Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.11. 15:35:33

Bányász!
1. úgy gondolom, hogy jogom/unk van kritizálni bárki teljesítményét, ha arra rászolgál. Mint ahogy dícsérni is. Vagy dícsérni szabad, de negatív véleményt megfogalmazni nem? Ez disszonáns lenne, és értelmetlen.
2. aronba sem arról beszélt, hogy a sportolók többet érnének, mint bármely más egyszerű földi halandó. hanem arról, hogy a mi munkánk is ugyanannyit ér, mint az övék. Csak abban különbözik, hogy őket a világ ismeri, mirólunk meg nem tud.
3. Kulcsár Krisztián teljesítménye pedig igazad van, tragikus, és nincs rá magyarázat.
4. Jogom van elmondani, hogy amióta Szávayból sztárt kreáltak - mert valójában nem az -, azóta elszállt vele a ló, és két egyeneset nem tudott a labdába ütni. odament, és ugyanúgy lebőgött, mint az idén valamennyi versenyén.
5. Igen, az biztos, hogy effektíve kevesebbet dolgozok, mint Cseh Laci, vagy Kovács Kati. De, az én, ill. mi munkánk ugyanúgy hozzájárul a nemzet épüléséhez, szinten maradásához, mint a sportolóké. Ő a medencében, a vízen, a páston áll helyt, én pedig a munkahelyemen. A sok kicsiből tevődik össze a nagy egész. Minden láncszem ugyanolyan fontos.
Ez az én véleményem. Lehet vele egyetérteni, és lehet vele vitatkozni. Európai módon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.08.11. 17:50:01-kor.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.11. 15:35:30

>BlAuGrAnA HeArT< írta: Ha nem ér többet mint más mi a [auto_cenzúra] ne kritizálhatnánk 1 fiatal 20 éves lányt? Vannak olyan hétköznapi hősök akiknek nagyobb a teljesítményük legalább is én jónéhányat ismerek a környezetemben akikkel kib***ott az élet de úgy küszködnek mint senki más...
Tényleg nem érted?Mint ember nem ér többet.De a teljesítménye igenis nagyobb.Nem ismerem a Te hétköznapi hőseidet,de le a kalappal előttük.Szávaynak biztos nem kellett küzdenie...

Mindegy ha jólesik a lelketeknek kritizáljátok!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Szandi
Főnökasszony

2008.08.11. 15:34:47

Ez felfoghatatlan. Szidni őt...Alig 20 éves és szerintem már így is olyan dolgokat ért el, amit más egész életében nem fog. Ez a kínai csaj, akit már wimbledonban is rühelltem, mert annyira idegölő a pofája, meghát... Jó volt. Kvázi nem tudott hibázni. Egy ilyen idegtépő majd 3 órás csatában bármi lehetett. Az meg egy hatalmas pech, hogy már az elején őt kapta Ági.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
>BlAuGrAnA HeArT<
Barça C

2008.08.11. 15:31:57

Bányász írta:
aronba írta:
Bányász írta:Miért nem száltok már le szegény lányról?Inkább örüljünk,h ott volt...

Nekem sokkal nagyobb csalódás mondjuk Kulcsár Krisztián,őt mégse szidja senki.Pedig ha jól tudom világbajnokként érkezett...

És bár csalódás a szereplése de eszembe se jutna b*szogatni meg lesz*rozni.

Főleg úgy,h én csak itt ülök a gép előtt és csak álmodom arról,h olimpikon legyek.H jövünk mi ahhoz,h bármelyik olimpikonra azt mondjuk sz*r?
Miért azért mert valaki kijut az olimpiára már sztár? Egyetmistáink orvosaink akik nagyszerű eredményeket érnek el a világban legalább ugyanekkora hősök, meg a tanárok, meg az edzők, akik ezeket a sportolókat felkészítették. De sztár az egyszerű földműves is aki gürcöl azért hogy mindnyájunknak így a sportolóknak élelmet tremel. Nélkülük sehol sem lennénk sportolók nélkül igenis meglennénk...
Úgy hogy nyugodtan lehet kritizálni azt aki rosszul szerepel, ugyanúgy ahogy dicsérni kell azt aki jól szerepel ők a munkájukat végzik, nem emberfeletti lények.
Sokan közülünk ugyanúgy dolgozunk naponta 9-10 órát mint a sportolók, úgyhogy semmivel sem érünk kevesebbet mint ők.
Ki beszél itt arról,h ők sztárok?Mondtam én ilyet?

Amit leírtál az mind igaz,azt nem is vitatom.De talán nehezebb mondjuk 11mp alatt lefutni a 100 métert vagy olyan szinten teniszezni mint Szávay mint napi 9-10 órát dolgozni.Mert dolgozni mindenki tud....

