Bajnoki Mérkőzések 08-09
Valóban ezért kár volt Riijkardot elküldeni. Semmivel sem játszik szebben a Barca mint májusban
-
- Llegenda del Barça
Csak azt nem értem, hogy te most mi alapján háborodsz fel, mikor tavaly Rijkaardot nem a második, hanem a huszonnegyedik beégésünkél védted...tagore írta: igen, ráadásul az a legfurább, hogy most mindenki ugat, hogy "türelem-türelem", ehhez képest a két bajnokságot-egy BL-t megnyerő MUMUS esetében olyan ótvar és primitív stílusban "húzzonmárel"-eztek, hogy még ma is emlékszem rá. ehhez képest: Numancia: vereség, Racing: döntetlen a Camp Nou-ban. MOST MI MEGY: '"jaj, azért két meccs után ne temessünk, blablabla-BLABLABLA."
nem valami professzionális hozzáállás.
erősítették a keretet? igen
megjött az edzőzseni-megmentő? meg.
új (abszolút szükségtelen) szabályokat hoztak? igen.
győz a Barca? NEM.
egyéb kérdés?
igen, ráadásul az a legfurább, hogy most mindenki ugat, hogy "türelem-türelem", ehhez képest a két bajnokságot-egy BL-t megnyerő MUMUS esetében olyan ótvar és primitív stílusban "húzzonmárel"-eztek, hogy még ma is emlékszem rá. ehhez képest: Numancia: vereség, Racing: döntetlen a Camp Nou-ban. MOST MI MEGY: '"jaj, azért két meccs után ne temessünk, blablabla-BLABLABLA."djtrack írta:mintha én írtam volna!! én megmondtam a legelején h nem fog menni egy tapasztalatlan edzővel.Hiába adtuk el a sztárokat,felelőtlenűl igazoltunk! nem vettünk kpjára senkit.Diego kellett volna fazonszabásznak! vagy VDV hát helyett megvettük Hlebet.Hleb naon jó képességű játékos de nem ő kellett volna!!tagore írta:Ismét gratulálok az új edzőhöz. Az óvodás szabályok megtették hatásukat. Bravó.
nem valami professzionális hozzáállás.
erősítették a keretet? igen
megjött az edzőzseni-megmentő? meg.
új (abszolút szükségtelen) szabályokat hoztak? igen.
győz a Barca? NEM.
egyéb kérdés?
-
- Llegenda del Barça
Jajjj Istenem, köszönöm, hogy ennyi szakértő van itt !! Komolyan, annyira jó olvasni ezeket az "én előre megmondtam" dumákat
Mintha Madgi nénit hallanám az rtlen...Nem is értem, hogy miért nem ezeknek az embereknek jutott az edzői szerepkör? 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.09.13. 23:12:44-kor.
- djtrack
- Capitá del Barça
mintha én írtam volna!! én megmondtam a legelején h nem fog menni egy tapasztalatlan edzővel.Hiába adtuk el a sztárokat,felelőtlenűl igazoltunk! nem vettünk kpjára senkit.Diego kellett volna fazonszabásznak! vagy VDV hát helyett megvettük Hlebet.Hleb naon jó képességű játékos de nem ő kellett volna!!tagore írta:Ismét gratulálok az új edzőhöz. Az óvodás szabályok megtették hatásukat. Bravó.
- xbalix
- Jugador d'estrella
Sztem te rossz helyen jársz barátom...khtomka írta:A mai meccs reálisan sima 4-0 , és most mindannyian ünnepelnétek Guardit.
Az első félidőben nem kaptatok meg egy 11-est, ha csak a 100% -os helyzeteket berúgjátok sima a meccs! Végignéztem az előszezon összes Barca meccsét, be voltam [auto_cenzúra] olyan jól ment nektek a foci.
Ezt a 4-3-3-at már kiismerték a csapatok. Bár véleményem szerint ez ma inkább hasonlított a 4-5-1 re. A 20. percben már át lehetett volna állni 3-4-3 ra, Puyol ki jobbhátvédnek, Alvest feljebb tolni. Egy nagy problémát látok, nincs meg Deco és Ronnie utódja. Kell egy rányító!
Nem játszottak rosszul a fiatalok, de Bojan nem lehetett nagyon fáradt, mert össz 25 percet játszott a két válogatott meccsen, mégis a padon üldögélt.
Na mindegy, nekem szimpatikus Guardiola amíg ennyi pontot elszór a Barca!
Ismét gratulálok az új edzőhöz. Az óvodás szabályok megtették hatásukat. Bravó.
- xbalix
- Jugador d'estrella
2 meccs után ne temesd már el őket barátom.Xavinho írta:Már nem azért,de várható volt,h ha az elküldött sztárok helyét nem hasonló szintű (itt nem a tavalyi formájukra kell gondolni) játékosokkal töltjük be,akkor bukta lesz. Kellett volna még egy szervező középpályás,aki távolról is jól lő.Persze mindenki meg volt elégedve a mostani kerettel...grat
A fiatalok ahhoz képest,h most debütáltak,jól teljesítettek.Pedrito játszott olyan szinten,mint Henry a Numancia ellen,sőt...
Alves és Abidal rettentően gyengék a támadásoknál,védekezni pedig kis túlzással Eto'o is többet védekezikRöhöghet a Sevilla,h sikerült 32 milliót kisajtolni a buta(enyhén fogalmazok) barcelonai vezetőkből. A realitás olyan 15-20 lett volna...
Színtelen,egysíkú,beadásokra építő játék.Nagy 0 az egész, azt ne mondja senki,hogy szerencse nem állt a mi oldalunkon,mert egy Santander ellen ( főleg egy numanciai gyalázatos vereség után) igenis addig kell a helyzeteket kidolgozni,amíg bemegy legalább 3 gól. Nem türelem kell,hanem agresszív támadójáték. Dühös vagyok Pep-re,mert ahelyett,hogy tüzelné a játékosait,altatja őket.Ez lehet,h jó volt a negyedosztályban,de itt kevés lesz![]()
Sajnos van egy olyan érzésem,h ez az elhullajtott 5 pont (azt se feledjük,h milyen csapatok ellen buktunk,mert nem a Villareal vagy Valencia volt az ellenfél) nagyon sokba fog kerülniHa pedig ez továbbra is így fog menni,akkor az első 4-be is nehéz lesz bekerülni!

