Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eszöközöket nyilván nem vihetnek be sehogyan senkik. De a Boixos Nois tagjai ki vannak tiltva, amennyire csak kontrollálni lehet a dolgot. Ez laporta elnökségének egyik első lépése volt ha jól emlékszem. Laporta nem véletlen nembírja őket egyébként, rengeteg fenyegetést kapott és nyilván továbbra is kap tőlük.Barcaforever írta:
De most én értettem félre, h a tagok nem mehetnek be a Camp Nouba vagy csak ilyen eszközöket nem vihetnek be?
Attyavilág!Capon írta:Nekem tetszett, hogy Laportát elkapta a hév. Mindig olyan kimért, elegáns (politikus), most pedig még nyugtatgatni is kellett. Nagyon emberi pillanatában kapták el.
http://www.youtube.com/watch?v=YNd684zLEH8 (köszi Boixos a linket)
No, azért az egy igencsak konszolidált "kemény mag". Aki mondjuk látta a "The Inside Story" című dokumentumfilmet az tudhatja, hogy azért a Barça drukkerek sem iskolás kislányok. Amíg ott voltak igenis csináltak balhét, ezt elégelte meg Laporta, amikor egyes delikvenseket kitiltott a Camp Nou-ból.Fernando írta:Laporta állítása szerint a Boixos Nois nem juthat be a Barcelona Nou Camp beli meccseire.... Én még aztis megmondom, hogy hol szoktak ülni/állni. A kapuk mögött, minden meccsünkön ott vannak és eddig nem volt gond.
Azt mondta, h az ilyen szurkolói elemek....lehet, konkrét emberkék vannak kitiltva a Camp Nouból?Fernando írta:Laporta állítása szerint a Boixos Nois nem juthat be a Barcelona Nou Camp beli meccseire.... Én még aztis megmondom, hogy hol szoktak ülni/állni. A kapuk mögött, minden meccsünkön ott vannak és eddig nem volt gond. Nemhiszem, hogy a kedves Espanyolos mukinak bennünk kéne keresnie a hibát... Biztos, hogy voltak már provokációk előtte is, meghát az a bizonyos antifoci...
Igen, az a jelenet nekem is tetszett. Az meg csak olaj volt a tűzre, amikor valami marha rátette a kezét a vállára. Azt hittem, megüti a delikvenst. Nagyon nagy kép volt. Ahogyan magyarázott, szinte felrobbant.Boixos írta:az utóbbi évek legnormálisabb megnyilvánulása volt laportától, amikor osztotta a spanyolokat a vip-szektorban.
örülök, h ezt az arcát is megmutatta, remélem, a színfalak mögött már verekszenek.
Azonban nem erről volt szó, inkább Laporta dühkitörésétől. Nyilván köze lehet a rendbontáshoz, lehet, hogy valaki őt vonta kérdőre a szurkolók miatt, remélem hamarosan fény derül az igazságra. Egyébként nekem szimpatikus volt, mégiscsak ember....Varga Tamás írta:Azt a balhét a Barcelona szurkolói robbantották ki, így jó eséllyel pályázunk egy kis büntetésre. A Boixos Nois tagjainak talán nem kellene égő fáklyákat hajigálniuk az Espanyol drukkerei nyakába.FCBarca88 írta:A kényszer szünetben, azt hittem összeverekszik a páholybanAz espanyol tokás elnökének kijárna egy jó nagy verés. Örülök hogy Laporta maradt!
Nekem is tetszett a hozzáállásaFCBarca88 írta:A kényszer szünetben, azt hittem összeverekszik a páholybanAz espanyol tokás elnökének kijárna egy jó nagy verés. Örülök hogy Laporta maradt!
Azt a balhét a Barcelona szurkolói robbantották ki, így jó eséllyel pályázunk egy kis büntetésre. A Boixos Nois tagjainak talán nem kellene égő fáklyákat hajigálniuk az Espanyol drukkerei nyakába.FCBarca88 írta:A kényszer szünetben, azt hittem összeverekszik a páholybanAz espanyol tokás elnökének kijárna egy jó nagy verés. Örülök hogy Laporta maradt!