2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak azt nem értem, hogy te most mi alapján háborodsz fel, mikor tavaly Rijkaardot nem a második, hanem a huszonnegyedik beégésünkél védted...tagore írta: igen, ráadásul az a legfurább, hogy most mindenki ugat, hogy "türelem-türelem", ehhez képest a két bajnokságot-egy BL-t megnyerő MUMUS esetében olyan ótvar és primitív stílusban "húzzonmárel"-eztek, hogy még ma is emlékszem rá. ehhez képest: Numancia: vereség, Racing: döntetlen a Camp Nou-ban. MOST MI MEGY: '"jaj, azért két meccs után ne temessünk, blablabla-BLABLABLA."
nem valami professzionális hozzáállás.
erősítették a keretet? igen
megjött az edzőzseni-megmentő? meg.
új (abszolút szükségtelen) szabályokat hoztak? igen.
győz a Barca? NEM.
egyéb kérdés?
igen, ráadásul az a legfurább, hogy most mindenki ugat, hogy "türelem-türelem", ehhez képest a két bajnokságot-egy BL-t megnyerő MUMUS esetében olyan ótvar és primitív stílusban "húzzonmárel"-eztek, hogy még ma is emlékszem rá. ehhez képest: Numancia: vereség, Racing: döntetlen a Camp Nou-ban. MOST MI MEGY: '"jaj, azért két meccs után ne temessünk, blablabla-BLABLABLA."djtrack írta:mintha én írtam volna!! én megmondtam a legelején h nem fog menni egy tapasztalatlan edzővel.Hiába adtuk el a sztárokat,felelőtlenűl igazoltunk! nem vettünk kpjára senkit.Diego kellett volna fazonszabásznak! vagy VDV hát helyett megvettük Hlebet.Hleb naon jó képességű játékos de nem ő kellett volna!!tagore írta:Ismét gratulálok az új edzőhöz. Az óvodás szabályok megtették hatásukat. Bravó.
mintha én írtam volna!! én megmondtam a legelején h nem fog menni egy tapasztalatlan edzővel.Hiába adtuk el a sztárokat,felelőtlenűl igazoltunk! nem vettünk kpjára senkit.Diego kellett volna fazonszabásznak! vagy VDV hát helyett megvettük Hlebet.Hleb naon jó képességű játékos de nem ő kellett volna!!tagore írta:Ismét gratulálok az új edzőhöz. Az óvodás szabályok megtették hatásukat. Bravó.
Sztem te rossz helyen jársz barátom...khtomka írta:A mai meccs reálisan sima 4-0 , és most mindannyian ünnepelnétek Guardit.
Az első félidőben nem kaptatok meg egy 11-est, ha csak a 100% -os helyzeteket berúgjátok sima a meccs! Végignéztem az előszezon összes Barca meccsét, be voltam [auto_cenzúra] olyan jól ment nektek a foci.
Ezt a 4-3-3-at már kiismerték a csapatok. Bár véleményem szerint ez ma inkább hasonlított a 4-5-1 re. A 20. percben már át lehetett volna állni 3-4-3 ra, Puyol ki jobbhátvédnek, Alvest feljebb tolni. Egy nagy problémát látok, nincs meg Deco és Ronnie utódja. Kell egy rányító!
Nem játszottak rosszul a fiatalok, de Bojan nem lehetett nagyon fáradt, mert össz 25 percet játszott a két válogatott meccsen, mégis a padon üldögélt.
Na mindegy, nekem szimpatikus Guardiola amíg ennyi pontot elszór a Barca!
2 meccs után ne temesd már el őket barátom.Xavinho írta:Már nem azért,de várható volt,h ha az elküldött sztárok helyét nem hasonló szintű (itt nem a tavalyi formájukra kell gondolni) játékosokkal töltjük be,akkor bukta lesz. Kellett volna még egy szervező középpályás,aki távolról is jól lő.Persze mindenki meg volt elégedve a mostani kerettel...grat
A fiatalok ahhoz képest,h most debütáltak,jól teljesítettek.Pedrito játszott olyan szinten,mint Henry a Numancia ellen,sőt...
Alves és Abidal rettentően gyengék a támadásoknál,védekezni pedig kis túlzással Eto'o is többet védekezikRöhöghet a Sevilla,h sikerült 32 milliót kisajtolni a buta(enyhén fogalmazok) barcelonai vezetőkből. A realitás olyan 15-20 lett volna...
Színtelen,egysíkú,beadásokra építő játék.Nagy 0 az egész, azt ne mondja senki,hogy szerencse nem állt a mi oldalunkon,mert egy Santander ellen ( főleg egy numanciai gyalázatos vereség után) igenis addig kell a helyzeteket kidolgozni,amíg bemegy legalább 3 gól. Nem türelem kell,hanem agresszív támadójáték. Dühös vagyok Pep-re,mert ahelyett,hogy tüzelné a játékosait,altatja őket.Ez lehet,h jó volt a negyedosztályban,de itt kevés lesz![]()
Sajnos van egy olyan érzésem,h ez az elhullajtott 5 pont (azt se feledjük,h milyen csapatok ellen buktunk,mert nem a Villareal vagy Valencia volt az ellenfél) nagyon sokba fog kerülniHa pedig ez továbbra is így fog menni,akkor az első 4-be is nehéz lesz bekerülni!
nem hiszem, h ez lenne a legnagyobb probléma a mai napon, sztem le lehetne koccolni a témáról.khtomka írta: Ne harapd le a fejem, de azért egy eurobarcas hírszerkesztö legyen már tisztában azzal, hogy hány pontja van a Barca-nak!