Bajnoki Mérkőzések #2
Nem azt mondtam, h én nem bizok benne! En is nagyon fogok neki szorítani, és szerintem is meglesz!
-
- Entrenador del Barça
Én még azért bízok Eto'oban!két gól nem olyan sok!LG írta:kár hogy nem a szavazásért jár az Aranycipo...lincsi írta:Na, most meg olyan szavazás megy az elmundon, hogy kié lesz az aranycipő? Csak megsúgom, hogy Eto vezet 51%-kal!!!!![]()
a 2. meg Henry29%-kal. A 3. Forlán 14%-kal

Forca Barca
kár hogy nem a szavazásért jár az Aranycipo...lincsi írta:Na, most meg olyan szavazás megy az elmundon, hogy kié lesz az aranycipő? Csak megsúgom, hogy Eto vezet 51%-kal!!!!![]()

Na, most meg olyan szavazás megy az elmundon, hogy kié lesz az aranycipő? Csak megsúgom, hogy Eto vezet 51%-kal!!!!

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Hogy lehet az h ez az oldal csak simán eurobarca.hu , ez melyik szolgáltatónál van, ilyen h nem kell beletenni azt h www.eurobarca.atw.hu vagy ....uw.hu ?? és a Barca-TV-t hol lehet fogni? vagy nézni?
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ugyanmár, ez badarságTommy írta:Először is azzal kezdeném, hogy a Barca TV-ben közvetített meccseinek 90%-át láttam. Úgyhogy nem a meccs nézések hiánya miatt mondom amit mondok.
Hogy nem szerethet egy Barca játékost egy Barca drukkert?! Hát úgy, hogy nem tartom jó játékosnak. Ettől még a Barcelonában megnéztem a játékát, és ha jól játszott azt is elismertem, de ha nem akkor lehúztam. Ez igaz Ronaldinhora is. Ha gyenge volt Őt is szídtam. Mert Én a csapatot nézem és nem az egyéni megmozdulásokat. Bár bevallom, hogy Roni játéka Nekem az isten. Valóban a Védekezésből szépen kiveszi a Részét, de nem ez lenne a dolga, hanem osztogati. És rengeteg labdát elad. Sokkal többet mint amit értékesen továbbít. És agóljait valóban megpattanva lövi. A 6ból legalább 4 ilyen volt. Nem mondom valóban volt olyan meccs amin naon hasznosan és jól játszott, és döntő megmozdulásai voltak, de sajnos kevesebb ilyet láttam mint elenkezőt. Szal ezért szídom a Deco játékát!!!

