Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
A kivásárlási ár azt jelenti, h ha valamelyik klub kifizeti azt az összeget, akkor az elnöknek kutya kötelessége elengedni a játékost. Persze, h ha a játékos is szeretne menni. Szóval azt az összeget nem lehet feljebb tornászni.Eaglebarca írta: A kivásárlási ára "elvileg" 15,6 millió euró, amit persze kedvenc Del Nido elnökünk tuti feljebb srófolna.
Nastradamus írta:Valahol olvastam, hogy az MU is bejelentkezett érte, de remélem maradni akar az Ibériai félszigeten...mégpedig katalán földönEaglebarca írta:Az Elmundo Deportivo szerint Silva a holnapi napon fogja megkapni a Valencia utolsó ajánlatát a szerződés-hosszabítását illetően, ha az nem lesz elég jó, akkor megkezdik a konkrét tárgyalásokat a Barcával. Ugyanakkor a Valencia nem fogadná el a 18+4 milliós ajánlatot, hanem feljebb akarják srófolni a problémás anyagi helyzetük miatt. Nyilván ezt csak bizonyos mértékig tehetik, mert itt is számít, hogy Silva hova szeretne igazolni. Holnap meglátjuk...
Valahol olvastam, hogy az MU is bejelentkezett érte, de remélem maradni akar az Ibériai félszigeten...mégpedig katalán földönEaglebarca írta:Az Elmundo Deportivo szerint Silva a holnapi napon fogja megkapni a Valencia utolsó ajánlatát a szerződés-hosszabítását illetően, ha az nem lesz elég jó, akkor megkezdik a konkrét tárgyalásokat a Barcával. Ugyanakkor a Valencia nem fogadná el a 18+4 milliós ajánlatot, hanem feljebb akarják srófolni a problémás anyagi helyzetük miatt. Nyilván ezt csak bizonyos mértékig tehetik, mert itt is számít, hogy Silva hova szeretne igazolni. Holnap meglátjuk...
Hidd el Messi miatt nem venne vissza...hála istennek annyi esély van rá hogy idejön, mint hogy én...na jó annál kevesebbOlafinho írta:Csatlakozom:
Nem szimpi a Hiszti-Kriszti, de ha Barca játékos lenne, akkor elfogadnám, a játéktudása miatt.
Egyébként itt kénytelen lenne visszavenni, mert Messi is itt van...
Mondjuk, ha lehet akkor inkább Aguero...
Én elüldöznémsocio66 írta:Hát azért ha idejönne,biztos nem üldöznék el a szurkolók...Nastradamus írta:
Remélem soha nem fogom barca mezben látni azt a majmot!
Menjen csak madridba ott a helye...![]()
különben is,jelenleg ő a világ (második) legjobb játékosa,mindössze egy kicsit vissza kéne vennie az arcából és akkor elfogadnánk mi is. Én sem szeretem egyébként,de nem esnék kétségbe ha ide igazolna...
Nem a Barcába illő a felfogása: nyálas, ha a labdát kirúgják előle látványosat esik aztán szemrehányóan néz a bíróra....ilyen játékos ide nem kellsocio66 írta:Hát azért ha idejönne,biztos nem üldöznék el a szurkolók...Nastradamus írta:
Menjen csak madridba ott a helye...![]()
különben is,jelenleg ő a világ (második) legjobb játékosa,mindössze egy kicsit vissza kéne vennie az arcából és akkor elfogadnánk mi is. Én sem szeretem egyébként,de nem esnék kétségbe ha ide igazolna...
Hát azért ha idejönne,biztos nem üldöznék el a szurkolók...Nastradamus írta:
Menjen csak madridba ott a helye...
Hát focizni azt tud, de egyébként egy nagyon gusztustalan ember. Nincs meg benne az az alázat ami az igazán nagy játékosokat jellemzi (Messi, Xavi, Iniesta és ilyen volt korábban Ronaldinho is).Nastradamus írta:Remélem soha nem fogom barca mezben látni azt a majmot!dekor írta:Semmi jelentősége annak amit beírok, csak érdekesség...
"Ferguson inkább a Barcelonához engedné Ronaldót, mintsem a Madridhoz, és ennek érdekében akár a Real Madridtól kért összeg felével is megelégedne a katalánoktól. A transzfertől azonban mind a játékos, mint Laportáék elzárkóznak." /Marca/
Menjen csak madridba ott a helye...
Remélem soha nem fogom barca mezben látni azt a majmot!dekor írta:Semmi jelentősége annak amit beírok, csak érdekesség...
"Ferguson inkább a Barcelonához engedné Ronaldót, mintsem a Madridhoz, és ennek érdekében akár a Real Madridtól kért összeg felével is megelégedne a katalánoktól. A transzfertől azonban mind a játékos, mint Laportáék elzárkóznak." /Marca/
roy69 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Ezt valaki nekem légyszi...de az is jo ha küldök linket spanyol fordítóról![]()
Az ajánlatot szerintem igen, de hogy jön-ehenry&eto írta:és ezt konkrétnak lehet venni?
22 miskát ajánlott a barca. szerintem jönhenry&eto írta:most akkor david silva ügye hogy áll?sztem semmi nemlesz itt még ajánlatott sem tett a barca:S!
Nem egy kategória .Természetesen nem játéktudásra gondoltamlionelmessi19 írta:Ezt megmosolyogtam, hogy finoman fogalmazzak.kilibarca írta:érdekes lenne ő Barcában két Messink lenne![]()
Ezt megmosolyogtam, hogy finoman fogalmazzak.kilibarca írta:érdekes lenne ő Barcábank két Messink lenne![]()