Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek.Szertintem a Barca jól tette, hogy nem adta el a nyáron.Varga Tamás írta:Bocs, de ezzel egyáltalán nem értek egyet. Rafa jól játszik.mr. írta:Rafa megint annyira rosszul játszik szerintem jobb lenne az átigazolási szezonban keresni valakit a helyére. És miért épp ő lövi a szabadokat?
Lehet, hogy ő lővi a legjobban. Meh is nyerte a nyáron a vb-t.mr. írta:Rafa megint annyira rosszul játszik szerintem jobb lenne az átigazolási szezonban keresni valakit a helyére. És miért épp ő lövi a szabadokat?
Bocs, de ezzel egyáltalán nem értek egyet. Rafa jól játszik.mr. írta:Rafa megint annyira rosszul játszik szerintem jobb lenne az átigazolási szezonban keresni valakit a helyére. És miért épp ő lövi a szabadokat?
Mert nagyon jól lövi,csak Dinho-s korszakban DInho lőtte nem ő .mr. írta:Rafa megint annyira rosszul játszik szerintem jobb lenne az átigazolási szezonban keresni valakit a helyére. És miért épp ő lövi a szabadokat?
pl., mert jól tudja. nyáron ő nyerte a szabadrúgáslövő vb-tmr. írta:Rafa megint annyira rosszul játszik szerintem jobb lenne az átigazolási szezonban keresni valakit a helyére. És miért épp ő lövi a szabadokat?
Az egy sokkal gyengébb focit,védelmet felmutató brigád volt most inkább vigyeld a jövő bajnokaitmiihii írta:Brrr...Lécccci,ezt inkább ne is emlegesd!Los Banditos írta: Tavaly is innen buktunk ellenük.![]()
Brrr...Lécccci,ezt inkább ne is emlegesd!Los Banditos írta: Tavaly is innen buktunk ellenük.![]()
Ahhha,szóval megoldottad a meccsnézést.Saviola írta:Eto'o parádé!