-
- Llegenda del Barça
összeségében sokkal több pozitívum van deco mellett, mint ellene. mondjuk, ha vki nem szeret egy játékost, akkor az a zsugás csinálhat bármit, akkor sem fog bejönni neki. ez is egyfajta vélemény, csak ne kelljen mindenkinek ehhez tartania magát.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Először is azzal kezdeném, hogy a Barca TV-ben közvetített meccseinek 90%-át láttam. Úgyhogy nem a meccs nézések hiánya miatt mondom amit mondok.
Hogy nem szerethet egy Barca játékost egy Barca drukkert?! Hát úgy, hogy nem tartom jó játékosnak. Ettől még a Barcelonában megnéztem a játékát, és ha jól játszott azt is elismertem, de ha nem akkor lehúztam. Ez igaz Ronaldinhora is. Ha gyenge volt Őt is szídtam. Mert Én a csapatot nézem és nem az egyéni megmozdulásokat. Bár bevallom, hogy Roni játéka Nekem az isten. Valóban a Védekezésből szépen kiveszi a Részét, de nem ez lenne a dolga, hanem osztogati. És rengeteg labdát elad. Sokkal többet mint amit értékesen továbbít. És agóljait valóban megpattanva lövi. A 6ból legalább 4 ilyen volt. Nem mondom valóban volt olyan meccs amin naon hasznosan és jól játszott, és döntő megmozdulásai voltak, de sajnos kevesebb ilyet láttam mint elenkezőt. Szal ezért szídom a Deco játékát!!!
Sztem Deco az egyik leguniverzálisabb játékos a barcaban.Pl.:Ronniet nem soxor látjuk szerelni, Deco pedig elől is, hátul is nagyot alkot sztem.
Meg amikor az egész Nou Camp az O nevét uvolti!!!!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
kell, kell, nagyon hasznos (habár nem szeretem), szerintem nem csak egy középső védő kéne hanem, szélső is mert Oleguert ( őt pedig szeretem) el kéne adni, ezt azért mondom mert e Barca érdekét szeretném, pedig szeretm őt, de gondoljunk csak a Londoni Chelsea_ FCB meccsre amikor az első gólt az ő hibájából kaptuk, mert vitte a lasztit félpályán túl de elvesztette, Bocs nem tudja valamelyikőtők h hol lehetne Rivaldo egypár Olympiakoszos golját leszedni
-
- Llegenda del Barça
decot lehet szeretni, v nem szeretni (nekem sem a kedvencem), de sztem az egyik leghasznosabb tagja a brigádnak. rosszabb volt a csapat, amikor ő valamiért nem játszott. támad is, védekezik is (nemegyszer vette el a zsugát az ellentől a 16on belül) szal kell a csapatba.
PUYOL-XAVI-INIESTA
De játékos is volt! Nem is rossz.
Rivaldot meg má tudjátok, h én se kedvelem....Decot se kell mindenkinek szeretni, lehet utálni. De azért el kell ismerni h a csapat motorja. (En is elismerem Rivaldot, h Aranylabdát csak ugy nem osztogattnak a semmiért, habár Owen...no ennyire már nem mennyunk el a témátol)

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez elég szomorú. Én csak Van Gaalt(nemtom hogy kell írni) utáltam, de ő nem játékosbarcafan írta:azt gondolom, h nem kell mindenkit szeretni. én bevallom, h Rivaldot nem szerettem. azt soha nem vontam kétségbe, h ne lenne jó játékos és nagyon hasznos, de eccerüen nem birtam soha. igy vagyok Luis Enriquevel.Ordog írta:Az hogy lehet, hogy egy Barça szurkoló nem szereti Decot???? Ez olyan mintha egy kínai utálná a rizst.![]()
De Guardiolát a mai napig imádom

- Charlie
- Öreg Harcos
Mik derülnek kibarcafan írta:azt gondolom, h nem kell mindenkit szeretni. én bevallom, h Rivaldot nem szerettem. azt soha nem vontam kétségbe, h ne lenne jó játékos és nagyon hasznos, de eccerüen nem birtam soha. igy vagyok Luis Enriquevel.Ordog írta:Az hogy lehet, hogy egy Barça szurkoló nem szereti Decot???? Ez olyan mintha egy kínai utálná a rizst.![]()
De Guardiolát a mai napig imádom

C.
Szted az El Mundon a szavazáson miért Deco a 2. éppen csak lemadradva Etootol
Nézz Barca meccset!

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Decot nem szeretem de az a magánvéleményem, de az bizti h hasznára vált a Barca-nak
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
N o . c o m m e n t ...Tommy írta:sztem a Deco kimondottan kerékkötője a Barcának. Szökőévente rugott egy gólt, és aszitte hogy ezzel Ő jó játékos. Vegyük példának Ronáldinhot. Ő is rugdosta a gólokat, csak Ő mellette hátán vitte a Barcelonát. Na igen ez focista. Szóval sztem a Deconak távoznia kéne a Barcából. Nem való oda.

- Nincsenek érveid Deco ellen
- Ronaldinho mellett sincs egy sem, mert Deco 6 gólt, R. meg 9et rúgott, szal ezzel nem lehet megmagyarázni.
- Nézz meg egy Barca meccset...

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A gólpasszairól meg a pontos labdáiról sem kell megfeletkezni... Ha ő nem lett volna, nem lennénk bajnokok!!!!!!!!
Deco for prezident... Nem véletlenül skandálják a Nou Campban az ő nevét olyan gyakran...
Deco for prezident... Nem véletlenül skandálják a Nou Campban az ő nevét olyan gyakran...