Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Tényleg nem érted?Mint ember nem ér többet.De a teljesítménye igenis nagyobb.Nem ismerem a Te hétköznapi hőseidet,de le a kalappal előttük.Szávaynak biztos nem kellett küzdenie...>BlAuGrAnA HeArT< írta: Ha nem ér többet mint más mi a [auto_cenzúra] ne kritizálhatnánk 1 fiatal 20 éves lányt? Vannak olyan hétköznapi hősök akiknek nagyobb a teljesítményük legalább is én jónéhányat ismerek a környezetemben akikkel kib***ott az élet de úgy küszködnek mint senki más...
Ha nem ér többet mint más mi a [auto_cenzúra] ne kritizálhatnánk 1 fiatal 20 éves lányt? Vannak olyan hétköznapi hősök akiknek nagyobb a teljesítményük legalább is én jónéhányat ismerek a környezetemben akikkel kib***ott az élet de úgy küszködnek mint senki más...Bányász írta:Ki beszél itt arról,h ők sztárok?Mondtam én ilyet?aronba írta:Miért azért mert valaki kijut az olimpiára már sztár? Egyetmistáink orvosaink akik nagyszerű eredményeket érnek el a világban legalább ugyanekkora hősök, meg a tanárok, meg az edzők, akik ezeket a sportolókat felkészítették. De sztár az egyszerű földműves is aki gürcöl azért hogy mindnyájunknak így a sportolóknak élelmet tremel. Nélkülük sehol sem lennénk sportolók nélkül igenis meglennénk...Bányász írta:Miért nem száltok már le szegény lányról?Inkább örüljünk,h ott volt...
Nekem sokkal nagyobb csalódás mondjuk Kulcsár Krisztián,őt mégse szidja senki.Pedig ha jól tudom világbajnokként érkezett...
És bár csalódás a szereplése de eszembe se jutna b*szogatni meg lesz*rozni.
Főleg úgy,h én csak itt ülök a gép előtt és csak álmodom arról,h olimpikon legyek.H jövünk mi ahhoz,h bármelyik olimpikonra azt mondjuk sz*r?
Úgy hogy nyugodtan lehet kritizálni azt aki rosszul szerepel, ugyanúgy ahogy dicsérni kell azt aki jól szerepel ők a munkájukat végzik, nem emberfeletti lények.
Sokan közülünk ugyanúgy dolgozunk naponta 9-10 órát mint a sportolók, úgyhogy semmivel sem érünk kevesebbet mint ők.
Amit leírtál az mind igaz,azt nem is vitatom.De talán nehezebb mondjuk 11mp alatt lefutni a 100 métert vagy olyan szinten teniszezni mint Szávay mint napi 9-10 órát dolgozni.Mert dolgozni mindenki tud....
És tudod Te,h mennyi munka van abban,h ott vannak?
Szerinted miért nem lesz mindenkiből olimpikon?Azért mert rengeteg munkát és áldozatot igényel az,h olyan szintre juss a sportban,h részt vehess egy olimpián.Nem könnyű élsportolónak lenni.Sőt nagyon is nehéz.
Mégegyszer nyomatékosítom,h nem mondtam,h ők sztárok és,h többet érnek mint Te vagy én.
De azt tartom,h nagyobb teljesítmény az övék mint a Tied vagy az enyém.Így változatlanul azt mondom nem kritizálhatjuk őket.
Ekkora demagóg szöveget már régen olvastam errefelé...aronba írta: Miért azért mert valaki kijut az olimpiára már sztár? Egyetmistáink orvosaink akik nagyszerű eredményeket érnek el a világban legalább ugyanekkora hősök, meg a tanárok, meg az edzők, akik ezeket a sportolókat felkészítették. De sztár az egyszerű földműves is aki gürcöl azért hogy mindnyájunknak így a sportolóknak élelmet tremel. Nélkülük sehol sem lennénk sportolók nélkül igenis meglennénk...
