Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem pedig azért mondod(mondjátok) ezt mert sérülés lett belőle.Bányász!
Szerintem, így nem ugrok oda szerelni, mert kizárt hogy páros lábbal ez szabályosan sikerüljön.
Egy Arsenal - RM meccstől ne várjunk barátásgos focizgatást.Ha gálameccs lett volna akkor talán...de egy ilyan összecsapás bármilyen szinten valamennyire presztizs is szerintem.Ugyh előfordulhatnak ilyen estek szerintem..Nem azt mondom, hogy Szándékos volt, de egy felkészülési meccsbe NÁLAM nem fér be egy ilyen.
én sem éreztem annyira durvának a megmozdulást...alászorult a lába Sneijdernek Diaby alá...ezért sérülhettek a szalagok...ez csak a szerencsén múlik...Bányász írta:
Szerintem az eset abszolút véletlen volt...a labdára ment Diaby.Nem tudom a meccsen mi történt és mit csinált még amúgy.
Jobbulást Sneijder!
Szerintem az eset abszolút véletlen volt...a labdára ment Diaby.Nem tudom a meccsen mi történt és mit csinált még amúgy.MQuC írta:OFF: Nem normális Diaby... Ezen a meccsen nagyon rosszul játszott. Rúgott össze-visszaEGY BARI MECCSEN....SZÉGYEN, remélem Arsene lekapja a lábárol.
Azt még nem lehet biztosra tudni, de kb 5-7 hónapot kell kihagynia, a térdszalagjai sérültek elvileg.Sharky írta:Mennyire komoly Sneijder sérülése
Egen, most van augusztus, amihez jobb esetben jön 5 hónap, ami január. Ha hosszabb, és pedig a térdszalagok elég rakoncátlan fajták egy focistánál, akkor még további időre lesz szükség. Jobb esetben tavasz.csababarca írta:szóval szerintem olyan legkésőbb decemberben pályán leszdepth írta: 20:10 - Az elsődleges diagnózisok szerint Sneijdernek 5-7 hónapot kell majd kihagynia. /SER/
Sajnálom, szeretem a játékát. :/
szóval szerintem olyan legkésőbb decemberben pályán leszdepth írta: 20:10 - Az elsődleges diagnózisok szerint Sneijdernek 5-7 hónapot kell majd kihagynia. /SER/
Sajnálom, szeretem a játékát. :/
20:10 - Az elsődleges diagnózisok szerint Sneijdernek 5-7 hónapot kell majd kihagynia. /SER/Sharky írta:Mennyire komoly Sneijder sérülése
Gondolom majd a cselszinek is köszönjük meg, ha megveszik Robinhot és Fergienek is ha nem adja el CR-t és stb. és stb..Keelhaul írta:Hát Diabynak tartoztok néhány kösziszépennel.
A Barca játéka mindig szép volt. Évtizedek óta kialakult az az elvárás a csapattal szemben, hogy támadjon és szórakoztasson. Aláírom, hogy a 2005-2006-os szezonnál szebb játékot régen láttunk és ebben nagy szerepe van ennek a 3asnak. De ez egy olyan klub, ahol a szép, lélegzetelállító és támadófoci olyan elvárás, amit ha nem tartunk be, bárki is legyen az edző és a keret tagja, mennie kell.khtomka írta:
Gekkodan, hogy neked is válaszoljak. A gyengülést 2006-os évhez nézem.
R10-Deco-Etoo A jelenlegi keretből is össze lehet rakni egy jó csapatot, de az a látványosság már nem lesz. Élvezet volt nézni a Barca játékát ( ha nem a Madrid ellen játszottak) A csapatépítéshez idő kell, a játékosok amikor már csukott szemmel tudják, hogy a társ merre mozul. Egy igazi irányító ngyon kellene még a keretetekbe, én azt hittem VdV hozzátok fog menni.
Ettől félek én is! hisztiCRisti jövetele lesz a vég kezdete. Átéltem már egy galaktikus korszakot, nem volt benne sok köszönet. Nekem még mindig a Hierro-Redondo-Zidane-Raul stb csapat tetszett a legjobban.Reméljük, Céroni pár hónap alatt lerombolja majd, amit a Szőke Angyal és elődje szívós munkával felépített. Azt hiszem, Céroni Madridba menetele lenne a Barca legnagyobb igazolása.
Reméljük, Céroni pár hónap alatt lerombolja majd, amit a Szőke Angyal és elődje szívós munkával felépített. Azt hiszem, Céroni Madridba menetele lenne a Barca legnagyobb igazolása.khtomka írta:Ez így van. Remélem Guardiola a meggyengült keretből összerak egy jó kis csapatot, utána indulhat a versenyfutás. Viszont ha Etoo-t eladjátok akkor nehéz dolga lesz. Jelenleg a posztján Ő a legjobb, de úgy nézem ezt csak a szurkolók látják. Nekünk csapatépítésben van egy év fórunk, remélem ki is használjuk.gekkodan írta:A spanyol bajnokság 1-2 kivétellel mindig a Barca-Real versenyfutásról szól. Ha egyik sem nyer, akkor is a két legfontosabb meccs a szezonban az El ClássicoNéha bepiszkít 1-2 "kisebb" nagy hal (ld. Valencia, Deportivo), de akkor is futjuk a versenyünket, csak nem az első helyért
Ez így van. Remélem Guardiola a meggyengült keretből összerak egy jó kis csapatot, utána indulhat a versenyfutás. Viszont ha Etoo-t eladjátok akkor nehéz dolga lesz. Jelenleg a posztján Ő a legjobb, de úgy nézem ezt csak a szurkolók látják. Nekünk csapatépítésben van egy év fórunk, remélem ki is használjuk.gekkodan írta:A spanyol bajnokság 1-2 kivétellel mindig a Barca-Real versenyfutásról szól. Ha egyik sem nyer, akkor is a két legfontosabb meccs a szezonban az El ClássicoNéha bepiszkít 1-2 "kisebb" nagy hal (ld. Valencia, Deportivo), de akkor is futjuk a versenyünket, csak nem az első helyért