gif-et akarsz csinálni, mint a Davids-os avatarod?Badi írta:Hogy tudom az elmentett gólokat kirakni videónak?
Pro Evolution Soccer 4
Hogy tudom az elmentett gólokat kirakni videónak?
-
- Capitá del Barça
Thx, Tripy... Megoldottam...Tripy írta:csak egyszerűen menj az edit team és az edit player be
és rakd át a mallorcából a barcába.. és kész
de ha gondolod elküldöm neked a legfrisebb para- file-t!
vegyél fel msn-be mizso@enternet.hu
csak egyszerűen menj az edit team és az edit player be
Hi
Akinek bármi gondja baja van a pes4-el
kiegészítések patch-ek magyarítás
magyarbajnokság kiegészítés és minden más ....
az keressen és segítek
még játszani is megtanítom
)
email&msn : mizso@enternet.hu
Akinek bármi gondja baja van a pes4-el
kiegészítések patch-ek magyarítás
magyarbajnokság kiegészítés és minden más ....
az keressen és segítek
még játszani is megtanítom

email&msn : mizso@enternet.hu
Sehol se találok a PES4-hez magyarosítást...
egyáltalán van?
egyáltalán van?
balboa7 írta:Option - Museum - Replay Playback! KöszkeBadi írta:options/galeri/replays
asszem így van, de lehet hogy az opsönszön belül kell valamire menni és aztán a galerireEgy nagyon állat gólt lőttem csak azé....
![]()
jah, tényleg museum

- balboa7
- Entrenador del Barça
Option - Museum - Replay Playback! KöszkeBadi írta:options/galeri/replays
asszem így van, de lehet hogy az opsönszön belül kell valamire menni és aztán a galerire

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

options/galeri/replays
asszem így van, de lehet hogy az opsönszön belül kell valamire menni és aztán a galerire
annyiért nem fogsz kapniAix írta:Keresek ps2-hoz memoriakártyát, kb 1000 ft-ért!
cim : ozsen3@freemail.hu

Keresek ps2-hoz memoriakártyát, kb 1000 ft-ért!
ha nem jelentkeziok senki, akkor ezt fogom tenni!!!
Köszi
Köszi
amúgy kimész a kínaira, és egy 200asért lemásolják
Igen még érdekel!!!
Nagyon!!!!!
De ird meg, hogy mikorra, hova kellene menni érte, s mennyibe kerülne!!!
Előre is köszike!!!!!!!
Ego
Amúgy pesti vagy????
Nagyon!!!!!
De ird meg, hogy mikorra, hova kellene menni érte, s mennyibe kerülne!!!
Előre is köszike!!!!!!!
Ego
Amúgy pesti vagy????
Hello, én szívesen beszerzem neked a játékot, ha még érdekel.Aix írta:Hello srácok!!!
LENNE EGY PROBLÉMÁM!!!
Hello srácok!!!
LENNE EGY PROBLÉMÁM!!!
NAGYON KELLENE NEKEM A PRO EVO 4, DE NEM TUDOM SEHONNAN MEGSZEREZNI, S EREDETIBEN MEGVENNI, NINCS PÉNZEM, IGY HA VALAKI LENNE OLYAN KEDVES, MEGIRHATNÁ NEKEM, S ÉN KIFIZETNÉM, 2000 FORINTOT ( ÍRÁSKÖLTSÉG, CD )!
HA VALAKI MEGCSINÁLJA NEKEM, AKKOR IRJON IDE LÉGYSZI, VAGY AZ E-MAIL CIMEMRE: email@freemail.hu
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM,
EGO
LENNE EGY PROBLÉMÁM!!!
NAGYON KELLENE NEKEM A PRO EVO 4, DE NEM TUDOM SEHONNAN MEGSZEREZNI, S EREDETIBEN MEGVENNI, NINCS PÉNZEM, IGY HA VALAKI LENNE OLYAN KEDVES, MEGIRHATNÁ NEKEM, S ÉN KIFIZETNÉM, 2000 FORINTOT ( ÍRÁSKÖLTSÉG, CD )!
HA VALAKI MEGCSINÁLJA NEKEM, AKKOR IRJON IDE LÉGYSZI, VAGY AZ E-MAIL CIMEMRE: email@freemail.hu
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM,
EGO

- bekem
- Barça B
- Kapcsolat:
3. szezon felében járok, 1. szezonban kupa+bajnokság 2.szezonban Kupa elődöntő+bajnokság, most pedig a bajnokságot magasan vezetem, kupában negyeddöntős vagyok, viszont a BL-be jó kemény a csoportom (Juve, Milan, Arsenal)
felállás:
Belletti------Puyol-----R. Ferdinand
----------v. Bronchorst---------------
Gerrard-----------------------Xavi
---------------Messi---------------
Ronaldinho-----------------Rothen
---------------Saviola-------------
felállás:
Belletti------Puyol-----R. Ferdinand
----------v. Bronchorst---------------
Gerrard-----------------------Xavi
---------------Messi---------------
Ronaldinho-----------------Rothen
---------------Saviola-------------
-
- Director del Fútbol
A hétvégén megnyertem az első bajnoki címemet a Barcával. Az ünneplés lehetett volna jobb is. Sokkal jobb a video, ha vb-t nyerek. De azért jó móka volt a bajnokság. Bár szinte mindig nyernem kellett, mert amúgy a Valencia megelőzött volna. Azok szinte mindig nyertek. De a Madridot oda-vissza ütöttem
.
A végére úgy elfáradtak a játékosok, hogy Eto'o-val és Ronaldinhoval már nem nagyon tudtam mit kezdeni. Pedig lehetőség szerint rotáltam is őket. Mondjuk, az élethűség kedvéért Edmilsont, Gabrit, Mottát és Larssont nem játszattam, alig vártam a bajnokság felét, hogy leigazolhassam Maxi Lopezt és Albertinit. De a végén így is majdnem kevesen lettünk (Giuly pár fordulóval a vége előtt kidőlt 21(!) hétre).

A végére úgy elfáradtak a játékosok, hogy Eto'o-val és Ronaldinhoval már nem nagyon tudtam mit kezdeni. Pedig lehetőség szerint rotáltam is őket. Mondjuk, az élethűség kedvéért Edmilsont, Gabrit, Mottát és Larssont nem játszattam, alig vártam a bajnokság felét, hogy leigazolhassam Maxi Lopezt és Albertinit. De a végén így is majdnem kevesen lettünk (Giuly pár fordulóval a vége előtt kidőlt 21(!) hétre).
-
- Director del Fútbol
Azért köszönöm!Enrique írta:Passz. Kerestem, de nem találtam semmi ilyesmit...antiimperialista írta:Nem ide tartozik, de talán valaki tudja. Nincs az NHL 2005-höz MAGYAR VÁLOGATOTT vagy esetleg Alba Volán, Dunaferr, stb. patch? Ha van, hol lehet megtalálni? Nincs köztetek valaki, aki tud ilyet csinálni? Esetleg valami ismerős? Kérlek segítsetek, nagyon jó lenne magyar csapattal hokit játszani, szerintem ezzel nemcsak én vagyok így. Előre is köszönöm!