Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
vale
Capitá del Barça

2008.08.28. 22:29:05

Varga Tamás írta:
lionelmessi19 írta:Ez most nekem szólt? :D nem egészen értem..
Szerintem, nekem. :lol:
Rám is igaz :lol: Főleg a Dinho topicra , meg az üzenetek mindenkinek-re , értettem.
Általánosytottam , nem egyénekre gondoltam.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.08.28. 22:18:48

Keelhaul
Jugador del Barça

2008.08.28. 21:07:20

Olvass vissza, volt itt pár olyan hsz, hogy "ha nem egyezik a véleményed az enyémmel, akkor kussolj, mert úgyse fogom belátni, és egyébként egy népművészeti cserépedény vagy".

Egyébként nagyon tetszik nekem ez az köcsögre. :D
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.08.28. 21:06:34

Keelhaul írta:Az egészet én kezdtem el azzal, hogy kicsit primkók voltak a megnyilvánulások Drenthével kapcsolatban, ami nem lenne baj, ha a primkóság mellett valami kreativitás lett volna bennük. Röhögni a saját játékosokon is lehet.

A probléma itt inkább csak az, hogy itt egy páran gyorsan felejtenek, és abszolút népmuvészeti cserépedény módon kezelik az ellenfelet, ami gondolom nem csak a Madriddal kapcs. van így, hanem más dolgokkal is. Persze nem fognak megváltozni, de azért ha már olvasom, reagálhatok, igaz?
Drenthe az egy nagyon jó játékos , kár hogy nem a barca játékosa .
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.28. 21:05:29

már miért ne reagálhatnál?

egyébként tényleg az egy félresikerült megmozdulása miatt fikázni egy egyébként a szakemberek szerint is nagytehetségű gyereket, elég nagy hülyeség.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.08.28. 21:08:43-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.08.28. 21:01:05

Az egészet én kezdtem el azzal, hogy kicsit primkók voltak a megnyilvánulások Drenthével kapcsolatban, ami nem lenne baj, ha a primkóság mellett valami kreativitás lett volna bennük. Röhögni a saját játékosokon is lehet.

A probléma itt inkább csak az, hogy itt egy páran gyorsan felejtenek, és abszolút népművészeti cserépedény módon kezelik az ellenfelet, ami gondolom nem csak a Madriddal kapcs. van így, hanem más dolgokkal is. Persze nem fognak megváltozni, de azért ha már olvasom, reagálhatok, igaz?

Senki nem mondta hogy nem. L.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.28. 20:59:30

lionelmessi19 írta:Ez most nekem szólt? :D nem egészen értem..
Szerintem, nekem. :lol:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.08.28. 20:58:18

Ez most nekem szólt? :D nem egészen értem..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
vale
Capitá del Barça

2008.08.28. 20:52:44

lionelmessi19 írta:Peti, csak halkan jegyzem meg, hogy nem az első madridista vagy aki idejön és megakarja váltani a világot. Sokan próbálták már hogy napokig, hetekig írják a véleményüket és válaszolnak mindenre és mindenekire, oldalakban, de hát.. nemsok sikerrel. Alapjában véve ez egy Barcás fórum. :)

Ezt persze csak azért írom, hogy majd ne csalódj, de itt sokaknak nemfog változni a véleményük semmiről. Amúgy tisztelem az olyan embereket aki próbálkoznak, főleg ha kultúrált módon teszik.
És nem egy barcás van itt aki próbál mindenre válaszolni és a véleményét igazolni és nekik sem sikerül , pedig több ezer hszük van már :roll: :roll:
Ez a makacs emberek fóruma. Nem mintha ezzel meg akarnák bántani valakit.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.08.28. 20:47:12

Peti, csak halkan jegyzem meg, hogy nem az első madridista vagy aki idejön és megakarja váltani a világot. Sokan próbálták már hogy napokig, hetekig írják a véleményüket és válaszolnak mindenre és mindenekire, oldalakban, de hát.. nemsok sikerrel. Alapjában véve ez egy Barcás fórum. :)

