Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kvidra9
Barça C

2008.08.04. 11:17:46

Ha többet akar megtudni a Barca meccseiről akkor nézzen be:

http://www.realfans.gportal.hu
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.04. 11:12:03

Guardiola a tegnapi 2 gól után is azt mondta a meccs után Samuelről, hogy nem változtat a döntésén, hiszen Eto'o-nak ez a dolga, miután hosszú évek óta Barca játékos...

No Comment....
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.08.04. 11:01:49

csabimo írta:
maxilopez írta:Tegyük fel el megy, és nem tudunk ujj csatárt venni.De! Ne feledjük, hogy van nekünk Henrynk Messink na meg Bojan lehet hogy fiatal de nagyon tehetséges és gólérzékeny ott vannak az ujj fiatalok közűlük is biztos jólesz 1-2 És ha szorít a csatárhiány gudinak se kell közép pályán játszani mint az utóbbiakban...
Nem felejtjük hogy van henrynk meg bojanunk, csak az a baj hogy akármennyire is szeretem henryt, tegnap sem alkotott maradandot ahogy az eddigi felkészülési meccseken sem!!!
Etoo beállt és 2gol, remek játék! Bajban leszünk ha eladjuk van egy olyan érzésem...
Henry nem találja régi önmagát és egyre kevesebb ideje van erre...
félre ne érts én nem szeretném és nem támogatom Eto'o távozásást az egyik kedvencem bárhenry a tavalyi szezon végérekezdet ujra henry lenni most mégsem az igaz Bojan játéktudására meg nincsenek szavak :lol:
csabimo
Capitá del Barça

2008.08.04. 10:58:11

maxilopez írta:Tegyük fel el megy, és nem tudunk ujj csatárt venni.De! Ne feledjük, hogy van nekünk Henrynk Messink na meg Bojan lehet hogy fiatal de nagyon tehetséges és gólérzékeny ott vannak az ujj fiatalok közűlük is biztos jólesz 1-2 És ha szorít a csatárhiány gudinak se kell közép pályán játszani mint az utóbbiakban...
Nem felejtjük hogy van henrynk meg bojanunk, csak az a baj hogy akármennyire is szeretem henryt, tegnap sem alkotott maradandot ahogy az eddigi felkészülési meccseken sem!!!
Etoo beállt és 2gol, remek játék! Bajban leszünk ha eladjuk van egy olyan érzésem...
Henry nem találja régi önmagát és egyre kevesebb ideje van erre...
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.04. 10:53:28

Sikerült megnéznem a tegnapi meccsünket. Nagy részben Eto'o miatt ültem le a meccs elé és maradtam fent. Az első félidei teljesítményünk támadó szempontból nem volt rossz, de Henry továbbra is hatalmas zsákbamacska. Tegnap a leggyengébb láncszem volt az egész támadósorban, Pedro sokkal jobban játszott. Henry nagyon nem találta a ritmust, körülményes volt, nem jöttek be a cselei és ugyanazt a képet mutatta, mint amit 1 éven át.

Ebben az esetben duplán igazolódik az az állítás, hogy Eto'o elküldése óriási baklövés. Egyszerűen nincs klasszis támadónk, mert Bojan hatalmas tehetség, de 18 évesen nem lehet rá méretezni egy szezont, az még erős neki. Henry teljes talány, mire lesz képes. Pep pedig ne bízzon a középpályába, mert egyáltalán nem garancia, hogy a kp-k termelnek annyi gólt, amennyire Eto'o képes átlagos szezonjában.

Szóval a tegnapi kép csak megerősített abban, hogy nem adhatjuk el. És ehhez még hozzáteszem a produkcióját, akkor azt hiszem mondanom sem kell....

Yaya Touré - a szikla.

albicelesteX
A Vadász

2008.08.04. 10:52:02

barca99 írta: de Eto'o helyére egy hónap alatt nem találunk jobbat. Főleg, hogy Samu is worldclass.

