2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
köszivilmso94 írta:M1 megy a Szávay meccs !MessiFan írta:rossz csatornát nézek vagy nektek is súlyemelés megy?
Azt én is néztem, tényleg nem volt semmi. Nagyon sajnálom a franciákat...torrestoni írta:Hőha..., ez a 4*100-as férfi gyors döntő egész egyszerűen zseniális volt, fenomenális verseny..., de egyben csalódás számomra, a Franciák miatt, én rájuk fogadtam...
Jó volt így látni Phelps-et, ez nem rajta múlott..., innentől már nem mernék nagy téttel fogadni arra, hogy 7-től kevesebb arannyal tér haza.
a másik oldal:bouba írta:Éremtábla: http://sporthirado.hu/statisztika-olimpia2008Los Banditos írta:
Hol tudom megnézni az aktuális éremtáblát, illetve hogy különböző országokban mennyit fizetnek az érmekért?:)
Majd meglátod a kézisek idén semmire sem mennek.MeNnOn írta:kézisek nem cseszték el.. egy döntetlen nem a világ vége..föleg ugy,hogy a brazilok a németeket is nagyon megszorongatták,szóval ha összekapjuk magunkat és szerencsénk is lesz azt a meccset lehozzuk..talán Kóreát is ..stefanl10 írta:Nekem van egy olyan sejtésem h az idén nem lesz sok magyar aranyérem. A kézisek is elcseszték, cseh lacinak kevés esélye van phelphs ellen, az egyik nagy reménység mohamed aida is kiesett úgy ahogy a többi magyar vívónö, dzsúdóban is kiesett egy magyar . Talán csak kajakosok nyerhetnek 1-2-őt meg talán a pólósok
és akkor játszanánk egy francia válogatottal aki nem verhetetlen..
Éremtábla: http://sporthirado.hu/statisztika-olimpia2008Los Banditos írta:
Hol tudom megnézni az aktuális éremtáblát, illetve hogy különböző országokban mennyit fizetnek az érmekért?:)
kézisek nem cseszték el.. egy döntetlen nem a világ vége..föleg ugy,hogy a brazilok a németeket is nagyon megszorongatták,szóval ha összekapjuk magunkat és szerencsénk is lesz azt a meccset lehozzuk..talán Kóreát is ..stefanl10 írta:Nekem van egy olyan sejtésem h az idén nem lesz sok magyar aranyérem. A kézisek is elcseszték, cseh lacinak kevés esélye van phelphs ellen, az egyik nagy reménység mohamed aida is kiesett úgy ahogy a többi magyar vívónö, dzsúdóban is kiesett egy magyar . Talán csak kajakosok nyerhetnek 1-2-őt meg talán a pólósok
és az első féloidőben meg mi játszottunk 8 percet emberelőnyben ráadásul a második félidőben 4 percet a brazilok is játszottak vagyis összsítésben 18-12 az emberhátrány nekünk az egész meccsen 6 percig voltunk többet emberhátrányban mint ők. Nem fair de elmegy. 5 gól tudod mi az? Én is szoktam az egyetemen játszani, igaz nem olyan profi szinten mint te de nagyaon sokszor 1-2 góllal kapunk ki vagy nyerünk. a Mai kézilabdában feltéve hogy nem egy profi csapat játszik egy félamtőrrel, akkor nem nagyon tudnak 10 gólt kiharcolni 7-8 max s 5 gólt illik megőrizni főleg, hogy a brazil csapat nem egy hm világverő alakulat.Lionel Messi Fan írta:30percből 16 perc emberhátrányba nagyon ferr dolog jó hogy elment az 5 gól a kézilabda gyors sport 5 gól nem előny 10 gól legalább az már előny
Nem a bírókat kell szidni az első félidőben meg nekünk húztak négyszer is kiállítottak brazil játékost tőlünk senkit ez nem tűnt fel?Lionel Messi Fan írta:Ilyen egy [auto_cenzúra] bírói vezetést amit ez a 2 majom Lengyel bíró csinált a Magyar-Brazil női Kézilabda meccsen nem sűrűn látni de nem baj csajok legalábbb 1pontot sikerült menteni 28:28 Brazilia Magyaro.
Így vanMonti írta:Igazából Phelps és Laci közt semmi más különbseég nincs csak mondjuk 500 000 000 dolcsi