Rám is igazVarga Tamás írta:Szerintem, nekem.lionelmessi19 írta:Ez most nekem szólt?nem egészen értem..

Általánosytottam , nem egyénekre gondoltam.
Rám is igazVarga Tamás írta:Szerintem, nekem.lionelmessi19 írta:Ez most nekem szólt?nem egészen értem..
Drenthe az egy nagyon jó játékos , kár hogy nem a barca játékosa .Keelhaul írta:Az egészet én kezdtem el azzal, hogy kicsit primkók voltak a megnyilvánulások Drenthével kapcsolatban, ami nem lenne baj, ha a primkóság mellett valami kreativitás lett volna bennük. Röhögni a saját játékosokon is lehet.
A probléma itt inkább csak az, hogy itt egy páran gyorsan felejtenek, és abszolút népmuvészeti cserépedény módon kezelik az ellenfelet, ami gondolom nem csak a Madriddal kapcs. van így, hanem más dolgokkal is. Persze nem fognak megváltozni, de azért ha már olvasom, reagálhatok, igaz?
Szerintem, nekem.lionelmessi19 írta:Ez most nekem szólt?nem egészen értem..
És nem egy barcás van itt aki próbál mindenre válaszolni és a véleményét igazolni és nekik sem sikerül , pedig több ezer hszük van márlionelmessi19 írta:Peti, csak halkan jegyzem meg, hogy nem az első madridista vagy aki idejön és megakarja váltani a világot. Sokan próbálták már hogy napokig, hetekig írják a véleményüket és válaszolnak mindenre és mindenekire, oldalakban, de hát.. nemsok sikerrel. Alapjában véve ez egy Barcás fórum.
Ezt persze csak azért írom, hogy majd ne csalódj, de itt sokaknak nemfog változni a véleményük semmiről. Amúgy tisztelem az olyan embereket aki próbálkoznak, főleg ha kultúrált módon teszik.
És Heinze???Atyec írta:Aztán Gutit pl. kinek adtátok el?petiamadridista írta:A Real Madridnak idén nagyon is, hogy fiatal a kerete, tavaly is az volt..
Raúl, Ruud, Salgado, Cannavaro, Metzelder.. és Dudek..
Nah hát kb ennyi akik 30 fölött járnak, ...
Sztem meg a legtöbben nem igy gongolják, akikről irsz, az a kisebbség, csak ezeknek nagyobb a hangjukpetiamadridista írta:Azért kellett leírnom, mert nem vagytok vele tisztában (Tisztelet a kívételnek)
Drenthe nem egy Oleguer vagy egy Pavón.
Simá a legjobb 4-be várjátok a Bekben a csapatotokat, úgy gondoljátok (Tisztelet a kívételenek) hogy a madrid nem lesz harcban a bajnoki címért és a csapatotok kiemelkedik majd e mezőnyből stb..
Mondom, a játékoskeret és a haknimeccsek alapján valóban..
Megtörténhet, de az elmúlt 2 év nem ezt súgalja..
Pár embernél elvárás a Bek legjobb 4 és a laza Bajnoki cím..
Ami (Mintmár leírtam) a játékoskeret és a heknimeccsek miatt meglehet, simán..
De az elmúlt 2 év miatt.. Hát már kevésbe.
(Hopp mégis írtam Dec. 14 elött.. De hát ha kérdeztek
)
Aztán Gutit pl. kinek adtátok el?petiamadridista írta:A Real Madridnak idén nagyon is, hogy fiatal a kerete, tavaly is az volt..
Raúl, Ruud, Salgado, Cannavaro, Metzelder.. és Dudek..
Nah hát kb ennyi akik 30 fölött járnak, ...
csabimo írta:Semmi baj nincs a sráccal, csak olyan dolgokat osztott meg velünk, amik valóban voltak-és megtörténhetnek idén is...socio66 írta:szerintem nem kéne leszólni.![]()
örülhetnénk is neki,hogy nem csak idióta reálos oldalakat linkel be,meg ócsárolja a Barcát..
egyébként meg,miben nincs igaza?![]()
valóban az elmúlt két év alapján nem szólhatunk semmit,és ebben az újjáalakuló csapatban benne van,hogy ebben az évben még nem lesz tökéletes. Guardiolával kapcsolatban is igaza van..(bár remélem nem)
tehát,én nem szólnám le,vannak értékes dolgok is a hsz-ébe.
Az biztos h nekünk lélektanilag nagyobb a nyomás mint a madridon mert két esztendö eluszott kupa nélkül, és új edzö, laporta bizalma, szurkolokért stb bizonyitani kell...Több dolgot tudnék sajnálni ha kupa nélkül maradnánk: 1: Nálunk van a világ legjobb játékosa, és ha nem nyerünk kupákat nem lesz esélye az aranylasztira!!! 2: laporta, szerintem hosszu évek óta nem volt ilyen jo elnökünk, hiábái mindenkinek vannak!!! neki az egyik legnagyobb h ennyi ideig vakon bizott Frenkibe, +sokaknak nem tetszik henry leigazolása, de elöre nem lehetett tudni h mit fog alkotni nálunk, azért 25000en örültek a bemutatón, és az hazudik aki azt mondja h amikor megtudta h TiTi jön, nem örült neki![]()
Szoval van miért kupákat nyerni, föleg azért mert ha nem nekünk sikerül a bajnokságot megnyerni akkor valoszinüleg a madrid fogja
Semmi baj nincs a sráccal, csak olyan dolgokat osztott meg velünk, amik valóban voltak-és megtörténhetnek idén is...socio66 írta:szerintem nem kéne leszólni.![]()
örülhetnénk is neki,hogy nem csak idióta reálos oldalakat linkel be,meg ócsárolja a Barcát..
egyébként meg,miben nincs igaza?![]()
valóban az elmúlt két év alapján nem szólhatunk semmit,és ebben az újjáalakuló csapatban benne van,hogy ebben az évben még nem lesz tökéletes. Guardiolával kapcsolatban is igaza van..(bár remélem nem)
tehát,én nem szólnám le,vannak értékes dolgok is a hsz-ébe.
Hát jó hogy Davidsra illetve Seedorfra emlékeztet, mivel úgy néz ki mint ők. Az már érdekesebb lett volna, h ha azt mondod, h Effenbergre emlékeztetpetiamadridista írta: Engem emlékeztett Davidsra, de mivel balszélső, így Seedorfra is...
Még csak 21 éves..
Ő monta?torrestoni írta:Úgy gondolta, hogy mindig is jobb volt, mindig is az lesz!maxilopez írta:Toure azt nyilatkozta : A Barca jobb mint a Real
gondolom mostanra érti az átalakulással legyen igaza énis igy gondolom...
Nem csak az eredményeket kell nézni