Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Biztos, hogy nem gondolkoznak új kapusban. Ő a 3. számú csk., ami azt jelenti, hogy megbecsülik a klubnál.Valdés1 írta:Remlem nem gondolkoznak a Barca vezetői egy új kapusról
4 év még van benne szerintemPintoról: Gondolkozhatna a visszavonulásán lassan
"Valdes a Numanciába elég lenne de a Barcába nem" (*,) na, azért Valdes nem akkora [auto_cenzúra] kapus, az éles szögből leadott lövések nem az erősségei, de az 1-1-eket kb 50%-ban fogja(ha nem több), mindig ver a víz, ha ráviszik, de sokszor megoldja jól. amúgy kit vegyünk? Cassillas? Cech? Buffon? először balszél kéne, mert az elég lukas ]Komiszka írta:Hát Abidal se játszik jól de, hogy Valdes se az bisztos... Igazán nagy védést még nem mutatott be a szezonba és volt egy nagy potyája, lehet vitatkozni, hogy szabályos volt-e vagy nem de akkor is Valdes hibája, nem így kellett volna megoldani. Ezt a szintet a LA liga legtöbb kapusa tudná hozni, a jelenlegi Valdes a Numanciába elég lenne de a Barcába nem. A bakijait meg sose fogja kinőni - vagy veszünk egy újj kapust vagy hozzászokunk.
Lehet elfogult vagyok de, szerintem Reina ne jobb mint VV.FCBarca88 írta:Casillas, Canizares, Reina.. mind előtte állnak/álltak a sorban, és nem is véletlenül.
Sajnos vannak hihetetlen nagy potyái de hatalmas védései is, ilyen a kapus sors, ettől függetlenül én kedvelem, és rég volt már ennyi ideig stabil kapusunk. Az idén kapott gólokról nem tehet, hisz javarészt a védelem hibázott. Néha azért pihentetném őt is... kíváncsi lennék hogy Jorquera huzamosabb ideig mire lenne képes, Pinto meg már bizonyított a Celtában.
1. Mert van egy CasillasMessiFan írta:Valdés miért nem volt sohasem válogatott?
Abidal az egész capat jelenlegi "leggázabb" játékosa. Valdesnek még nem volt nagy bakija viszont sok nagy bravurja sem.cps46 írta:Lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat, de szerintem a védelmünk (Abidallal az élen) sokkal nagyobb vicc, mint Valdés, akire idén 1 szabálytalan gólt lehet ráfogni, de meccs még egyáltalán nem ment el rajta.
Én se tartom naon jo kapusnak(ahogy tegnap kifejtettem kéne 1 fiatal kapus) de szarintem jo kapus viszont több pontot vesztettünk miatta minthogy jövöre ne igazoljunk 1 kapust(és talán a versenyhejzet többet kihoz belöle).Capon írta:Hát sok hülyeséggel van tele az biztos. Te is gyarapitottad most a hülye jelződdel. Válogast meg a szavaidat!McLovin írta:Mindenkinek vannak hibái! Senki sem tökéletes! Ő is emberből készült! Nagyon hasznos tagja a csapatnak, nem értem, hogy ennek a sok hülyének mi baja van szerencsétlennel! Hiába akarjátok, úgyse fog elmenni, a templom se segít nektek, mert akkor sem fogja elengedni a Barca! Meg minek? A világ egyik legjobbja a portásunk, csak ezt sokan elfelejtik és minden sz*rért őt okolják! (bocs az indulatokért, de hatalmas hülyeséggekkel van tele a topic!!!)
Egyébként meg magad is megválaszoltad a kérdésedet, hogy mi a bajunk vele ezzel a SZERENCSÉTLENNEL. Hát pont az, hogy a kelleténél többet szerencsétlenkedik.
Köszönöm Capon, szívemből szóltál!Capon írta:Hát sok hülyeséggel van tele az biztos. Te is gyarapitottad most a hülye jelződdel. Válogast meg a szavaidat!McLovin írta:Mindenkinek vannak hibái! Senki sem tökéletes! Ő is emberből készült! Nagyon hasznos tagja a csapatnak, nem értem, hogy ennek a sok hülyének mi baja van szerencsétlennel! Hiába akarjátok, úgyse fog elmenni, a templom se segít nektek, mert akkor sem fogja elengedni a Barca! Meg minek? A világ egyik legjobbja a portásunk, csak ezt sokan elfelejtik és minden sz*rért őt okolják! (bocs az indulatokért, de hatalmas hülyeséggekkel van tele a topic!!!)
Egyébként meg magad is megválaszoltad a kérdésedet, hogy mi a bajunk vele ezzel a SZERENCSÉTLENNEL. Hát pont az, hogy a kelleténél többet szerencsétlenkedik.
Hát sok hülyeséggel van tele az biztos. Te is gyarapitottad most a hülye jelződdel. Válogast meg a szavaidat!McLovin írta:Mindenkinek vannak hibái! Senki sem tökéletes! Ő is emberből készült! Nagyon hasznos tagja a csapatnak, nem értem, hogy ennek a sok hülyének mi baja van szerencsétlennel! Hiába akarjátok, úgyse fog elmenni, a templom se segít nektek, mert akkor sem fogja elengedni a Barca! Meg minek? A világ egyik legjobbja a portásunk, csak ezt sokan elfelejtik és minden sz*rért őt okolják! (bocs az indulatokért, de hatalmas hülyeséggekkel van tele a topic!!!)
Nem tudom nálad mit jelent az a szó, hogy "hullámzó", nálam azt jelenti, hogy egyszer jól véd, egyszer nem! Másképpen mondom: Nem egyenletes a teljesítménye!CFirpo3 írta:Amikor rosszul véd, akkor szidják, amikor jól véd, akkor meg azért szidják, mert hullámzó a teljesítménye...
Ez legfőképpen neked szól ZS10! Örülj, hogy most jó formában van!
Épp ez a gond Valdessel, hogy nagyon hullámzó a teljesítménye!miihii írta:Ezen a meccsen vastagon benne volt abban,h nem kaptunk többet 1 gólnál.A védelmünk összehozoztt volna még vagy 2őt,de szerencsénkre ma a helyén volt Victor.Ilyenkor meg is kell dícsérni,nem csak a hibáit látni.Szombaton az ő nyakába varrtam a gólt,amiért nem a kapu mögé ütötte a bőrt,de most gratula neki a védéseihez.Naon kellettek ahhoz,h legyen esély a fordításra.Most már ezt a formát állandósítsd lécci,VV!