Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.10.16. 13:59:16

Samunk miért nincs az afrikai Aranylabda jeleöltjei között? Jobb éve volt, mint pl. Drogbának. :roll: :roll:

Szerk.: Sebaj, majd jövőre. Az idei a bajnokságban úgyis gólkirály lesz. :twisted:
Deus
Boixos Nois

2008.10.16. 06:18:31

ozsimiki írta:Ezt nem értem...amennyi motiváció van most benne, meg tűz, nem hiszem,h jövőre el akarna menni. Remélem nem is fog.
dettó. én se értem...
nem tudom elhinni, hogy MÉG MINDIG az eligazolásról szóló pletyka folyik... tudom, samunak volt egy nyilatkozata, amely ködösen fogalmazta meg a jövőjét, de akkoris nem kellene a legrosszabbra gondolni. remélem hogy a vezetőségnek lesz esze.... na persze meg samunak is :)
KépKép
2pac4ever10
Barça B
Kapcsolat:

2008.10.15. 22:03:06

Nem lenne jó Eto'ot elereszteni a Barcából! Fontos embere a csapatnak, de ha menni akar akkor csak erős érvekkel tarthatják vissza!!
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.10.13. 17:41:25

Eto'o Eto'o Eto'o :!: :!: :!:
Erre csak ezt tudom mondani Eto'o kell nekünk és senki más és remélem közös megegyezésre tudnak jutni :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Fernando
Llegenda del Barça

2008.10.13. 14:12:34

Benzema jó játékos nagyon. Ez vitathatatlan, de nemjobb mint Eto'o. Remélem marad a kameruni a csapatnál, sikerül meghosszabítani a szerződését, de ha esetleg távozna csak egy igaz vérbeli csatárral lehetne őt pótolni. Talán Ibrahimovic. Talán ő lenne a legjobb megoldás. Agüero? Még fiatal, fizikálisan sem oylan erős mint amennyire ügyes. Eto'o kenterbe veri simán. Drogba? Már idősödik, ugyérzem egy újabb Henryt kapnánk vele. Benzema? Eto'o jobb ennyi. Most egy francia bajnokságból kiemelkedni egy évig, mint egy spanyolból már jopár éve Eto'o.
Capon
Llegenda del Barça

2008.10.13. 13:06:27

Nagyon merem remélni, hogy Eto'o marad mert ezzel a Benzemával aztán nagyon kint lennénk a vízből. Én amennyit láttam játszani egy nagy nulla volt. Most tényleg ő a Barca első számú kiszemeltje Eto'o helyett? Ez nevetséges. Sőt inkább siralmas (ez a megfelelő szó)
Nem tudom Eto'o mit akar de remélem nem gondolkozik a váltáson.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.12. 16:35:07

Ezt nem értem...amennyi motiváció van most benne, meg tűz, nem hiszem,h jövőre el akarna menni. Remélem nem is fog.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.10.12. 13:18:14

Eto'o maradásában egyett tudok érteni, viszont Henryt eladni nagy hiba lenne. Többett kéne játszatni Eto'ot és Henryt párba...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.10.12. 13:10:17

Számomora Ő A LEGJOBB és az lenne a Barca számára is a legjobb megoldás, ha - akár a pályafutása végéig - maradna. Ha kell, akkor még Bojan mögé szorulva is - akárcsak anno Larsson - segíteni tudná a Barcát.

