Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
arsenallove
Barça C

2008.10.02. 14:39:54

Szasztok, én arsenal drukker vagyok(bár gondolom ez nyilván való :D ) és mivel az angol mellet a spanyol bajnokság az amit nézek gondoltam hozzá szolok egy kicsit a Henry témához, úgyebár sokan nem értik hova lett az igazi Thierry, de azt hiszem hanyatlása sokkal bonyolultabb, hiszen gondoljuk csak végig mi tőrtént vele és az egész csapattal, a barcával. Mert amikor Henry idejött gyakorlatilag tőbb mint fél éve nem játszott ráadásul másik bajnokságba kerűlt, új rendszer új csapat új poszt és még sérűlten is kellet ezt csinálnia(a százszor elmondott kislányos dolgot inkább hagyjuk) mi hiányzik a mostani Henry-ból? Meg mondom a gyorsaság, a magabiztosság, a precizió, és habár nem akarlak megbántani titeket de a csapat sem sokat segitett neki, vagy inkább úgy mondanám hogy elég gyenge volt a barca tavaly, mondok egy példát, Henry kinn van a szélen meg kapja a labdát kőrbe néz a barcától senkisem mozdul előre sétál kettőt aztán meg fordul és vissza passzol!! És szinte mindig csak ezt láttam Henrytól, az arsenalnál mi tőrtént ilyenkor ha a szélen volt? Egy csatár vissza lépett segiteni vagy egy kőzéppályás vagy a felfútó szélső védő kérte el a labdát, a barcába senki sem mozgott semerre sem, na már most hamár igy van akkor Henry mit csináljon? Egyértelmű fusson fől cselezze ki a védőket vagy törjön befelé, de még sem tette na vajon miért nem? Bár mennyire is furcsa mert nincs formába, szal Henry ahoz hogy azt teljesítse amit kell előbb saját magát kellene megtalálnia, ez viszont igy nem lehet, hogy értsétek miről beszélek ott van mondjuk Van nistelroy az első évében a reálban egyszerűen ..ar volt, mégis gól király lett, hogy hogyan? Úgy hogy mindig de mindig ő játszott elől, még ha át venni sem tudta a labdát vagy 80 percekre eltűnt a meccseken, ennek ellenére mindig játszott így lőhetett vagonnyi 11-est, meg persze a kipattanókat bekellet pőccintenie,(ő már csak ilyen) és ezért láthatóan már magabiztos, megszokta a spanyol bajnokságot az uj csapatot és bármennyire utálom(mint a s..rt) a reálból már kihagyhatattlan, szal A nagy arc Henry(mert az is van neki) úgy lehet sikeres(vagy lehetett volna) mint Rúút vagy hasonlóan,tehát ha folyton ő van a csatár poszton, ha minden szabadrúgást és 11-est ő rúg, most lehet hogy újra pöpecül játszó gól király Henrytok lenne, mert már bocs de ő csak szenved, a családja nélkül csapaton belüli haverok nékül(legalábbis a fő híreknél ezt írták a csapatbeli haverságokrol) és igy esélye sincs hogy újra jobb legyen(mert az arsenálos formályát sosem fogja már vissza szerezni, nem véletlenűl adták el) én a barca helyébe minden meccsen csereként adnék neki 30-percet, persze csatár posztra, ekkor ő rúgná szabadokat, szerintem így formába lendűlne, én igy tennék, de ez mind csak a saját véleményem. De lehet hogy hűlyeség, nem tom :?
cruyff
Entrenador del Barça

