Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem viszont Abidal pont azért nem fut fel annyit, mert Alves viszont igen és olyankor kell a 3 védő hátulra (épp arról nyilatkozott nemrég Abidal is, hogy neki tetszik a 3-4-3-as felállás, szeret kicsit beljebb játszani).CFirpo3 írta:ezt írtam én is pár napja. nem kell attól félni, h henrynak nem az az igazi posztja, mert támadásoknál abidal is felfut és akkor ő lesz a balszélső, henry meg csatár. éppezért nem lesz szükség szélsőre.Bestbarca írta:Persze én is úgy gondoltam, hogy marad a 4-3-3, Henry meg balon. Csak annyi plusszal, hogy pozícióját tekintve ugyan szélső lenne, csak taktikailag egy picit többet maradna fenn, egy picit előrébb játszana, befelé húzna, egy-két vonásban hasonlítana egy csatárra. Huhh remélem érthető, hogy mire gondolok, sajna ezt így nehéz leírni.![]()
Azonban elnézve az eddigi meccseket Pep is valami ilyes mivel kisérletezik szerintem.
kb. így: sztem...
___Henry____Eto'o
Abidal__________Messi
Ini_____Xavi____Alves
DE EZ CSAK TÁMADÁSOKNÁL (mielőtt még vki leordítja a fejem, h abidal nem balszélső meg stb.
ezt írtam én is pár napja. nem kell attól félni, h henrynak nem az az igazi posztja, mert támadásoknál abidal is felfut és akkor ő lesz a balszélső, henry meg csatár. éppezért nem lesz szükség szélsőre.Bestbarca írta:Persze én is úgy gondoltam, hogy marad a 4-3-3, Henry meg balon. Csak annyi plusszal, hogy pozícióját tekintve ugyan szélső lenne, csak taktikailag egy picit többet maradna fenn, egy picit előrébb játszana, befelé húzna, egy-két vonásban hasonlítana egy csatárra. Huhh remélem érthető, hogy mire gondolok, sajna ezt így nehéz leírni.![]()
Azonban elnézve az eddigi meccseket Pep is valami ilyes mivel kisérletezik szerintem.
Persze én is úgy gondoltam, hogy marad a 4-3-3, Henry meg balon. Csak annyi plusszal, hogy pozícióját tekintve ugyan szélső lenne, csak taktikailag egy picit többet maradna fenn, egy picit előrébb játszana, befelé húzna, egy-két vonásban hasonlítana egy csatárra. Huhh remélem érthető, hogy mire gondolok, sajna ezt így nehéz leírni.LG írta:A 2 csatáros rendszert viszont én nem tudnám ugy elképzelni, h Henry és Etoo a 2 csatár, és Messi is játszik, mert akkor a másik oldalon egy másik szélső, és akkor középre 2 ember kevés, gyenge lenne a középpályás védekezésünk. De ha Messi sérült, v. vmi, akkor én is megnéznék egy
4-4-2-s felálást rombuszközéppályával.
Nem úgy értem,akkor rosszul fogalmaztam.Bestbarca írta:Hát igen, nem lehet könnyű Henrynak, reméljük jobb lesz a helyzet. Viszont ezt hogy, Abidal többször fog felfuni, mint Alves nem nagyon értem. Alvesnek pont ez az erőssége, hogy elöl is borzasztóan veszélyes. Abidalnak tény, hogy többször kellene fölfutnia, nade, hogy többször fog fölfutni, mint Alves, azt erősen kétlem.Sanama írta:Bestbarca! Véleményedet osztom és szerintem Henrynak ez a folyamatos "családi problémái" miatt is belefáradthat abba,hogy megszokja a balszélső posztját. Azért lássuk be,akárkinek a kislánya lenne veszélyben nem aludnátok nyugodtan,és nem tudnátok koncentrálni,ezért remélem ,hogy minnél hamarabb rendeződnek a dolgai a családjával és 100%osan a labdára tud koncentrálni. Amúgy Henry szerintem egy olyan posztot fog betölteni a csapatban,mint ami régen Raulra volt jellemző a Madridban. Hogy Ronaldo mögött játszott egy picit,Henry ugye Eto'o mögött balra kitéve nyomhatja majd. Ezért Pep szerintem sokkal nagyobb hangsőlyt fog fektetni Abidalra, a felfutásaira és az ebből megindított támadásokra, mint ahogyan a másik szélen Alves révén. Mondjuk valljuk be, a jobbszél a világ 2 legjobb (alves,messi) játékosaiból áll jelenleg és remélem hosszú ideig igy is fog .