Henry-t meg el kell adni. Pedro-t a helyére.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Deus
Boixos Nois

2008.10.12. 12:07:56

Régi reklám :)
KépKép
miihii
KHAL

2008.10.12. 03:34:32

bali 15 írta:Én nem bánkódnék Eto'o miatt. Van még egy Henry meg egy Bojan.
De az tény hogy a Barca nem túl erős középcsatárokban. Legalább is mostanában. De ha Eto még itt van akkor nincs gond.
Az tény hogy a jelen legjobb középcsatára az bezony Ibrahimovics.
Nekem elég ellentmondásos ez a hsz...
Ha szted mostanában nem vunk túl erősek középcsatárokban,akkor miért nincs gond,amíg itt van Samu?Hisz' "mostanában" ő a centerünk,tehát ha szted ő nem elég erős,akkor miért nem gáz,amíg itt van? :roll:
Amúgy is,miért nem vagyunk jók center(ek)ben?Amit ez a srác művel évek óta,az neked gyenge?Pffff,mit néztél te,cseh2-őt? :twisted:
Ha te nem bánkódnál a kameruni miatt,lelked rajta...De sztem Titi MÁR nincs ,Bojan MÉG nincs olyan szinten,h pótolni tudná Eto'o-t!
És végül:az a tény,h Zlatan az EGYIK legjobb csatár jelenleg.Az,h te azt mondod,h ő a LEG,az nem tény,hanem egy szubjektív vélemény...
Az enyém pedig az,h Samu a BEST jelenleg!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.10.11. 16:14:57

Öcséééém ez nagyot ütött :D :D :lol:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
zsofifi
Barça C

2008.10.11. 16:12:27

[quote="socio66"]http://www.youtube.com/watch?v=snH6J3LX ... re=related

Húúúúúúúúúúh.:D:D:D
Danka00792
Director del Fútbol

2008.10.11. 15:49:34

barca99 írta:Jah, mellesleg ilyet is tud. :shock: Vagy csak én nem emlékeztem rá? :)
Hát igen, csatár, rugótechnikája rendben van. De volt eddig egy R10-ünk, Deco-nk és Xavi-nk, most pedig Messi is bizonyítgatja, hogy remekül rug szabadot, nem mellesleg még itt van Xavi is. :wink: (Alves-röl nem is beszéltem még) Tele vagyunk jó szabadrúgáslövőkkel. :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2008.10.11. 15:41:07

Azt viszont vegyük figyelembe, ha végül mégis egy 'tank' érkezik, akkor egyszerűbb lesz/lehet a dolgunk a betömörülő csapatok ellen, ahol a csatár ott harcol a falban. Ha nem másznak Eto'o-ra ketten-hárman, akkor nagyon él a meccsen, de amikor keményen kell harcolni, akkor jobb egy 190 centis 90 kilós színizom állat. És ha Alves is ráérez az itteni játékra, akkor a középre tekert labdákkal sem lesz baj.

Jah, mellesleg ilyet is tud. :shock: Vagy csak én nem emlékeztem rá? :)
Sanama
Llegenda del Barça

2008.10.11. 15:14:14

bali 15 írta:Az tény hogy a jelen legjobb középcsatára az bezony Ibrahimovics.
Mert lőtt egy gólt sarokkal? pfúúú télleg a legjobb.
Eto'o sokkal jobb nála szerintem,de ez az én meglátásom
soadroli
Llegenda del Barça

2008.10.11. 15:08:58

Az tény hogy a jelen legjobb középcsatára az bezony Ibrahimovics.[/quote]
Ibra?Sztem attol h lőtt egy [auto_cenzúra] gólt attol még nem jobb Eto'o-nal!! :D
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2008.10.11. 15:06:45

Én nem bánkódnék Eto'o miatt. Van még egy Henry meg egy Bojan.
De az tény hogy a Barca nem túl erős középcsatárokban. Legalább is mostanában. De ha Eto még itt van akkor nincs gond.
Az tény hogy a jelen legjobb középcsatára az bezony Ibrahimovics.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.11. 13:44:07

Nehéz megérteni, hogy egy csapatépítésnél, két igen nehéz idény után, amikor a stabilitás volt legkevésbé jellemző, miért kell két olyan csupaszívvel játszó játékost is olyan helyzetbe hozni, hogy akár más ajánlatok felé is kacsintgassanak, mert a klubjuk bizonyos megnyílvánulásai nem éppen adnak biztonságérzetet...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.10.11. 13:31:01

