--------------Casillas----------------------
Ramos-Puyol----Collocini-Del Horno---
---------------------------------------------
Juaqin---Marquez-Riquelme--Ronaldihno
-------Eto'o---------Henry---------------
Ayala alig játszott idén.Barcaforever írta:.........................Casillas.....................
S.Ramos....Puyol.....Ayala......Del Horno
.........................Marquez.....................
Joaquin...............Riquelme...........Yeste
........Forlan.............................Eto'o......
Ne is vitázzunk ez a legjobb csapat.Sztem ezek az emberek nyújtották a legkiegyensúlyozottabb teljesítényt az idényben.
Nananananana.Kitfisto írta:----------------Valdes------------------
--S.Ramos-----Edmilson------Puyol----------Del Horno
---------Joaquin----Deco--------Xavi-----
--------------Iniesta------L.Messi
-------------------S.Eto'o----------------------
Sztem is de a szakik Riqet fogják kihozni legjobbnakgólok és gólpasszok miatt!LG írta:Mintal is kp. és 24et vertEnrique írta:Nem lehet felállítani egy ilyen csapatot, mert 1értelműen ott a helye a szezon válogatottjában a kpályán Marqueznek, Xavinak, Deconak, Ronaldinhonak, Riquelmének, Joaquínnak, M. Assuncaonak, és még sztem Ezquerronak is, hiszen kp. létére 11 gólt vert.Amugy télleg nehéz. Sztem a szakik majd ha osszeálítják a statisztikákat fogják nézni(rugott golok, golpasszok, szerelések stb.) Télleg és szerintetek ki lett a La Liga legjobb kátékosa, Sztem DECO.
Mintal is kp. és 24et vertEnrique írta:Nem lehet felállítani egy ilyen csapatot, mert 1értelműen ott a helye a szezon válogatottjában a kpályán Marqueznek, Xavinak, Deconak, Ronaldinhonak, Riquelmének, Joaquínnak, M. Assuncaonak, és még sztem Ezquerronak is, hiszen kp. létére 11 gólt vert.
Csak tüntesd el a névből azt hogy "Barcás nélkül".Köszi.redlions írta:Én csináltam! Nem illik belle az FC Barcelona topicba, ezért szétválasztottam....Badi írta: Enrique vagy redHa valaki tud jobb nevet, akkor adjon!
Én csináltam! Nem illik belle az FC Barcelona topicba, ezért szétválasztottam....Badi írta: Enrique vagy red
Enrique vagy redCharlie írta:Én sem,és kicsinálta ezt???Badi írta:akkor most végképp nem vágom ezt a topicnevet..![]()
C.