Jogos amit mondasz,ez a dolog másik fele.De az ilyen esetekre is felkészülhetnének(pl.utólagos sárga),és akkor talán kevesebb lenne a műbalhé.Mert így csak azok szívják meg,akiknek valódi gondjuk van.Az idézetet pontosabban is kiemelhettem volna...konkrétan erre, a"csak meg akarjuk előzni, hogy túl sokat álljon a játék."című viccre gondolok.Nem hiszem,hogy a játék csak attól lesz jó/vagy éppen rossz,hogy mennyi a tiszta játékperc.Erre számtalan példát lehetne írni.Pl.a tavalyi,alibi Barca.Drigo írta:
Annak ellenére, hogy nem tartom fairnek ezt a viselkedést, el tudom fogadni, mert 100 esetből 99 olyan, hogy csak azért marad lent, hogy húzza az időt, ezt mindenki tudja, teljesen világos, most ez a 100. eset pont olyan volt, hogy komoly sérülés lett a vége, csak az a baj, hogy a másik 99 esetnél is pont ugyanígy fetreng a játékos a földön, utána meg vigyorogva "lebiceg", miután az ellenfél kirúgja a labdát, az legalább ennyire szánalmas.
Ez persze mit sem befolyásol ezen az eseten, csak felháborítónak tartom, hogy az ilyenekről nem írnak semmit, mert sajnos teljesen elfogadottá váltak az ilyen megmozdulások - ha nem így lenne, akkor ezekről is külön újságcikkek születnének.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Jugador d'estrella
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Los Banditos írta:Én bevezetnék egy olyan szabályt, hogyha egy játékos a saját vérében is úszik, mindenáron próbálja meg magát minél előbb levonszolni magát a pályáról. Mert a legtöbb esetben 1-2 patkány ok nélkül fetreng a földön is szimulál percekig.Varga Tamás írta:Most megtudhattuk, hogy az arccsont-törés nem súlyos sérülés:
http://www.sportklub.tv/article/football/0809/hu_14295
Szánalmas. És nem túl szimpatikus.
Annak mi értelme lenne?
És,h büntetnéd azt aki nem teszi meg?
És,h döntenéd el,h ki az aki le tudta volna magát"vonszolni" és ki az aki nem?

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Eurobarca Staff
Annak ellenére, hogy nem tartom fairnek ezt a viselkedést, el tudom fogadni, mert 100 esetből 99 olyan, hogy csak azért marad lent, hogy húzza az időt, ezt mindenki tudja, teljesen világos, most ez a 100. eset pont olyan volt, hogy komoly sérülés lett a vége, csak az a baj, hogy a másik 99 esetnél is pont ugyanígy fetreng a játékos a földön, utána meg vigyorogva "lebiceg", miután az ellenfél kirúgja a labdát, az legalább ennyire szánalmas.Dos Santos írta:Kívételesen egyet értek veled.Nagyon szánalmas eset.
Az UEFA elmehet kapálni.
"...Ez nem fair play kérdése, csak meg akarjuk előzni, hogy túl sokat álljon a játék."
Milyen felfogás ez,ba.meg?
Ez persze mit sem befolyásol ezen az eseten, csak felháborítónak tartom, hogy az ilyenekről nem írnak semmit, mert sajnos teljesen elfogadottá váltak az ilyen megmozdulások - ha nem így lenne, akkor ezekről is külön újságcikkek születnének.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én bevezetnék egy olyan szabályt, hogyha egy játékos a saját vérében is úszik, mindenáron próbálja meg magát minél előbb levonszolni magát a pályáról. Mert a legtöbb esetben 1-2 patkány ok nélkül fetreng a földön is szimulál percekig.Varga Tamás írta:Most megtudhattuk, hogy az arccsont-törés nem súlyos sérülés:
Persze ez a mostani helyzet más, mert tényleg eléggé durva sérülést szenvedett az olasz, de szerintem ha nagyon akarta volna, akkor letudott volna menni a pályáról.
in to exile
-
- Entrenador del Barça
Ez tényleg szánalmas, ahogy modjátok,írjátok. Ezért lett unszimpatikus anno a MU is, amikor egy amerikai turnén játszottak Ellenünk, és a 16-os körül fejbe, vagy gyomron lőtték néhány méterről Cocut(ha jól emlékszek) és tovább támadtak még hosszú ideig.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Jugador d'estrella
Kívételesen egyet értek veled.Nagyon szánalmas eset.
Az UEFA elmehet kapálni.
"...Ez nem fair play kérdése, csak meg akarjuk előzni, hogy túl sokat álljon a játék."
Az UEFA elmehet kapálni.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
hát ezt hívják fair playnek? röhejes és szánalmas, hogy ilyen gólt lőttekVarga Tamás írta:Most megtudhattuk, hogy az arccsont-törés nem súlyos sérülés:
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Most megtudhattuk, hogy az arccsont-törés nem súlyos sérülés:

Hát ha rosszmájú akarok lenni, akkor azt válaszolnám, nektek tavaly lehetőségtek volt remekelni, angol élcsapat ellen még sem sikerült, de jó nem piszkálódokgergo9 írta:Azért várjál ezzel egy picit attól hogy mi legyőztük a Sportingot egy jó közepes csapatnak mondható ti meg legyőztetek egy névtelen Bl újoncot már bocs.... Az Atletico meg legyőzte a PSV-t ami csak otthon ér vmit ugy értem a bajnokságban... Emlékszem 2 éve a Pooltól otthon 3at kapott lazán és könnyedén erre nem kapnám fel a fejemet. A villarealról meg nem is beszélve akik ugy védekeztek hogy a hátukat horzsolta a háló ha 5-öt kapnak akkor sem szólhattak volna semmit!!!!! Várjunk még ezzel majd ha az olasz és főleg angol élcsapatok ellen remekelünk akkor kell beszélni. Főleg nektekaronba írta:Na srácok, nem olyan rossz az a spanyol liga meg nem olyan rosszak a spanyol csapatok.
4 meccs
3 győzelem 1 döntetlen
Az első fordulóban az angoloknál is jobbak voltunk. Az ő mérlegük
4 meccs 2 győzelem 2 döntetlen
Csak így tovább nem kell temetni a spanyol focit!
S nehogy azt mondjátok, hogy kivel játszott a MadridOtt a Róma példája a kiscsapatot is le kell tudni győzni
![]()
![]()

A Villareal remekelt a MU ellen a 0-0 az jól pofára estek az angolok, eddig 3 meccsen nem tudtak gólt rúgni a Villarealnak, tudnak azok játszani

S nézd meg az angol csapatok kikekkel játszottak, a chelsea hengerelt, de egy olyan csapat ellen, amit még mi is kiütöttünk volna

A Poll sikere figyelemre méltó, mégis együttvéve ez a forduló a spanyoloké volt, kár ezen vitázni. Az olasz csapatokról én nem szólnék, a juve alig tudta legyőzni a Zenitet, a Rómát meg tudod

Itt az idő hogy a spanyol klubfoci visszaszerezze veztő szerepét Európában

http://www.justin.tv/fabiotvGyurinho írta:Hol adják a meccset?baguvixXx írta:16. perc Suazo góljával megyünk 1-0-ra 18. perc egyenlítenek :S
Ezt nem hiszem el 2-1 oda
Bocs eddig nem vettem észre most lesz szünet.
Szerk.: Mennem kell jó szurkolást (a Benficának)
http://farm2.static.flickr.com/1327/705 ... dc.jpg?v=0
Dortmund-Udinese:0-2
Többet képzeltem erről a Dortmundról Hajnallal,de az Udinese remek játékot mutat......
Többet képzeltem erről a Dortmundról Hajnallal,de az Udinese remek játékot mutat......
-
- Capitá del Barça
Nem bántam volna hogy kifütyülik ...szerintem egy profi focista élő szerződéssel,baromi jó fizetéssel,őt imádó szurkolókkal,jó bajnokságba bajnok csapatból nem vágyódik el.....ezek után nem örjöngeni kell ha pályára lép
....

ma este lesz uefa kupa mérkőzés?
egyik haverom ezt mondta a MU-Villareal meccs után:
" A Villareal lemosta a MU-t a pályáról." mondom neki: "Ugyanazt a mérkőzést láttuk?
"
szerintem alapvetően jó volt a MU, csak gólt kellett volna rúgni. nem igaz, hogy nincs egy ember ebben a csapatban, aki ezt megtegye. CR meg nem tudja megváltani a világot 20 perc alatt, 3 hónapnyi játékszünet után.
kommentátor: "Azért őrjöng úgy a stadion, mert Ronaldo vetkőzni kezdett." erre barátnőm elkezdi: "Mutassák már, mutassák már!"

