedig le van zsírozva, h jön. Ti jól igazoltatok az idén, és nem játszhat mindenki a Barcaban... Mondjuk azon már nem röhöghet senki, h a RM ész nélkül igazol eurómilliókat kidobva.már a real nem akkarja leigazolni