Padozókat biztosan a forma fogja eldönteni ,de első pár meccsen szerintem :
Keita,Bojan,Hleb padoznak majd.
Hát igen, nem lehet könnyű Henrynak, reméljük jobb lesz a helyzet. Viszont ezt hogy, Abidal többször fog felfuni, mint Alves nem nagyon értem. Alvesnek pont ez az erőssége, hogy elöl is borzasztóan veszélyes. Abidalnak tény, hogy többször kellene fölfutnia, nade, hogy többször fog fölfutni, mint Alves, azt erősen kétlem.Sanama írta:Bestbarca! Véleményedet osztom és szerintem Henrynak ez a folyamatos "családi problémái" miatt is belefáradthat abba,hogy megszokja a balszélső posztját. Azért lássuk be,akárkinek a kislánya lenne veszélyben nem aludnátok nyugodtan,és nem tudnátok koncentrálni,ezért remélem ,hogy minnél hamarabb rendeződnek a dolgai a családjával és 100%osan a labdára tud koncentrálni. Amúgy Henry szerintem egy olyan posztot fog betölteni a csapatban,mint ami régen Raulra volt jellemző a Madridban. Hogy Ronaldo mögött játszott egy picit,Henry ugye Eto'o mögött balra kitéve nyomhatja majd. Ezért Pep szerintem sokkal nagyobb hangsőlyt fog fektetni Abidalra, a felfutásaira és az ebből megindított támadásokra, mint ahogyan a másik szélen Alves révén. Mondjuk valljuk be, a jobbszél a világ 2 legjobb (alves,messi) játékosaiból áll jelenleg és remélem hosszú ideig igy is fog .
Padozókat biztosan a forma fogja eldönteni ,de első pár meccsen szerintem :
Keita,Bojan,Hleb padoznak majd.
Most én ezt úgy értettem, hogy Messit nem tekintem igazi csatárnak, hanem jobb szélsőnek, mert szerintem az, bár ezen lehetne vitatkozni, főleg, hogy meccenként kb. 4-szer változik a szerepköre.soadroli írta:Ha 2 csatárral játszanánk Messit egyel hátrébb tennéd? Meg sztem ki lehetne egy gyengébb csapat ellen próbálni hogy Henry és Eto'o helyet cserél!
