Kommentátori aranyköpések
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Jogos,nem jutott eszembe a neve.lionelmessi19 írta:Hajdu B.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Meg nem mondom neked.Nem tom kik a kommentátorai a Eurosport2-nek én meg hangról nem igazán ismerem őket.Mindjárt utána nézek.

- Bogi63
- Capitá del Barça
Kivolt ez az észlény?Barcaforever írta:Tegnap Chelsea-MU
,,Az állás 0-0, még nem esett gól, de nem kól mert abból van 2 is, Ashley és Joe!"![]()

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Tegnap Chelsea-MU
,,Az állás 0-0, még nem esett gól, de nem kól mert abból van 2 is, Ashley és Joe!"

,,Az állás 0-0, még nem esett gól, de nem kól mert abból van 2 is, Ashley és Joe!"
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ez engem is nagyon idegesített, de halljátok, azt mondta tegnap a kommentátor, h a katalánok hívják így, pedig szerintem és a bnőm szerint is Spanyolországban nincs ZS betü.d.OR írta:először nem tudtam kiről beszél. mondom, ki a franc az a Bozsán?!Fernando írta:Tegnap ez a Világi a sírba vitt. Rémes.
A 39. percben lekellett cserélni Hleb-et, Iniesta jött be helyette. Erre a 70. perc környékén tiszta lázba van, hogy meglesz a meccs első cseréje... Meg a tököm kivolt már azzal, hogy Bozsán. Bozsán. Bozsán. Az anyádazabozsán. Boján, te gyökér...
Horti Gábor, a kommentátorok istene. legyen akármilyen sz_r a meccs, ő mindig feldobja.
A Krikc-ről ne is beszéljünk.

-
- Capitá del Barça
Ha Horti nem lenne a sk-nál, akkor kb. 60 %-al esne a nézettsége. Szóval 10-15 ember nézné 

- Bogi63
- Capitá del Barça
Horti urunk mondotta ezt.palesz77 írta:ezt ki mondta? a sport klubon az a bunkó [auto_cenzúra](a kedvencem) aki a barca tv-t közvetíti? az a [auto_cenzúra] egyszer beszól meccs közepén: Eto'o töri a játékot, int prizma a fénytBogi63 írta:Horti nagyúr előtt leborulok!![]()
Nem is tudom melyik nap aszongya: "Oleguer visszafejlődik, mint tinédzser homlokán a pattanás!"![]()
tényleg [auto_cenzúra] volt eto

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
ezt ki mondta? a sport klubon az a bunkó(a kedvencem) aki a barca tv-t közvetíti? az a pasas egyszer beszól meccs közepén: Eto'o töri a játékot, int prizma a fénytBogi63 írta:Horti nagyúr előtt leborulok!![]()
Nem is tudom melyik nap aszongya: "Oleguer visszafejlődik, mint tinédzser homlokán a pattanás!"![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2008.09.14. 18:38:03-kor.
Fernando írta:Tegnap ez a Világi a sírba vitt. Rémes.
A 39. percben lekellett cserélni Hleb-et, Iniesta jött be helyette. Erre a 70. perc környékén tiszta lázba van, hogy meglesz a meccs első cseréje... Meg a tököm kivolt már azzal, hogy Bozsán. Bozsán. Bozsán. Az anyádazabozsán. Boján, te gyökér...
először nem tudtam kiről beszél. mondom, ki a franc az a Bozsán?!
Horti Gábor, a kommentátorok istene. legyen akármilyen sz_r a meccs, ő mindig feldobja.
- Bogi63
- Capitá del Barça
Horti nagyúr előtt leborulok!
Nem is tudom melyik nap aszongya: "Oleguer visszafejlődik, mint tinédzser homlokán a pattanás!"

Nem is tudom melyik nap aszongya: "Oleguer visszafejlődik, mint tinédzser homlokán a pattanás!"

Nem tudom észre vettétek e de sorfal helyett egyszer sörfalat mondott

De a világi nem katalán!Varga Tamás írta:Nincs teljesen igazad, ugyanis Katalóniában a 'j'-t 'zsé'-nek ejtik. Így Bojan=Bozsan. Ettől függetlenül a Világi még megmaradhatna a normál kiejtésénél, a Bojan-nál.Fernando írta:Tegnap ez a Világi a sírba vitt. Rémes.

Hallottam már néhány külföldi kommentátort, és ott mindenki Bozsánt mond. Ha Bojan katalánul ejti ki a nevét akkor valóban Bozsán.Varga Tamás írta:Nincs teljesen igazad, ugyanis Katalóniában a 'j'-t 'zsé'-nek ejtik. Így Bojan=Bozsan. Ettől függetlenül a Világi még megmaradhatna a normál kiejtésénél, a Bojan-nál.Fernando írta:Tegnap ez a Világi a sírba vitt. Rémes.

Na meg az Innyeszta... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nincs teljesen igazad, ugyanis Katalóniában a 'j'-t 'zsé'-nek ejtik. Így Bojan=Bozsan. Ettől függetlenül a Világi még megmaradhatna a normál kiejtésénél, a Bojan-nál.Fernando írta:Tegnap ez a Világi a sírba vitt. Rémes.

- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Akkor már ketten vagyunk. Borzasztó, az egész SportKlub egy vicc! Egy normális kommentátoruk nincs, arról nem is beszélve, hogy megint nem volt kép...Fernando írta:Tegnap ez a Világi a sírba vitt. Rémes.

Engem is idegesített a kiejtése: Bozsán, Nú Kámp...

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Az én idegállapotomnak is kifejezetten használt Bozsán és Innyeszta jelenléte.
Ha nem Világi kommentálta volna, még meg is jegyezném, hogy mekkora égés már a 10. percben rájönni, hogy az adott játékos nincs is a pályán, hiába emlegeti. De nála ez természetes. Biztos Léderertől tanulta.

Ha nem Világi kommentálta volna, még meg is jegyezném, hogy mekkora égés már a 10. percben rájönni, hogy az adott játékos nincs is a pályán, hiába emlegeti. De nála ez természetes. Biztos Léderertől tanulta.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Tegnap ez a Világi a sírba vitt. Rémes.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
hát ez az angela merkeles vmi óriási!energia cottbus XDMaster19 írta:Eb aranyköpések!!
„Angela Merkel úgy örül a góloknak, mint aki nincs hozzászokva ehhez. Nem csoda, hiszen az Energie Cottbusnak szurkol.”
(Az AS című spanyol sportnapilap véleménye a német kancellár asszony gólöröméről.)
„Azt hiszem, az angolok jól járnának vele.”
(Michel Platini, az UEFA francia elnöke az Eb-döntőben részt vevő csapatok létszámának megemeléséről.)
„Az oroszok gyorsabban futnak arccal hátrafelé, mint az én játékosaim előre.”
(Berti Vogts, Azerbajdzsán szövetségi kapitánya az orosz válogatott fizikai képességeiről.)
„David Odonkorral nem akarom összemérni magam. A futball nem csak versenyfutás, a labda is szerepet játszik. És fontos, hogy az ember eltalálja.”
(Michael Ballack arról, hogy ő volt a német csapat leggyorsabb játékosa az Eb-n.)
„Az angoloknak jó napjuk volt. Talán az egyetlen a selejtezők során.”
(Guus Hiddink, orosz szövetségi kapitány magyarázata, hogyan kaphatott ki Oroszország Angliától 3–0-ra a selejtezők során.)
„A törökök ellen csak akkor mehetsz biztosra, ha a játékosaik már a buszban ülnek.”
(Reiner Calmund, a Bayer Leverkusen volt menedzsere a törökök Eb-n mutatott szenzációs hajráiról.)
„Tulajdonképpen ugyanúgy játszanak, mint mi. Azzal a különbséggel, hogy ők tudnak tizenegyest lőni.”
(Geoff Hurst, az 1966-ban világbajnok angol válogatott sztárja az ősi rivális Németországról.)
„Meg kell állapítanom, hogy a játékosok mindig korábban mennek ágyba, ha a feleségek és barátnők megérkeznek a szállásra.”
(Oliver Bierhoff, a német válogatott menedzsere arról, hogy mi motiválja a játékosokat a korai lefekvésrei.)
„Ha már otthon árulónak tartanak, legalább csináljam jól.”
(Guus Hiddink holland szakember, orosz szövetségi kapitány, arra a kérdésre válaszolva, miért énekli a meccsek előtt az orosz himnuszt.)
„Legközelebb talán elkísérem én is. Elvégre mindenféle zenét szeretek.”
(A győztes spanyol válogatott szövetségi kapitánya, Luis Aragonés nyilatkozata, miután összeveszett Sergio Ramossal, aki diszkózott egy győztes meccs után.)
„Ha a svájci válogatott is olyan jól nyomja, mint Te, biztos eljutnak a döntőig.”
(Reklám egy gyorsétteremlánc illemhelységében.)![]()
![]()
-
- Jugador d'estrella
Manchesteri Pálya Kerékpár VB- Sipos János
Knézy: XY 3szor lett dobogós,és 1szer nyert.Ez nagyon nagy dolog.
Sipi: Ez bizony az.....Meg a hajó...úszik a vas a vízen

Knézy: XY 3szor lett dobogós,és 1szer nyert.Ez nagyon nagy dolog.
Sipi: Ez bizony az.....Meg a hajó...úszik a vas a vízen

Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Kicsit érdekes volt amikor az Argentin-Hollandon Gundi ilyet nyomott :
Mutatták a partjelzőt mert lest intett és " Na és itt van ez a Fapofájú fickó........................................................ a partjelzőt ezen az olimpián már nem is partjelzőnek hívják..."

Mutatták a partjelzőt mert lest intett és " Na és itt van ez a Fapofájú fickó........................................................ a partjelzőt ezen az olimpián már nem is partjelzőnek hívják..."

-
- Entrenador del Barça
Pár perce mondta Knézy az olimpiai kerékpárverseny alatt:
"Olyan, mint Ulrich. Ekét kötsz utána, akkor is felmegy a hegyre, kettesben. "
"Olyan, mint Ulrich. Ekét kötsz utána, akkor is felmegy a hegyre, kettesben. "

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.