Úgy hogy nyugodtan lehet kritizálni azt aki rosszul szerepel, ugyanúgy ahogy dicsérni kell azt aki jól szerepel ők a munkájukat végzik, nem emberfeletti lények.
Sokan közülünk ugyanúgy dolgozunk naponta 9-10 órát mint a sportolók, úgyhogy semmivel sem érünk kevesebbet mint ők.
Ki beszél itt arról,h ők sztárok?Mondtam én ilyet?aronba írta:Miért azért mert valaki kijut az olimpiára már sztár? Egyetmistáink orvosaink akik nagyszerű eredményeket érnek el a világban legalább ugyanekkora hősök, meg a tanárok, meg az edzők, akik ezeket a sportolókat felkészítették. De sztár az egyszerű földműves is aki gürcöl azért hogy mindnyájunknak így a sportolóknak élelmet tremel. Nélkülük sehol sem lennénk sportolók nélkül igenis meglennénk...Bányász írta:Miért nem száltok már le szegény lányról?Inkább örüljünk,h ott volt...
Nekem sokkal nagyobb csalódás mondjuk Kulcsár Krisztián,őt mégse szidja senki.Pedig ha jól tudom világbajnokként érkezett...
Főleg úgy,h én csak itt ülök a gép előtt és csak álmodom arról,h olimpikon legyek.H jövünk mi ahhoz,h bármelyik olimpikonra azt mondjuk sz*r?
Miért azért mert valaki kijut az olimpiára már sztár? Egyetmistáink orvosaink akik nagyszerű eredményeket érnek el a világban legalább ugyanekkora hősök, meg a tanárok, meg az edzők, akik ezeket a sportolókat felkészítették. De sztár az egyszerű földműves is aki gürcöl azért hogy mindnyájunknak így a sportolóknak élelmet tremel. Nélkülük sehol sem lennénk sportolók nélkül igenis meglennénk...Bányász írta:Miért nem száltok már le szegény lányról?Inkább örüljünk,h ott volt...
Ennél nagyobb bajod ne legyen....Los Banditos írta:Szávay tényleg egyre inkább rosszabb. Nem is értem, mit keres a világranglista 14. helyén, amikor egy éve folyamatosan csak kikap.
Igen, de csak azért 72. mert nagyon hosszú ideig sérült volt, és a régi top 20-as világranglista helyéről lecsúszott kb. a 200. helyre. Annyira gyorsan nem tud feljönni a ranglistán, de rövid időn belül újra top 20-as lesz, ebben biztos vagyokaronba írta: Nah azért a ranglistán símán Ági mögött van, azért mert egy versenyen kijött neki a lépés nem jelent semmit, símán verni kellett volna igenis noname, és nagyon nagy szégyen
Most néztem meg 72. a ranglistán, a kínai Ági a 14. azt hiszem ez mindent elmond
Ez a rizsfaló hihetetlen. A combjai nagyobbak, mint az enyémRonaldinho&Barca írta:Nah teniszben is elvéreztünk.. kicsit csalódás volt Ági azért. De ezek a rizsfalók elég motiváltak úgy nézem...
Nah azért a ranglistán símán Ági mögött van, azért mert egy versenyen kijött neki a lépés nem jelent semmit, símán verni kellett volna igenis noname, és nagyon nagy szégyenBányász írta:Ez a noname kínai Wimbledonban elődöntőt játszott.aronba írta:Hát Szávay óriási csalódás, oké, hogy kínai otthon van, de könyörgöm, Szávay a 14. a világon. Símán vernie kellett volna et a noname kínait.
És ott is megverte Ágit...hát ennyire noname.
Ez a noname kínai Wimbledonban elődöntőt játszott.aronba írta:Hát Szávay óriási csalódás, oké, hogy kínai otthon van, de könyörgöm, Szávay a 14. a világon. Símán vernie kellett volna et a noname kínait.