Ezt persze csak azért írom, hogy majd ne csalódj, de itt sokaknak nemfog változni a véleményük semmiről. Amúgy tisztelem az olyan embereket aki próbálkoznak, főleg ha kultúrált módon teszik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
petiamadridista
Madridista

2008.08.28. 20:40:18

Waa.. Míg nem voltam... :D :D
(Nah hát tényleg nem akartam az ElClassicóig írni, de istenem, meginspiráltok :D )

Szal:
Drenthéről azért írtam ennyit mert sztem itt sokan nem ismerik.. Azért röhögtek 2 oldalon keresztül, mintha vmi nagy favágó lenne...
Nem baj, hogy ha nem tudjátok, pontosan az ismérveit..
Hisz egy cserepados a Realban..
Van az a Pedro srác a Barcaban.. Nah.. Én őt még nem láttam játszani..
(Illetve nem nagyon) Ha majd belenézek 1-2 meccsébe a Katalán Óriásnak, és azt látom, hogy ez a Pedro luftot rug akkor lehet, hogy én is ezt gondolom.. Amit itt sokan Drentheről..
És nem lesz igazam.. Mert nem láttam belőle tul.képpen semmit..
(Nah de ez csak egy példa volt)
Szal, megpróbáltam nagyábból bemutatni Drenthet.. Úgy kb..
Nekem nem csak a külseje miatt hasonlít pl Davidsra. Az öregerz azért emlékeztet mert hasonló cselezőkészsége van, és szintén nagyon agresszív...
Egyébként Balszélső, és távolról is veszélyes.. Akárcsak Seedorf..
És hát rá is hasonlít kívülről.. Nah.. :D

A Real keret fiatal.. Miért bizonygattam??
Asszem Keelhaul írta, hogy sok a fiatal..
Valaki pedig az öreg Realos nevekkel válszolt neki..
Ha már ez volt a téma...

Bajnoki szereplés:
Egyrészt most hétvégén kezdődik ez a sorozat, másrészt ez is téma volt az elmúlt pár oldalon.

Aztán:
Ugye, hogy nem bízzátok el megatokat..
Ezt meg azért írtam, mert többen írtátok, hogy a Real nem fog harcolni a bajnoki címért, a Barca kiemelkedik majd a mezőnyből stb...
Jah és LG pont te írtad, hogy ha a Cselzi és a Barca nem találkozik egymással a Bekben akkor "tuti" ott lesz mindekettő a legjobb 4-ben..
És azért még páran biztosra vetetétek pl ezt a sikert..
Nah csak azt írtam amit Keelhaul, csak, tény, vmivel hosszabban..

Persze lehet úgy lesz ahogy mondjátok..
(Nah mindegy ez szájbarágós, már leírtam).

Hát mostmár tényleg nem vszínű, hogy írok a klasszikusig.
Tényleg.. Béke veletek, és mondom Egy izgalmas bajnokságot kívánok, egy jó Real Madriddal és egy jó Barcelonával.
Üdv.
HALA MADRID
depth
Capitá del Barça

2008.08.28. 17:39:33

Szerintem meg teljesen felesleges volt a hozzászólása, főleg, h ilyen hosszan fejtette ki a semmit. Semmi értelme. Nagy részét mindenki tudja, a másik fele meg közhelyrengeteg.

Elején Drenthe, írja csak írja, amit 1 mondatban is ellehetett volna intézni és a mondanivaló úgy se lett volna kevesebb.

Aztán, h milyen fiatal a Madrid kerete. Aha, tudjuk és akkor mi van? Liga legfiatalabb csapata, nemsemmi.

Utána fél oldalon keresztül írja, h szoros lesz ez a bajnokság, ne bízzuk el magunkat. Rendben, köszönjük. Meg ezek a feltételezések...
Lehet, h felesleges volt azt a sokat leírni. (Lehet? Igen. Benne van.)

