Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert keveset játszott és nem csípi az edző. Amúgy még fiatal, lehet még több jó idénye. Most a Lyon érdeklődik érte,de sztem inkább a BARCAt választaná.Cooltiszo írta:Barosnak volt 1 jó ebje, ennyi, idén is [auto_cenzúra] volt. Nem való ő ide. Cserepadra van bőven játékos.
Jó értem, hogy Baros nem világsztár, de ha mondjuk az Henry üzlet bukik, akkor meg tudnánk venni Fredinándot; és RiquelmétBadi írta:Baros szerintem sehova se jön Henryhez képest. meg amúgy is, nem létkérdés most csatárt igazolni, úgyhogy ha már igazolunk, akkor legyen világsztár
De ha azt vesszük: Etoo el a mu-ba , ferdinand pedig cserével ide. Lenne pénzünk megvenni Henry-t is.Steve Nash írta: NB1.hu írta.
Kiváncsian várom a fejleményeket az Henry ügyben is meg ebben is![]()
![]()
De sztem nem lenne pénzünk mindkettőjükre, sőt lehet egyikőjükre sem.
De majd meglássuk![]()
Csak nem az Interben lenne a legnagyobb sztár!sztem!Subinho írta:Lehet, hogy Henry jobb volt a szezonban, de Adriano fiatalabb és ha nem lett volna sérült dupla ennyi gólt lőtt volna. Hihetetlen erős és energikus. Olyan mint Ronaldo fiatal korában, amikor még a Barcában játszott. Igazi középcsatár!!!
Ahh. Megvan. Itt a pont : "Igazi középcsatár!!!" -> Na pont ezért NEM kell. Annak itt van Eto'o.Subinho írta:Lehet, hogy Henry jobb volt a szezonban, de Adriano fiatalabb és ha nem lett volna sérült dupla ennyi gólt lőtt volna. Hihetetlen erős és energikus. Olyan mint Ronaldo fiatal korában, amikor még a Barcában játszott. Igazi középcsatár!!!
Hidd el, láttam már játszani! Soha sem mondok véleményt olyanról, akit még nem is láttam...Charlie írta:Ezt a hatalmas baromságot honnan szedted???Azt ugye viccnek szántad, hogy Adriano van olyan jó, mint Henry??? Mert ő soha, ismétlem: SOHA sem érhet Henry nyomába sem!!!...
Javaslom hogy nézd meg Adrianot játszani,és csekkold azt is hogy hány éves!
C.
Ezt a hatalmas baromságot honnan szedted???Azt ugye viccnek szántad, hogy Adriano van olyan jó, mint Henry??? Mert ő soha, ismétlem: SOHA sem érhet Henry nyomába sem!!!...
Azt ugye viccnek szántad, hogy Adriano van olyan jó, mint Henry??? Mert ő soha, ismétlem: SOHA sem érhet Henry nyomába sem!!!...Subinho írta:az origon 42 millás ajánlatot írnak Henryért. de van ennyi zsénk??? ez azért nagyon sok lé! Adriano is van olyan jó és tuti óccsóbb lenne...
viszont most olvasom, hogy a Barca megkörnyékezte Forlant. csak mert gólkirály lett??? nem hinném, hogy jól ellennének a durcis Eto'oval. Inkább Oliveira. Nem értem ő miért nem téma és Nistelrooy vagy Rooney miért igen???