8)
Egyetértek!Ráadásul akkor már nagyon zárt is lesz a piac hiszen nem hinném hogy bárki is megválna a középcsatárától!Ugye az MU nem is azt akar pótolni!Úgyhogy most már be kell fejezni a bohóckodást!
Kép
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.08.04. 10:36:37

Varga Tamás írta:Ez így van, ahogy Dani mondja. Ugyanis Céroni ügye még egy-két hétig biztos nem dől el. Namármost, ha mondjuk augusztus közepén Céroni elmegy a MU-ból, Sir Alex le tudja akasztani Samut, ha szükségét érzi. Mi viszont egy hét alatt nem találunk megfelelő helyettest, aki kellőképpen pótolni tudná a kamerunit. Az idő sürget, és ellenünk dolgozik.
Kapjon észbe, Senor Beguiristáin!
Kérem!
Ez mind igaz de mennyi ok dolgozik ez ellen például:ronaldo sérült kell annyi pénzért a madridnak amikor októberig sérült a megszerzése nehezebb min r10 volta milannak pedig az ugye nem volt könnyű. Ha mindez megvalósul akkor is Eto'o-t akarják ? Mert eddig Berbatovért küzdöttek... És míg Samut megszerzik az sem 1-2 nap és lesz-e Samunak kedve egykét ilyen sikeres meccs után elmennie szeretett klubjától... Tegyük fel el megy, és nem tudunk ujj csatárt venni.De! Ne feledjük, hogy van nekünk Henrynk Messink na meg Bojan lehet hogy fiatal de nagyon tehetséges és gólérzékeny ott vannak az ujj fiatalok közűlük is biztos jólesz 1-2 És ha szorít a csatárhiány gudinak se kell közép pályán játszani mint az utóbbiakban...
barca99
Llegenda del Barça

2008.08.04. 10:35:26

Már csak azért is felesleges eladni, mert ahogy telik az idő, úgy lesz egyre nehezebb pótolni. Már most is nagyon magasra teszi a lécet az új 9-esnek... tehát mostmár be lehetne fejezni az emberkedést, mert bár sztem mindenki pótolható, de Eto'o helyére egy hónap alatt nem találunk jobbat. Főleg, hogy Samu is worldclass.

Eddig nem érdekelt volna, ha jön a helyére valaki, most már viszont lement a felkészülési meccsek fele, az új csatárnak nehezebb lenne szoknia a környezetet, tehát most már szerintem is több kárt csinálnának ezzel, mint hasznot. Előre egy balszélsőért, és megállíthatatlanok lehetünk. 8)
szajko
Director del Fútbol

2008.08.04. 10:34:11

Eto'o nagyon jól játszott tegnap...a hozzáállása kiválló.....meg kell tartani :wink:
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.08.04. 10:27:54

Boixos írta:menjen el csiki a francba.
állítólag szakmai igazgatót keres a tarragona. nem is kellene sokat buszoznia.
Ez nagy volt! :lol: A srác nem tudom, hogy honnan vette Adebayort ajánlom neki a friss híreket! :wink: Meg azokat sem értem akik itt emlegetik Drogbát,Trezeguetit vagy hogy írják... Róla kijelentette a Barca hogy nem érdeklődik iránta Drogba hosszabított és Adebayor is...
mrlevy
Jugador del Barça

2008.08.04. 09:56:03

GRATULA SAMU :!:

Remélem pep és txiki is belátja végre hogy MARADNIA KELL :!: :!: :!:
visca el barca
Presidente del Barça

2008.08.04. 09:49:40

gekkodan írta:...évi 10 millás minimum fizetést, hiszen ennyit kér a kameruni....
te honnan veszed ezt az elképesztő összeget?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2008.08.04. 09:29:29

Bravó Eto'o!!!
Két gól, kezd formába lendülni... Tilos elengedni!!! Nagy hiba lenne! Adebayorért??? 2006-ban röhögtünk is volna... Én még most is röhögök... :D
Xavinho
Capitá del Barça