Attól, h kiragadsz egy-két baromságot a hozzászólásokból és azokat hosszan fejted ki, attól még nem lesz értékes a mondanivalód.
danko94
Entrenador del Barça

2008.08.28. 17:06:44

Atyec írta:
petiamadridista írta:A Real Madridnak idén nagyon is, hogy fiatal a kerete, tavaly is az volt..
Raúl, Ruud, Salgado, Cannavaro, Metzelder.. és Dudek..
Nah hát kb ennyi akik 30 fölött járnak, ...
Aztán Gutit pl. kinek adtátok el?
És Heinze??? :idea: :idea:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.28. 17:03:47

petiamadridista írta:Azért kellett leírnom, mert nem vagytok vele tisztában (Tisztelet a kívételnek)

Drenthe nem egy Oleguer vagy egy Pavón.
Simá a legjobb 4-be várjátok a Bekben a csapatotokat, úgy gondoljátok (Tisztelet a kívételenek) hogy a madrid nem lesz harcban a bajnoki címért és a csapatotok kiemelkedik majd e mezőnyből stb..

Mondom, a játékoskeret és a haknimeccsek alapján valóban..
Megtörténhet, de az elmúlt 2 év nem ezt súgalja..

Pár embernél elvárás a Bek legjobb 4 és a laza Bajnoki cím..
Ami (Mintmár leírtam) a játékoskeret és a heknimeccsek miatt meglehet, simán..
De az elmúlt 2 év miatt.. Hát már kevésbe.

(Hopp mégis írtam Dec. 14 elött :o .. De hát ha kérdeztek :D )
Sztem meg a legtöbben nem igy gongolják, akikről irsz, az a kisebbség, csak ezeknek nagyobb a hangjuk :wink:
Atyec

2008.08.28. 16:33:43

petiamadridista írta:A Real Madridnak idén nagyon is, hogy fiatal a kerete, tavaly is az volt..
Nah hát kb ennyi akik 30 fölött járnak, ...
Aztán Gutit pl. kinek adtátok el?
bali 15
Director del Fútbol

2008.08.28. 16:14:00

csabimo írta:
socio66 írta:szerintem nem kéne leszólni. :roll:
örülhetnénk is neki,hogy nem csak idióta reálos oldalakat linkel be,meg ócsárolja a Barcát..
egyébként meg,miben nincs igaza? :roll:
valóban az elmúlt két év alapján nem szólhatunk semmit,és ebben az újjáalakuló csapatban benne van,hogy ebben az évben még nem lesz tökéletes. Guardiolával kapcsolatban is igaza van.. :roll: (bár remélem nem)
tehát,én nem szólnám le,vannak értékes dolgok is a hsz-ébe.
Semmi baj nincs a sráccal, csak olyan dolgokat osztott meg velünk, amik valóban voltak-és megtörténhetnek idén is...
Az biztos h nekünk lélektanilag nagyobb a nyomás mint a madridon mert két esztendö eluszott kupa nélkül, és új edzö, laporta bizalma, szurkolokért stb bizonyitani kell...Több dolgot tudnék sajnálni ha kupa nélkül maradnánk: 1: Nálunk van a világ legjobb játékosa, és ha nem nyerünk kupákat nem lesz esélye az aranylasztira!!! 2: laporta, szerintem hosszu évek óta nem volt ilyen jo elnökünk, hiábái mindenkinek vannak!!! neki az egyik legnagyobb h ennyi ideig vakon bizott Frenkibe, +sokaknak nem tetszik henry leigazolása, de elöre nem lehetett tudni h mit fog alkotni nálunk, azért 25000en örültek a bemutatón, és az hazudik aki azt mondja h amikor megtudta h TiTi jön, nem örült neki :wink:
Szoval van miért kupákat nyerni, föleg azért mert ha nem nekünk sikerül a bajnokságot megnyerni akkor valoszinüleg a madrid fogja :twisted:

