Nekem a bal szélről még hiányzik egy gyors, robbanékony kis szélső. Már mindenki tudja, hogy kire gondolok, az aláírásomban is ott van és már hónapok óta kardoskodom a leigazolása mellett. A kis orosz "csodagyerek" (phöö) Arsavin úgy néz ki, hogy megy a Tottenhambe (angol lapértesülések szerint magával a játékossal már megegyezett a Spurs és a zenit is hajlik a londoniak 20-21 milliós ajánlatára) hála a jó égnek, így már csak Silva maradna a jelöltekből.
De ne egy Pedrito-val vagy Jeffrennel oldjuk már meg a bal szélső kérdését. Plussz még jó, hogy Iniesta meg Henry meg még Hleb is tud ott játszani, de NEM AZ AZ Ő POSZTJUK. Iniesta a pálya közepén jó, csakúgy mint Hleb, Henry pedig csatárként. Ne tegyük már ki őket bal szélre, tudjuk, hogy ott egyikük se nyújtana egyenletesen jó teljesítményt. A felkészülési meccseket látva, nekem csak ez az egy poszt ami nagyon betöltetlennek látszik. Két szélen egy-egy gyors szélső-irányító (Messi-Silva) és két jól beadó, gyors bal oldali védő (Alvés-Abidal) igencsak ütne. És akkor még a középpályáról és csatárposztról nem is beszéltem. Cöö...
Lényeg a lényeg: EGY BAL SZÉLSŐ KELL MÉG A CSAPATBA

Eto'o meg marad és semmilyen "nyafi" Drogba meg ilyenek nem jönnek szeretett klubomhoz.