Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A 7es méret azért elég kicsi asztalka. Ha tényleg a sürgősség miatt van áron alul kínálva, lehet hogy nem annyira gagyi, na persze nyilván nem egy profi asztal.Los Banditos írta:Ne haragudj de itt két lehetőség van, vagy tényleg hihetetlenül olcsón árulod vagy valami nagyon gagyi az asztalod.Alejandro83 írta:80 000 Ft
Képeket tudnál feltölteni?
Ne haragudj de itt két lehetőség van, vagy tényleg hihetetlenül olcsón árulod vagy valami nagyon gagyi az asztalod.Alejandro83 írta:80 000 Ft
Fernando írta:Csak érdeklődésképp. Kikiáltási ár?balboa7 írta:eladó egy eredeti m-es (ami inkább L-es) adidas spanyol válogatott xavi ( 8 ) mez, minden cetli papír rajta van, felpróbálva volt csak...hétvégén ha szükséges akkor képeket is linkelek...nekem nagy azért passzolnám el!
ár még nem tom...aki többet ad:D
Csak érdeklődésképp. Kikiáltási ár?balboa7 írta:eladó egy eredeti m-es (ami inkább L-es) adidas spanyol válogatott xavi ( 8 ) mez, minden cetli papír rajta van, felpróbálva volt csak...hétvégén ha szükséges akkor képeket is linkelek...nekem nagy azért passzolnám el!
ár még nem tom...aki többet ad:D
socio66 írta:mennyi az az áron alul?Alejandro83 írta:Sziasztok!!
Eladó egy remek állapotban lévő 7-es Pool Biliárd asztal, költözés miatt sürgősen áron alul eladó . Érdeklődni a 06202582887-es telefonszámon.
Komoly érdeklődés esetén képpel is szolgálhatok.
mennyi az az áron alul?Alejandro83 írta:Sziasztok!!
Eladó egy remek állapotban lévő 7-es Pool Biliárd asztal, költözés miatt sürgősen áron alul eladó . Érdeklődni a 06202582887-es telefonszámon.
Komoly érdeklődés esetén képpel is szolgálhatok.
Hát újonnan ér 20-22-őt, használtam GSM-boltok adják 13-15 fele. Ami annyit jelent, hogy 10 ropinál többre ne számíts, mert valami hasznuk nekik is vanFCBandi írta:Szerintetek mennyiért tudnám eladni Nokia 5200-ás mobilomat tartozékokkal,dobozában,papírokkal még 1,5 hónap garanciával?
Használt de hiba nélküli,megkímélt állapotú.
Köszi a válaszokat
Félretéve, a Tied!Perrero írta:Laci, 13ért az enyémokt 15ig ha félreteszed akkor 13ért viszem, bár küldheted hamarabb is
![]()
Értem.Sajnos ilyen nincs készleten,nagyon keveset készítenek belőlük,utánanézek.Egyik amerikai barátom lehet tud szerezni.Perrero írta:asszonynak kéne nem nekem..