Valóban sokan Fikázták Henry leigazoltatását de nem vele volt a baj hanem tényleg az edzővel. Ugyanis Rijkardnál szörnyen kevés volt az erőnléti edzés. Erre már Abidal is panaszkodott. De Pep javított az edzéseken és Henry azt nyilatkozta hogy végre tud futni és már cselezni is van elég ereje. Idén minden jobb lesz. Eltekintve attól hogy nem igazolt a barca szélsőt. De Henry tök jól nyomatta a múltkor. Bár igaz hogy kihagyott egy nagy ziccert de azért a tavalyi formájához hasonítva ....hát igen. Idén nem csak Messi lesz a sztár a Barcában. Ha tudja nyomatni ahogy kell.
csabimo
Capitá del Barça

2008.08.28. 16:09:47

socio66 írta:szerintem nem kéne leszólni. :roll:
örülhetnénk is neki,hogy nem csak idióta reálos oldalakat linkel be,meg ócsárolja a Barcát..
valóban az elmúlt két év alapján nem szólhatunk semmit,és ebben az újjáalakuló csapatban benne van,hogy ebben az évben még nem lesz tökéletes. Guardiolával kapcsolatban is igaza van.. :roll: (bár remélem nem)
Semmi baj nincs a sráccal, csak olyan dolgokat osztott meg velünk, amik valóban voltak-és megtörténhetnek idén is...
Az biztos h nekünk lélektanilag nagyobb a nyomás mint a madridon mert két esztendö eluszott kupa nélkül, és új edzö, laporta bizalma, szurkolokért stb bizonyitani kell...Több dolgot tudnék sajnálni ha kupa nélkül maradnánk: 1: Nálunk van a világ legjobb játékosa, és ha nem nyerünk kupákat nem lesz esélye az aranylasztira!!! 2: laporta, szerintem hosszu évek óta nem volt ilyen jo elnökünk, hiábái mindenkinek vannak!!! neki az egyik legnagyobb h ennyi ideig vakon bizott Frenkibe, +sokaknak nem tetszik henry leigazolása, de elöre nem lehetett tudni h mit fog alkotni nálunk, azért 25000en örültek a bemutatón, és az hazudik aki azt mondja h amikor megtudta h TiTi jön, nem örült neki :wink:
Szoval van miért kupákat nyerni, föleg azért mert ha nem nekünk sikerül a bajnokságot megnyerni akkor valoszinüleg a madrid fogja :twisted:
petiamadridista
Madridista

2008.08.28. 16:07:56

Azért kellett leírnom, mert nem vagytok vele tisztában (Tisztelet a kívételnek)

Drenthe nem egy Oleguer vagy egy Pavón.
Simá a legjobb 4-be várjátok a Bekben a csapatotokat, úgy gondoljátok (Tisztelet a kívételenek) hogy a madrid nem lesz harcban a bajnoki címért és a csapatotok kiemelkedik majd e mezőnyből stb..

Mondom, a játékoskeret és a haknimeccsek alapján valóban..
Megtörténhet, de az elmúlt 2 év nem ezt súgalja..

Pár embernél elvárás a Bek legjobb 4 és a laza Bajnoki cím..
Ami (Mintmár leírtam) a játékoskeret és a heknimeccsek miatt meglehet, simán..
De az elmúlt 2 év miatt.. Hát már kevésbe.

(Hopp mégis írtam Dec. 14 elött :o .. De hát ha kérdeztek :D )
HALA MADRID
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.28. 15:59:13

Igen, sok igazság van abba, amit mondtod, de ezekkel a dolgokkal tisztában vagyunk, nem értem én sem, minek kellett leirnia.
Benga
Entrenador del Barça