A mai meccs reálisan sima 4-0 , és most mindannyian ünnepelnétek Guardit.
Az első félidőben nem kaptatok meg egy 11-est, ha csak a 100% -os helyzeteket berúgjátok sima a meccs! Végignéztem az előszezon összes Barca meccsét, be voltam [auto_cenzúra] olyan jól ment nektek a foci.
Ezt a 4-3-3-at már kiismerték a csapatok. Bár véleményem szerint ez ma inkább hasonlított a 4-5-1 re. A 20. percben már át lehetett volna állni 3-4-3 ra, Puyol ki jobbhátvédnek, Alvest feljebb tolni. Egy nagy problémát látok, nincs meg Deco és Ronnie utódja. Kell egy rányító!
Nem játszottak rosszul a fiatalok, de Bojan nem lehetett nagyon fáradt, mert össz 25 percet játszott a két válogatott meccsen, mégis a padon üldögélt.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
- Kisvandal-Messi10
- Barça C
Nincs cink az ifikkel de nem ezen a meccsen kellett volna játszatni őket hanem hamár nyerünk legalább 1 meccset! És már a félidőben be kellett volna hozni messit!
- albicelesteX
- A Vadász
Alvés még javulhat!De Abidal kritikán aluli!MEg kell tőle szabadulni rövid időn belül!És tényleg nincs játékmester,karmester!És ez meglátszik a játékunkon!Nem fekszik ez a széljáték a Barcanak!Hleb nem fogja megoldani ezt!
szerk:mármint nem a széljátékot hanem a szervezést!nem akkora kaliber ő!egy melós vízhordó nem több!
szerk:mármint nem a széljátékot hanem a szervezést!nem akkora kaliber ő!egy melós vízhordó nem több!