2008.10.02. 14:22:18

Néhány gondolat Henryről... Ha jól emlékszem őt még Trezeguet-vel együtt vitték a monacoból a juvéba. A juvéban sem tudott hozzátenni semmit a játékhoz, eleinte kezdett, majd padozott. Míg Trezeguet ottragadt, addig Henryt egy év után úgy rúgták fenékbe, hogy Londonig repült. Ott az Arsenalban pedig elkezdte ontani a gólokat. Miért? Egyszerű. Az olasz és a spanyol pontvadászatban a játékosok területet fognak, lépcsőzetesen állnak fel, lezárják a területet és egy juve vagy egy Barca ellen betömörülnek. Henry itt meg van lőve! Az arsenalban a kisebb brit csapatok is őszinte focit játszanak, gyakran kinyílnak és nem lépcsőzetesen, hanem vonalban védekeznek, gyakran szoros emberfogással...(bár mostanság ez a tendencia ott is kezd változni) szóval Henry kapott egy zsugát, lefutott max 1 embert, és 30-40 méteren nem volt előtte senki az ég világon. Az arsenalos góljainak több mint felét szinte félpályáról vitte be! Volt előtte ugyanis az ami spanyolhonban és olaszországban hiányzott: a TERÜLET! Ez a játék neki nem fekszik. Egész egyszerűen túl szélesen cselez, nincs helye felgyorsulni, futni... ha egyszer le is fut valakit, a másik védő lekeresztezi. Ez a nagy különbség! Angliában mindenki el volt ájulva Henry technikai felkészültségétől! A technikailag igazán felkészült futballisták azonban nem ott hanem "itt" spanyolban és olaszban játszanak. Sorry. Henry egy futójátékos. Hiába mondja, hogy center...egy frászt! Az arsenalban is rendre balszélsőként kezdett és onnan befelé cselezve volt mindig sikeres! Centernek túl merev, de ezt csak most lehet igazán észrevenni, hogy kis területen mennyire NEM tudja megoldani a dolgokat. Hát ez a baj... Ezért ugatom már évek óta, hogy Eto'o jobb futballista.
VISCA EL BARCA!
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.10.02. 14:15:05

Henry már nem Barcelona-szintű játékos. Télen eladnám, és jóval több lehetőséget adnék Bojannak. Ha Guardiolánál nem a név, hanem a teljesítmény számít, akkor nem értem, hogy miért kap rendszeres játéklehetőséget. Abidal mellett ő is pocsék igazolás volt.
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.10.02. 14:07:25

A tegnapi meccset nem láttam.De a kommentekből kiindulva,sajnos továbbra se megy neki.
Azt gondolom,már nem is fog.Itt legalábbis nem.Pedig, a tavalyi szezonját(a magam részéről)nem minősíteném rossznak.Hiszen mégiscsak házi gólkirály lett,emellett kiosztott 12-13 gólpasszt is.
De idén,beleértve az előszezont is,pokoli mélyrepülésbe kezdett.Rossz nézni,mi lett vele.Pedig próbálkozik-hajt,küzd- a maga módján,de ez ide kevés már.Talán Angliába,ha újra a családjával lehet,rendbe jön fejbe.Mert biztos,hogy ott van a hiba,focizni nem felejtett el.
Mindenesetre,Én szurkolni fogok neki továbbra is(bárhogy is alakul),mégis csak az egyik nagy kedvencemről van szó.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
breywol
Jugador del Barça

2008.10.02. 11:43:47

Sajna Henry itt valóban nem lesz soha megváltó. Én is már csak 1-1 megvillanásában bízok, hosszútávon inkább már Bojant kezdetném.
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.02. 11:40:39

Sajnos gond van vele, vmi nem kóser vele, ma vmi baja volt, nem koncentrált ma.Istenem, amióta itt van nem megy neki a játék kész és nem is fog :!: Hahóó nem fog :!: Ő azért lett idehozva, h bármikor otthaggyon 3 embert és rúgjon a bajnokságban min 20 gólt.

Nem tudom, mit kell ezen ennyit beszélni.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.02. 11:22:36

Igen, most Eto'o nak volt egy rosszabb meccse, és? Henrynak szinte csak az van, azért nem mind1. Eto'o többi meccsen úgymond rászolgál egy-egy szhar meccsre, Henry meg már magával hordozza, tartósan jó formát én már nem is várok el tőle, azért remélem néha villan, és legalább ennyi örömet okoz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ke.andy
Jugador del Barça

2008.10.02. 10:51:59

Samu tegnap ugyanúgy kihagyta az ordító helyzetet, mint Henry, sőt az övé még nagyobb volt. Egyetértek azzal, hogy most kevés az amit produkál, de Samut is elő lehetne venni. Ha Messi nem lővi be a két ziccerét, most pont nélkül jöttünk volna haza. Ahogyan Samu az Espanol ellen is hibázott. Kár a másikra mutogatni. Mikor Bojan és Messi bejött, lett egy kis szín a játékunkban. Lehet, hogy Pep lassan ültetni fogja a két nagy ágyút, és Bojan kezd Messivel.

