2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
pénz,pénz,pénz...socio66 írta:..miért nem jó úgy,ahogy tavaly volt
Persze,ezt már a sorsolás után megbeszéltük. Egyedül valamelyik Sporting elleni meccsünkre van esély,hogy látjuk.CFirpo3 írta:Nincs ok az aggodalomra a BL meccsek nézése miatt, ugyanis, amúgy se adnák a Barca meccseit. Szerintem minden fordulóban lesz legalább egy fontosabb meccs, amit adhatnak.
Remélem értitek mire gondolok...
Értem. Ebben van igazság. Valóban mindig a rangadónak számító meccseket adják le. A Barca csoportbeli meccsei pedig nem tartoznak a rangadók kategóriába.CFirpo3 írta:Nincs ok az aggodalomra a BL meccsek nézése miatt, ugyanis, amúgy se adnák a Barca meccseit. Szerintem minden fordulóban lesz legalább egy fontosabb meccs, amit adhatnak.
Remélem értitek mire gondolok...
Nekem sincsKrojf írta:Komáim!
Azt tudjátok, hogy ősztől a Viasat által adandó összes BL-meccs
a Viasat6-on lesz?
Majd' felrobbanok, ugyanis sem a UPC Direct, sem pedig a
Fibernet balassagyarmati egysége nem szolgáltat Viasat6-ot!
Ki van még bajban rajtam kívül?
Kérdezi Tőletek a Ti Krojf komátok.
nekem is ugyanez a problémám, meg még sok más UPC Direct előfizetőnek, csak abban bízok, hogy az MTV is sok meccset fog közvetíteni (csak sajnos nem Hajdu B. István)Krojf írta:Komáim!
a Viasat6-on lesz?
micsoda?!Krojf írta:Komáim!
a Viasat6-on lesz?
Ó, kedves Krojf koma!Krojf írta:Komáim!
a Viasat6-on lesz?
Szerintem is megfogja tréfálni a Zenit a 2 "nagyot". Arra vagyok kíváncsi hogy a BATE bele tud-e szólni a küzdelembe egy döntetlennel ne adj isten egy győzelemmel.barca99 írta:Szvsz a Juve és a Real közül az egyik az UEFA kupában folytatja tavasszal. A Zenitből kinézem, hogy meg tudja fogni vmelyik nagyot, ők meg ellesznek egymással...
Teljesen egyet értek. De nem csak most ilyen mindig! A védők rendszeresen lesprintelik ő meg ahelyett hogy ha már nem olyan gyors megpróbálná (többé kevésbé szabályosan) vállal elnyomni inkább elműesik. SOHA nem fújták még be neki. BAROM!Nastic07 írta:A Stuttgart meccsen az a Bajzát nem tudom mit szóltok hozzá , de sztem egy árvízkárosúlt!
Jah teljesen igazad van még 4 gólt kaptunk erre még itt vagánykodik!
Szerintem jobb lenne ,h ha haza menne kapálni de nem:D?
Sajnos nagyon gyenge a magyar foci!
Én már jó pár éve nem nézen annyira de nincs is értelme ha ilyen eredmények születnek!
Azért Bajzáth gólöröme se volt gyenge.Drigo írta:Lehman él és virul
A többi gólt is megnézhetitek, valamint a Debrecen mérkőzéséről is fent vannak a gólok.
Azért ez a gól se semmi , 4-0-ás hátránynál rúgunk egy potyát és még mi gúnyolunkDrigo írta:Lehman él és virul
A többi gólt is megnézhetitek, valamint a Debrecen mérkőzéséről is fent vannak a gólok.
Leszdanianevem írta:Győri ETO FC - VfB Stuttgart 4-1 (0-2) (!)
Úgy látszik az ETO honlapján azt az eredményt írták, amit szívesen láttak volna...
Egyébként elég gáz volt, hogy a győriek egy épkézláb támadást nem bírtak levezetni az első félidőben...
A Young Boys meg 3-2-re veri a Lokit... Istenem, mivé lesz a magyar foci...