2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Héé, nyugivan, ezt csak ő találta ki... Úgy mondod mint ha a kezdőcsapatot olvasnád itt...westerngom írta:áááááááááá, miért kell Puyo-t bal beknek nyomni és 3-4-3 -at nyomatni????? - mikor van egy egészséges SYL és talán nem idegenben kellene kísérletezgetni!!!
Arról nem is beszélve, hogy lassan mindenki elfelejti Yaya-t és a tavalyi teljesítményét, arról nem is beszélve, hogy sérvvel, fájdalmakkal nyomta végig a szezon második felét hibátlanul!!!
Hálátlan kutyák!
mit nem mondaszstefanl10 írta:Ma mindenképpen nyernünk kell!!
HajráBarca!!!!!
áááááááááá, miért kell Puyo-t bal beknek nyomni és 3-4-3 -at nyomatni????? - mikor van egy egészséges SYL és talán nem idegenben kellene kísérletezgetni!!!cruyff írta: én inkább Bojanra voksolnék :
vhogy így gondolom:
---------------------VV--------------------
--------Piqué-------Rafa---------Puyí----
-----Alvés-----Xavi------Keita------Ini--
--------Leo--------Samu-------Bojan----
Ez egy jó felállás! Vamos Barca!MichaaBee írta:én inkább Bojanra voksolnék![]()
vhogy így gondolom:
---------------------VV--------------------
--------Piqué-------Rafa---------Puyí----
-----Alvés-----Xavi------Keita------Ini--
--------Leo--------Samu-------Bojan----
alves-puyol-pique-syl------kabekabe írta:Én inkább erről beszélnék.gekkodan írta:Érdeklődve várom a kezdőt. Szerintem megint lesz 1-2 svédcsavar és amire mindenki, köztük én is számítok nem fog bejönni:)
Pep mostanában nagyon rotálgat és próbálkozik.
Szerintem is lesz. Én Így kezdetném a csapatot:
-------------------Valdes-------------------
Alves-----Puyol-----Caceres-----Sylvinho
--------Xavi--------Turé--------Ini---------
-----------Messi----------Pedro------------
--------------------Eto'o--------------------
Ti h kezdetnétek?
én inkább Bojanra voksolnékszajko írta:Na a tökönszúőrásra nem fog sor kerülni az esetbe,ha nem Pedro kezd mert,ha Pedro kezd akkor már tökön is szúrhatod magad ez a Pedro gyerek nem elég jó még ebbe a Barcába nem becsmérlem mert tehetséges,de még nem szabadna őt játszatni,inkább Iniestát toljuk ki balszélre és Touré kezdjen középen...mert mit tudjuk Henry nem játszik...cruyff írta:Ha most nem nyerünk, tökönszúrom magam!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Na a tökönszúrásra nem fog sor kerülni az esetbe,ha nem Pedro kezd mert,ha Pedro kezd akkor már tökön is szúrhatod magad ez a Pedro gyerek nem elég jó még ebbe a Barcába nem becsmérlem mert tehetséges,de még nem szabadna őt játszatni,inkább Iniestát toljuk ki balszélre és Touré kezdjen középen...mert mit tudjuk Henry nem játszik...cruyff írta:Ha most nem nyerünk, tökönszúrom magam!!!![]()
![]()
Hát kb én is....cruyff írta:Ha most nem nyerünk, tökönszúrom magam!!!![]()
![]()
Az nem lenne rossz csak Henry nincs a keretben mert betegMessiFan írta:Úgy kezdenék ahogy a Bl-ben kezdtünk a Sporting ellen.
Én inkább erről beszélnék.gekkodan írta:Érdeklődve várom a kezdőt. Szerintem megint lesz 1-2 svédcsavar és amire mindenki, köztük én is számítok nem fog bejönni:)
Pep mostanában nagyon rotálgat és próbálkozik.
Rendben. Tudomásom szerint Rijkaard távozása óta nem támadtam én senkit, max Laportát és haverjait. Azt meg a mai napig tartom. Mindezek mellett azt is mondtam, hogy Pep-ben bízom és nem 3 meccs alapján fogom megítélni.lionelmessi19 írta: Gekkodan, azok után amit néha lenyomtatok (pl. emlékeim szerint Te is) edző és vezetőség témában, nem nagyon lehet csodálkozni az ilyesmin szvsz. De lektorálni se kötelező.
Andris!lionelmessi19 írta: Tamás! Akármikorra is fogy el végül a türelmed, remélem akkor majd azért nem kezdesz bele a folyamatos ócsárlásba. Feltéve hogy lesz rá okod.
www.rojadirecta.combarcelonaforever írta:hay!valaki tud linket hol lehet nézni neten?! köszike,,,,,, FORCAB