cruyff írta:Nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy Eto'o elsősorban profi labdarúgó és oda megy ahol jobb ajánlatot kap. Ha ő nem akar maradni, akkor nincs értelme visszatartani. Mondom ezt annak ellenére, hogy már a Mallorcában is az egyik kedvenc futballistám volt és itt a fórumon is számtalanszor "megvédtem".... Azza is egyetértek, hogy ha elmenne, akkor igen nehéz lenne pótolni. Sem Aguero sem más nem lenne igazán jó megoldás.... talán Drogba vagy Ibra...bár szerintem Eto'o mindkettőnél jobb futballista.
Teljesen igazad van.DE!Arról,h ő esetleg el akarna menni innét,egyetlen 1 interjúban olvastam,méghozzá még a tavalyi szezon végén olyat,h HA NEM TUDJA TRÓFEÁKHOZ SEGÍTENI A BARCELONÁT,AKKOR GONDOLKODIK MÁS ALTERNATÍVÁN.Viszont nekem továbbra sem azon van a hangsúly,h ha ő el akar menni,akkor mi van,hanem a klub azt kommunikálja (legalábbis számomra),h vhogy meg akar tőle válni.Gyerekek,végigkeccsölte a nyarat LÉTSZÁM FELETTIKÉNT (burkolt kifejezése a feleslegesnek

),ezzel bizonyítva,h maradni szeretne,itt tervezi a folytatást.Számomra meggyőző az idei teljesítménye affelől,h komolyan gondolja a trófeát vmilyen fronton.Lényegében ha látom játszani,az az érzésem,h minden fronton nyerni AKAR,ITT!Erre Laportáék megint mivel állnak elő?Megkóstoljuk Aguerot,mert szerintünk menni akar Eto'o
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Mit mondott Samu a szerződéshosszabításos kérdésre? „Lesz még idő mindenre, hosszú még az idény.”Ebből nekem nem az jön le,h másfelé akar nézni,hanem az,h ő sem biztos ,h a klub számít e rá.És ezt a kivásárlási árleszállítást is visszafordítanám:lehet,h nem azért nyomná lejjebb,mert menni akar,hanem ha a klub ki akarja paterolni,akkor legyen lehetősége eligazolni,"megvásárolható" legyen.Ha nem terveznek vele,mit tud csinálni?Jött a szöveg a nyáron,h BIZONYÍTSON,h maradni akar.Bizonyított,de ez is kevés,ismét azt éreztetik,h kifele áll a szekere rúdja.Utalva a korábbi hsz-emre,miszerint feldobták,h Aguero alternatíva (hozzáteszem,ha minden kötél szakad,én is Aguero-ra teszem a voksom...) ,mire gondolhat?Biztos nem azt,h mellém veszik!(Ugyan volt egy okfejtés korábban,miszerint nem centerbe,hanem bal szélre hoznák az argentínt.És akkor esetleg Titi lenne a középcsatár?NEKEM kummára nem tűnik meggyőzőbbnek a Kun-Titi-Leo sor az INI-ETO'O-MESSI-nél!!).Hanem h helyettem tervezik.Erre,ha ilyen"nyomásra" jobbnak látja Samu távozni,hisz' nem látják szívesen,jöhetne a magyarázat a vezetőségtől:ezért volt az egész,mi előre gondolkodtunk:megveregetik a saját vállukat,h faja gyerekek voltunk,számoltunk ezzel,máris megoldottuk mondjuk Agueroval.Grat nekik,ugye?Pedig úgy is kinézhet a dolog,h vmiért az a fixa ideájuk a főnököknek (VAJON MIÉRT BÖKI A SZEMÜKET LAPORTÁÉKNAK EZ AZ ARANY GYEREK???) ,h jobb lesz nélküle...(Ezt a nyáron sem értettem már).Kitúrják,és a saját sikerükként könyvelik el,h előrelátóak voltak,mert a kameruni úgyis el akart menni,de ők egy lépéssel előtte voltak.
LÓPIKULÁT!CSOMAGOLJÁTOK ÖSSZE AGUEROT,ADEBAYORT,ZLATANT,BENZEMAT MEG AZ ÖSSZES ILYET ÉS ADJÁTOK FEL HONDURASBA AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYNEK KARÁCSONYRA!
NEKÜNK SAMU A CSATÁRUNK!!!
És ő nem sugallt ilyet,h el akar menni!Annyit mondott,h hosszú még a szezon,ezzel együtt azt is,h még vár,h mit ajánl neki a BARCELONA.De ahogy elnézem sok jóra ne számítson a srác,meg mi sem,akik IMÁDJUK!
Ne haragudjatok,h ilyen hosszú lett,de ezt nem tudtam jobban összefoglalni.Hozzáteszem,elfogult vagyok Eto'oval,számomra a világ legnagyobb csatára jelenleg,emiatt is lehet,h én így látom a dolgokat.De akkor is így látom
VISCA EL SAMUUUUUUU!!!!!!!!