Igazából nem tudom, hogy kellene e valakit igazolni bal szélre, vagy sem. Egyrészről nincs igazi bal szélsőnk, bár nem is volt. Másrészről, ha jönne egy klasszis balszélső, mi lenne Henryval? Hova férne be? Padozna? Na azért az dúrva. Nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok írni, de szerintem Henry egy kicsit "fölös". Annak idején abszolút az volt, csak azért érkezett, mert Laporta szermélyes kedvence. Egyszerűen nem volt helye akkor sem. Padra meg egyszerűen túlzás, egy ekkora játékost nem lehet padoztatni. Aztán a sok sérülés, meg R10 gyatra formája miatt kikerült balra. Nem játszott rosszúl, de érezni lehetett, hogy ez nem az ő helye. Most itt vagyunk, új szezon, és igazán most sincs helye. Eto'o túl jó, nem tud középre kerülni. Balon nem akar játszani, de nyílván inkább ott fog, mint hogy padozzon. Pedig az igazi megoldás egy balszélső szerződtetése lenne, de miatta nem lehet, valszeg Laporta kedvence nem fog padot nyomni, meg hát ne feledjük kiről van szó, nálam fixen benne van a XX. század Top5 csatárában, plusz azért kumma jó balon is, és szerintem még sokkal jobb is lesz. Az egyetlen megoldás az lenne, ha 2 csatárral játszanánk, amit sokan, többek közt én is, vártak Peptől. Dehát úgy néz ki jó azért ez a jó öreg 4-3-3, baromira működik. Ugye Pep anno megigérte Henrynak, hogy nem fog balon játszani, és annak ellenére, hogy tuti ott fog, szerintem azért teljesen más lett a szerepköre. Ő mit egy második, kissé visszahúzott, balra tolt csatárt játszik inkább, mint bal szélsőt. Ez lehet szerintem Pep nagy találmánya( Messi megújított posztja mellett), ha bejön, megverünk mindenkit, jöhet a margit akár 16 emberrel is

. Minden esetre fúrcsa, hogy kényszer megoldásokkal operál egy Barcelona, és nem teljesen tudatosan építkezik. Fura ez a "Henry kényszerből játszik balon" dolog is, valahogy nem illik Thierryhez, és hozzánk sem. Remélem Henry "megbékél" ezzel a poszttal, és nem fog belefásulni, mert akkor nagy bajban leszünk. Továbbá érdekes kérdés, hogy ki fog padot nyomni a sok jelölt közül, én Hleb, Keita, Bojanra tippelek a támadó szekcióból, de ki tudja, lehet hogy majd az aktuális forma dönt Pepnél. Minden esetre szerintem a keret nincs eltúlozva, pont megfelelő, hisz sok porondon kell bizonyítani, és nagy előnye a variálhatósága, hisz szinte bárki tud bármilyen poszton játszani. Szerintem jók leszünk, két dolog van ami betehet, a csapategység megbomlása a bő keret miatt, és persze a legfőbb a sérülések. Az előbbit szerintem jól fogja kezelni Pep, viszont ha továbbra is ennyi kulcsjátékosunk lesz sérült, akkor nem nyerünk semmit. Eto'o még úgy ahogy pótolható, Henry bemegy a helyére, nade ha ne adj Isten Messi, vagy pl. Alves(szerintem hasonlóan fontos lesz a szerepe) lesérül, akkor nagy [auto_cenzúra] leszünk az fix.
Jah Hernan tök fölös, mivel nem bal szélső, középre meg minek, csak egész évben padozna.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre a leírtakkal kapcsolatban, de ne írjatok szimpla OFF-okat, ha nem értetek egyet, hanem légyszi fejtsétek ki, kiváncsi vagyok ti mit gondoltok másképp!