2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Volt már ilyen, pl. a Numancia ellen, azzal a kivétellel hogy Piqué helyett Rafa volt hátul.senzu írta:egy ilyen felállást egyszer úgy megnéznék![]()
Henry - Eto'o
Iniesta - Xavi - Messi
Touré
Abidal - Piqué - Puyol - Alves
Valdes
így is hozzá lehet állni,socio66 írta:Nekem nem rontod el a hangulatom,örülök hogy megint meccs lesz,és megint látom a TV-ben.tenkl írta:nem akarom senkinek sem errontani a hangulatát, de a holnapi meccset is a Sporklub adja![]()
Ha belegondolsz, akkor ez gyakorlatilag ugyanaz, mint amit most játszunk, csak néhány játékos pár méterrel arrébb helyezkedik el a pályán.senzu írta:egy ilyen felállást egyszer úgy megnéznék![]()
Nekem nem rontod el a hangulatom,örülök hogy megint meccs lesz,és megint látom a TV-ben.tenkl írta:nem akarom senkinek sem errontani a hangulatát, de a holnapi meccset is a Sporklub adja![]()
Szerintem holnap lesz a meccsXzibit25 írta:Remélem ma Touré fog már végre kezdeni.Egyszer Keita van hejette máskor meg Busquets.Ha Keitánál nem is biztos (bár szerintem igen),Busquets-nél biztos jobb Touré.
Kun tényleg nagyon él mostanában, de jövő nyár előtt tutira nem jönne...reménykedek, h a másik Madridi alakulathoz nem fog elmenni atletico-s mivoltja miatt! Csak nehogy lecsapjon rá 1 Chelsea, vagy Manchester CityKluivert23 írta:Kb.! nem volt a pályán, egyből vágtunk 6-ot! Persze, ok, hogy a Gijon-nak de akkor is!
Nem tudom mi lett volna ha Eto'o-t elküldik és tényleg Henry-ra építik a támadásokat...
Majd a city elviszi, remélem jóval több pénzért, mint amennyit ér aztán jöhet Agüero Eto'o mellé!
Hogy Henry-nak mi kéne a formába lendüléshez?G-Jay írta: Jah, mert szerinted Henrynak mi kell a formába lendüléshez?
Ha már hétközi forduló, simán lehetne adni Henrynak a lehetőséget. Hétvégén meg ugy is játszik Samu.
G.
Jah, mert szerinted Henrynak mi kell a formába lendüléshez?socio66 írta: Szerintem Eto'o-ak nagyon kellenek a mecsek,a gólok hogy formába lendüljön. Én nem mellőzném most.
Szerintem Eto'o-ak nagyon kellenek a mecsek,a gólok hogy formába lendüljön. Én nem mellőzném most.Gyurinho írta: Iniesta jó baloldalt és Henry lehetne végre kezdőként középcsatár......de csak ha jól edz és jó erőállapotúnak érzi Guardiola...
Szerintem a egy biztos pont,egy utolsó mentsvár Puyol kell a csapatba még akkor is ha mostanában nem hozza a szintjét....Gyurinho írta:socio66 írta:Az én kezdőm a Betis elleni meccsre:
............................Valdes..........................
.....Alves.....Piqué.....Cáceres.....Abidal...
.............Xavi......Toure......Keita..............
...............Messi..............Iniesta...............
............................Eto'o.............................
-Nagyon kíváncsi vagyok mit tudna Piqué és Cáceres együtt 90 percig.
-Tourénak adnék már végre egy meccset,had bizonyítson,de emellett Keitát is játszatnám,nagyon tetszett a múlt heti játéka.
-Iniesta szerintem bevált a bal oldalon,ott játszatnám most is.
-Eto'o-nak és Messinek pedig játékba kell lendülnie,mindenképp játszaniuk kell.
-Meccs közben becserélném Bojan-t,mert nem volt rossz az előző meccsen, valamint Sylvinhot,eddig még nem sok lehetőséget kapott.
socio66 írta:Az én kezdőm a Betis elleni meccsre:
............................Valdes..........................
.....Alves.....Piqué.....Cáceres.....Abidal...
.............Xavi......Toure......Keita..............
...............Messi..............Iniesta...............
............................Eto'o.............................
-Nagyon kíváncsi vagyok mit tudna Piqué és Cáceres együtt 90 percig.
-Tourénak adnék már végre egy meccset,had bizonyítson,de emellett Keitát is játszatnám,nagyon tetszett a múlt heti játéka.
-Iniesta szerintem bevált a bal oldalon,ott játszatnám most is.
-Eto'o-nak és Messinek pedig játékba kell lendülnie,mindenképp játszaniuk kell.
-Meccs közben becserélném Bojan-t,mert nem volt rossz az előző meccsen, valamint Sylvinhot,eddig még nem sok lehetőséget kapott.