Hát igen most hogy igy mondod tényleg, angliában a csatárok csak futni tudnak, habár a mostani kedvencem Van persie-ről meg Henry-ról sem gondoltam ezt, de most meg világosodtamcruyff írta:Torinóban a juventusnál sem értették. Azért rúgták picsán kábé egy fél éven belül. De azért ha láttad mondjuk Ronaldo gólját a Compostella ellen a 95-ös szezonban vagy Eto'o szólóit.... nos Henry a Mallorcával kiesett volna a spanyol első osztályból. Eto'o viszont ott is klasszisteljesítményt nyújtott. De most tényleg. Miért nem tudja átvenni a guruló labdát? Tudod spanyolországban be kell csapni a védőket, nem elég lefutni őket...ez a különbség a La Liga és a premiersííííp között....![]()
![]()
Tényleg nem értem, de elmagyarázhatod úgy hogy talán én is értsem, egyébként is biztos a manchesternek lőtt golját a nagy helye miatt lőtte, vagy még az arsenalban a realnak is csak emiatt , bár az érdekes hogy azok a góljai a videókban ahol nagy "terület volt előtte" mind mind kűlfőldi csapatoknak lőtte, inter roma stb gondolom ezt nem nézted bár lehet hogy ők direkt az angol védők szinvonalára fejlődtek vissza. Egyébként is mi furcsa csapat vagyunk az arsenal tudod szeretjűk úgy játszani a labdát hogy a végén valaki mindig szabad területen lőhessen gólt, lehet hogy ez a spanyol bajnokságban furcsa(már csak azon tőrőm a fejem hogy Eto'o vajon hogyan lővi be, ő biztos valami varázsló lehet) hát a szabadrugások nem számitanak semmit ,igaz hogy Henry a veretlen csapatban a 40 gólja mellett tőbb gólpaszt adott mint a manchester egész középpályája és gyanítom ezzel az évben minden játékosnál tőbbet de hát ez nem számit, tényleg nem értem.cruyff írta:A zöme szabadrúgásból....te tényleg nem érted ,hogy miről van szó. Egyébként ajánlom figyelmedbe Henry (azt hiszem) No 6-os gólját... és légy szíves idézz fel egy szitut mikor akár olaszban, akár spanyolban ekkora terület volt előtte...arsenallove írta:Ja hogy nem elég technikás persze ezeket is csak a futásaival tudta lőni:
http://www.youtube.com/watch?v=ooBNhVjcR3M
Vháá itt is tőkre látszik http://www.youtube.com/watch?v=X4HAyiR4 ... re=related
Erről nem is beszélve ezek a nem technikás kapúsok bazdkihttp://www.youtube.com/watch?v=pr17Vy-d ... re=related
Az én véleményemet mindenki ismeri Henryval kapcsolatosan, ezért inkább nem írom le. Elsősorban a fórum békéje érdekében.lionelmessi19 írta:Nem írom le a legtöbb dolgot, mert már megtettem régebben, illetve most is előttem mások. 1 részhez szólnék hozzá, mégpedig ahhoz hogy Samu is ilyen rossz volt-e.
szvsz egyértelműen nem. Eto'o tudott emberhez passzolni, labdáért harcolni, megszerezni, le tudja kezelni a labdákat (henrynél már gyakorlatilag a gurított passzok 80%a is elpattan méterekre).
Samu kihagyott ugyanúgy egy ordító helyzetet, nem játszott jól, de Henry viszont nem játszott. Ezt már nemlehet focinak csúfolni, tegnap valami egészen elképesztő volt.
A zöme szabadrúgásból....te tényleg nem érted ,hogy miről van szó. Egyébként ajánlom figyelmedbe Henry (azt hiszem) No 6-os gólját... és légy szíves idézz fel egy szitut mikor akár olaszban, akár spanyolban ekkora terület volt előtte...arsenallove írta:Ja hogy nem elég technikás persze ezeket is csak a futásaival tudta lőni:
http://www.youtube.com/watch?v=ooBNhVjcR3M
Vháá itt is tőkre látszik http://www.youtube.com/watch?v=X4HAyiR4 ... re=related
Erről nem is beszélve ezek a nem technikás kapúsok bazdkihttp://www.youtube.com/watch?v=pr17Vy-d ... re=related
Okés igazatok van, de én még mindig csak azt mondtam hogy attól még jó játékos volt, nem csak egy futógép mint amit nem rég kifejtett valami nagy okos, és igazad van lehet hogy el kell adnotok,(vagy biztos) tegyétek azt, én nem a jelenlegi helyzetét védem Henry-nak, hanem a legendájátcsabimo írta:Gondolj bele ha nem tudnánk h ö henry, akkor ezzel a teljesitménnyel beférne valaki a barcába? Csak azért játszik mert Henrynak hivják meg a multbéli teljesitménye miatt, de ahogy r10 ugy Henry sem fogja megtalálni már régi önmagát, legalább is nem nálunk...Ezt a szintet nagyon sokan tudják hozni Pl: bojan, pedro nem is kellett messze menni. Ha nem is télen de nyáron mindenképpen eladnám mert nem tud maradandot alkotni, és ez azt eredményezi h nem potolhatatlan.albicelesteX írta:Arsenallove!Henry nem az Arsenalos Henry és ha bálványozod akkor tedd!Szíved joga!De ne akarj meggyőzni hogy mekkora spíler barcelonaba egy egy jó megmozdulása miatt!Henrynak lefőtt a kávé!!
