Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bravo,Argentina!Ez szép teljesítmény volt!Talán a neheze megvan,innét már meg kell nyerni!A braziloktól elég méltatlan volt ez a rugdosódás a végén,nem rájuk vallottIlúvatar írta:hú anyámArgentína széjjel szivatta a Brazíliát
Messi, Agüero, Riquelme. ez a három játékos nagyon ott volt. Kár, hogy Agüero -t nem vettünk megRonaldinho -t meg kicsit sajnáltam... lőhetett volna 1 gólt azért...
Azért most se volt igazából reális esélyük, sztem ezt a brazil válogatottat nem csak Argentina, de pl. Nigéria, Elefántcsontpart, Hollandia is ütötte volna...Replay írta:A MESSI-Agüero-Riquelme hármas csodálatos volt.
Ronnie az elmúlt idénybeli formáját mutatta. Kb erre számitottam, súlyos azért, hogy az olasz média hogy elájult tőle, mert jobban ment neki Vietnam és Szinagpúr ellen...ugyanakkor rossz nézni, mennyire szomorú, több alkalma már nem lesz olimpiát nyerni.
Nemmademan írta:a brazilok Hernanes-e az az a srác akit mi leigazoltunk???
mert nagy favágó a lelkem... legalábbis ma ezt az arcát mutatta
Riquelme 11-s.MESSIás(z) írta:a harmadik golrol lemaradtam,ki rugta??![]()
![]()
R80 ahelyett, h visszanyerné a formáját, 1re rosszabb. Meg aztán a milanba a nyugdijasok között se hiszem, h olyan jó esélye van erre.bali 15 írta: Hát igen, pedig én nekik szurkoltam,bár inkább annak hogy R80 visszanyerje a formáját. Az Argentínoknak csak a Vb-n szoktam szurkolni mert csak 2 címük van (a Brazilokhoz képest)
lopakodo írta:bali 15 írta:2:0 Megint Aguero
je!!!![]()
![]()
![]()
most megkapják a brazilok!!!
![]()
nem kellet volna előre beállitani braziliát az olimpiai bajnoknak!!