2008.08.28. 15:56:32

Teljesen igaza van.
Drenthe nem véletlenül lett a torna legjobbja. Csak nem jut elég lehetőséghez. Az meg, hogy rúgott egy luftot :roll: Ha tényleg ebből ítéltek... Az a gond, hogy egy csapatot a szurkolók viselkedése jellemez sokszor. Sokat számít a megítélésében.
És az ellentétben közrejátszik az is, hogy egy normális hsz-re nem tudtok normálisan reagálni.
És mit tippeljen maguknak amikor a Riazorba 18 azaz tizennyolc éve nem nyertek. Még tavaly se. Nevezhetjük lassan hagyománynak is. Én tudok azonosulni az irományával nagyjából.
KÁR hogy Ti CSAK a REAL DRUKKERT látjátok benne.Ehhez (h5)
socio66

2008.08.28. 15:42:53

szerintem nem kéne leszólni. :roll:
kilibarca
Capitá del Barça

2008.08.28. 15:37:55

petiamadridista: ez megható volt :cry: :cry: :cry:
grat =D> köszönöm hogy olvashattam a kioktatásod ](*,)
jobban tetted volna :-#

és magatoknak csak x tippelsz tényleg sírok...

ui.: max haja és bőrszíne miatt hasonlít a két említett klasszisra
depth
Capitá del Barça

2008.08.28. 15:20:12

petiamadridista írta: Engem emlékeztett Davidsra, de mivel balszélső, így Seedorfra is...
Még csak 21 éves..
Hát jó hogy Davidsra illetve Seedorfra emlékeztet, mivel úgy néz ki mint ők. Az már érdekesebb lett volna, h ha azt mondod, h Effenbergre emlékeztet :lol:
petiamadridista
Madridista

2008.08.28. 15:12:41

Kedves Barcas barátaim...
Csak nehogy, csak nehogy..

Drenthe:
Royston Drenthe, a tavalyi U21-es Vb legjobb játékosa volt (Legalábbis annak választották)
A Real Madidban jobbára csere volt (Tavaly) De így is 4 gólt lőtt..
Egyébként nagyon techinkás és gyors..
Jó rugótechnikája van, ezt bizonyítja, az utánpólástornán szerzett pár szabadrugásgólja, vagy a Sevilla elleni találata..
2 olyan videót, ahol az egyiken épp rosszul veszi át a labdát, a másikon meg rosszul találja el a labdát... Hát nem ennyiről kéne róla véleményt alkotni.. (Egyébként a gyenge lővése elött a csel nem semmi.. 8) )
Ilyen videókat bárkiről be lehetne linkelni...
Az olimpián is jól játszott, gyors, technikás, dinamikus, agresszív játék, ez jellemzi őt..
Engem emlékeztett Davidsra, de mivel balszélső, így Seedorfra is...
Még csak 21 éves.. Elötte a világ, ha sok játéklehetőséget kap akkor nagyon nagy jó lesz..
Klasszis válik belőle...

Másik:
A Real Madridnak idén nagyon is, hogy fiatal a kerete, tavaly is az volt..
Nah hát kb ennyi akik 30 fölött járnak, és mi most egy 25 fős keretről beszélünk..
Akik 25 év alatt vannak (Csak így hirtelenjébe)
Higuaín, Gago, Marcelo, Sneijder, Robben, Drenthe,De la Red, Codina, Javi Garcia, Sergio Ramos, Torres..
Akik meg a 30 és 25 között vannak, vagy a 2 közül valmeliyk azok pedig:
Vaart, Heinze, Pepe, Diarra, Saviola stb stb.. A maradék..
A Real Madridnak egy 24 év átlagéletkorú csapata van..
Tavaly a legfiatalabb volt az egséz Ligában.

