Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.05. 00:09:50

Gyönyörű gólt lőtt :!: Na meg az a Henry-Xavi-Bojan összjáték se volt semmi a gól előtt :shock: :)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Andris
Adminisztrátor

2008.10.05. 00:05:15

De a Barcelona játékában nem létezik olyan, hogy nagy terület.
Csak ha adott egy fél támadósor akinek már eszében nincs támadni, és egy ellenfél aki már fél órája is haza akart menni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
harcilepke
Jugador del Barça

2008.10.05. 00:04:47

Titi "belerondított" az 5-1es tippembe. De megbocsátok...:)

csini kis meccs volt
Csak a Barca
gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.05. 00:04:25

Most azért ne essünk már hasra. Kellett a gólja, Tamásnak pont mondtam a szünetben, hogy be kell hozni, kell az önbizalom, de ettől még változatlan a véleményem, kevés ide. Cserének viszont kezdi igazolni, hogy jó ide.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Deus
Boixos Nois

2008.10.05. 00:04:19

Bizony nagy volt Henry is! Első labdaérintése után máris gólt lőtt. azaz második érintés. ha jól emléxem :)
KépKép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.05. 00:02:34

Ma jeles volt, hatalmas gólt vert.
Egyébként kijelenthető, hogy igaz, amit - bocsásson meg, nem tudom a nevét, hogy ki volt az - mondott, Henry igazán akkor jó, ha van területe. Ma volt úgy érzem. Szép volt, csak így tovább Titi! :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.04. 23:52:12

Mai játéka tetszett, és a gólja is nagyon szép volt! Ezúttal grt neki is! Remélem legalább ilyen szintet hoz a későbbiekben is. De egyenlőre ez jobban fekszik neki, h csak csereként jön be, nekem is :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2008.10.04. 23:51:34

Gyönyörű gólt vágott ! :)
Szerzett egy-két labdát is, és odament Samuhoz gólörülni.

Ma korrekt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.02. 22:29:05

Henry ideje itt lejárt, addig kell eladni, amig pénzt kapunk érte. Tömören ennyi.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
arsenallove
Barça C

2008.10.02. 17:33:08

cruyff írta:Torinóban a juventusnál sem értették. Azért rúgták picsán kábé egy fél éven belül. De azért ha láttad mondjuk Ronaldo gólját a Compostella ellen a 95-ös szezonban vagy Eto'o szólóit.... nos Henry a Mallorcával kiesett volna a spanyol első osztályból. Eto'o viszont ott is klasszisteljesítményt nyújtott. De most tényleg. Miért nem tudja átvenni a guruló labdát? Tudod spanyolországban be kell csapni a védőket, nem elég lefutni őket...ez a különbség a La Liga és a premiersííííp között.... :lol: :lol: :lol:
Hát igen most hogy igy mondod tényleg, angliában a csatárok csak futni tudnak, habár a mostani kedvencem Van persie-ről meg Henry-ról sem gondoltam ezt, de most meg világosodtam :D
Van Persiet is kielemeznétek kőszi. http://www.youtube.com/watch?v=JCepc7H8s1E
Meg a kedvenc csapatomat hiszen a barca a király a premier sííííp meg [auto_cenzúra]. http://www.youtube.com/watch?v=wopQvTaBdOs
(bár igaz hogy a spanyol klubbok sehol sem voltak csak az angolok, de ez bíztos valami Henry vudu lehetett, ezt ti tudjátok úgye?)
cruyff
Entrenador del Barça

2008.10.02. 17:10:05

Torinóban a juventusnál sem értették. Azért rúgták picsán kábé egy fél éven belül. De azért ha láttad mondjuk Ronaldo gólját a Compostella ellen a 95-ös szezonban vagy Eto'o szólóit.... nos Henry a Mallorcával kiesett volna a spanyol első osztályból. Eto'o viszont ott is klasszisteljesítményt nyújtott. De most tényleg. Miért nem tudja átvenni a guruló labdát? Tudod spanyolországban be kell csapni a védőket, nem elég lefutni őket...ez a különbség a La Liga és a premiersííííp között.... :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.02. 17:05:57

az a gond, kedves arsenallove, h az általad belinkelt videó több, mint egy éves, vagyis az összes gólt legalább másfél éve lőtte Titi. ez olyan, mint Ronnie. 2007 elején ollózott egy bombagólt, ezért 2008 végén is dicsérni kell ezért. inkább belátnád, h Henrynak a Premier League való, a latin fociban nem tud érvényesülni!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
arsenallove
Barça C

