2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem sem rossz a srác, sőt...kiemelkedő vkp is lehet belőle. Nem kell összeesküvés elméleteket gyártani, miért játszik. Egyszerű, Ő Pep embere, Pep újitása. Minden edző csavar egyet a dolgokon, Pep hozta Busquetset. Van Gaalnak volt egyébként a szokása, hogy bedob a mélyvízbe egy két olyan fiatalt, akikről azelőtt senki sem hallott. Ez többször bejött( Puyol, Xavi, Iniesta), mint nem (Okunowo-emlékszik még vki erre a nigériai srácra?).lionelmessi19 írta:Busquets nagyon jól játszott. És úgy szokták mondani, hogy jobban játszott mint ahogy az eddigiek alapján Guddytól vagy Keitától várhattuk. Tisztán látható a technikai képzettsége és a tehetsége, ennek következtében tud és fog is fejlődni, és lehet olyan jó mint a többi saját nevelésű középpályásunk. Nem szabad őt elengedni semmi pénzért.Káposztalevél írta:Busquets nem játszott jól!!!! ezt úgy szokták mondani hogy magához képest jobb volt. De nemtud, és nemis fog felnőni soha a többiekhez tudásban. Úgyhogy minnél előbb távoznia kéne.
Nekem is van egy összeesküvés elméletem. Pep volt az edzője Serginek a múlt szezonban, tehetséges a srác, ez nem vitás, Yaya a jobb, ez sem vitás, viszont Yayanak van egy elfogadható szerződése, nincs oka panaszra, Sergi pedig kapja kb a Bkeretes lóvét, talán kicsit többet, mert felkerült a nagyokhoz. Az kiderült a meccseken, hogy nagyon jó vkp lehet belőle. Szerintem Pep azt akarja megelőzni, hogy elvigyék a Barcaból egy jobb ajánlattal. Most kezdeti, kap egy jobb szerződést, utána jöhet újra Yaya. Ennyi, bárcsak így lennelionelmessi19 írta:Egy poszton, nagyjából. Ha nincs más akkor Sergi a vkp, de tud ő előrébb játszani ugyan úgy mint Keita.
Guddy nagyon messze van azért bármiféle tökéletességtől..![]()
Sergi faterja talán a B keret kapusedzője. Biztos nagy befolyása van a világ egyik legnagyobb klubjának kezdőcsapatára.![]()
Olyan logikátok van, mint világinak a sportklubon. Pep Bkeretes edző voltBojan a Bből jött
biztos azért nem játszik mert a Bben konfliktusuk volt. CSak Petyának az nem jutott eszébe hogy Bojan már 1 évvel előbb feljött a nagyokhoz.. mert egyébként egész logikusnak tűnhetne.
- hát szerintem azért ezt át kellene egy kicsit gondolni! Jeffrenben akkor már nagyobb elszántságot és tehetséget láttam, mint a nagy nevű kapusunk kisfiában. Bizonyítson egy szezonon át, csereként lehetőséget kapva Yaya mögött és majd meglátjuk. Bojan már bizonyított, Pep mégis érezteti vele, hogy hányadik a sorban és csak epizód szerepeket kap.lionelmessi19 írta:Busquets oda-vissza veri Guddyt és Keitát!
Krva nagy kép!ke.andy írta:Mindenkinek ajánlom a www.sport.es oldalon a képeket a meccsről.
Durva az mikor Xavi megy le Henry meghajolva tapsolja... a közvetítés során nem is láttam.
cool.
busquets ÜGYETLEN? azért ez röhejes. sok mindent el lehet róla mondani, rutintalan, megbízhatatlan, forrófejű, de hogy ügyetlen, azt egész biztos nem.faithnomore írta:szerintem busquets szerepeltetésében benne van a papa keze is...
olyan feelingje van, mint a magyar csapatban fülöp marci szerepeltetése. az igazat megvallva elég ügyetlen játékos, csak hát ott is benne volt a papa keze, főleg, hogy boborján volt az edző. lám lám, erwinnél már nem ő a kezdő kapus *-)
lionelmessi:
véleményem szerint ez a kijelentés, hogy "Guddy negyed olyan jól vagy szépen vagy hasznosan se játszott mint Sergi" lehet hogy igaz, de ő egy tökéletes 12.embere a barcának. szerintem játszott legalább annyira hasznosan mint sergi.
és talán azért találjuk meg sergit Touré kapcsán, mert talán egy poszton játszanak??
http://www.sport.es/galerias.asp?idioma ... 12&index=0chi omega írta:kicsit pontosabb linket is adhatnál netalán
kicsit pontosabb linket is adhatnál netalánke.andy írta:Mindenkinek ajánlom a www.sport.es oldalon a képeket a meccsről.
Durva az mikor Xavi megy le Henry meghajolva tapsolja... a közvetítés során nem is láttam.
cool.
EZT HITELESÍTEM:D:D annyival kiegészíteném hogy nem jó, és nem tehetséges játékos.faithnomore írta:szerintem jó, tehetséges játékos busquets. DE NEM EBBEN A BARCÁBAN!!
nem hiszem el, hogy Yaya Tourét ő ki tudja szorítani a kezdőből... ennyire azért nem jó
Busquets nagyon jól játszott. És úgy szokták mondani, hogy jobban játszott mint ahogy az eddigiek alapján Guddytól vagy Keitától várhattuk. Tisztán látható a technikai képzettsége és a tehetsége, ennek következtében tud és fog is fejlődni, és lehet olyan jó mint a többi saját nevelésű középpályásunk. Nem szabad őt elengedni semmi pénzért.Káposztalevél írta:Busquets nem játszott jól!!!! ezt úgy szokták mondani hogy magához képest jobb volt. De nemtud, és nemis fog felnőni soha a többiekhez tudásban. Úgyhogy minnél előbb távoznia kéne.
kosz:) en is tisztaban vagyok h miert.. ettol fuggetlenul nem volt meg 80 ezer sem az atlag 1 egesz szezonra 2005-2006ban...Azért, mert pl. egy Levante elleni meccsre nem mennek kis olyan sokan.
Azért, mert pl. egy Levante elleni meccsre nem mennek kis olyan sokan.mindorokke_barca írta:2-3 eve sem volt 90 ezres atlag a meccseinken.. egyszer direkt utananeztem es olyan 76-78 ezer jott ki ATLAGBAN!Barcaforever írta:...
2-3 eve sem volt 90 ezres atlag a meccseinken.. egyszer direkt utananeztem es olyan 76-78 ezer jott ki ATLAGBAN!Barcaforever írta:...