2008.08.04. 08:51:40

Azért a ma éjjeli meccs után elgondolkodhat az egész Barca-vezetés!
Az elég nyilvánvaló,h Henry hiába klasszis,de már kiöregedőben van és nem képes olyan szinten focizni,mint Eto'o. Ha nem tartjuk meg a kamerunit,akkor arra rámehet a szezonunk,m hozzá hasonló csatárt nem tudnánk venni és hiába gólerős a középpálya,jó csatár nélkül nem lehet bajnokságot/BL-t nyerni.És azt is nagyon remélem,h Pep majd bevallja,h tévedett Eto'o-val kapcsolatban...nagyon illenék :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.03. 21:32:20

menjen el csiki a francba.
állítólag szakmai igazgatót keres a tarragona. nem is kellene sokat buszoznia.
PUYOL-XAVI-INIESTA
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 21:15:25

manuel írta:
Én is úgyérzem hogy Tamásnak igaza van.Txikiék addig addig halaszgatják a döntésekett amig szépen lassan végett ér az átigazolási szezon!ezért én csak azt kérném Berguristian úrttól hogy hozzák már ide Silvátt és Etó helyére valakit vagy Huntelaart vagy valaki mást és kész.
Mert ettől a tesze-toszasággal kicsúszúnk az időből.És ha jól emlékszem ő már hónapokkal ezelőtt bejelentette hogy Augusztus elején lezárják az átigazoláskattt.Kérem Senior Txiki !!!Ne csalódjunk magában
[/quote]

1. Már csalódhattál azért benne, amikor így meghurcolta Eto'o-t. Profi klubnál ilyen bánásmód nem volt a játékosokkal. Jó, hogy R10 rászolgált a távozására, de az Ő eladása sem volt mentes a hercehurcától és ráadásul utána meg búcsúmeccsezni akarnak, egyebek.
Eto'o ügye szintén kritikán alulian van kezelve.

2. Azt gondolod, hogy Eto'o eladása után egy Huntelaar megfelelő pótlást jelentene? Hát én nem vagyok hasraesve tőle. Ha belegondolsz a spanyol bajnokság egyik legjobb támadójáról és egy világklasszisról beszélünk, nem holmi kis holland fiatal gyerekről, akiből még lehet valaki, de jelenleg nem viheti Eto'o táskáját sem.

Yaya Touré - a szikla.

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.08.03. 21:11:55

gekkodan írta:Ha tényleg igaz a manchesteres kamu, akkor nagyban függ az ügy CéRonaldotol. Nem hinném, hogy Sir Alex beleveri magát úgy egy 30-40 milliós üzletbe, hogy a világ legjobb támadói állnak rendelkezésére. Egy Tevez, CéRoni, Rooney anyagnál nincsen szükség Eto'o-ra, főleg ha hozzátesszük az évi 10 millás minimum fizetést, hiszen ennyit kér a kameruni.

Nem mellesleg, ha mi azért akarjuk eladni Samuelt, mert a pályán kívüli viselkedése negatív, akkor Sir Alexnek főleg nem fog kelleni, elég neki a hisztis CéRoni, aki egész nyáron üzenget és megszégyeníti a ManU mezét.

Namármost ezt így levezetve még egy eshetőség marad: CéRoni megy a Madridba (ami mondjuk nekünk egyéb okokból tök jó lenne :lol: ), akkor pedig Eto'o megy oda.

Ebben az esetben azért vagyunk kaksiban, mert augusztus végén már nem fogunk tudni Eto'o-hoz hasonló támadót igazolni, mert addigra már a keretek készen lesznek és a nagy ászok dönteni fognak a maradás mellett, ahogy már most is egyre kevesebb a sansz.

Tehát: Txiki és haverjai most térjenek észhez, mert ha Budapestről le tudom írni 5 mondatban, hogy mit veszítünk Eto'o eladásával, akkor ezt neki félálomban a klotyón látni kéne reggel, mert ő kapja ezért a fizetését, nem én.

Egy szónak is száz a vége: ha Eto'o elmegy, esélyünk nem lesz hozzá hasonló támadót igazolni, vagy ha mégis, az annyi pénzbe fog kerülni, hogy nem fogjuk megfizetni.