2008.10.02. 16:58:52

cruyff írta:
arsenallove írta:Ja hogy nem elég technikás persze ezeket is csak a futásaival tudta lőni:
http://www.youtube.com/watch?v=ooBNhVjcR3M
Vháá itt is tőkre látszik http://www.youtube.com/watch?v=X4HAyiR4 ... re=related
Erről nem is beszélve ezek a nem technikás kapúsok bazdki :oops: http://www.youtube.com/watch?v=pr17Vy-d ... re=related
A zöme szabadrúgásból....te tényleg nem érted ,hogy miről van szó. Egyébként ajánlom figyelmedbe Henry (azt hiszem) No 6-os gólját... és légy szíves idézz fel egy szitut mikor akár olaszban, akár spanyolban ekkora terület volt előtte... :wink:
Tényleg nem értem, de elmagyarázhatod úgy hogy talán én is értsem, egyébként is biztos a manchesternek lőtt golját a nagy helye miatt lőtte, vagy még az arsenalban a realnak is csak emiatt , bár az érdekes hogy azok a góljai a videókban ahol nagy "terület volt előtte" mind mind kűlfőldi csapatoknak lőtte, inter roma stb gondolom ezt nem nézted bár lehet hogy ők direkt az angol védők szinvonalára fejlődtek vissza. Egyébként is mi furcsa csapat vagyunk az arsenal tudod szeretjűk úgy játszani a labdát hogy a végén valaki mindig szabad területen lőhessen gólt, lehet hogy ez a spanyol bajnokságban furcsa(már csak azon tőrőm a fejem hogy Eto'o vajon hogyan lővi be, ő biztos valami varázsló lehet) hát a szabadrugások nem számitanak semmit ,igaz hogy Henry a veretlen csapatban a 40 gólja mellett tőbb gólpaszt adott mint a manchester egész középpályája és gyanítom ezzel az évben minden játékosnál tőbbet de hát ez nem számit, tényleg nem értem.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.02. 16:57:04

lionelmessi19 írta:Nem írom le a legtöbb dolgot, mert már megtettem régebben, illetve most is előttem mások. 1 részhez szólnék hozzá, mégpedig ahhoz hogy Samu is ilyen rossz volt-e.

szvsz egyértelműen nem. Eto'o tudott emberhez passzolni, labdáért harcolni, megszerezni, le tudja kezelni a labdákat (henrynél már gyakorlatilag a gurított passzok 80%a is elpattan méterekre).
Samu kihagyott ugyanúgy egy ordító helyzetet, nem játszott jól, de Henry viszont nem játszott. Ezt már nemlehet focinak csúfolni, tegnap valami egészen elképesztő volt.
Az én véleményemet mindenki ismeri Henryval kapcsolatosan, ezért inkább nem írom le. Elsősorban a fórum békéje érdekében.
Viszont, hadd jegyezzem meg. Titi esetében a véleményem az esetek 95%-ban megegyezik Andris véleményével. Így, aki az Ő hsz-t elolvassa, olyan mintha az én véleményemet olvasná.
Tegnap este Samu 8 percet játszott a saját posztján, de ez alatt az idő alatt többet csinált, mint Henry 65 perc alatt...
Kép
cruyff
Entrenador del Barça

2008.10.02. 16:34:29

Ritka pillanat, de teljesen egyetértek Lioval... :wink:

Egyébként SENKI nem írta, hogy Henry vacak játékos, vagy ,hogy nem technikás. Amire ki akartam lyukadni és a többség azért megértette az általam leírtakat, hogy a spanyol és olasz játékstítus nem fekszik Henrynak. Fantasztikus befejezőcsatár még mindig, érzi a kaput, jó a rúgótechnikája stb... csak éppen akciógóljainak a döntő részét abból szerezte, szerzi, hogy lefutott 1 védőt és utánna 30 méteren már nem találkozott senkivel egészen a kapuig. Spanyolban viszont zónajáték van. Itt röviden kell meghúzni a cselt. Kumma röviden! Ajánlom mindenki figyelmébe az Eto'o-s, Messi-s, Ronaldos, Rivaldos stb...videokat és AZTÁN nézzük a különbséget... Ezek a játékosok ugyanis bokából cseleznek, iszonyatosan kicsi területen! És hja igen, Henry erre sosem volt képes.

szerkeszt gomb! L.
VISCA EL BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2008.10.02. 16:23:50

Nem írom le a legtöbb dolgot, mert már megtettem régebben, illetve most is előttem mások. 1 részhez szólnék hozzá, mégpedig ahhoz hogy Samu is ilyen rossz volt-e.