Ráadásul a belinkelt videóid javarészt Arsenalos idejéből valók és 2008 ban nem helytállóak mert rég nem tudja hozni ezt a formát!Minimum 3 éve!És ilyet Top 10 gólt Ezquerronak is összetudok vágni még az Athletic-es múltjából!Ez nem mérvadó!
Gondolj bele ha nem tudnánk h ö henry, akkor ezzel a teljesitménnyel beférne valaki a barcába? Csak azért játszik mert Henrynak hivják meg a multbéli teljesitménye miatt, de ahogy r10 ugy Henry sem fogja megtalálni már régi önmagát, legalább is nem nálunk...Ezt a szintet nagyon sokan tudják hozni Pl: bojan, pedro nem is kellett messze menni. Ha nem is télen de nyáron mindenképpen eladnám mert nem tud maradandot alkotni, és ez azt eredményezi h nem potolhatatlan.albicelesteX írta:Arsenallove!Henry nem az Arsenalos Henry és ha bálványozod akkor tedd!Szíved joga!De ne akarj meggyőzni hogy mekkora spíler barcelonaba egy egy jó megmozdulása miatt!Henrynak lefőtt a kávé!!
Ráadásul a belinkelt videóid javarészt Arsenalos idejéből valók és 2008 ban nem helytállóak mert rég nem tudja hozni ezt a formát!Minimum 3 éve!És ilyet Top 10 gólt Ezquerronak is összetudok vágni még az Athletic-es múltjából!Ez nem mérvadó!
hát ha van(volt) egy ronaldinho, aki benne van a világ 3 legjobb szabadlövői között, akkor kétlem, hogy akárki Henrynak adta volna a szabadokat. persze ez lehet kötözködés, de crujff hsz-e volt a legjobb(bocs, ha rosszul írtam). korrektül leírta, hogy mi a szitu és tökre igaza van, én azt mondom, hogy télen írány a Manchester City, így mindenki jóljárnaarsenallove írta:ha folyton ő van a csatár poszton, ha minden szabadrúgást és 11-est ő rúg, most lehet hogy újra pöpecül játszó gól király Henrytok lenne
Hűha!cruyff írta:Néhány gondolat Henryről... Ha jól emlékszem őt még Trezeguet-vel együtt vitték a monacoból a juvéba. A juvéban sem tudott hozzátenni semmit a játékhoz, eleinte kezdett, majd padozott. Míg Trezeguet ottragadt, addig Henryt egy év után úgy rúgták fenékbe, hogy Londonig repült. Ott az Arsenalban pedig elkezdte ontani a gólokat. Miért? Egyszerű. Az olasz és a spanyol pontvadászatban a játékosok területet fognak, lépcsőzetesen állnak fel, lezárják a területet és egy juve vagy egy Barca ellen betömörülnek. Henry itt meg van lőve! Az arsenalban a kisebb brit csapatok is őszinte focit játszanak, gyakran kinyílnak és nem lépcsőzetesen, hanem vonalban védekeznek, gyakran szoros emberfogással...(bár mostanság ez a tendencia ott is kezd változni) szóval Henry kapott egy zsugát, lefutott max 1 embert, és 30-40 méteren nem volt előtte senki az ég világon. Az arsenalos góljainak több mint felét szinte félpályáról vitte be! Volt előtte ugyanis az ami spanyolhonban és olaszországban hiányzott: a TERÜLET! Ez a játék neki nem fekszik. Egész egyszerűen túl szélesen cselez, nincs helye felgyorsulni, futni... ha egyszer le is fut valakit, a másik védő lekeresztezi. Ez a nagy különbség! Angliában mindenki el volt ájulva Henry technikai felkészültségétől! A technikailag igazán felkészült futballisták azonban nem ott hanem "itt" spanyolban és olaszban játszanak. Sorry. Henry egy futójátékos. Hiába mondja, hogy center...egy frászt! Az arsenalban is rendre balszélsőként kezdett és onnan befelé cselezve volt mindig sikeres! Centernek túl merev, de ezt csak most lehet igazán észrevenni, hogy kis területen mennyire NEM tudja megoldani a dolgokat. Hát ez a baj... Ezért ugatom már évek óta, hogy Eto'o jobb futballista.