Szerintem még Ibra sincs azon a szinten. Kicsit más a stílusa is, amit az arca okoz neki. Igaz nagy játékos, de nem az 'esetem'. Rajta kivül meg végkép nem jöhetne ide senki, aki tudná pótolni Samut, szóval nincs is értelme. Nem szabad eladni. Karim nem érne itt semmit, nem nagy playa szvsz :?
Kun meg jó, de szintén nem befejező csatár.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.11. 06:12:52

Mihii!
A szívemből szóltál :!: Ennél szebben, pontosabban és összeszedettebben én sem fejezhettem volna ki Samuval kapcsolatos gondolataimat!
Eladása, elkergetése hatalmas szakmai hiba lenne. Nincs ilyen csatár ma a piacon, mint Samu. Ill. van, egy, Ibrahimovics, de ő inkább ne.
Kép
miihii
KHAL

2008.10.11. 03:52:17

cruyff írta:Nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy Eto'o elsősorban profi labdarúgó és oda megy ahol jobb ajánlatot kap. Ha ő nem akar maradni, akkor nincs értelme visszatartani. Mondom ezt annak ellenére, hogy már a Mallorcában is az egyik kedvenc futballistám volt és itt a fórumon is számtalanszor "megvédtem".... Azza is egyetértek, hogy ha elmenne, akkor igen nehéz lenne pótolni. Sem Aguero sem más nem lenne igazán jó megoldás.... talán Drogba vagy Ibra...bár szerintem Eto'o mindkettőnél jobb futballista.
Teljesen igazad van.DE!Arról,h ő esetleg el akarna menni innét,egyetlen 1 interjúban olvastam,méghozzá még a tavalyi szezon végén olyat,h HA NEM TUDJA TRÓFEÁKHOZ SEGÍTENI A BARCELONÁT,AKKOR GONDOLKODIK MÁS ALTERNATÍVÁN.Viszont nekem továbbra sem azon van a hangsúly,h ha ő el akar menni,akkor mi van,hanem a klub azt kommunikálja (legalábbis számomra),h vhogy meg akar tőle válni.Gyerekek,végigkeccsölte a nyarat LÉTSZÁM FELETTIKÉNT (burkolt kifejezése a feleslegesnek :roll: ),ezzel bizonyítva,h maradni szeretne,itt tervezi a folytatást.Számomra meggyőző az idei teljesítménye affelől,h komolyan gondolja a trófeát vmilyen fronton.Lényegében ha látom játszani,az az érzésem,h minden fronton nyerni AKAR,ITT!Erre Laportáék megint mivel állnak elő?Megkóstoljuk Aguerot,mert szerintünk menni akar Eto'o ](*,) Mit mondott Samu a szerződéshosszabításos kérdésre? „Lesz még idő mindenre, hosszú még az idény.”Ebből nekem nem az jön le,h másfelé akar nézni,hanem az,h ő sem biztos ,h a klub számít e rá.És ezt a kivásárlási árleszállítást is visszafordítanám:lehet,h nem azért nyomná lejjebb,mert menni akar,hanem ha a klub ki akarja paterolni,akkor legyen lehetősége eligazolni,"megvásárolható" legyen.Ha nem terveznek vele,mit tud csinálni?Jött a szöveg a nyáron,h BIZONYÍTSON,h maradni akar.Bizonyított,de ez is kevés,ismét azt éreztetik,h kifele áll a szekere rúdja.Utalva a korábbi hsz-emre,miszerint feldobták,h Aguero alternatíva (hozzáteszem,ha minden kötél szakad,én is Aguero-ra teszem a voksom...) ,mire gondolhat?Biztos nem azt,h mellém veszik!(Ugyan volt egy okfejtés korábban,miszerint nem centerbe,hanem bal szélre hoznák az argentínt.És akkor esetleg Titi lenne a középcsatár?NEKEM kummára nem tűnik meggyőzőbbnek a Kun-Titi-Leo sor az INI-ETO'O-MESSI-nél!!).Hanem h helyettem tervezik.Erre,ha ilyen"nyomásra" jobbnak látja Samu távozni,hisz' nem látják szívesen,jöhetne a magyarázat a vezetőségtől:ezért volt az egész,mi előre gondolkodtunk:megveregetik a saját vállukat,h faja gyerekek voltunk,számoltunk ezzel,máris megoldottuk mondjuk Agueroval.Grat nekik,ugye?Pedig úgy is kinézhet a dolog,h vmiért az a fixa ideájuk a főnököknek (VAJON MIÉRT BÖKI A SZEMÜKET LAPORTÁÉKNAK EZ AZ ARANY GYEREK???) ,h jobb lesz nélküle...(Ezt a nyáron sem értettem már).Kitúrják,és a saját sikerükként könyvelik el,h előrelátóak voltak,mert a kameruni úgyis el akart menni,de ők egy lépéssel előtte voltak.
LÓPIKULÁT!CSOMAGOLJÁTOK ÖSSZE AGUEROT,ADEBAYORT,ZLATANT,BENZEMAT MEG AZ ÖSSZES ILYET ÉS ADJÁTOK FEL HONDURASBA AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYNEK KARÁCSONYRA!NEKÜNK SAMU A CSATÁRUNK!!!
És ő nem sugallt ilyet,h el akar menni!Annyit mondott,h hosszú még a szezon,ezzel együtt azt is,h még vár,h mit ajánl neki a BARCELONA.De ahogy elnézem sok jóra ne számítson a srác,meg mi sem,akik IMÁDJUK!
Ne haragudjatok,h ilyen hosszú lett,de ezt nem tudtam jobban összefoglalni.Hozzáteszem,elfogult vagyok Eto'oval,számomra a világ legnagyobb csatára jelenleg,emiatt is lehet,h én így látom a dolgokat.De akkor is így látom :wink:
VISCA EL SAMUUUUUUU!!!!!!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
cruyff
Entrenador del Barça

