Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tamás, tudom, h megtárgyaltuk már, de azért emlékeztetnélek rá, h a főnök azután mondta le a válogatottságot, h a kitört bokáját leszarva, minimális idő alatt reaktiválta magát kifejezetten a válogatott vb-szereplése kedvéért, cirka 4 hónap alatt.Varga Tamás írta: Hát, azért Totti haverunk sem marad el, a fent említett Uraktól.
Számomra sok ellenszenves dolog van, de egyvalamivel semmi sem vetekedhet. ha valaki ereje teljében,a sikerek után lemondja a válogatottságot. Tudom, Boixos megtárgyaltuk. De, nem értem meg.
A pályán meg kell egy kis műsor is. Tudjuk, hisz Itáliában vagyunk: Panem et circenses!
grosso talált be nem materazziVarga Tamás írta: Minden csapatnak megvannak a maga rombolói. Mindenki nem lehet Messi, Kaká, Ronnie, vagy Pirlo. Meg a góllövés is benne van a vérében. 2006. július, VB-döntő, 18. perc. Rémlik?
Minden csapatnak megvannak a maga rombolói. Mindenki nem lehet Messi, Kaká, Ronnie, vagy Pirlo. Meg a góllövés is benne van a vérében. 2006. július, VB-döntő, 18. perc. Rémlik?AcMilanfan írta:materazzi nem a legjobb védő. EB-n is leszerepelt. ő csak a romboláshoz ért. ajánlom figyelmetekbe a www.calcio.hu . a cím magért beszél.gekkodan írta:Tamás!
Mourinho hatalmas edző, Ibrahimovics borzasztóan jó csatár, Materazzi pedig jó védő.
Nem a képességeikről beszéltem, hanem a parasztpépelésről, abban pedig a legnagyobbak. Irigység? Nincs mire, amikor a világ legjobb klubját szeretem:)
materazzi nem a legjobb védő. EB-n is leszerepelt. ő csak a romboláshoz ért. ajánlom figyelmetekbe a www.calcio.hu . a cím magért beszél.gekkodan írta:Tamás!
Mourinho hatalmas edző, Ibrahimovics borzasztóan jó csatár, Materazzi pedig jó védő.
Nem a képességeikről beszéltem, hanem a parasztpépelésről, abban pedig a legnagyobbak. Irigység? Nincs mire, amikor a világ legjobb klubját szeretem:)
Hát, azért Totti haverunk sem marad el, a fent említett Uraktól.gekkodan írta:Tamás!
Én meg nem!gekkodan írta:Hát igen, Boixossal ismét csak egyetérteni tudok. Nagy tahó az egész brigád. Az Internél ellenszenvesebb játékoskeretet amúgysem tudok elképzelni, ráadásul most egy jó nagy paraszt edzőt is kaptak. Szóval teljes lesz a tejköpülés és malátazabálás napi rendszerességgel.
ezígyvan de sajnos eredményesek..gekkodan írta:Hát igen, Boixossal ismét csak egyetérteni tudok. Nagy tahó az egész brigád. Az Internél ellenszenvesebb játékoskeretet amúgysem tudok elképzelni, ráadásul most egy jó nagy paraszt edzőt is kaptak. Szóval teljes lesz a tejköpülés és malátazabálás napi rendszerességgel.
Ja? Akkor az már más!Boixos írta:Tamás, ez már az erősen megfésült, helyreigazított változat.
az eredetivel inkább nem zsibb.a.sztanám a népet.![]()
![]()
Hupsz!Boixos írta:materazzi és ibrahimovics szemétkedésben egy kategória. max annyi a különbség, h materazzi inkább a "tettek" embere (bár beszélni is "tud", lásd anno az affért az arabbal), ibrahimovics inkább verbális szakember.
büdös gyökér mindkettő és egy csapatban játszanak, több, hasonló kaliberű kollégájukkal együtt. vannak ilyen jellegű ciszternák, ahová az ilyeneket gyűjtik.
egyébként ehhez a kiellini bugihoz annyit, h talán érthető, h mérges lehetett a bosnyákra a gyerek, mivel torinoban úgy utálják ibrahimovicsot, mint a 'mit is' ? azok után, h az elsők között takarodott el a púposoktól, amikor kiborulni látszott a moggiopoli-bili.
Én anno élőben láttam a meccset, Ibra se egy szent gyerek, de amit most kapott tőle a Kielini, azt bőven megérdemelte, egész meccsen rugdosta Ibrát, még csodálkoztam is, h Ibra viszonylag nyugodt maradt. Kielini amugy is takony, jobb jelzőt nem találok rá, ilyen patkányt nem is kéne a pálya közelébe engedni. Asszem Cannavarot is ő intézte el, az EB előtt, edzésengekkodan írta:Ez a video nagyon kemény:
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=658
Azért ezt az Ibra gyereket sem kell félteni, van bőven a sunyiságból és tahóságból...
Ezeket tudtam, de ott volt az a Paloschi(lehet nem így írják...) gyerek is, azt mondják nagy játékos lesz. Szerintem ilyen meccseken kellett volna játszatni, bár azt hiszem a Chelsea ellen beállt.Etooka írta:R10 és Pato az olimpián,Kaka és Inzaghi sérült!Ezért voltak ők a "csatárok"!Bár ez még így is furcsa!
R10 és Pato az olimpián,Kaka és Inzaghi sérült!Ezért voltak ők a "csatárok"!Bár ez még így is furcsa!danianevem írta:Én nem néztem a Chelsea-Milan meccset, csak a gólokat és az ereményt tudtam...
Ma viszont olvastam egy sportnapilapban a Milan kezdőjét: Ambrosini és Pirlo csatár???? Ha ez igaz, akkor Ancelotti(elnézést a szóhasználatért, de) a hülyeség fellegvára... Jó hogy nem Kalac-ot küldte csatárnak(bár lehet, hogy akkor jobban járnak...).
danianevem írta:Én nem néztem a Chelsea-Milan meccset, csak a gólokat és az ereményt tudtam...
Ma viszont olvastam egy sportnapilapban a Milan kezdőjét: Ambrosini és Pirlo csatár???? Ha ez igaz, akkor Ancelotti(elnézést a szóhasználatért, de) a hülyeség fellegvára... Jó hogy nem Kalac-ot küldte csatárnak(bár lehet, hogy akkor jobban járnak...).