Puskás
-
- Capitá del Barça
Immár két éve hunyt el minden idők legnagyobb magyar labdarúgója. Isten nyugtassa!
- Deus
- Boixos Nois
Igenbiza, megérteGyurinho írta:Annyiért mindenképpen megérte,de az ilyen dolgoknak az eszmei értéke sokkal nagyobb annál minthogy mennyiért lehetne eladni....szerencsés vagy hogy van egy ilyened,gondolom sose adnád el,mi
?

- Deus
- Boixos Nois
Igaz, hogy máshol is eltérnek a témák, sajnos. De most hogy ide betévedt a modi, azt most rátok szólt. ennyiGyurinho írta:Az igaz de ne csak nekem szóljon mert a Barca vs Real tpicban vagy a Bojanos topicban is sokszor eltértek/eltérünk a témától de ezen nem kell fenn akadni mer Puskás benne volt a témában csak egy másik embert is belevettünk akinek még nyilván nincsen saját topicja,ez szerintem nem probléma...

-
- Capitá del Barça
Az igaz de ne csak nekem szóljon mert a Barca vs Real tpicban vagy a Bojanos topicban is sokszor eltértek/eltérünk a témától de ezen nem kell fenn akadni mer Puskás benne volt a témában csak egy másik embert is belevettünk akinek még nyilván nincsen saját topicja,ez szerintem nem probléma...Ilúvatar írta:Gyurinho írta: HA MEGKÉRDEZHETNÉM MÉR KELLET JÓ NAGY BETŰKKEL KIÍRNI HOGY PUSKÁS FERENC TOPICJA?????
Mert ő az egyik főnököd, s igaza is van: Eltértetek a témától. S ezért hívta fel a figyelmet, hogy ez Puskás topicja, s csak arról irogathatunk.
- Deus
- Boixos Nois
Gyurinho írta: HA MEGKÉRDEZHETNÉM MÉR KELLET JÓ NAGY BETŰKKEL KIÍRNI HOGY PUSKÁS FERENC TOPICJA?????
Mert ő az egyik főnököd, s igaza is van: Eltértetek a témától. S ezért hívta fel a figyelmet, hogy ez Puskás topicja, s csak arról irogathatunk.

- Deus
- Boixos Nois
Gyurinho írta:Gratulálok szép,nagy értékű cucc.Ha szabad megkérdeznem honnan szerezted?
Apám szerválta a dedikált labdát, valamilyen rendezvény volt akkor, s ott volt az öreg Öcsi is. 10.000ért vette a dedikált labdát. Mostanra már jóval többet ér tuti.

-
- Capitá del Barça
Én csak Németh Krisztiánt némely tekintetben hasonlítottam PUskáshoz...érdekes hogy most ezt így észre vettede és szólsz érte de a Bojanos topicban vagy egy csomó másik topicban másról írnak pár mondatot de az érintett végig témában marad akkor meg mi a probléma???MessiFan írta:Mert másról írtak
Mert másról írtak
-
- Capitá del Barça
Gratulálok szép,nagy értékű cucc.Ha szabad megkérdeznem honnan szerezted?Ilúvatar írta:Gondoltam, hogy megosztom nektek a gyűjteményem egyik legértékesebb darabját: Puskás Ferenc által dedikált bőrlabdaPersze, nem eladó
![]()
- Deus
- Boixos Nois
Gondoltam, hogy megosztom nektek a gyűjteményem egyik legértékesebb darabját: Puskás Ferenc által dedikált bőrlabda
Persze, nem eladó
kép1
kép2
kép3
Bocs, de nagyon széthúzta a fórumot.Drigo
SZERK: Semmi baj Drigo! Sőt köszi szépen

kép1
kép2
kép3
Bocs, de nagyon széthúzta a fórumot.Drigo
SZERK: Semmi baj Drigo! Sőt köszi szépen

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2008.09.06. 11:47:45-kor.

riboo: attól, hogy változott a foci, még hidd el, akkor sem lőttek mindennap 4 gólt egy bek-döntőben..
most mi a büdös francért fikázod a legmagasabbra taksált magyar fiatalt? őszintén nem értem. puskás az évszázad egyik legnagyobb labdarúgója volt, alig élt nála jobb valaha, mégis úgy beszélsz, mintha aki nem lenne vele egy szinten, az egy rakás [auto_cenzúra].Varga Tamás írta:riboo!
Ebben sok igazság van, de Németh ettől függetlenül még arra sem nagyon méltó, hogy Puskás csukáját vigye. Puskás labdarúgó volt, művész, Németh Krisztiánt pedig nem tudom minek nevezni.
Ja, és fizikailag nézd meg a két játékost. Ég és föld. Egy korabeli fényképet nézz meg. Az Öreg vádlija kb. 3-szor olyan vastag volt, mint Némethé. Megette volna reggelire.
roppant irritáló a stílusod
- Drukker
- Jugador d'estrella
Kíváncsi vok hogyha Puskásra ilyeneket mondtok mint mondtok Kocsisra aki még Barcás is volt... Nem mellesleg Puskás statisztikája asszem ilyesemi:86/85 míg Kocsisé: 65/76 kb vmi ilyesmi. Nehogy félreértés legyen tisztelem meg becsülöm Puskást de a nagyapám látta ocizni az aranycsapatot és azt mondta Kocsis jobb volt:D
-
- Az Eurobarca Anonymusa
riboo!
Ebben sok igazság van, de Németh ettől függetlenül még arra sem nagyon méltó, hogy Puskás csukáját vigye. Puskás labdarúgó volt, művész, Németh Krisztiánt pedig nem tudom minek nevezni.
Ja, és fizikailag nézd meg a két játékost. Ég és föld. Egy korabeli fényképet nézz meg. Az Öreg vádlija kb. 3-szor olyan vastag volt, mint Némethé. Megette volna reggelire.

