FC Barcelona #2
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Viszont Saviolát biztos hogy bele lehet vonni az ügyletbe, biztos hogy kellene nekik. És mondjuk Saviola+30-40 milla reális.
És kb. 15-20 milla majd bejön Riq árából is, vagy helyette jön vki. De Rochemback valószínűleg elkel, az ő ára is kb. 10 milla.
És kb. 15-20 milla majd bejön Riq árából is, vagy helyette jön vki. De Rochemback valószínűleg elkel, az ő ára is kb. 10 milla.
-
- Entrenador del Barça
Teljesen máshol és máshogy játszanak, de nem kéne nekik Riq az szinte biztos!Vito írta:Riq sztem nem kéne nekikSilvanus írta:Hát az nem lenne jó, ha Giuly elmenne!!! Akkor már inkább Maxi, bár őt is nagyon kedvelem!!! Jaj nem tudom....
Na várjatok! Menjen mondjuk Riquelme, Saviola, és esetleg még némi pénz az Arsenalhoz, és akkor jöhetne Henry!!! A többi kölcsönjátékos eladásából pedig bejönne az a némi kis plusz kiadás, sőt még maradna is!!!ott van Pires

Forca Barca
-
- Llegenda del Barça
Riq sztem nem kéne nekikSilvanus írta:Hát az nem lenne jó, ha Giuly elmenne!!! Akkor már inkább Maxi, bár őt is nagyon kedvelem!!! Jaj nem tudom....
Na várjatok! Menjen mondjuk Riquelme, Saviola, és esetleg még némi pénz az Arsenalhoz, és akkor jöhetne Henry!!! A többi kölcsönjátékos eladásából pedig bejönne az a némi kis plusz kiadás, sőt még maradna is!!!

-
- Director del Fútbol
Azért az nagyon tetszik,hogy egy margit-játékos sincs a csapatban,még a padon se!
Az Arsenal nem hülye,hogy Oleugert elfogadja,Riquelme már lehet,hogy kellene nekik,mert nincs igazán jó irányítójuk!
Az Arsenal nem hülye,hogy Oleugert elfogadja,Riquelme már lehet,hogy kellene nekik,mert nincs igazán jó irányítójuk!
-
- Director del Fútbol
Hát az nem lenne jó, ha Giuly elmenne!!! Akkor már inkább Maxi, bár őt is nagyon kedvelem!!! Jaj nem tudom....
Na várjatok! Menjen mondjuk Riquelme, Saviola, és esetleg még némi pénz az Arsenalhoz, és akkor jöhetne Henry!!! A többi kölcsönjátékos eladásából pedig bejönne az a némi kis plusz kiadás, sőt még maradna is!!!
"Més Cuen un Club"
42 millióért nem adják, szerintem jönni fog Henry kb 40 millláért +Giuly +Oleguer (utóbbit csak remélem
)

-
- Director del Fútbol
Ez eddig is egyértelmű volt, hiszen Eto'o, Ronaldinho, és Deco biztos nem eladó!!! De az a szerencsétlen reklámszerződés már nem megvan...??? Akkor most AZZAL MI VAN???balboa7 írta:Ebből sztem csak az igaz hogy csak akkor van esélyünk megvenni Henry-t ha összejön a reklámszerződés!Charlie írta:Nem értek én már semmit...
C.
"Més Cuen un Club"
- balboa7
- Entrenador del Barça
Ebből sztem csak az igaz hogy csak akkor van esélyünk megvenni Henry-t ha összejön a reklámszerződés!Charlie írta:Nem értek én már semmit...
C.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Helyes! Egyetértek, de egy De La Pena Del Horno cserét megejtenék.balboa7 írta:Az év spanyol csapata a goal.com szerint:
Iker Casillas (Real Madrid) - Carles Puyol (FC Barcelona), Gonzalo Rodriguez (Villarreal), Sergio Ramos (Sevilla) - Ivan De La Pena (Espanyol), Juan Roman Riquelme (Villarreal), Xavi (FC Barcelona), Ronaldinho (FC Barcelona) - Samuel Eto,o (FC Barcelona), Ricardo Oliveira (Real Betis), Diego Forlán (Villarreal)
vezetőedző: Frank Rijkard
-
- Director del Fútbol
Pedig jobb ha megszokod ezt Charlie, és a többiek, mert most ez fog menni kb. 2 hónapon át!!!
Hírek, hírek, hírek, amelyeknek fele sem igaz, vagy épp az ellenkezője.... szóval minden kiderül majd az első bajnoki meccsünkön jövőre!?...
Egyébként mikor is nyit az átigazolási időszak, és meddig tart? július 1-től aug 31-ig???

Hírek, hírek, hírek, amelyeknek fele sem igaz, vagy épp az ellenkezője.... szóval minden kiderül majd az első bajnoki meccsünkön jövőre!?...

Egyébként mikor is nyit az átigazolási időszak, és meddig tart? július 1-től aug 31-ig???
"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Ezek is jók!Mondjuk Del Hornot elnézném kezdőben!Charlie írta:Ők a cserék:
Carlos Kameni (Espanyol), Asier Del Horno (Athletic Bilbao), Rafael Marquez (Barcelona), Jesus Navas (Sevilla) Julio Baptista (Sevilla)
C.

Forca Barca
-
- Entrenador del Barça
balboa7 írta:Az év spanyol csapata a goal.com szerint:
Iker Casillas (Real Madrid) - Carles Puyol (FC Barcelona), Gonzalo Rodriguez (Villarreal), Sergio Ramos (Sevilla) - Ivan De La Pena (Espanyol), Juan Roman Riquelme (Villarreal), Xavi (FC Barcelona), Ronaldinho (FC Barcelona) - Samuel Eto,o (FC Barcelona), Ricardo Oliveira (Real Betis), Diego Forlán (Villarreal)
Szerintem ez nagyon reális!Mondjuk Deconak még szorítottam volna helyet!

Forca Barca
- balboa7
- Entrenador del Barça
Az év spanyol csapata a goal.com szerint:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

hello hogy tudnék képet beilleszteni? 

-
- Entrenador del Barça
Akkor most nem értem miért szereted a ReáltColin írta:aztán láttam 1 reál meccset... húú basszus mintha 1 kővel vertek volna fejbenagyon nagy élmény volt még a TVn keresztül is
![]()
?

Forca Barca
- Steve Nash
- Barça C
Nálam igenBadi írta:
amúgy larsson a 4 meccsével az év csapatában?![]()

Nagy kedvencem

GO STEVE! GO SUNS! BARCA 4EVER!!