2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A nap idézete:Varga Tamás írta:Magyarul, ha megkérhetnélek.Slither írta:Quote of the Day:
"I got 80 text messages today. One of my friends said to me, 'Dude, how many times a day do I have to see your ugly face?'"
-- Michael Phelps (USA)
![]()
Magyarul, ha megkérhetnélek.Slither írta:Quote of the Day:
"I got 80 text messages today. One of my friends said to me, 'Dude, how many times a day do I have to see your ugly face?'"
-- Michael Phelps (USA)
![]()
Csak azért írtam le, mert itt nagyon sokan csak Phelpset tartják a fekete báránynak még Csehből majdnem angyalkát teremtenek a tisztesség kedvéért írtamamit írtam. Lehet ha ezek a szerek nem lennének Phelps is Cseh is maximum a 4. helyért csatázhatnának. Másrészt nem érdektelen a verseny ha nézted a mai versenyt Cseh csak 68 századdal maradt le. úgy vélem az a hüjeség ha valaki Phelpsben a sátánt, még Csehben az angyalt látja.vale írta:De aronba ne kezdjü már megint az elejéről a cikkben az van hogy az élsportolók doppingolnak , az 1. helyezettek is és a 23. a 28 is , így a 2. is szóval Cseh is , nem tudom miért kell ezt a hüjeséget mindig újra feldobni.aronba írta:Amúgy soha nem kedveltem ezeket az összeesküvés elméleteket. Annak idején Darnyit, Egerszegit, majd Kovácsot akarták bemártani ilyen-olyan ürüggyel.
Nincs értelme összesküvés elméleteket gyártani, hisz minden más úszó így Cseh is ugyanúgy szedi azokat a szereket mint Phelps. Mint gondoltok a világ egyetlen úszószövetségében sem olvasták a mexikói írását? Dehogynem.
És miért nem óvnak az amerikaiak ellen?
2 lehetőség van:
1. Egy szó sem igaz abból ami a cikkben áll
2. Minden igaz, viszont mindenki így mi magyarok is átvettük az amerikai gyakorlatot s innetől kezdve nincs miért panaszkodni miért óvni esetleg.![]()
Az én gondom jelen állás szerint annyi hogy amig a teljes mezőnyből 4-5 ember kiemelkedik és ők jó csatákat vivnak , vagy vívnának az első helyér. De nem nem így van mert jött ez a... amit már kitárgyaltunk Phelps és érdektelenné teszi a versenyt.
Most ez hülye példa lesz....de x ezer évvel ezelőtt azt hitték,h az emberi teljesítőképesség határa az,h fel tudnak egyenesedni....vale írta:Bányász te már lassan filozofálsz... ő biztosan onnét tudja hogy amikor odajöttek hozzá 10 másodperc alatt futották a 100at , és miután felturbózta őket egyből 9,7 alatt futották. Figyelj ő nem egy kívülálló , ő nem a selytéseit mondja el... ő tényekről beszél. És igaza van , mert ha 8-10 éve az emberi teljesítőképesség határai 10-15 másodpercel rosszabbak voltak akkor most is ott kellene lenniük , pedig akkor is ugyanannyit edzettek , és sajnos már akkor is doppingoltak csak nem 3. 4. generációs doppingszerekkel amik jól kivannak fejtve a cikkben hanem egyszerü tesztoszteronokkal vagy éppen férfi hormonokkal.Bányász írta: Mindenki ebből a cikkből idézget,de Ő se mondja meg,h miért elképzelhetetlen.Csak azt állítja,h elképzelhetetlen.
De nem válaszoltál a kérdésemre...miért elképzelhetetlen és honnan tudja bárki,h mi a lehetetlen?
De aronba ne kezdjü már megint az elejéről a cikkben az van hogy az élsportolók doppingolnak , az 1. helyezettek is és a 23. a 28 is , így a 2. is szóval Cseh is , nem tudom miért kell ezt a hüjeséget mindig újra feldobni.aronba írta:Amúgy soha nem kedveltem ezeket az összeesküvés elméleteket. Annak idején Darnyit, Egerszegit, majd Kovácsot akarták bemártani ilyen-olyan ürüggyel.
Nincs értelme összesküvés elméleteket gyártani, hisz minden más úszó így Cseh is ugyanúgy szedi azokat a szereket mint Phelps. Mint gondoltok a világ egyetlen úszószövetségében sem olvasták a mexikói írását? Dehogynem.
És miért nem óvnak az amerikaiak ellen?
2 lehetőség van:
1. Egy szó sem igaz abból ami a cikkben áll
2. Minden igaz, viszont mindenki így mi magyarok is átvettük az amerikai gyakorlatot s innetől kezdve nincs miért panaszkodni miért óvni esetleg.