szvsz egyértelműen nem. Eto'o tudott emberhez passzolni, labdáért harcolni, megszerezni, le tudja kezelni a labdákat (henrynél már gyakorlatilag a gurított passzok 80%a is elpattan méterekre).
Samu kihagyott ugyanúgy egy ordító helyzetet, nem játszott jól, de Henry viszont nem játszott. Ezt már nemlehet focinak csúfolni, tegnap valami egészen elképesztő volt.
- József Attila
cruyff
Entrenador del Barça

2008.10.02. 16:22:37

arsenallove írta:Ja hogy nem elég technikás persze ezeket is csak a futásaival tudta lőni:
Vháá itt is tőkre látszik http://www.youtube.com/watch?v=X4HAyiR4 ... re=related
Erről nem is beszélve ezek a nem technikás kapúsok bazdki :oops: http://www.youtube.com/watch?v=pr17Vy-d ... re=related
A zöme szabadrúgásból....te tényleg nem érted ,hogy miről van szó. Egyébként ajánlom figyelmedbe Henry (azt hiszem) No 6-os gólját... és légy szíves idézz fel egy szitut mikor akár olaszban, akár spanyolban ekkora terület volt előtte... :wink:
VISCA EL BARCA!
barca0417
Entrenador del Barça

2008.10.02. 16:16:52

lehet mondani Henryra sok mindent, lehet kritizálni, ezek nagyrészt igazak, de most a tegnapi meccsel kapcsolatban pl. Eto'o semmivel se volt jobb mint a francia. Nem a kifogásokat keresem, és nem akarok naívnak tűnni Titivel szemben, én is tudom mi a helyzet, csak sokszor a csúcsformában lévő Henryhoz van hasonlítva és akkor persze hogy van ok kritizálni. De ha nem azt néznénk hogy milyen volt előtte, meg hogy ki ő, csak azt hogy mit nyújt a pályán, mennyire hasznos, és mennyire hajt, akkor azért nem ő lenne az első számú "célpont". és most nem a tegnapi meccsre gondolok elsősorban, de ott se ő volt a leggyengébb. Eto'o,Keita is elég gyenge volt.
Aki meg azt nézi hogy Henry mennyibe került, és ahhoz képest mit nyújt, annak meg Alvest ajánlom a figyelmébe, aki drágább volt és ő se hozza azt a szintet egyenlőre amit Sevillában. Az igaz hogy ő kevesebb ideje van itt , de őneki meg a bajnokságot nem kellett szoknia.
Kép
arsenallove
Barça C

2008.10.02. 16:06:03

csabimo írta:
albicelesteX írta:Arsenallove!Henry nem az Arsenalos Henry és ha bálványozod akkor tedd!Szíved joga!De ne akarj meggyőzni hogy mekkora spíler barcelonaba egy egy jó megmozdulása miatt!Henrynak lefőtt a kávé!!

Ráadásul a belinkelt videóid javarészt Arsenalos idejéből valók és 2008 ban nem helytállóak mert rég nem tudja hozni ezt a formát!Minimum 3 éve!És ilyet Top 10 gólt Ezquerronak is összetudok vágni még az Athletic-es múltjából!Ez nem mérvadó!
Gondolj bele ha nem tudnánk h ö henry, akkor ezzel a teljesitménnyel beférne valaki a barcába? Csak azért játszik mert Henrynak hivják meg a multbéli teljesitménye miatt, de ahogy r10 ugy Henry sem fogja megtalálni már régi önmagát, legalább is nem nálunk...Ezt a szintet nagyon sokan tudják hozni Pl: bojan, pedro nem is kellett messze menni. Ha nem is télen de nyáron mindenképpen eladnám mert nem tud maradandot alkotni, és ez azt eredményezi h nem potolhatatlan.
Okés igazatok van, de én még mindig csak azt mondtam hogy attól még jó játékos volt, nem csak egy futógép mint amit nem rég kifejtett valami nagy okos, és igazad van lehet hogy el kell adnotok,(vagy biztos) tegyétek azt, én nem a jelenlegi helyzetét védem Henry-nak, hanem a legendáját :D Remélem így már értitek hogy miről beszélek, azt az Ezquerros videót még mindig várom :)
csabimo
Capitá del Barça

2008.10.02. 15:49:53

albicelesteX írta:Arsenallove!Henry nem az Arsenalos Henry és ha bálványozod akkor tedd!Szíved joga!De ne akarj meggyőzni hogy mekkora spíler barcelonaba egy egy jó megmozdulása miatt!Henrynak lefőtt a kávé!!