Ha 2 csatárral játszanánk Messit egyel hátrébb tennéd? Meg sztem ki lehetne egy gyengébb csapat ellen próbálni hogy Henry és Eto'o helyet cserél!Bestbarca írta:Igazából nem tudom, hogy kellene e valakit igazolni bal szélre, vagy sem. Egyrészről nincs igazi bal szélsőnk, bár nem is volt. Másrészről, ha jönne egy klasszis balszélső, mi lenne Henryval? Hova férne be? Padozna? Na azért az dúrva. Nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok írni, de szerintem Henry egy kicsit "fölös". Annak idején abszolút az volt, csak azért érkezett, mert Laporta szermélyes kedvence. Egyszerűen nem volt helye akkor sem. Padra meg egyszerűen túlzás, egy ekkora játékost nem lehet padoztatni. Aztán a sok sérülés, meg R10 gyatra formája miatt kikerült balra. Nem játszott rosszúl, de érezni lehetett, hogy ez nem az ő helye. Most itt vagyunk, új szezon, és igazán most sincs helye. Eto'o túl jó, nem tud középre kerülni. Balon nem akar játszani, de nyílván inkább ott fog, mint hogy padozzon. Pedig az igazi megoldás egy balszélső szerződtetése lenne, de miatta nem lehet, valszeg Laporta kedvence nem fog padot nyomni, meg hát ne feledjük kiről van szó, nálam fixen benne van a XX. század Top5 csatárában, plusz azért kumma jó balon is, és szerintem még sokkal jobb is lesz. Az egyetlen megoldás az lenne, ha 2 csatárral játszanánk, amit sokan, többek közt én is, vártak Peptől. Dehát úgy néz ki jó azért ez a jó öreg 4-3-3, baromira működik. Ugye Pep anno megigérte Henrynak, hogy nem fog balon játszani, és annak ellenére, hogy tuti ott fog, szerintem azért teljesen más lett a szerepköre. Ő mit egy második, kissé visszahúzott, balra tolt csatárt játszik inkább, mint bal szélsőt. Ez lehet szerintem Pep nagy találmánya( Messi megújított posztja mellett), ha bejön, megverünk mindenkit, jöhet a margit akár 16 emberrel is. Minden esetre fúrcsa, hogy kényszer megoldásokkal operál egy Barcelona, és nem teljesen tudatosan építkezik. Fura ez a "Henry kényszerből játszik balon" dolog is, valahogy nem illik Thierryhez, és hozzánk sem. Remélem Henry "megbékél" ezzel a poszttal, és nem fog belefásulni, mert akkor nagy bajban leszünk. Továbbá érdekes kérdés, hogy ki fog padot nyomni a sok jelölt közül, én Hleb, Keita, Bojanra tippelek a támadó szekcióból, de ki tudja, lehet hogy majd az aktuális forma dönt Pepnél. Minden esetre szerintem a keret nincs eltúlozva, pont megfelelő, hisz sok porondon kell bizonyítani, és nagy előnye a variálhatósága, hisz szinte bárki tud bármilyen poszton játszani. Szerintem jók leszünk, két dolog van ami betehet, a csapategység megbomlása a bő keret miatt, és persze a legfőbb a sérülések. Az előbbit szerintem jól fogja kezelni Pep, viszont ha továbbra is ennyi kulcsjátékosunk lesz sérült, akkor nem nyerünk semmit. Eto'o még úgy ahogy pótolható, Henry bemegy a helyére, nade ha ne adj Isten Messi, vagy pl. Alves(szerintem hasonlóan fontos lesz a szerepe) lesérül, akkor nagy [auto_cenzúra] leszünk az fix.
Jah Hernan tök fölös, mivel nem bal szélső, középre meg minek, csak egész évben padozna.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre a leírtakkal kapcsolatban, de ne írjatok szimpla OFF-okat, ha nem értetek egyet, hanem légyszi fejtsétek ki, kiváncsi vagyok ti mit gondoltok másképp!
24millio, és azért nem veszünk senkit mert felesleges, több játékosunk is van aki egyszerre több poszton is bevethetö+a fiatalok...(szerintem a mai fociban lassan alap h 1 player legalább két poszton tudjon játszanibali 15 írta:Szerintem vége az egésznek. Nem mernek költekezni.
De ha nem jön be a keret akkor télen muszáj hozni valakit.
Mondja már meg valaki hogy Henry mennyibe került?
Ővolt az Arsenal csillaga. Ő olyan volt annak a csapatnak mint Eusebio a Benficának. De mégis megvették.
Huntelaar szoba sem került h esetleg...És azt sem értem h ha etoo maradt mit akartál volna vele? Cserepadra 20-25millio ?manuel írta:Én megsajnálom hogy Huntelaart és Silvát nemtudtuk megszerezni.
Most itt miről is van szó?manuel írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=803&h=
Atyaúristen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ez a balszélső támadó?????
Méghogyha Hleb helyére érkezett volna akkor mégmondjuk megisértti az ember de igy mi a fenének már.