torrestoni írta:Sanama írta:Henry-nél sokkal nagyobb teljesítményre képes középcsatárként...
A Bojanról alkotott véleményed rendben, azonban Henry középcsatárként még nem kapott egy egész meccset. Az, hogy ennyire unszimpatikus számodra, azt el kellene függetleníteni, amikor "értékeled".
S akkor már én is megdicsérném, szépen játszott, ötletesen, agilisan. Meglátjuk, hogy később, nagyobb erőt képviselő ellenfelek ellen is kap-e lehetőséget, s ugyanígy él-e vele. Minden esetre én bízom benne.
Tavaly nem kapott? tavaly is kapott,idén is kapott lehetőséget. Jó nem egy teljes meccset,de megmutathatta,hogy mit tud , és azon kívül,hogy lőtt egy nagy gólt , ezeket mutatta számomra:
HENRY(ha már szóbajött)
-elesik a labdába
-hosszú passzokat ad
-lelassult
-pontatlanul és bátortalanul lő
Mást nekem idén nem mutatott a gólján és gólpasszán kívül,de lehet én vagyok nagyon "elfogult" ellene,de sztem semmit nem mutatott még ,vmi nagy különlegességet,még az olyan meccseken sem ahol örömfoci volt, pl tegnap. Bejött Xavi helyett és meghalt a játék leült az egész.
Azt érzem,ez egy Ronaldinho történet lesz a fórumozók szemében, mert sokak szeretik és akik imádják nem látják be,hogy megkopott a tudása és nem a régi ő sem..