- djtrack
- Capitá del Barça
nekem a felállással is gondjaim voltak amikor csatárt játszattak Hlebbel:D PEP mehetsz a sülyesztőbe még 3 ilyen meccs utána örülhetünk ha nem esünk ki!! igen okos döntés volt.Mourinho összekapta volna bandát! rácseszünk Pep-el semmilyen normális edző nincs a piacon .esetleg Mancini.
De ne legyen igazan és Pep össze tudja kapni a bandát!!
Forza BARCA
De ne legyen igazan és Pep össze tudja kapni a bandát!!
Forza BARCA
Már nem azért,de várható volt,h ha az elküldött sztárok helyét nem hasonló szintű (itt nem a tavalyi formájukra kell gondolni) játékosokkal töltjük be,akkor bukta lesz. Kellett volna még egy szervező középpályás,aki távolról is jól lő.Persze mindenki meg volt elégedve a mostani kerettel...grat
A fiatalok ahhoz képest,h most debütáltak,jól teljesítettek.Pedrito játszott olyan szinten,mint Henry a Numancia ellen,sőt...
Alves és Abidal rettentően gyengék a támadásoknál,védekezni pedig kis túlzással Eto'o is többet védekezik
Röhöghet a Sevilla,h sikerült 32 milliót kisajtolni a buta(enyhén fogalmazok) barcelonai vezetőkből. A realitás olyan 15-20 lett volna...
Színtelen,egysíkú,beadásokra építő játék.Nagy 0 az egész, azt ne mondja senki,hogy szerencse nem állt a mi oldalunkon,mert egy Santander ellen ( főleg egy numanciai gyalázatos vereség után) igenis addig kell a helyzeteket kidolgozni,amíg bemegy legalább 3 gól. Nem türelem kell,hanem agresszív támadójáték. Dühös vagyok Pep-re,mert ahelyett,hogy tüzelné a játékosait,altatja őket.Ez lehet,h jó volt a negyedosztályban,de itt kevés lesz
Sajnos van egy olyan érzésem,h ez az elhullajtott 5 pont (azt se feledjük,h milyen csapatok ellen buktunk,mert nem a Villareal vagy Valencia volt az ellenfél) nagyon sokba fog kerülni
Ha pedig ez továbbra is így fog menni,akkor az első 4-be is nehéz lesz bekerülni!
Alves és Abidal rettentően gyengék a támadásoknál,védekezni pedig kis túlzással Eto'o is többet védekezik

Színtelen,egysíkú,beadásokra építő játék.Nagy 0 az egész, azt ne mondja senki,hogy szerencse nem állt a mi oldalunkon,mert egy Santander ellen ( főleg egy numanciai gyalázatos vereség után) igenis addig kell a helyzeteket kidolgozni,amíg bemegy legalább 3 gól. Nem türelem kell,hanem agresszív támadójáték. Dühös vagyok Pep-re,mert ahelyett,hogy tüzelné a játékosait,altatja őket.Ez lehet,h jó volt a negyedosztályban,de itt kevés lesz

Sajnos van egy olyan érzésem,h ez az elhullajtott 5 pont (azt se feledjük,h milyen csapatok ellen buktunk,mert nem a Villareal vagy Valencia volt az ellenfél) nagyon sokba fog kerülni

-
- Capitá del Barça
Valaki nem tudja, végül hány sárgát kapott a Racing? Remélem majd a köv. cikkben benne lesznek a szoksásos adatok... 
Ja és mi köze volt ehez a gólhoz a kapusnak? Ő rajta volt a lövésen, simán fogta is volna, csak az ellenfél még bele tudott kotorni és már nem lehetett mit tenni(mocsok mázlisták)

Ja és mi köze volt ehez a gólhoz a kapusnak? Ő rajta volt a lövésen, simán fogta is volna, csak az ellenfél még bele tudott kotorni és már nem lehetett mit tenni(mocsok mázlisták)
- albicelesteX
- A Vadász
Nem azért de eddig a legrosszabb igazolás ez a Piqué volt!Szerintem Oleguer utódjának szánták és hát telitaláltos döntés volt!Kérdés kinek volt érdekel hogy Oleguernek legyen utódja?
Amúgy vicces ez hogy ha berugja, ha nem egy helyzetből kapunk gólt...sok már itt a ha egy pár évre visszamenőleg ráadásul a padon is egyre jobban az jön le hogy egy dilettáns ül!Ezek után semmi jóra nem számítok!

Ne moleszteráljátok már az ifiket! Sz igaz hogy, nem 90 percet kell játszaniuk (mig messi 30 percet kapott
) Nekik kéne a 70 percben be álni ! SZERINTEM

-
- Llegenda del Barça
nem hiszem, h ez lenne a legnagyobb probléma a mai napon, sztem le lehetne koccolni a témáról.khtomka írta: Ne harapd le a fejem, de azért egy eurobarcas hírszerkesztö legyen már tisztában azzal, hogy hány pontja van a Barca-nak!
ilyenkor inkább azt kellene becsülni, h 10 perccel a meccs vége után már ott figyel a cucc az első oldalon.
biztos vagyok benne, h ki fogják javítani azt a kummanagy hibát.
PUYOL-XAVI-INIESTA