Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos amit mondasz,ez a dolog másik fele.De az ilyen esetekre is felkészülhetnének(pl.utólagos sárga),és akkor talán kevesebb lenne a műbalhé.Mert így csak azok szívják meg,akiknek valódi gondjuk van.Az idézetet pontosabban is kiemelhettem volna...konkrétan erre, a"csak meg akarjuk előzni, hogy túl sokat álljon a játék."című viccre gondolok.Nem hiszem,hogy a játék csak attól lesz jó/vagy éppen rossz,hogy mennyi a tiszta játékperc.Erre számtalan példát lehetne írni.Pl.a tavalyi,alibi Barca.Drigo írta:
Annak ellenére, hogy nem tartom fairnek ezt a viselkedést, el tudom fogadni, mert 100 esetből 99 olyan, hogy csak azért marad lent, hogy húzza az időt, ezt mindenki tudja, teljesen világos, most ez a 100. eset pont olyan volt, hogy komoly sérülés lett a vége, csak az a baj, hogy a másik 99 esetnél is pont ugyanígy fetreng a játékos a földön, utána meg vigyorogva "lebiceg", miután az ellenfél kirúgja a labdát, az legalább ennyire szánalmas.
Ez persze mit sem befolyásol ezen az eseten, csak felháborítónak tartom, hogy az ilyenekről nem írnak semmit, mert sajnos teljesen elfogadottá váltak az ilyen megmozdulások - ha nem így lenne, akkor ezekről is külön újságcikkek születnének.
Los Banditos írta:Én bevezetnék egy olyan szabályt, hogyha egy játékos a saját vérében is úszik, mindenáron próbálja meg magát minél előbb levonszolni magát a pályáról. Mert a legtöbb esetben 1-2 patkány ok nélkül fetreng a földön is szimulál percekig.Varga Tamás írta:Most megtudhattuk, hogy az arccsont-törés nem súlyos sérülés:
http://www.sportklub.tv/article/football/0809/hu_14295
Szánalmas. És nem túl szimpatikus.
Annak ellenére, hogy nem tartom fairnek ezt a viselkedést, el tudom fogadni, mert 100 esetből 99 olyan, hogy csak azért marad lent, hogy húzza az időt, ezt mindenki tudja, teljesen világos, most ez a 100. eset pont olyan volt, hogy komoly sérülés lett a vége, csak az a baj, hogy a másik 99 esetnél is pont ugyanígy fetreng a játékos a földön, utána meg vigyorogva "lebiceg", miután az ellenfél kirúgja a labdát, az legalább ennyire szánalmas.Dos Santos írta:Kívételesen egyet értek veled.Nagyon szánalmas eset.
Az UEFA elmehet kapálni.
"...Ez nem fair play kérdése, csak meg akarjuk előzni, hogy túl sokat álljon a játék."
Milyen felfogás ez,ba.meg?
Én bevezetnék egy olyan szabályt, hogyha egy játékos a saját vérében is úszik, mindenáron próbálja meg magát minél előbb levonszolni magát a pályáról. Mert a legtöbb esetben 1-2 patkány ok nélkül fetreng a földön is szimulál percekig.Varga Tamás írta:Most megtudhattuk, hogy az arccsont-törés nem súlyos sérülés:
hát ezt hívják fair playnek? röhejes és szánalmas, hogy ilyen gólt lőttekVarga Tamás írta:Most megtudhattuk, hogy az arccsont-törés nem súlyos sérülés:
Hát ha rosszmájú akarok lenni, akkor azt válaszolnám, nektek tavaly lehetőségtek volt remekelni, angol élcsapat ellen még sem sikerült, de jó nem piszkálódokgergo9 írta:Azért várjál ezzel egy picit attól hogy mi legyőztük a Sportingot egy jó közepes csapatnak mondható ti meg legyőztetek egy névtelen Bl újoncot már bocs.... Az Atletico meg legyőzte a PSV-t ami csak otthon ér vmit ugy értem a bajnokságban... Emlékszem 2 éve a Pooltól otthon 3at kapott lazán és könnyedén erre nem kapnám fel a fejemet. A villarealról meg nem is beszélve akik ugy védekeztek hogy a hátukat horzsolta a háló ha 5-öt kapnak akkor sem szólhattak volna semmit!!!!! Várjunk még ezzel majd ha az olasz és főleg angol élcsapatok ellen remekelünk akkor kell beszélni. Főleg nektekaronba írta:Na srácok, nem olyan rossz az a spanyol liga meg nem olyan rosszak a spanyol csapatok.
4 meccs
3 győzelem 1 döntetlen
Az első fordulóban az angoloknál is jobbak voltunk. Az ő mérlegük
4 meccs 2 győzelem 2 döntetlen
Csak így tovább nem kell temetni a spanyol focit!
S nehogy azt mondjátok, hogy kivel játszott a MadridOtt a Róma példája a kiscsapatot is le kell tudni győzni
![]()
![]()
http://www.justin.tv/fabiotvGyurinho írta:Hol adják a meccset?baguvixXx írta:16. perc Suazo góljával megyünk 1-0-ra 18. perc egyenlítenek :S
Ezt nem hiszem el 2-1 oda
Némi füttyszót azért szerintem megérdemelt volna.ozsimiki írta:hm, vastaps lesz Cr behozatalánál, kicsit meglepődtem, azt hittem kikezdik majd az elején, hogy annyira el akart menni a madridba.
Azért várjál ezzel egy picit attól hogy mi legyőztük a Sportingot egy jó közepes csapatnak mondható ti meg legyőztetek egy névtelen Bl újoncot már bocs.... Az Atletico meg legyőzte a PSV-t ami csak otthon ér vmit ugy értem a bajnokságban... Emlékszem 2 éve a Pooltól otthon 3at kapott lazán és könnyedén erre nem kapnám fel a fejemet. A villarealról meg nem is beszélve akik ugy védekeztek hogy a hátukat horzsolta a háló ha 5-öt kapnak akkor sem szólhattak volna semmit!!!!! Várjunk még ezzel majd ha az olasz és főleg angol élcsapatok ellen remekelünk akkor kell beszélni. Főleg nektekaronba írta:Na srácok, nem olyan rossz az a spanyol liga meg nem olyan rosszak a spanyol csapatok.
4 meccs
3 győzelem 1 döntetlen
Az első fordulóban az angoloknál is jobbak voltunk. Az ő mérlegük
4 meccs 2 győzelem 2 döntetlen
Csak így tovább nem kell temetni a spanyol focit!
S nehogy azt mondjátok, hogy kivel játszott a MadridOtt a Róma példája a kiscsapatot is le kell tudni győzni