Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.13. 21:09:03

Varga Tamás írta:
Slither írta:Quote of the Day:

"I got 80 text messages today. One of my friends said to me, 'Dude, how many times a day do I have to see your ugly face?'"
-- Michael Phelps (USA)

:lol: :lol:
Magyarul, ha megkérhetnélek.
A nap idézete:

"Ma 80 smst kaptam. Az egyik barátom ezt mondta: Haver, hányszor kell egy nap a ronda képedet néznem?" - Michael Phelps
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 21:04:41

Slither írta:Quote of the Day:

"I got 80 text messages today. One of my friends said to me, 'Dude, how many times a day do I have to see your ugly face?'"
-- Michael Phelps (USA)

Magyarul, ha megkérhetnélek.
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.08.13. 21:01:17

Quote of the Day:

-- Michael Phelps (USA)

ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 20:51:22

Vale!

Amíg jött ez a ....talán épp azért tudott odaérni,mert ekkora tehetség,és a szerekkel is megtámogatva,ahogy az egész élmezőny szintén megvan támogatva,ilyen eredményeket ér el. mert ő jobb. szerek nélkül is az lenne. persze amíg nem bizonyítják be,addig tiszta. addig csak spekuláció,akárhányszor nyomtok be ide cikkeket.meg írtok FELTÉTELEZÉSEKET.

Off: vki legyenszíves adjon egy mükődő linket,ami a 4x 200as férfi váltó mai döntőjét tartalmazza. magyar kommenttel...néztem eurosporton,és m1en is,de nem igen találtam, előre is nagy köszönet!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.13. 20:34:56

vale írta:
aronba írta:Amúgy soha nem kedveltem ezeket az összeesküvés elméleteket. Annak idején Darnyit, Egerszegit, majd Kovácsot akarták bemártani ilyen-olyan ürüggyel.
Nincs értelme összesküvés elméleteket gyártani, hisz minden más úszó így Cseh is ugyanúgy szedi azokat a szereket mint Phelps. Mint gondoltok a világ egyetlen úszószövetségében sem olvasták a mexikói írását? Dehogynem.
És miért nem óvnak az amerikaiak ellen?
2 lehetőség van:
1. Egy szó sem igaz abból ami a cikkben áll
2. Minden igaz, viszont mindenki így mi magyarok is átvettük az amerikai gyakorlatot s innetől kezdve nincs miért panaszkodni miért óvni esetleg.
De aronba ne kezdjü már megint az elejéről a cikkben az van hogy az élsportolók doppingolnak , az 1. helyezettek is és a 23. a 28 is , így a 2. is szóval Cseh is , nem tudom miért kell ezt a hüjeséget mindig újra feldobni. :roll: :? Az én gondom jelen állás szerint annyi hogy amig a teljes mezőnyből 4-5 ember kiemelkedik és ők jó csatákat vivnak , vagy vívnának az első helyér. De nem nem így van mert jött ez a... amit már kitárgyaltunk Phelps és érdektelenné teszi a versenyt.
Csak azért írtam le, mert itt nagyon sokan csak Phelpset tartják a fekete báránynak még Csehből majdnem angyalkát teremtenek a tisztesség kedvéért írtamamit írtam. Lehet ha ezek a szerek nem lennének Phelps is Cseh is maximum a 4. helyért csatázhatnának. Másrészt nem érdektelen a verseny ha nézted a mai versenyt Cseh csak 68 századdal maradt le. úgy vélem az a hüjeség ha valaki Phelpsben a sátánt, még Csehben az angyalt látja.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.13. 20:34:15

vale írta:
Bányász írta: Mindenki ebből a cikkből idézget,de Ő se mondja meg,h miért elképzelhetetlen.Csak azt állítja,h elképzelhetetlen.

De nem válaszoltál a kérdésemre...miért elképzelhetetlen és honnan tudja bárki,h mi a lehetetlen?
Bányász te már lassan filozofálsz... ő biztosan onnét tudja hogy amikor odajöttek hozzá 10 másodperc alatt futották a 100at , és miután felturbózta őket egyből 9,7 alatt futották. Figyelj ő nem egy kívülálló , ő nem a selytéseit mondja el... ő tényekről beszél. És igaza van , mert ha 8-10 éve az emberi teljesítőképesség határai 10-15 másodpercel rosszabbak voltak akkor most is ott kellene lenniük , pedig akkor is ugyanannyit edzettek , és sajnos már akkor is doppingoltak csak nem 3. 4. generációs doppingszerekkel amik jól kivannak fejtve a cikkben hanem egyszerü tesztoszteronokkal vagy éppen férfi hormonokkal.
Most ez hülye példa lesz....de x ezer évvel ezelőtt azt hitték,h az emberi teljesítőképesség határa az,h fel tudnak egyenesedni.... :)

Bár sztem amelyik ember először felegyenesedett arra azt mondták doppingol. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
vale
Capitá del Barça

2008.08.13. 20:31:29

aronba írta:Amúgy soha nem kedveltem ezeket az összeesküvés elméleteket. Annak idején Darnyit, Egerszegit, majd Kovácsot akarták bemártani ilyen-olyan ürüggyel.
Nincs értelme összesküvés elméleteket gyártani, hisz minden más úszó így Cseh is ugyanúgy szedi azokat a szereket mint Phelps. Mint gondoltok a világ egyetlen úszószövetségében sem olvasták a mexikói írását? Dehogynem.
2 lehetőség van:
2. Minden igaz, viszont mindenki így mi magyarok is átvettük az amerikai gyakorlatot s innetől kezdve nincs miért panaszkodni miért óvni esetleg.
De aronba ne kezdjü már megint az elejéről a cikkben az van hogy az élsportolók doppingolnak , az 1. helyezettek is és a 23. a 28 is , így a 2. is szóval Cseh is , nem tudom miért kell ezt a hüjeséget mindig újra feldobni. :roll: :? Az én gondom jelen állás szerint annyi hogy amig a teljes mezőnyből 4-5 ember kiemelkedik és ők jó csatákat vivnak , vagy vívnának az első helyér. De nem nem így van mert jött ez a... amit már kitárgyaltunk Phelps és érdektelenné teszi a versenyt.
Kép
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.13. 20:25:10

Amúgy soha nem kedveltem ezeket az összeesküvés elméleteket. Annak idején Darnyit, Egerszegit, majd Kovácsot akarták bemártani ilyen-olyan ürüggyel.
2 lehetőség van:
Innetől kezdve 2 lehetőség van valaki vagy elismeri hogy Phelps zseni, vagy csló bitangnak tartja , de akkor ha így véli ne felejtse el megemlíteni hogy Cseh László is az
vale
Capitá del Barça

2008.08.13. 20:20:58

Bányász írta: Mindenki ebből a cikkből idézget,de Ő se mondja meg,h miért elképzelhetetlen.Csak azt állítja,h elképzelhetetlen.

De nem válaszoltál a kérdésemre...miért elképzelhetetlen és honnan tudja bárki,h mi a lehetetlen?
Bányász te már lassan filozofálsz... ő biztosan onnét tudja hogy amikor odajöttek hozzá 10 másodperc alatt futották a 100at , és miután felturbózta őket egyből 9,7 alatt futották. Figyelj ő nem egy kívülálló , ő nem a selytéseit mondja el... ő tényekről beszél. És igaza van , mert ha 8-10 éve az emberi teljesítőképesség határai 10-15 másodpercel rosszabbak voltak akkor most is ott kellene lenniük , pedig akkor is ugyanannyit edzettek , és sajnos már akkor is doppingoltak csak nem 3. 4. generációs doppingszerekkel amik jól kivannak fejtve a cikkben hanem egyszerü tesztoszteronokkal vagy éppen férfi hormonokkal.
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.08.13. 20:14:31

van Bommel írta:
Varga Tamás írta:Bányász!
Jól elolvastad a cikket? A mexikói érthetően, és egyenesen levezeti a doppingolás módszerét, tematikáját, rendszerét. Mit, mikor, hogyan és milyen mennyiségben adagolnak. És bármennyire is nehéz elfogadnod: én hiszek neki. Mivel vannak előzmények, és igazságok, melyek bizonyították szavainak igazságát.
Maximális egyetértésem!
De tényleg :roll: Ezzel már nem lehet vitatkozni.
Kép
Haider
Barça B
Kapcsolat:

2008.08.13. 19:54:36

Off:Nem tudjátok hogy mikor lesz Év Szavazása megint?
Hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!

http://www.travian.hu/?uc=hu8_38608
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.13. 19:13:51

Nos feltéve, hogy Phelps, meg a többi amerikai ausztrál doppimgol, akkor baj van. Már csak azért is mert ezek szerint Cseh Laci sem az atisztesség mintapéldánya. Ugyanis nem arról van szó, hogy az amerikai úgy legyőzte hogy a medence másik feléből kiabált át neki hogy győzött, hanem csak néhány tizeddel verte.
Ezek szerint akkor Laci is doppingol és nem is kevesett és nem kell félteni, hogy nincsenek meg azok a szerei mint az amerikainak, dehogy nincseenek. Másrészt azt hiszem nekünk van a legkevesebb jogunk szemére vetni más nemzet tagjaira hogy doppimgolnak.
Gondoljunk csak a kínos múltbéli eseményekre.
Viszont ez nálunk más sportokra is jellemző, szerintem a valamilyen mesterséges teljesítményfokozó szerek az okai, hogya közelmúltban több fiatal és nem annyira fiatal sportolunk váratlanul elhunyt.
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.13. 19:05:01

na ma is okosabb lettem valamivel :lol:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.13. 19:04:16