2008.10.10. 23:41:09

chi omega írta:
cruyff írta:Nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy Eto'o elsősorban profi labdarúgó és oda megy ahol jobb ajánlatot kap. Ha ő nem akar maradni, akkor nincs értelme visszatartani. Mondom ezt annak ellenére, hogy már a Mallorcában is az egyik kedvenc futballistám volt és itt a fórumon is számtalanszor "megvédtem".... Azza is egyetértek, hogy ha elmenne, akkor igen nehéz lenne pótolni. Sem Aguero sem más nem lenne igazán jó megoldás.... talán Drogba vagy Ibra...bár szerintem Eto'o mindkettőnél jobb futballista.
ibrahimovic nem az a típusú csatár, aki ide kellene, drogba pedig már 30 éves, bár zlatan sem lesz fiatalabb. velük nem is érdemes próbálkozni már. ha eto'o elmegy, egyértelműen valami felfutóban lévő fiatalabb sztárjelöltet kell venni, hogy itt fussa ki magát, itt hozza ki magából a legjobbat, pl benzema ilyen.
Eto'onak, de továbbmegyek, Eto'o-nál klasszisokkal rosszabb futballistáknak sem vihetné a cipőjét Benzema.
VISCA EL BARCA!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.10.10. 23:35:14

ibrahimovic nem az a típusú csatár, aki ide kellene, drogba pedig már 30 éves, bár zlatan sem lesz fiatalabb. velük nem is érdemes próbálkozni már. ha eto'o elmegy, egyértelműen valami felfutóban lévő fiatalabb sztárjelöltet kell venni, hogy itt fussa ki magát, itt hozza ki magából a legjobbat, pl benzema ilyen.
Lezárt