Szerintem egyébként Eto'o-nak és Henry-nek külön edzést kellene tartani, ahol kétcsatáros játékot gyakorolhatnának. Xavi, Ini és Messi csak lőné fel nekik a labdát és nekik meg kell oldaniuk az egy az egy, illetve kettő az egy, v. kettő a kettő elleni szituációt... Persze kapussal együtt... mert az gáz, ha tíz méterről a kapu mellé lövik a labdát.

De ez megint csak okoskodás.
Pep majd megoldja, ő az edző.
orska
Jugador del Barça

2008.10.02. 09:22:13

LG írta:
Amugy meg tök igaz amit mondtál, h Henryt sokan rossz mércével mérik. Akik védik, sokszor mondják, h nem nyújt rosszabb teljesitményt az átlagnál....na de kérem, hát nem azért vették, h egy gyenge csapat átlagteljesitményt hozza, őt nagyon komoly erősitésnek szánták, ő volt anno a sztárigazolásunk, de ez lett belőle :roll: Akkor jöjjön olyan támadó, aki kulcsszerepet válal.

Teljesen egyetértek, Titi azért jött (és annyiért), hogy kemelkedjen a csapatból és nem egy jó közepes teljesítményt nyújtson. Nagyon fájó a kontraszt a pár évvel ezelőtti önmagához képest.
Léfe
Entrenador del Barça

2008.10.02. 08:46:06

Sajnos valami gond van Henryvel, nem is értem. Nagyon örültem amikor jött, de jóval többet vártam. Lehet, hogy nem igazi psztja a bal oldal, de ez orditó golhelyzetek kihagyáást nem magyarázza meg. Ráadásul amikor center volt sem mutatott többet. Valami nem oké. Ha igy megy tovább gondolkodni kell a továbbiakról. DE ! Talán el lehetne tünődni azon is hogy ugyanigy járt Zambrotta is, Abidal is, lassan D.Alves is. Érthetetlen.
Fecó
Andris
Adminisztrátor

2008.10.02. 01:12:26

Azért nem írok ide semmit, hogy legyen egy szebb napja néhányaknak. :)
De ők is látták tegnap futbalozni(?) Thierry Henryt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.10.01. 18:48:56

LG írta:
És Henryhez még annyit, hogy már a szerződtetése előtt 1 évvel is mindent beleadott Laporta, hogy idehozza, Wenger még látta benne az 1 évet, be is jött neki.
Persze, hiszen akkor talán a pályája csúcsán. Aztán pont a következő szezonban hanyatlani kezdett, sérülések stb...már nem ment neki. Wenger nagyon okos döntést hozott pont jókor adta el őt. Pedig akkor még sokan máshogy gondolták, de az idő Wengert igazolta.

Amugy meg tök igaz amit mondtál, h Henryt sokan rossz mércével mérik. Akik védik, sokszor mondják, h nem nyújt rosszabb teljesitményt az átlagnál....na de kérem, hát nem azért vették, h egy gyenge csapat átlagteljesitményt hozza, őt nagyon komoly erősitésnek szánták, ő volt anno a sztárigazolásunk, de ez lett belőle :roll: Akkor jöjjön olyan támadó, aki kulcsszerepet válal.
Sajnálom Henryt hogy nem jön jó formába. Arsenalba pedig nagyon jól játszott de az akkor volt, most meg roszza formában van.
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.10.01. 18:45:07

És Henryhez még annyit, hogy már a szerződtetése előtt 1 évvel is mindent beleadott Laporta, hogy idehozza, Wenger még látta benne az 1 évet, be is jött neki.
Persze, hiszen akkor talán a pályája csúcsán. Aztán pont a következő szezonban hanyatlani kezdett, sérülések stb...már nem ment neki. Wenger nagyon okos döntést hozott pont jókor adta el őt. Pedig akkor még sokan máshogy gondolták, de az idő Wengert igazolta.

gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.29. 15:36:35

Marketing szempontból biztos bejön az ára. De azért a 24 milka nem véletlenül volt annyi, Wenger azért elég nagy mágus, fiatalokhoz nem sokan értenek nála jobban. Nyilván tudta az öreg, hogy mennyi van még a srácban. Vélelmezem, hogy még egy évet ott marad, már 24 milkát sem tudott volna kiszedni belőle. Erre élő példa R10, most elment 21 milláért, tavaly ilyenkor még nyugodtan kisajtoltunk volna belőle 35 körül, Abramovics és barátai tárt karokkal várták. Ennyit romlott 1 év alatt.