Aztán:
Barcás barátaim, nem bízzátok el magatokat..
Igen jó csapatotok van/lesz...
De azért, hogy a Real Madrid (amely rekordpontszámmal nyert Ligát 3 hónapja)
Nem lesz benne az első 2-3-ban.. Nah.
Szerintem egy szoros bajnokság lesz.
Lehet, hogy nem.. Lehet, hogy a Barca tényleg elhúzz, a Madrid sz.r lesz.
Ez is lehet, de fordítva is...
Nem kéne elhamarkodotnak lenni. Ezt jótanácsként mondom...
Bekövetkezhet, hogy majd Eto'o rugdossa az öltöző falát 1-2 idegenbeli vereség után, összeveszik Guardiolaval, bomlaszthatja a csapategységet.. (Lehet?.. Igen.. Benne van..hajlamos rá a srác)
Messi is kidőlhet egy fél évre.. (Lehet? Igen, benne van... Hajlamos rá a srác)
Lehet, hogy ez a 4-3-3 idegenben ugyaolyan sz.r lesz ,mint az elmúlt 2 évben, Spanyolországban (Lehet? Igen. Benne van..)
Lehet, hogy Henry (Mint nálnk Raúl) már kiégett..
(Lehet? Igen. Benne van)
Lehet megint a fél csapatotok a rehabon lesz hónapokig..(Lehet? Igen. Benne van)
Lehet Guardiola a nagy keménységével úgy jár mint 4 éve Camacho a Madridnál (Lehet? Igen. Benne van..)

Miért vagytok biztosak benne (Olvastam, egy másik topicban, itt) hogy a csapatotok ott lesz a legjobb 4-ben a Bekben??
(Sokan 100 százalékra mondtátok, a Cselzivel együtt)
Lehet, hogy lesz egy erősebb csapat akivel összefuttok, lehet nem lesztek olyan jók, lehet nem lesz szerencsétek, lehet, hogy Guardiola rutintalansága a kupaküzdemekben, mint edző, ki fog ütközni.
(Lehet? Igen. Benne van)

Még "csak" egy épülő csapatotok van.. Amiből egy nagyon jó Gárda lesz /lehet.
Valóban, a játékoskeret alapján, és a hakni meccsek alapján van rá okotok..
Ez igez, de az elmúlt 2 év alapján nincs...
Nagyon nincs..

Én is csak azt tudom írni, amit Keelhaul, Az ember a magas lóról esik a legnagyobbat...

Persze, mondom a játékoskeret (Ami valóban, erősebbenk tűnik mint a Realé, és a hakni meccsek alapján van okotok minderre, mármint az elbizakodotságra)
És igen, én is azt mondom, hgy jók lesztek.. Végig nagy harc lesz a bajnoki címért, és igen nem lesz majd 20 pont a 2 csapat között a Real Madrid javára, vagy fordítva..
Aztén lehet, hogy úgy lesz ahogy mondjátok, istenek lesztek, aláztok, végig..
20 pontot vertek a Realra, ott lesz a Barca a legjobb 4-ben stb stb..
A játékoskeret, és a haknimeccsek alapján lehet..
De az elmúlt 2 év alapján nem..

Szal, Barcás barátaim, csak nehogy..
Csak nehogy.. Nehogy nagy legyen a pofáraesés.

Ui: Engem valszeg majd csak a 14. forduló elött láttok itt..
Persze előbb is írhatok ide, egyest mást, addig is egy jó és izgalmas bajnokságot kívánok, egy jó Real Madriddal és egy jó Barcalonával..

Jah és mégvalami:
Tippem a hétvégére:
Numancia - Barca : 0-3
Deportivo - Real Madrid : 1-1
(Remélem meg lesz nekünk az X, a Camp Nouba sürűbben nyerünk mint a Riazorba..
La Corunaba 18 éve nyert utoljára a Madrid..
Én örülnék az X-nek is..
A Barca meg az ujonc ellen (Akik sztem simán kizugnak majd)
Lazán behúzza..)
HALA MADRID
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.08.28. 15:08:59

torrestoni írta:
maxilopez írta:Toure azt nyilatkozta : A Barca jobb mint a Real
gondolom mostanra érti az átalakulással legyen igaza énis igy gondolom...
Úgy gondolta, hogy mindig is jobb volt, mindig is az lesz!
Nem csak az eredményeket kell nézni :wink:
Ő monta? :D Az eredményekbe is egyszer jobbak leszünk
Lezárt