Nem nehéz ez Txiki Úr!
Úgy igaz, ahogy írtad, ehhez már egy betűt sem kell hozzátenni. Reméljük, megjön az illetékesek esze. Ha marad Eto'o, úgy valóban kész a keretünk, amely igencsak ütőképesnek tűnik( Samuval természetesen).
Rivaldo-A Legnagyobb.
manuel
Jugador d'estrella

2008.08.03. 20:59:52

Varga Tamás írta:Ez így van, ahogy Dani mondja. Ugyanis Céroni ügye még egy-két hétig biztos nem dől el. Namármost, ha mondjuk augusztus közepén Céroni elmegy a MU-ból, Sir Alex le tudja akasztani Samut, ha szükségét érzi. Mi viszont egy hét alatt nem találunk megfelelő helyettest, aki kellőképpen pótolni tudná a kamerunit. Az idő sürget, és ellenünk dolgozik.
Kapjon észbe, Senor Beguiristáin!!
Én is úgyérzem hogy Tamásnak igaza van.Txikiék addig addig halaszgatják a döntésekett amig szépen lassan végett ér az átigazolási szezon!ezért én csak azt kérném Berguristian úrttól hogy hozzák már ide Silvátt és Etó helyére valakit vagy Huntelaart vagy valaki mást és kész.
Mert ettől a tesze-toszasággal kicsúszúnk az időből.És ha jól emlékszem ő már hónapokkal ezelőtt bejelentette hogy Augusztus elején lezárják az átigazoláskattt.Kérem Senior Txiki !!!Ne csalódjunk magában[/quote]
Tim
Mezei fórumozó

2008.08.03. 19:46:55

"Txiki távirata Gekkodan komának"
Kedves Gekkodan,köszönjük észrevételét igazolási terveinkkel kapcsolatban!
Örömmel értesítem hogy aggodalma fölösleges,mivel ha Samuel távozna(erre egyébként egyre kevesebb az esély) akkor rendelkezünk egy kiváló helyettessel Henry személyében. Jövőre pedig elsődleges célunk Benzema megszerzése,amelyre(ez maradjon köztünk) jó esélyünk van!
Tisztelettel:Txiki Beguiristan

U.I:Várjuk további esetleges észrevételeit!

Viccet félretéve,nem hiszem hogy Samut elvinnék tőlünk.Egyszerűen nincs értékelhető ajánlat. Az viszont elgondolkodtató vajon miért is ilyen fontos hogy eladjuk :?: Nyílván nem pénz kérdés....
Kép
miihii
KHAL

2008.08.03. 19:39:30

Kicsit fura ez a könnyed (könnyelmű?) nyilatkozat Csikitől,h ha úgy alakul,h eligazol a kameruni,akkor jön helyette más.Mintha fürtökben lógnának a világklasszis csatárok a Camp Nou körül,csak úgy leakasztunk egyet,nem? :roll: Max vmi brutális összegért tudnánk (főleg a cselekvéskényszer miatt) vételezni vkit aki TALÁN a közelébe érhetne,és ezért sztem ráfizetéses lenne a buli.Na meg elég zsákbamacsek is :wink:
Én nem tartom amúgy valószínűnek,h a MU-nak kellene Samu,mégha el is megy Céroni.Akkor már inkább beinvesztálnának pölö Silvába,h a posztra igazoljanak.De ez csak okoskodás a részemről...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 19:29:47

Ez így van, ahogy Dani mondja. Ugyanis Céroni ügye még egy-két hétig biztos nem dől el. Namármost, ha mondjuk augusztus közepén Céroni elmegy a MU-ból, Sir Alex le tudja akasztani Samut, ha szükségét érzi. Mi viszont egy hét alatt nem találunk megfelelő helyettest, aki kellőképpen pótolni tudná a kamerunit. Az idő sürget, és ellenünk dolgozik.
Kapjon észbe, Senor Beguiristáin!
Kérem!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 19:20:31

Ha tényleg igaz a manchesteres kamu, akkor nagyban függ az ügy CéRonaldotol. Nem hinném, hogy Sir Alex beleveri magát úgy egy 30-40 milliós üzletbe, hogy a világ legjobb támadói állnak rendelkezésére. Egy Tevez, CéRoni, Rooney anyagnál nincsen szükség Eto'o-ra, főleg ha hozzátesszük az évi 10 millás minimum fizetést, hiszen ennyit kér a kameruni.

Nem mellesleg, ha mi azért akarjuk eladni Samuelt, mert a pályán kívüli viselkedése negatív, akkor Sir Alexnek főleg nem fog kelleni, elég neki a hisztis CéRoni, aki egész nyáron üzenget és megszégyeníti a ManU mezét.

Namármost ezt így levezetve még egy eshetőség marad: CéRoni megy a Madridba (ami mondjuk nekünk egyéb okokból tök jó lenne :lol: ), akkor pedig Eto'o megy oda.

