Szerk.: Sebaj, majd jövőre. Az idei a bajnokságban úgyis gólkirály lesz.

dettó. én se értem...ozsimiki írta:Ezt nem értem...amennyi motiváció van most benne, meg tűz, nem hiszem,h jövőre el akarna menni. Remélem nem is fog.
Nekem elég ellentmondásos ez a hsz...bali 15 írta:Én nem bánkódnék Eto'o miatt. Van még egy Henry meg egy Bojan.
De az tény hogy a Barca nem túl erős középcsatárokban. Legalább is mostanában. De ha Eto még itt van akkor nincs gond.
Az tény hogy a jelen legjobb középcsatára az bezony Ibrahimovics.
Öcséééém ez nagyot ütött
Hát igen, csatár, rugótechnikája rendben van. De volt eddig egy R10-ünk, Deco-nk és Xavi-nk, most pedig Messi is bizonyítgatja, hogy remekül rug szabadot, nem mellesleg még itt van Xavi is.
Mert lőtt egy gólt sarokkal? pfúúú télleg a legjobb.bali 15 írta:Az tény hogy a jelen legjobb középcsatára az bezony Ibrahimovics.
Teljesen igazad van.DE!Arról,h ő esetleg el akarna menni innét,egyetlen 1 interjúban olvastam,méghozzá még a tavalyi szezon végén olyat,h HA NEM TUDJA TRÓFEÁKHOZ SEGÍTENI A BARCELONÁT,AKKOR GONDOLKODIK MÁS ALTERNATÍVÁN.Viszont nekem továbbra sem azon van a hangsúly,h ha ő el akar menni,akkor mi van,hanem a klub azt kommunikálja (legalábbis számomra),h vhogy meg akar tőle válni.Gyerekek,végigkeccsölte a nyarat LÉTSZÁM FELETTIKÉNT (burkolt kifejezése a feleslegesnekcruyff írta:Nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy Eto'o elsősorban profi labdarúgó és oda megy ahol jobb ajánlatot kap. Ha ő nem akar maradni, akkor nincs értelme visszatartani. Mondom ezt annak ellenére, hogy már a Mallorcában is az egyik kedvenc futballistám volt és itt a fórumon is számtalanszor "megvédtem".... Azza is egyetértek, hogy ha elmenne, akkor igen nehéz lenne pótolni. Sem Aguero sem más nem lenne igazán jó megoldás.... talán Drogba vagy Ibra...bár szerintem Eto'o mindkettőnél jobb futballista.
Eto'onak, de továbbmegyek, Eto'o-nál klasszisokkal rosszabb futballistáknak sem vihetné a cipőjét Benzema.chi omega írta:ibrahimovic nem az a típusú csatár, aki ide kellene, drogba pedig már 30 éves, bár zlatan sem lesz fiatalabb. velük nem is érdemes próbálkozni már. ha eto'o elmegy, egyértelműen valami felfutóban lévő fiatalabb sztárjelöltet kell venni, hogy itt fussa ki magát, itt hozza ki magából a legjobbat, pl benzema ilyen.cruyff írta:Nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy Eto'o elsősorban profi labdarúgó és oda megy ahol jobb ajánlatot kap. Ha ő nem akar maradni, akkor nincs értelme visszatartani. Mondom ezt annak ellenére, hogy már a Mallorcában is az egyik kedvenc futballistám volt és itt a fórumon is számtalanszor "megvédtem".... Azza is egyetértek, hogy ha elmenne, akkor igen nehéz lenne pótolni. Sem Aguero sem más nem lenne igazán jó megoldás.... talán Drogba vagy Ibra...bár szerintem Eto'o mindkettőnél jobb futballista.
ibrahimovic nem az a típusú csatár, aki ide kellene, drogba pedig már 30 éves, bár zlatan sem lesz fiatalabb. velük nem is érdemes próbálkozni már. ha eto'o elmegy, egyértelműen valami felfutóban lévő fiatalabb sztárjelöltet kell venni, hogy itt fussa ki magát, itt hozza ki magából a legjobbat, pl benzema ilyen.cruyff írta:Nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy Eto'o elsősorban profi labdarúgó és oda megy ahol jobb ajánlatot kap. Ha ő nem akar maradni, akkor nincs értelme visszatartani. Mondom ezt annak ellenére, hogy már a Mallorcában is az egyik kedvenc futballistám volt és itt a fórumon is számtalanszor "megvédtem".... Azza is egyetértek, hogy ha elmenne, akkor igen nehéz lenne pótolni. Sem Aguero sem más nem lenne igazán jó megoldás.... talán Drogba vagy Ibra...bár szerintem Eto'o mindkettőnél jobb futballista.