Bányász te már lassan filozofálsz... ő biztosan onnét tudja hogy amikor odajöttek hozzá 10 másodperc alatt futották a 100at , és miután felturbózta őket egyből 9,7 alatt futották. Figyelj ő nem egy kívülálló , ő nem a selytéseit mondja el... ő tényekről beszél. És igaza van , mert ha 8-10 éve az emberi teljesítőképesség határai 10-15 másodpercel rosszabbak voltak akkor most is ott kellene lenniük , pedig akkor is ugyanannyit edzettek , és sajnos már akkor is doppingoltak csak nem 3. 4. generációs doppingszerekkel amik jól kivannak fejtve a cikkben hanem egyszerü tesztoszteronokkal vagy éppen férfi hormonokkal.Bányász írta: Mindenki ebből a cikkből idézget,de Ő se mondja meg,h miért elképzelhetetlen.Csak azt állítja,h elképzelhetetlen.
De nem válaszoltál a kérdésemre...miért elképzelhetetlen és honnan tudja bárki,h mi a lehetetlen?
De ténylegvan Bommel írta:Maximális egyetértésem!Varga Tamás írta:Bányász!
Jól elolvastad a cikket? A mexikói érthetően, és egyenesen levezeti a doppingolás módszerét, tematikáját, rendszerét. Mit, mikor, hogyan és milyen mennyiségben adagolnak. És bármennyire is nehéz elfogadnod: én hiszek neki. Mivel vannak előzmények, és igazságok, melyek bizonyították szavainak igazságát.
Komlóiak "szavajárása". Értsd: elkezdtem könnyezni, megkönnyeztem.MeNnOn írta:azt.hogy kell ?Bogi63 írta:WáháhááháháháháháháhCardine írta:"Kovács Kati."-Nem is tudtam,hogy az énekesnők is doppingolnak.Vagy Kovács Ágira gondoltál?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezen bekönnyeztem...![]()
mert énnemtudok
Ok,kösz igy már egyértelmü kire gondoltál.Bányász írta:http://www.fn.hu/olimpia/20080804/kovac ... _kajakozo/Cardine írta:"Kovács Kati."-Nem is tudtam,hogy az énekesnők is doppingolnak.Vagy Kovács Ágira gondoltál?
http://www.fn.hu/olimpia/20080804/kovac ... _kajakozo/Cardine írta:"Kovács Kati."-Nem is tudtam,hogy az énekesnők is doppingolnak.Vagy Kovács Ágira gondoltál?
Maximális egyetértésem!Varga Tamás írta:Bányász!
Jól elolvastad a cikket? A mexikói érthetően, és egyenesen levezeti a doppingolás módszerét, tematikáját, rendszerét. Mit, mikor, hogyan és milyen mennyiségben adagolnak. És bármennyire is nehéz elfogadnod: én hiszek neki. Mivel vannak előzmények, és igazságok, melyek bizonyították szavainak igazságát.
Te kis élmunkás! "Kiváló dolgozó" címet Marcinak!grecki írta:Sorry, melóhelyen vagyok, így nem is olvasgattam nagyon a topikot, csak emailben megkaptam a cikk linkjét, gondoltam nem ebből indult a vita. Ezek szerinte mégis.Varga Tamás írta: Már Los is megrótt, miért linkeltük be négyszer!
Nagyon tanulságos, és nagyon hihetőnek tűnik.
Egyébként én is azon a véleményen vagyok, hogy a mai élsport elképzelhetetlen dopping nélkül, és ez a cikk ebben a megygyőződésemben csak megerősített...
Igen nagyon ügyes meg hozzáértő emberke.De nem is ezzel van a gondom.Varga Tamás írta:Bányász!
azt.hogy kell ?Bogi63 írta:WáháhááháháháháháháhCardine írta:"Kovács Kati."-Nem is tudtam,hogy az énekesnők is doppingolnak.Vagy Kovács Ágira gondoltál?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezen bekönnyeztem...
WáháhááháháháháháháhCardine írta:"Kovács Kati."-Nem is tudtam,hogy az énekesnők is doppingolnak.Vagy Kovács Ágira gondoltál?
Sorry, melóhelyen vagyok, így nem is olvasgattam nagyon a topikot, csak emailben megkaptam a cikk linkjét, gondoltam nem ebből indult a vita. Ezek szerinte mégis.Varga Tamás írta: Már Los is megrótt, miért linkeltük be négyszer!
Nagyon tanulságos, és nagyon hihetőnek tűnik.
Mert akiről szó van a cikkben az lehet, hogy ért is hozzá egy kicsit. De ha te megtudod cáfolni őt, akkor oké.Bányász írta:De nem válaszoltál a kérdésemre...miért elképzelhetetlen és honnan tudja bárki,h mi a lehetetlen?