-
- Capitá del Barça
Egyetértek ahhoz amit mondtál és teljesen igazad van hogy akkor egész más volt a foci és én ezt nem is vitatom és mivel ezt az egyész Puskásvs.Németh hullámot is én indítottam el de nem azért mert Németh most akkora király én csak azt mondtam hogyha így folytatja TALÁN érhet még hasonló magasságokba mint Puskás mert ő kiváló tehetség akiből nagyfocista lehet ....nem most még nem olyan jó ,persze hogy nem, de még lehet és én szurkolok neki!riboo írta:Köszi. Jólesik, hogy így látod, bár mint mindig, minden hozzászólás esetében, biztosan most is érkeznek ellenvélemények...dehát ez így helyes...
Azért nefeledjük, hogy még csak Augusztus vége van. Korai még ilyesmit kijelenteni

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:

Azért nefeledjük, hogy még csak Augusztus vége van. Korai még ilyesmit kijelenteni

Több, mint egy klubb...
- Gomezinho
- Capitá del Barça
riboo írta:-A Száguldó Örnagy által fémjelzett aranycsapat a maga korában valóban egészen különleges lehetett... annak a válogatottnak az alapemberei a legnagyobb európai klubbok sztárjai voltak, vagy pedig olyan hazai csapatokban játszottak, akikkel akkor az európai elitklubbok névsora kezdődött... /Pl: Honvéd/
- Az pedig, hogy ez az aranycsapat a fontos momentumokban kénytelen volt ezüsttel beérni, az a magyarokra jellemző balszerencse okán történhetett.
-Az '54-es döntőbeli bukásban bennelehet a pechen kívül a politikai háttér is.(sportdiplomácia terén már akkorsem tartozhattunk a nagyhatalmak közé) Számomra az a döntő sokadszori újranézést követően is több mint gyanus /az elözmények ismeretében meg pláne. / ...de ebbe 18 éves fejjel nem szeretnék belemenni.
- Az viszont nekem mindezeknél egyértelműbb, hogy az a játék amit Öcsik játszottak NEM NEVEZHETŐ FUTBALLNAK, FELTÉVE, HA A MAI LABDAJÁTÉKOT IS EZZEL A NÉVVEL ILLETJÜK!
-10 évente számottevő változás figyelhető meg a labdarúgásban.
Pelét, s Maradonát is lehetetlen összehasonlítani, hisz amíg a Brazil bármit megtehetett a pályán, mert az ellenfelek is csak csodálták szinte, amit művel a zsugával...
Addig Diego esetében a védők azon voltak- mindegy, hogy hogyan, ha kell a szerelést letépve róla, de meg kell állítsák az Argentínt.
-Maradjunk Puskásnál... az a gólja, amit az 5és feles csücskénél(!) a bal lába mögött maga elé húzva a labdát( és ezzel átjátszva a védőt) jobbal bevágta a rövidbe.
... szép. szép. de könyörgöm Messinek ma esélye nem lenne ilyesmire, hiszen, az ellen edzői ma már olyan tanácsokkal látják el a bekkeket, ha Leo esetleg 25 méteren belülre érkezik rúgjatok alá! ( mert kb ez van. )
Abban a játékban Puskásék igazi ikonok voltak, de ebben a labdarúgásban a mai U19es magyar válogatott is könnyedén verné azt a csapatot.
( mennyivel lassabb, finomabb játék volt az a foci... az akkori sportemberek olykor munka mellett űzték a focit, akkoriban M.o.-n a legmagasabb szinten. )
Németh Krisztián lehet h jobb képességű labdarúgó, mint Öcsi bácsi volt.
( gyorsabb, erösebb fizikumu, komplett stáb dolgozik azon, hogy az emberi teljesítőképesség határát feszegessék tovább s tovább)
Csak Puskás adottságai a maga korában arra volt elég amire.
Illetve ma egy Németh Krisztán által képviselt tudásszint ennyire elég nemzetközi szinten.
*Senki férre ne értsen, minden tiszteletem a múlt nagy magyarjaié, akik lehet, hogy soha meg nem ismételhető élményt hoztak magyarországra,
Illetve akik miatt többen tudják, hogy hol is van ez az kis ország.
Emlékezzünk rájuk, emlékezzünk eredményeikről, de ne feledjük el közben, hogy ez egy EGÉSZEN MÁS VILÁG.
Örülök h ezeket leirtad mert teljesen igazad van , látom focizol és nem csak okoskodsz! Gratula az irásodhoz! Nekem ez az év HSZ-e!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