Ráadásul a belinkelt videóid javarészt Arsenalos idejéből valók és 2008 ban nem helytállóak mert rég nem tudja hozni ezt a formát!Minimum 3 éve!És ilyet Top 10 gólt Ezquerronak is összetudok vágni még az Athletic-es múltjából!Ez nem mérvadó!
Gondolj bele ha nem tudnánk h ö henry, akkor ezzel a teljesitménnyel beférne valaki a barcába? Csak azért játszik mert Henrynak hivják meg a multbéli teljesitménye miatt, de ahogy r10 ugy Henry sem fogja megtalálni már régi önmagát, legalább is nem nálunk...Ezt a szintet nagyon sokan tudják hozni Pl: bojan, pedro nem is kellett messze menni. Ha nem is télen de nyáron mindenképpen eladnám mert nem tud maradandot alkotni, és ez azt eredményezi h nem potolhatatlan.
arsenallove
Barça C

2008.10.02. 15:49:38

Én egy szoval sem állítottam hogy a barcaba jo lenne, hanem csak azon húztam fel magam hogy eggyesek szerint nem elég technikás játékos a spanyol bajnokságnak, ezekkel a videókkal csak azt akartam bemutatni és éreztettni hogy ő egykoron igenis a legjobb volt, és nem azért s..r a barcaban mert ez a spanyol pontvadászat, mert ez egy mahaság. :evil:
Ezquerro huu na mutasd :D
albicelesteX
A Vadász

2008.10.02. 15:07:01

Arsenallove!Henry nem az Arsenalos Henry és ha bálványozod akkor tedd!Szíved joga!De ne akarj meggyőzni hogy mekkora spíler barcelonaba egy egy jó megmozdulása miatt!Henrynak lefőtt a kávé!!

Kép
arsenallove
Barça C

2008.10.02. 14:58:59

Ja hogy nem elég technikás persze ezeket is csak a futásaival tudta lőni:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.10.02. 14:58:58

arsenallove írta:ha folyton ő van a csatár poszton, ha minden szabadrúgást és 11-est ő rúg, most lehet hogy újra pöpecül játszó gól király Henrytok lenne
hát ha van(volt) egy ronaldinho, aki benne van a világ 3 legjobb szabadlövői között, akkor kétlem, hogy akárki Henrynak adta volna a szabadokat. persze ez lehet kötözködés, de crujff hsz-e volt a legjobb(bocs, ha rosszul írtam). korrektül leírta, hogy mi a szitu és tökre igaza van, én azt mondom, hogy télen írány a Manchester City, így mindenki jóljárna
Szunyi
Barça B

2008.10.02. 14:43:40

cruyff írta:Néhány gondolat Henryről... Ha jól emlékszem őt még Trezeguet-vel együtt vitték a monacoból a juvéba. A juvéban sem tudott hozzátenni semmit a játékhoz, eleinte kezdett, majd padozott. Míg Trezeguet ottragadt, addig Henryt egy év után úgy rúgták fenékbe, hogy Londonig repült. Ott az Arsenalban pedig elkezdte ontani a gólokat. Miért? Egyszerű. Az olasz és a spanyol pontvadászatban a játékosok területet fognak, lépcsőzetesen állnak fel, lezárják a területet és egy juve vagy egy Barca ellen betömörülnek. Henry itt meg van lőve! Az arsenalban a kisebb brit csapatok is őszinte focit játszanak, gyakran kinyílnak és nem lépcsőzetesen, hanem vonalban védekeznek, gyakran szoros emberfogással...(bár mostanság ez a tendencia ott is kezd változni) szóval Henry kapott egy zsugát, lefutott max 1 embert, és 30-40 méteren nem volt előtte senki az ég világon. Az arsenalos góljainak több mint felét szinte félpályáról vitte be! Volt előtte ugyanis az ami spanyolhonban és olaszországban hiányzott: a TERÜLET! Ez a játék neki nem fekszik. Egész egyszerűen túl szélesen cselez, nincs helye felgyorsulni, futni... ha egyszer le is fut valakit, a másik védő lekeresztezi. Ez a nagy különbség! Angliában mindenki el volt ájulva Henry technikai felkészültségétől! A technikailag igazán felkészült futballisták azonban nem ott hanem "itt" spanyolban és olaszban játszanak. Sorry. Henry egy futójátékos. Hiába mondja, hogy center...egy frászt! Az arsenalban is rendre balszélsőként kezdett és onnan befelé cselezve volt mindig sikeres! Centernek túl merev, de ezt csak most lehet igazán észrevenni, hogy kis területen mennyire NEM tudja megoldani a dolgokat. Hát ez a baj... Ezért ugatom már évek óta, hogy Eto'o jobb futballista.
Hűha!

Ennél pontosabb és korrektebb megfogalmazást még soha nem láttam Henryvel kapcsolatban. Ebben minden lényeges dolog benne van, ezt még a Barca vezetőségének is el merném küldeni, csak azt nem értem, eddig ezt ők miért nem vették észre :)
Lezárt