" A Villareal lemosta a MU-t a pályáról." mondom neki: "Ugyanazt a mérkőzést láttuk?

szerintem alapvetően jó volt a MU, csak gólt kellett volna rúgni. nem igaz, hogy nincs egy ember ebben a csapatban, aki ezt megtegye. CR meg nem tudja megváltani a világot 20 perc alatt, 3 hónapnyi játékszünet után.
kommentátor: "Azért őrjöng úgy a stadion, mert Ronaldo vetkőzni kezdett." erre barátnőm elkezdi: "Mutassák már, mutassák már!"

Némi füttyszót azért szerintem megérdemelt volna.ozsimiki írta:hm, vastaps lesz Cr behozatalánál, kicsit meglepődtem, azt hittem kikezdik majd az elején, hogy annyira el akart menni a madridba.
Az újságok egész nyáron irkálták,milyen Ronaldo-utálat van Manchesterben, elvileg Ferguson is üzengetett neki,nem is akármiket,erre most 70.000 ember tombol a beállásakor.Nem erre számítottam.
-
- Director del Fútbol
Azért várjál ezzel egy picit attól hogy mi legyőztük a Sportingot egy jó közepes csapatnak mondható ti meg legyőztetek egy névtelen Bl újoncot már bocs.... Az Atletico meg legyőzte a PSV-t ami csak otthon ér vmit ugy értem a bajnokságban... Emlékszem 2 éve a Pooltól otthon 3at kapott lazán és könnyedén erre nem kapnám fel a fejemet. A villarealról meg nem is beszélve akik ugy védekeztek hogy a hátukat horzsolta a háló ha 5-öt kapnak akkor sem szólhattak volna semmit!!!!! Várjunk még ezzel majd ha az olasz és főleg angol élcsapatok ellen remekelünk akkor kell beszélni. Főleg nektekaronba írta:Na srácok, nem olyan rossz az a spanyol liga meg nem olyan rosszak a spanyol csapatok.
4 meccs
3 győzelem 1 döntetlen
S nehogy azt mondjátok, hogy kivel játszott a MadridOtt a Róma példája a kiscsapatot is le kell tudni győzni

-
- Entrenador del Barça
Juve-Zenit 1-0
A Juve gyakorlatilag semmit nem mutatott, egy szemfüles szabadrúgással, jókora kapushibával nyertek. Del Piero kb 35-ről rátűzte, a kapus azt hitte beadás lesz, és pont onnan mozdult el, ahová a szabadrúgás ment. Helyzet szinte nem is volt a meccsen, talán még a Zenitnek volt 1-2 olyan szituációja a 16-oson belül, amiből lehetett volna valami, de nem tudtak élni vele. Nekem mezőnyben a Zenit jobban tetszett, hihetlen labdabiztossággal egyérintőzgettek a középpályán, de a kapu környékén ezt már nem tudták hasznosítani.
A Juve gyakorlatilag semmit nem mutatott, egy szemfüles szabadrúgással, jókora kapushibával nyertek. Del Piero kb 35-ről rátűzte, a kapus azt hitte beadás lesz, és pont onnan mozdult el, ahová a szabadrúgás ment. Helyzet szinte nem is volt a meccsen, talán még a Zenitnek volt 1-2 olyan szituációja a 16-oson belül, amiből lehetett volna valami, de nem tudtak élni vele. Nekem mezőnyben a Zenit jobban tetszett, hihetlen labdabiztossággal egyérintőzgettek a középpályán, de a kapu környékén ezt már nem tudták hasznosítani.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Na srácok, nem olyan rossz az a spanyol liga meg nem olyan rosszak a spanyol csapatok.
4 meccs
3 győzelem 1 döntetlen
S nehogy azt mondjátok, hogy kivel játszott a Madrid
Ott a Róma példája a kiscsapatot is le kell tudni győzni 
4 meccs
3 győzelem 1 döntetlen

S nehogy azt mondjátok, hogy kivel játszott a Madrid

- ozsimiki
- Adminisztrátor
hm, vastaps lesz Cr behozatalánál, kicsit meglepődtem, azt hittem kikezdik majd az elején, hogy annyira el akart menni a madridba.
szerk: hú mit hagytak ki a vendégek, ill milyen megoldás volt
szerk: hú mit hagytak ki a vendégek, ill milyen megoldás volt

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Marci
- Capitá del Barça
próbáltam keresni, de nem találom, valaki meg tudná mondani, hogy hogy tudom sopcaston keresztül nézni a lyon-fiorentinát? vagy akárhogy, a rojadirectások nem jönnek, ott nincs is sopcast
ja és x!XQEWQ'%! meg a fiorentina a kontrafociját!
ja és x!XQEWQ'%! meg a fiorentina a kontrafociját!
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona