2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért az újságok is írtak hazugságokat. Nem biztos, hogy minden, amit az újságok írnak igaz.Nastic07 írta:Cr-t még lehet meg is fogják venni, amilyen egy kis mocskos áruló volt a nyáron a manchesternél!
Semmit sem jelent a hűség vagy valami!
Rafael van Der Vaat is jó aranyo volt azért!
Nem régen még azt nyilatkozta h nagy álma valósulna meg ha a barcában játszana erre el megy a reálbe. Kár érte:S!
Úgy játszadoznak a focival, mintha fm 08 lenne.Nastic07 írta:Jah tényleg úgy néz ki h a City nagy csapat lesz!
De azért jó durva ,h pár multimilliomos gondol egyet erre azt csinálnak amit akarnak!
De hát mindenhez kell pénz!!!!!!!!!!
Meg azért ottvan Dietmar Hamann. Aki sokat ért el a Bayern-el na persze a Pool-al. Igaz egyik cspatba se rúgot valami hűdesok gólt...danianevem írta:Azért a Man City-nek már van szélsője... Wright-Philips sem roszz, de Robinho nagy aduász lehet...
olvass bele a Barca vs Real topicbasocio66 írta:Most hallom a Robinho-ügyet!![]()
![]()
![]()
Hát ez kemény! Először azt hittem csak vicc,de nem. Robinho a Cityben!
Kíváncsi vagyok hogy érzi most magát,hiszen az egy dolog hogy eljött a Madridtól,na de hova..
A City szurkolói gondolom most a mennyekbe járnak...meg is értem őket!
én azért sajnálom, hogy Campbell "elment". visszaváromozsimiki írta:Berbatovval nagyon jól járt a M.U.!!!![]()
Mindenképp kellet szntem még 1 csatár,ő ráadásul nem is közepes szintű.
"Dimitar Berbatov 30.75 millió angol fontért cserébe a Tottenham Hotspurstől a Manchester Unitedhez igazolt - adta közzé a londoni klub hivatalos honlapja. Ezzel tehát hivatalossá vált az átigazolási hajrá második legnagyobb dobása. Ahogy korábban jeleztük Campbell érkezett cserébe a Unitedtől, egy évre kölcsönbe."
azért 30.75 millió angol FONT![]()
azt nagyon sok szntem,sőt rengeteg. vagy Campbell miatt ez csökkent? de szntem a sorokból arra következtetek,h ennyi+még Campbell
világklasszis szintű Berba-nak az ára,de azért ott még nem tart...
hát engem eléggé sokkolt! legelőszőr néztem hogy 38 millió?? áááh kizárt, biztos elírták...de aztán rá kellett döbbennem hogy nem! ez irreálisan magas ár érte, 20-nál többet nem ér,szvsz és még talán sokat is mondtam...ozsimiki írta:rajtam kívűl senkit sem lepett meg Berbatov nagyon magas vételi ára
fantasztikus igazoláslopakodo írta:sztem nagyon jó igazolás!
rrobinho-n meglepődtem...lehet h a city lesz 2 év múlva a bajnok...