És tudod Te,h mennyi munka van abban,h ott vannak?

Szerinted miért nem lesz mindenkiből olimpikon?Azért mert rengeteg munkát és áldozatot igényel az,h olyan szintre juss a sportban,h részt vehess egy olimpián.Nem könnyű élsportolónak lenni.Sőt nagyon is nehéz.

Mégegyszer nyomatékosítom,h nem mondtam,h ők sztárok és,h többet érnek mint Te vagy én.

De azt tartom,h nagyobb teljesítmény az övék mint a Tied vagy az enyém.Így változatlanul azt mondom nem kritizálhatjuk őket.
Ha nem ér többet mint más mi a [auto_cenzúra] ne kritizálhatnánk 1 fiatal 20 éves lányt? Vannak olyan hétköznapi hősök akiknek nagyobb a teljesítményük legalább is én jónéhányat ismerek a környezetemben akikkel kib***ott az élet de úgy küszködnek mint senki más...
"Si estirem tots ella caur&i molt de temps no pot durar, segur que TOMBA, TOMBA, TOMBA, ben corcada deu ser ja".
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.11. 15:28:41

aronba írta: Miért azért mert valaki kijut az olimpiára már sztár? Egyetmistáink orvosaink akik nagyszerű eredményeket érnek el a világban legalább ugyanekkora hősök, meg a tanárok, meg az edzők, akik ezeket a sportolókat felkészítették. De sztár az egyszerű földműves is aki gürcöl azért hogy mindnyájunknak így a sportolóknak élelmet tremel. Nélkülük sehol sem lennénk sportolók nélkül igenis meglennénk...
Úgy hogy nyugodtan lehet kritizálni azt aki rosszul szerepel, ugyanúgy ahogy dicsérni kell azt aki jól szerepel ők a munkájukat végzik, nem emberfeletti lények.
Sokan közülünk ugyanúgy dolgozunk naponta 9-10 órát mint a sportolók, úgyhogy semmivel sem érünk kevesebbet mint ők.
Ekkora demagóg szöveget már régen olvastam errefelé...
(írom ezt, mint munkásember)
Bányász

2008.08.11. 15:27:45

aronba írta:
Bányász írta:Miért nem száltok már le szegény lányról?Inkább örüljünk,h ott volt...

Nekem sokkal nagyobb csalódás mondjuk Kulcsár Krisztián,őt mégse szidja senki.Pedig ha jól tudom világbajnokként érkezett...

Főleg úgy,h én csak itt ülök a gép előtt és csak álmodom arról,h olimpikon legyek.H jövünk mi ahhoz,h bármelyik olimpikonra azt mondjuk sz*r?
Miért azért mert valaki kijut az olimpiára már sztár? Egyetmistáink orvosaink akik nagyszerű eredményeket érnek el a világban legalább ugyanekkora hősök, meg a tanárok, meg az edzők, akik ezeket a sportolókat felkészítették. De sztár az egyszerű földműves is aki gürcöl azért hogy mindnyájunknak így a sportolóknak élelmet tremel. Nélkülük sehol sem lennénk sportolók nélkül igenis meglennénk...
Ki beszél itt arról,h ők sztárok?Mondtam én ilyet?

Amit leírtál az mind igaz,azt nem is vitatom.De talán nehezebb mondjuk 11mp alatt lefutni a 100 métert vagy olyan szinten teniszezni mint Szávay mint napi 9-10 órát dolgozni.Mert dolgozni mindenki tud....

És tudod Te,h mennyi munka van abban,h ott vannak?

Szerinted miért nem lesz mindenkiből olimpikon?Azért mert rengeteg munkát és áldozatot igényel az,h olyan szintre juss a sportban,h részt vehess egy olimpián.Nem könnyű élsportolónak lenni.Sőt nagyon is nehéz.

Mégegyszer nyomatékosítom,h nem mondtam,h ők sztárok és,h többet érnek mint Te vagy én.

De azt tartom,h nagyobb teljesítmény az övék mint a Tied vagy az enyém.Így változatlanul azt mondom nem kritizálhatjuk őket.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.11. 15:12:36

Bányász

2008.08.11. 15:00:58

Miért nem száltok már le szegény lányról?Inkább örüljünk,h ott volt...

Kép

lopakodo
Capitá del Barça

2008.08.11. 14:57:47

Kép

kikapot.....egész világgal elhitették h titkos esélyes...hát nem lett az... :oops: erre nem lehet mást mondani ,csak azt h [auto_cenzúra] volt...
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.11. 14:54:58

Nem kizárólag Szávay a hibás a menedzsere, meg a sportújságírók elhitették vele hogy sztár, most is titkos éremesélesként számoltak vele. Sokkal jobban játszott amikor csak a 50-70. hely között volt s nem vol rajta ekkora nyomás. Hingis, Jankovic, vagy Szeeles Mónika fel tudták dolgozni 17 évesen a sikereket Szávay nem, nem mindenki egyforma.
Bányász

2008.08.11. 14:54:32

Los Banditos írta:Szávay tényleg egyre inkább rosszabb. Nem is értem, mit keres a világranglista 14. helyén, amikor egy éve folyamatosan csak kikap. :roll:
Ennél nagyobb bajod ne legyen....