A teljesítményéről pedig annyit, hogy küzdelemben, pontosságban, fizetési szempontból Bojan magasan elverte tavaly, mert bár nem szerzett 19 gólt, ennek ellenére hasznosabb volt szvsz.

Henryvel kapcsolatban sokan ott rontják el az ítélkezést, hogy nem saját magához hasonlítják. Amikor véleményt mondok róla, akkor azt nézem, hogy képességeihez képest mit rakott le. Hát a tudása 60%-át maximum. És nemhiába hivatkozott rá, hogy más poszt, meg a kislánya, új bajnokság. Ő maga is tudta, hogy nem azt hozta, amit vártak tőle. Tessék csak megnézni a legutolsó meccsünket. Berakta Pep középcsatárnak, de pontatlan volt, képtelen volt saját helyzetet teremteni (vs. Eto'o...), 3 kapuralövéséből 1 kapufa, gyakorlatilag üres kapunál hibázott, majd ollózott egy haszontalant, ám annál szebbet és lőtt egy olyan gólt, amit vélhetően még Valdes is bebelsőzött volna.

Hát ez Henrytől kevés. Nem szeretnék újabb vitákat gerjeszteni, meg ismét órákra lefoglalni a szervert ebben a témában :)

Ettől még számomra ez KEVÉS, a türelmem majdhogynem elfogyott és nem túlzottan hiszek a csodában. Ha jön a City, el kell adni nekik, nincs mese. Tanulni kell R10-ből, addig kell pénzt csinálni Henryból, amig a nevéhez és a múltjához mérhető árat tudunk kapni érte. És még egy tavalyihoz hasonló teljesítmény után nem hiszem, hogy egyáltalán a vételi árára ki lehetne hozni, főleg, hogy 32 éves lesz. Ld. Shevcenko.

Tömören ennyi.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Andris
Adminisztrátor

2008.09.29. 15:25:21

redmiller írta:Henry nem brazil, főleg nem olyan a mentalítása, mint a legtöbb brazilnak, aki már csúcsra ért...
24 milka nem volt kidobott pénz! Ilyen kaliberű csatárokat jóval drágábban kínálnak... Idén senkit nem tudtunk szerezni, aki hasonló kaliberű, mert mindenki jóval drágább...
Milyen kaliberű? Nagy vonalakban magasról ejtek rá hogy kinek milyen a múltja, fizetünk x játékosért y pénzt, akkor az játszon úgy ahogy ezek után várjuk. Henry nem úgy játszik ahogy egy 24milliós csatár, de mégcsak úgy se mint az évi 100000 euró körül kereső Bből hozottak.

Ettől függetlenül nem tartottam akkoriban én se drágának ezt az üzletet. De egyenlőre nem tűnik jó boltnak, ha a játékra szorítkozunk. Mert az ára nyilván megtérül bizonyos mértékben.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.09.29. 10:11:38

Az Arsenalos utolsó évében sokat volt sérült, és pszichológushoz is járt valamiért.....
Az utólsó év emiatt nem is lehetett a régi Henry, kérdés, h mindez mennyire vetette vissza hosszú távon... :?
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
albicelesteX
A Vadász

2008.09.29. 10:03:46

Igen!Az elejével egyetértek hogy az ARSENAL legendája hogy milyen a kapcsolatuk azt én nem tudom!A többi meg az esti mesébe elmegy!Nagyszerű játékos VOLT!És ez itt a lényeg!Több sportolónál látható formahanyatlás ami visszaveti a teljesítményét ez lehet sérülés,bulik,temperamentum,pozitív dopping teszt,kiütés!Szerintem vele is ez történt és Henry nem lehet több barcelonaban mint mondjuk Gudjhonsen!Max csak a múltjával!Abból meg a sportban nem lehet megélni mármint nem anyagilag mert az jó megy több példa is van rá hanem teljesítmény alapján!Lehet lőni gólokat most éppen egyet hasra nem esek!Én láttam több éven keresztül játszani az Arsenalban akkor is mikor verhetetlenek voltak!Több gyönyörű megmozdulása itt van előttem!pl. mikor feltette a kezét mert lesen volt de a társ ment és gól,vagy a gyorsan elvégzett szabadrúgás gólja vagy az elfútásai szenzációs és felejthetetlen lehetne még sorolni de ma ez már nem ő!Nincs már benne a robbanékonyság ami már az utolsó évében az Arsenalba sem volt meg és szerintem nem csak a barátság hanem ez is közre játszott hogy elengedték ennyiért!
Kép
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.09.29. 09:45:46

Henry az Arsenal örök legendája , valaha volt legjobb és legeredményesebb játékosa volt.