Ebben az esetben azért vagyunk kaksiban, mert augusztus végén már nem fogunk tudni Eto'o-hoz hasonló támadót igazolni, mert addigra már a keretek készen lesznek és a nagy ászok dönteni fognak a maradás mellett, ahogy már most is egyre kevesebb a sansz.

Tehát: Txiki és haverjai most térjenek észhez, mert ha Budapestről le tudom írni 5 mondatban, hogy mit veszítünk Eto'o eladásával, akkor ezt neki félálomban a klotyón látni kéne reggel, mert ő kapja ezért a fizetését, nem én.

Egy szónak is száz a vége: ha Eto'o elmegy, esélyünk nem lesz hozzá hasonló támadót igazolni, vagy ha mégis, az annyi pénzbe fog kerülni, hogy nem fogjuk megfizetni.

Nem nehéz ez Txiki Úr!

Yaya Touré - a szikla.

miihii
KHAL

2008.08.03. 19:15:22

depth írta:
miihii írta: Akkor miért van az,h ő lelkes,hajt edzésen,jó a magaviselete és nem is naon mondogatja,h el akarna menni :arrow: mégis azt hajtogatta Txiki h nem kell. :evil:
Mindenki lelkes és mindenki hajt az edzésen. Ezt úgy írjátok, mintha csak benne lenne meg ez a bizonyítási vágy. Merne mást csinálni, nem itt lenne a helye akkor. Ha meg "azt hajtogatta" Txiki, h nem kell és -akármilyen jó csatár- nélküle is menne, akkor valószínűleg nem illik bele az elképzeléseikbe. De gondolom senki sem lesz szomorú, ha végül marad ;)
Egy szóval sem vontam kétségbe a többi playa lelkesedését,de most konkrétan Eto'o-ról van szó,h nem lóg ki a sorból.Pedzegettek motivációs problémát meg hozzáállásbelit,de a jelek nem ezt bizonyítják...Nem tudom milyen elképzelés,amibe ő ne férne bele,ha támadó fociról beszélünk.Márpedig sanszos,h ezután is az attakon lesz a hangsúly. :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
depth
Capitá del Barça

2008.08.03. 17:34:40

miihii írta: Akkor miért van az,h ő lelkes,hajt edzésen,jó a magaviselete és nem is naon mondogatja,h el akarna menni :arrow: mégis azt hajtogatta Txiki h nem kell. :evil:
Mindenki lelkes és mindenki hajt az edzésen. Ezt úgy írjátok, mintha csak benne lenne meg ez a bizonyítási vágy. Merne mást csinálni, nem itt lenne a helye akkor. Ha meg "azt hajtogatta" Txiki, h nem kell és -akármilyen jó csatár- nélküle is menne, akkor valószínűleg nem illik bele az elképzeléseikbe. De gondolom senki sem lesz szomorú, ha végül marad ;)
miihii írta: Most akkor kin múlik? :-k
Eto'on. Ha nem rak le semmilyen ajánlatot az asztalra, h ő oda szeretne menni, akkor nem is fog sehova se. Ha meg a Barcaval egyeznek meg, de Eto'o nem fogadja el a másik csapat ajánlatát, akkor se fog sehova se menni. Ha meg végül marad, akkor nemhiszem, h egy ilyen kvalitású játékos ne játszana.
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.08.03. 16:18:45

Hát igen, ez egy nagyon kusza történet eddig, ami Eto'o átigazolása (?) körül zajlódik, de bármi is van a dolog mögött, amiről nem tudunk, egyvalamit csak nem tudok megérteni:
Pep, aki nekem már játékoskorában is kedvencem volt az intelligenciája miatt, és aki edzőként is eddig jó előjelekkel vágott neki a munkának, és aki valószínűleg ugyanúgy nézte a Barça meccseit, mint mi az utóbbi 4 évben, miért mondhatta azt hogy neki nem kell Samu? :?: :?: Vagy csak mondatták vele?
VAN VALAMI A HÁTTÉRBEN!
Mindegy, én már nem foglalkozok vele, lényeg az hogy "valahogy" maradjon nálunk Samu.
Előre a TITOlusokért!
Lezárt