MeNnOn írta:
Bogi63 írta:
Cardine írta:"Kovács Kati. :roll:"-Nem is tudtam,hogy az énekesnők is doppingolnak.Vagy Kovács Ágira gondoltál? :roll:
Wáháhááháháháháháháh :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezen bekönnyeztem...
azt.hogy kell ? :lol: :wink: mert énnemtudok :oops:
Komlóiak "szavajárása". Értsd: elkezdtem könnyezni, megkönnyeztem.
Egy másik jó kis szó a szötymag. Szotyi és tökmag. Mi itten lusta parasztok vagyunk ám!
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Cardine
Barça B

2008.08.13. 19:02:33

Bányász írta:
Cardine írta:"Kovács Kati. :roll:"-Nem is tudtam,hogy az énekesnők is doppingolnak.Vagy Kovács Ágira gondoltál? :roll:
http://www.fn.hu/olimpia/20080804/kovac ... _kajakozo/
Ok,kösz igy már egyértelmü kire gondoltál.
"We've seen the fall of the elite.
Bury your life,Taken disease.
We'll end the world,when all hope is gone!"
Kép
Bányász

2008.08.13. 19:00:39

http://www.fn.hu/olimpia/20080804/kovac ... _kajakozo/
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.13. 18:59:50

Jól elolvastad a cikket? A mexikói érthetően, és egyenesen levezeti a doppingolás módszerét, tematikáját, rendszerét. Mit, mikor, hogyan és milyen mennyiségben adagolnak. És bármennyire is nehéz elfogadnod: én hiszek neki. Mivel vannak előzmények, és igazságok, melyek bizonyították szavainak igazságát.
Maximális egyetértésem!
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 18:59:17

grecki írta:
Varga Tamás írta: Már Los is megrótt, miért linkeltük be négyszer!
Nagyon tanulságos, és nagyon hihetőnek tűnik.
Sorry, melóhelyen vagyok, így nem is olvasgattam nagyon a topikot, csak emailben megkaptam a cikk linkjét, gondoltam nem ebből indult a vita. Ezek szerinte mégis.

Egyébként én is azon a véleményen vagyok, hogy a mai élsport elképzelhetetlen dopping nélkül, és ez a cikk ebben a megygyőződésemben csak megerősített...
Te kis élmunkás! "Kiváló dolgozó" címet Marcinak! :lol:

Egyébként, én meglehetősen szkeptikus vagyok és leszek is a sporttal kapcsolatban. Sajnos, ebben az elüzletiesedett világban mindenre képesek a sikerért. Hol vannak már a régi szép idők, a barátságos, családi hangulat.
Tegnap hallgattam Natalie Coughlint az olimpiai bajnoki címe után. Elnézést kért azért, hogy a győzelem pillanatában elsírta magát. Még szerencse, hogy feküdtem az ágyon, és úgy néztem. Különben lehidaltam volna.
Kép
Bányász

2008.08.13. 18:58:43

Igen nagyon ügyes meg hozzáértő emberke.De nem is ezzel van a gondom.

Hanem,h honnan veszi,h lehetetlen teljesítmény szerek nélkül?
Kép

MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.13. 18:58:25

Bogi63 írta:
Ezen bekönnyeztem...
azt.hogy kell ? :lol: :wink: mert énnemtudok :oops:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.13. 18:55:28

Ezen bekönnyeztem...
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.13. 18:55:14

Varga Tamás írta: Már Los is megrótt, miért linkeltük be négyszer!
Nagyon tanulságos, és nagyon hihetőnek tűnik.
Sorry, melóhelyen vagyok, így nem is olvasgattam nagyon a topikot, csak emailben megkaptam a cikk linkjét, gondoltam nem ebből indult a vita. Ezek szerinte mégis.

Egyébként én is azon a véleményen vagyok, hogy a mai élsport elképzelhetetlen dopping nélkül, és ez a cikk ebben a megygyőződésemben csak megerősített...
Cardine
Barça B

2008.08.13. 18:54:22

"Kovács Kati. :roll:"-Nem is tudtam,hogy az énekesnők is doppingolnak.Vagy Kovács Ágira gondoltál? :roll:
"We've seen the fall of the elite.
Bury your life,Taken disease.
We'll end the world,when all hope is gone!"
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.13. 18:53:45

Bányász írta:De nem válaszoltál a kérdésemre...miért elképzelhetetlen és honnan tudja bárki,h mi a lehetetlen?
Mert akiről szó van a cikkben az lehet, hogy ért is hozzá egy kicsit. De ha te megtudod cáfolni őt, akkor oké. :oops:
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 18:53:45

Bányász!
Kép
Lezárt