Megnéztem az megint a férfi 4x100at.Hihetetlen mekkora verseny volt...

Bernard h készülhetett el ennyire az erejével,ez érthetetlen.Az ausztrálok első embere meg mekkora világcsúcsot úszott már...
Kép

Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.11. 14:44:58

Szávay tényleg egyre inkább rosszabb. Nem is értem, mit keres a világranglista 14. helyén, amikor egy éve folyamatosan csak kikap. :roll:
in to exile
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.08.11. 14:38:35

Lesz még érem, sok sportoló még Pekingben sincs! Azta' mindenit a sok pesszimistába! :evil: Azok vagytok, nem realisták!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.11. 14:34:39

Szávay Ágnessel elszaladt a ló, már kb. Navratilovának érzi magát, pedig az ütőjét sem vihetné. Jövőre a 114. lesz, nem a 16. a világranglistán. Idén akivel összekerült, attól csúfos vereséget szenvedett. Még egy egyeneset sem tudott a labdába ütni, jóformán. Szép volt Ági, ennyi volt Ági. Szerintem.
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.08.11. 14:32:35

bőven? pl?
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.08.11. 14:27:09

Sajnos nem lehet minden nap jól teljesíteni de hol van még az olimpia vége lessz még bőnven miért örölnünk :!: 8)
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.11. 14:23:00

Nah mindegy ez a mai nap az úszók , meg a női vizilabdások sikerei ellenére úgy ahogy volt egy nagy csalódás lett. Remélem a holnapi nap jobb lesz.
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.08.11. 14:22:40

aronba írta: Nah azért a ranglistán símán Ági mögött van, azért mert egy versenyen kijött neki a lépés nem jelent semmit, símán verni kellett volna igenis noname, és nagyon nagy szégyen
Most néztem meg 72. a ranglistán, a kínai Ági a 14. azt hiszem ez mindent elmond
Igen, de csak azért 72. mert nagyon hosszú ideig sérült volt, és a régi top 20-as világranglista helyéről lecsúszott kb. a 200. helyre. Annyira gyorsan nem tud feljönni a ranglistán, de rövid időn belül újra top 20-as lesz, ebben biztos vagyok :roll:
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.11. 14:13:15

Ronaldinho&Barca írta:Nah teniszben is elvéreztünk.. kicsit csalódás volt Ági azért. De ezek a rizsfalók elég motiváltak úgy nézem... :roll:
Ez a rizsfaló hihetetlen. A combjai nagyobbak, mint az enyém :? ahogy a kommentátor mondta, mintha fallal teniszezne. Azért kíváncsi lennék, hgy a bilikébe ő pisil-e bele.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.11. 14:10:57

Bányász írta:
aronba írta:Hát Szávay óriási csalódás, oké, hogy kínai otthon van, de könyörgöm, Szávay a 14. a világon. Símán vernie kellett volna et a noname kínait.
Ez a noname kínai Wimbledonban elődöntőt játszott.

És ott is megverte Ágit...hát ennyire noname.
Nah azért a ranglistán símán Ági mögött van, azért mert egy versenyen kijött neki a lépés nem jelent semmit, símán verni kellett volna igenis noname, és nagyon nagy szégyen
Most néztem meg 72. a ranglistán, a kínai Ági a 14. azt hiszem ez mindent elmond
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.11. 14:08:28

Nah teniszben is elvéreztünk.. kicsit csalódás volt Ági azért. De ezek a rizsfalók elég motiváltak úgy nézem... :roll:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bányász

2008.08.11. 14:08:21

aronba írta:Hát Szávay óriási csalódás, oké, hogy kínai otthon van, de könyörgöm, Szávay a 14. a világon. Símán vernie kellett volna et a noname kínait.
Ez a noname kínai Wimbledonban elődöntőt játszott.

És ott is megverte Ágit...hát ennyire noname.
Kép

aronba
Jugador d'estrella

2008.08.11. 14:07:12

Hát Szávay óriási csalódás, oké, hogy kínai otthon van, de könyörgöm, Szávay a 14. a világon. Símán vernie kellett volna et a noname kínait.
Adam04
Jugador del Barça

2008.08.11. 14:06:02

Szávay Ági kiesett 6-4, 3-6, 5-7 -re kapott ki
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2008.08.11. 14:04:35

Nah nyert is a kínai :roll:
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Lezárt