Wengerrel baráti kapcsolata volt , a vezetőség tisztelte a szándékát , hogy távozni szeretne, és nem gördítettek akadályt azzal h még több pénzt kérnek a Barcelonától.
albicelesteX
A Vadász

2008.09.29. 08:42:45

Sziasztok!Red!Ezzel vitatkoznék!Ha akkora kaliber lenne akkor lehet nem adták volna annyiért te magad mondtad ki a választ idén ennyiért senkit nem tudtunk venni!Nyilván azért nem mert egyetlen nagy nevet sem engedtek volna el ennyiért!Kivétel a Barcelona aki kb. ugyan ennyiért adta el a "boszorkányt"!Wenger nem hülye!Nem véletlen engedte el Henryt akkor annyiért!Nekem ez a véleményem!
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.09.29. 08:16:23

Henry nem brazil, főleg nem olyan a mentalítása, mint a legtöbb brazilnak, aki már csúcsra ért...
24 milka nem volt kidobott pénz! Ilyen kaliberű csatárokat jóval drágábban kínálnak... Idén senkit nem tudtunk szerezni, aki hasonló kaliberű, mert mindenki jóval drágább...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
mademan
Capitá del Barça

2008.09.28. 23:19:11

én r10-hez csak a hozzászólásokat hasonlítom nem henry hozzáállását!
a r10-es fórumon is oldalakon keresztül az ment hogy mikor tér vissza
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 22:06:05

De annyiban igaza van, h itt is ugyanaz megy 1 jobb meccse után: Most már belejön, most már jó lesz...csak aztán a kövi meccsen általában megint semmi. Én a Laporta érában ekkorát még nem csalódtam egy igazolásban sem, talán Zambi vetekszik vele.
tudomka958
Jugador d'estrella

2008.09.28. 20:29:34

mademan írta:olvasom itt a hozzászólásokat és olyan érzésem van mintha ezt már egyszer végigjátszottuk volna! ja igen a ronaldinho-s topikban:

várjuk a csodát hogy majd beindul a szekér, jó játékos csak nincs formában, reklámérték, stb....

emberek! ne keljen már csalódni megint!!! henry szenved, szerintem mindenkinek az lenne a legjobb ha a télen szépen csendben távozna!!! csak a lehetőségeket veszi el bojan elől
na ez a trendi!
még egy olyan meccs után is őt basztatni ahol valószínűleg sorsfordítő gőlt lőtt,mert egy nélkül ritkán van kettő...
CFirpo3
Fejléc Specialista :)

2008.09.28. 20:28:30

mademan írta:olvasom itt a hozzászólásokat és olyan érzésem van mintha ezt már egyszer végigjátszottuk volna! ja igen a ronaldinho-s topikban:

várjuk a csodát hogy majd beindul a szekér, jó játékos csak nincs formában, reklámérték, stb....

emberek! ne keljen már csalódni megint!!! henry szenved, szerintem mindenkinek az lenne a legjobb ha a télen szépen csendben távozna!!! csak a lehetőségeket veszi el bojan elől
Ronaldinho ügye teljesen más. Vele sokkal több probléma volt. Nemrég megjelent cikkben le is volt írva, hogy mik váltották ki a formahanyatlását. Henryval nincsenek ilyen gondok.

Egyszerűen csak kell neki egy kis játék, pár meccs és újra formába lendülhet.

Óó Látom, Zozzy megelőzött. #-o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CFirpo3 2008.09.28. 20:30:02-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.09.28. 20:26:54

Elég vad dolog a két dolgot közös nevezőre hozni...Dinho és Henry esete teljesen más. Előbbinél millió dolog meg lett ígérve, ki lett próbálva. Az, hogy mi volt Dinhoval remekül meg volt fogalmazva a múltkori cikkben, most ehhez Henrynak köze nincs. De az is ezerszer le lett írva, hogy mit lehetne Henryval csinálni, úgyhogy nincs kedvem tépni a számat...
Lezárt