A Győrben én nem csalódtam,mivel még magyar szinten sem egy nagy csapatról beszélünk,mit vártunk tőlük a Stuttgart ellen? Ok,idegenben jó eredményt értünk el,nyilván lazábban vették a meccset Németek. De az is nyilvánvaló volt,hogy ők csak akkor fognak igazán focizni amikor kell. Most kellett,rúgtak is négyet...
A Debrecen viszont...Én nem ismerem ezt a jáng bójszot,de nemigen lehet egy világverő csapat. Bár tulajdonképp Svájcban rengeteg pénz van, nyilván sokkal minőségibb a keretük,sokkal több pénzből gazdálkodnak. Ennek ellenére csalódás,hogy még itthon sem tudtunk kiharcolni legalább egy ikszet.
Egyébként abszolút realitás az idei kupaszereplésünk,sőt! Gyakorlatilag az MTK,a Honvéd és a már említett két csapat is kihozta a maximumot a lehetőségeiből.
Az pedig,hogy egy vagy két csapatra koncentráljunk rá,és építsük fel,nem rossz ötlet,gyakorlatilag bejött a Románoknak,Oroszoknak,Törököknek is. Csakhát ezt nem könnyű megvalósítani..De valószínűleg ez lenne ez egyetlen esélyünk hogy európai kupában magyar csapatot lássunk.