-A Száguldó Örnagy által fémjelzett aranycsapat a maga korában valóban egészen különleges lehetett... annak a válogatottnak az alapemberei a legnagyobb európai klubbok sztárjai voltak, vagy pedig olyan hazai csapatokban játszottak, akikkel akkor az európai elitklubbok névsora kezdődött... /Pl: Honvéd/
- Az pedig, hogy ez az aranycsapat a fontos momentumokban kénytelen volt ezüsttel beérni, az a magyarokra jellemző balszerencse okán történhetett.
-Az '54-es döntőbeli bukásban bennelehet a pechen kívül a politikai háttér is.(sportdiplomácia terén már akkorsem tartozhattunk a nagyhatalmak közé
) Számomra az a döntő sokadszori újranézést követően is több mint gyanus /az elözmények ismeretében meg pláne. / ...de ebbe 18 éves fejjel nem szeretnék belemenni.
- Az viszont nekem mindezeknél egyértelműbb, hogy az a játék amit Öcsik játszottak NEM NEVEZHETŐ FUTBALLNAK, FELTÉVE, HA A MAI LABDAJÁTÉKOT IS EZZEL A NÉVVEL ILLETJÜK!
Pelét, s Maradonát is lehetetlen összehasonlítani, hisz amíg a Brazil bármit megtehetett a pályán, mert az ellenfelek is csak csodálták szinte, amit művel a zsugával...
Addig Diego esetében a védők azon voltak- mindegy, hogy hogyan, ha kell a szerelést letépve róla, de meg kell állítani az Argentínt.
-Maradjunk Puskásnál... az a gólja, amit az 5és feles csücskénél(!) a bal lába mögött maga elé húzva a labdát( és ezzel átjátszva a védőt) ballal bevágta a rövidbe.
... szép. szép. de könyörgöm Messinek ma esélye nem lenne ilyesmire, hiszen, az ellen edzői ma már olyan tanácsokkal látják el a bekkeket, ha Leo esetleg 25 méteren belülre érkezik rúgjatok alá! ( mert kb ez van. )
Abban a játékban Puskásék igazi ikonok voltak, de ebben a labdarúgásban a mai U19es magyar válogatott is könnyedén verné azt a csapatot.
( mennyivel lassabb, finomabb játék volt az a foci... az akkori sportemberek olykor munka mellett űzték a focit, akkoriban M.o.-n a legmagasabb szinten. )
( gyorsabb, erösebb fizikumu, komplett stáb dolgozik azon, hogy az emberi teljesítőképesség határát feszegessék tovább s tovább)
Illetve ma egy Németh Krisztán által képviselt tudásszint ennyire elég nemzetközi szinten.
*Senki férre ne értsen, minden tiszteletem a múlt nagy magyarjaié, akik lehet, hogy soha meg nem ismételhető élményt hoztak magyarországra,
Emlékezzünk rájuk, emlékezzünk eredményeikről, de ne feledjük el közben, hogy ez egy EGÉSZEN MÁS VILÁG.
-Az '54-es döntőbeli bukásban bennelehet a pechen kívül a politikai háttér is.(sportdiplomácia terén már akkorsem tartozhattunk a nagyhatalmak közé

Addig Diego esetében a védők azon voltak- mindegy, hogy hogyan, ha kell a szerelést letépve róla, de meg kell állítani az Argentínt.
-Maradjunk Puskásnál... az a gólja, amit az 5és feles csücskénél(!) a bal lába mögött maga elé húzva a labdát( és ezzel átjátszva a védőt) ballal bevágta a rövidbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára riboo 2008.08.30. 21:37:12-kor.
Több, mint egy klubb...
Máig dühít az elvesztett Vb döntő. Természetesen nem a csapatra vagyok dühös hanem:Sebes Gusztáv edzőre, Az Nszk néhány játékosára,és William Ling angol játékvezetőre.
Puskásék akkor is hallhatatlanná váltak......
Csak az szomorít el hogy még mindig ezzel a 6:3-mal dicsekedünk.
Na jó azért büszke vagyok rá de azért már egy kicsit unalmas...
Puskásék akkor is hallhatatlanná váltak......
Csak az szomorít el hogy még mindig ezzel a 6:3-mal dicsekedünk.
Na jó azért büszke vagyok rá de azért már egy kicsit unalmas...
Pehhesek voltunk , de a világ legjobbjai.LG írta:Mégsem nyert se VB-t, se EB-t sosem a magyar csapat.