Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
<-- AMIT ITT ÍRTAM HÜLYESÉG VOLT EZENNEL HIVATALOSAN IS LE NEM ÍRTTÁ TESZEMEnrique írta:Kit fognak így megdobálni a Nou Campban?!?!Colin írta:Nah ha Figorol van szó.. Elmegy nyáron... Örültök
nem... a Figo elég jól gyegített titeket, csodálkozom, hogy nem ment el hamarabb...Colin írta:Nah ha Figorol van szó.. Elmegy nyáron... Örültök
és bizonyos figo10 miket írt? najó ezt hagyjuk mert akkor moderálni kellBoixos írta:nálatok nincs regelve. de inkább sajnálni való volt, minthogy haragudjon rá az ember.egyrealoska írta:charlie nem én vagyok figo10 annyira csak nem hülye az a bizonyos figo 10 hogy ujra regizzen az """ellenség oldalán""" hogy kiderítse mit gondolnak róla. 1ébként nem ismerem. de lehet talán megkeresem a "margititstán" és megkérdezem miket művel.![]()
![]()
nálatok nincs regelve. de inkább sajnálni való volt, minthogy haragudjon rá az ember.egyrealoska írta:charlie nem én vagyok figo10 annyira csak nem hülye az a bizonyos figo 10 hogy ujra regizzen az """ellenség oldalán""" hogy kiderítse mit gondolnak róla. 1ébként nem ismerem. de lehet talán megkeresem a "margititstán" és megkérdezem miket művel.![]()
![]()
bár látom rossz néven veszitek nekünk is ez a forumunk van de nézzétek pozitívan és gondoljatok arra hogy nem csináltunk volna ilyet ha nem tartottuk volna olyan szupernek a forumotokat.cantera írta:a külsőre gondolsz? arról már volt szó, h ez egy ingyenes izé, ami számos helyen megtalálható, nem csak itt, és most már a madridistán.Rapika írta:Nézem a madridista.hu-t...![]()
Kicsit másolás az egész...
ha nem a külsőre gondolsz, hanem esetleg a topikok nevére, akkor nem értelek. persze van egy-két azonosság, de a nagyrésze más. a topikok nálunk ugyanazok, amik eddig voltak. ha jól tudom.. 1-2 új van csak
charlie nem én vagyok figo10 annyira csak nem hülye az a bizonyos figo 10 hogy ujra regizzen az """ellenség oldalán""" hogy kiderítse mit gondolnak róla. 1ébként nem ismerem. de lehet talán megkeresem a "margititstán" és megkérdezem miket művel.Charlie írta::és bizonyos figo 10 mit csdinált?:wink
Nyomi szegény,lehet hogy te vagy az csak másik néven!Hopp...
C.
a külsőre gondolsz? arról már volt szó, h ez egy ingyenes izé, ami számos helyen megtalálható, nem csak itt, és most már a madridistán.Rapika írta:Nézem a madridista.hu-t...![]()
Kicsit másolás az egész...
<--- akkor viszont megint nem értelek.Boixos írta:nem a szitkozódást hiányolom. azért mostanában itt sem erről szól a dal. sőt, régebben sem ez volt a lényeg, csak akkor "bújt ki a szög a zsákból", amikor egy-két margitos felkeltette bennünk az alvó oroszlánt.Colin írta:...Tarts régimódinak, de nem fogok elkezdeni szitkolózni...
nem a szitkozódást hiányolom. azért mostanában itt sem erről szól a dal. sőt, régebben sem ez volt a lényeg, csak akkor "bújt ki a szög a zsákból", amikor egy-két margitos felkeltette bennünk az alvó oroszlánt.Colin írta:...Tarts régimódinak, de nem fogok elkezdeni szitkolózni...
<--- PánikBoixos írta:azért bátorkodtam szólni, mert ez a téma nem annyira tartozik a topik címében szereplőhöz.Colin írta: <--- ahelyett h megköszönnéd h segítek 1 barcás 'testvéreden'![]()
ha már a pánik alábbhagyott (rivaldinho részéről), a többit lehetne privátban is, v az erre rendszeresített topik(ok)ban.
egyébként is ez a topik a barca-real ellentétről szól, nem az együttműködésről
azért bátorkodtam szólni, mert ez a téma nem annyira tartozik a topik címében szereplőhöz.Colin írta: <--- ahelyett h megköszönnéd h segítek 1 barcás 'testvéreden'![]()
<--- azt keresd ami így kezdődik: "GYerekek!..." nem tul régi:) és ez a fórumféleség sok mindenhol van. pl a fifahungaryn...Rapika írta:Hány oldalt kell visszalapozni?
Csak mert kettő nem volt elég...![]()
A fórumot másoltátok le!
Persze ez nem bűn,csak büszke vagyok arra,hogy az eurobarcán az elejétől fogva ilyen a fórum!